mail attım canım.
açıkçası ben de aynı fikirdeyim. üstelik elladan bahseden ilk iki üyenin nikleri de çok benzemiyo mu? yoksa ben iyice dellendim mi :?Şu aralar hepimizin kafası paralel çalışıyor :) ya da o kadar çoğaldılar ki bizde paranoya başladı :)
b.minem sinirlenme tatlım değmez...o kişiye haddi bildirildi hem bizim tarafımızdan hemde yöneticiler tarafından geçmiş sayfalarda okumuşsundur sabah baya karışmıştı burası neyseki yönetim duruma el koyduda eski huzurumuza geri döndük...
Şu aralar hepimizin kafası paralel çalışıyor :) ya da o kadar çoğaldılar ki bizde paranoya başladı :)
Şu aralar hepimizin kafası paralel çalışıyor :) ya da o kadar çoğaldılar ki bizde paranoya başladı :)
:) okudum okudum tatlım, ben kaldığım yerden okumaya başlayınca bir dellenip cevap yazıyorum, sonra bir bakıyorum her şey çözülmüş...
bu arada üsküdardaki kadın ne iyi ne kötü bi tuhaftı.belki de ben kendisine vakıf olamadım bi turlu. gercekten güler yüzlü iç rahatlatan bir kadın.ama ben bir yanlış anlama sonucu iki katı para odemek kaldım.duymak istedigimi duyamamıs olmamsa cabası.fotograf gosteriyosun dedigi icin tabiki ilgilendiğim sahsın fotografını actım ona telefondan.hayatını saymaya basladı.dogru da soyledikleri ama konu bi turlu benimle onun iliskisine gelemedi.meger ben onun hayatını soruyorum sanmıs.sonra benim fotografıma gecti falan.beni anlattı biraz.tespitleri dogru.diledigin kadar soru sor hepsine bir bir yanıt veriyor.ve biseylerle" iletisime gectigi asikar sanırım cunku ben fotografını gosterdiğim kisi gibi konustugunu farkettim ara ara.sesi boyle bi erkeksilesip vurguları falan degisiyor.velhasıl elbette bırak onu bık bık dedi bu bana digerlerinin aksine.mesela burcu da leventte bana ocak ortası iş derlerken,bu işe dair bişey soylemedi,bi geveledi,ben anlayamadım,frekansımız tutamadı sanki kafam basmadı.bazen alık alık baktım ona hatta.hızlı da konusuyor.yakalaması zor.konusurken söyle olcakmıs boyle olcakmıs diye rivayet kullanıyor baska birilerinden duyuyormus gibi.askla alakalı soyledikleri beni cok bozdu moral anlamında.burcuya ve levente kurban olayım dedim ama kimbilir belki bu dogru cıkar.bekleyip gorucem artık kim bingo yapıcak.. tabi ben bilmeden iki kisiye birden baktırmıs oldum:hem o kisi hem kendim.haliyle hesap gacırt.. 30 tl bu arada bi kisilik baktırırsan. simdilik bu kadar.
Geçmişle ilgiliyse sana nostradamus şaşkınbakkal anka derim .
taraot kahve baktırdım söyledi herşeyi apaçık 30 liara su falı 100
elmirada geçmişle ilgili harikadır 75 tl
gelicekle ilgili ben elmirada tarih bekliyorum :26:
anka beni su falına çağırdı gidip gitmeme konusunda çok kararsızım
teşekkür ederim. o zaman isteyenlere de ben paslarım. gidersem yarın da paylaşırım :)
yarın kime gidiceksin canım?
canım elmira ya bende gittim geçmiş ve o an için söyledikleri doğruydu ama gelecekle ilgili söylediklerine daha var henüz çıkmadı....
anka hnm içinde geçmişle ilgili iyi demişsin peki gelecekle ilgili nasıl...:44:
küçükyalıdakine gidecektim ama sanırım civcivle bi yanlış anlama yaşadık. yani atmış sağolsun bilgileri ama bana gelmedi :)
eğer yarına kadar alamazsam bilgilerini ankaya gideceğim yarın :)
küçükyalıdakine gidecektim ama sanırım civcivle bi yanlış anlama yaşadık. yani atmış sağolsun bilgileri ama bana gelmedi :)
eğer yarına kadar alamazsam bilgilerini ankaya gideceğim yarın :)
çat kapı gidebiliyor myuz? ayıp değil mi ya :)tatlım banada atmış istersne gönderiyim ama telefon yok ,tam adres yok tarif var ??
çat kapı gidebiliyor myuz? ayıp değil mi ya :)
bu arada üsküdardaki kadın ne iyi ne kötü bi tuhaftı.belki de ben kendisine vakıf olamadım bi turlu. gercekten güler yüzlü iç rahatlatan bir kadın.ama ben bir yanlış anlama sonucu iki katı para odemek kaldım.duymak istedigimi duyamamıs olmamsa cabası.fotograf gosteriyosun dedigi icin tabiki ilgilendiğim sahsın fotografını actım ona telefondan.hayatını saymaya basladı.dogru da soyledikleri ama konu bi turlu benimle onun iliskisine gelemedi.meger ben onun hayatını soruyorum sanmıs.sonra benim fotografıma gecti falan.beni anlattı biraz.tespitleri dogru.diledigin kadar soru sor hepsine bir bir yanıt veriyor.ve biseylerle" iletisime gectigi asikar sanırım cunku ben fotografını gosterdiğim kisi gibi konustugunu farkettim ara ara.sesi boyle bi erkeksilesip vurguları falan degisiyor.velhasıl elbette bırak onu bık bık dedi bu bana digerlerinin aksine.mesela burcu da leventte bana ocak ortası iş derlerken,bu işe dair bişey soylemedi,bi geveledi,ben anlayamadım,frekansımız tutamadı sanki kafam basmadı.bazen alık alık baktım ona hatta.hızlı da konusuyor.yakalaması zor.konusurken söyle olcakmıs boyle olcakmıs diye rivayet kullanıyor baska birilerinden duyuyormus gibi.askla alakalı soyledikleri beni cok bozdu moral anlamında.burcuya ve levente kurban olayım dedim ama kimbilir belki bu dogru cıkar.bekleyip gorucem artık kim bingo yapıcak.. tabi ben bilmeden iki kisiye birden baktırmıs oldum:hem o kisi hem kendim.haliyle hesap gacırt.. 30 tl bu arada bi kisilik baktırırsan. simdilik bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?