İstanbul'da Fal - Falcılar

:) okudum okudum tatlım, ben kaldığım yerden okumaya başlayınca bir dellenip cevap yazıyorum, sonra bir bakıyorum her şey çözülmüş...

Şu aralar hepimizin kafası paralel çalışıyor :) ya da o kadar çoğaldılar ki bizde paranoya başladı :)

birbirine benzer nickle iki yeni üye tavsiye etti,sonra daha ilk mesajı olan biri ben gittim iyiydi diyor .Bir sürü fiyaskodan sonra ister sitemez insan parayoklaşıyor.
Biri dese bana allah rızası için 40 lira lazım veririm ama kandırılmaya tahamülüm yok .

Şu aralar hepimizin kafası paralel çalışıyor :) ya da o kadar çoğaldılar ki bizde paranoya başladı :)

evet tatlım çok haklısın bu aralar o kadar çoğaldılarki farkındaysan hergün yeni biri çıkıyor canım... eskiden böyle değildi hep aynı kişilerin adı geçerdi gidilirdi denenirdi yorum yapılırdı... bnece artık herkes bu sitedeki bu forumu öğrendi ve bir yerden bir şekilde ne koparsam kar diye düşünerek reklamı yapmaya kalkıyor... hatta bazıları bunu o kadar acemice yapıyorki komik duruma düşüyorlar farkında değiller.... zaten o kişiler farkedildikten sonra bir daha girip yazmıyorlar... bilmiyorlarki biz onlar gibi kaç tane gördük...

bu arada üsküdardaki kadın ne iyi ne kötü bi tuhaftı.belki de ben kendisine vakıf olamadım bi turlu. gercekten güler yüzlü iç rahatlatan bir kadın.ama ben bir yanlış anlama sonucu iki katı para odemek kaldım.duymak istedigimi duyamamıs olmamsa cabası.fotograf gosteriyosun dedigi icin tabiki ilgilendiğim sahsın fotografını actım ona telefondan.hayatını saymaya basladı.dogru da soyledikleri ama konu bi turlu benimle onun iliskisine gelemedi.meger ben onun hayatını soruyorum sanmıs.sonra benim fotografıma gecti falan.beni anlattı biraz.tespitleri dogru.diledigin kadar soru sor hepsine bir bir yanıt veriyor.ve biseylerle" iletisime gectigi asikar sanırım cunku ben fotografını gosterdiğim kisi gibi konustugunu farkettim ara ara.sesi boyle bi erkeksilesip vurguları falan degisiyor.velhasıl elbette bırak onu bık bık dedi bu bana digerlerinin aksine.mesela burcu da leventte bana ocak ortası iş derlerken,bu işe dair bişey soylemedi,bi geveledi,ben anlayamadım,frekansımız tutamadı sanki kafam basmadı.bazen alık alık baktım ona hatta.hızlı da konusuyor.yakalaması zor.konusurken söyle olcakmıs boyle olcakmıs diye rivayet kullanıyor baska birilerinden duyuyormus gibi.askla alakalı soyledikleri beni cok bozdu moral anlamında.burcuya ve levente kurban olayım dedim ama kimbilir belki bu dogru cıkar.bekleyip gorucem artık kim bingo yapıcak.. tabi ben bilmeden iki kisiye birden baktırmıs oldum:hem o kisi hem kendim.haliyle hesap gacırt.. 30 tl bu arada bi kisilik baktırırsan. simdilik bu kadar.

:) okudum okudum tatlım, ben kaldığım yerden okumaya başlayınca bir dellenip cevap yazıyorum, sonra bir bakıyorum her şey çözülmüş...

olsun tatlım boşver... genelde benimde öyle olurdu ama bu sabah tam zamanında yetiştim ve olaya anında müdahele ettim...

bence iki katı para almaları ayıp olmuş. yani sonuçta evet onun hayatını merak ediyorsun ama senle ilgili kısmını merak ediyorsun.
ben de gidecektim bulamam diye gitmedim. şu an yorumlarını nasıl buldun peki?

küçükyalıdaki facının bilgilerini soran arkadaşlar hepinize özelden cevap yazamıyorum malum 1o dakika kuralı yüzünden...
ama sanırım bi sorun oldu. elime geçer geçmez isteyen arkadaşlarla paylaşacağım. kusura bakmayın tekrar :)

canım elmira ya bende gittim geçmiş ve o an için söyledikleri doğruydu ama gelecekle ilgili söylediklerine daha var henüz çıkmadı....

anka hnm içinde geçmişle ilgili iyi demişsin peki gelecekle ilgili nasıl...:44:

şimdi bir bakalım kimlere gitmişim bu sene.
şubat'ta 14 şubat kafe melda - dediği çoğu şey çıktı.
nisan'da- rosa (hiçbir dediği olmadı), olgu (2 kez gittim, uzun süre vermişti, çoğu çıktı), 14 şubat melda (2.kez gittim, dediği bir şey çok sinir etmişti ama ne yazık ki doğruydu)
ağustos-angels burcu (dediği çoğu şey oldu)
ekim- beşiktaş symbol nihal (bekliyorum hala), kadınlar kahvesi pelin (onun dediklerini de bekliyorum bazılarını, bazılarından umudum yok)
kasım- kibritçi sevda (hiç ihtimal vermediğim bir şey oldu, diğer dediklerini bekliyorum)
aralık - kadıköy rezene kafe (2 kez gittim, ilk dediği şeyler de 2. kez gittiğimde dediği şeyler de olmaya başladı, bazılarını bekliyorum)

yarın ayarlayabilirsem anka'ya gidicem, 2011'in son falı olarak. haftaya da belki ella'ya giderim.

gecelekle ilgili benim durumum biraz karışık nişanlım için çok zor olması dedi herkes öyle diyor ailesi büyü yaptırdı çözülürse olur diyolar bu sebeble su falına gel dedi ...

ama diğer şeyler için herkesin söylediğini söyledi iş olucak ,yeni biri olucak mutluluk var huzur var bebek var evlilik var .

Geçmişi çok net anlatıyor ayrıntılı senin hissettiğin gibi o sebeble iyi diyorum ,mesela benim yaşadığım sorun çok ani olmuştu nikah tarih kararı verdik 1 saat sonra koptu olaylar şaşa kaldım ben aynen nasıl hissetiysem öyle anlattı şundan bundan olmuş ,düzelir düzelmez söylüyor.

sadece nişanlımla ilgili çok olumsuz konuşması beni bozdu,gel bi bakalım belki düzeltebiliriz kıvamına girdi. gittiğim herkes yeni birini ,yeni işi söyledi.

ama eskisiyle ilgili kararı benim vereceğimi söylediler.

Melis ,fulya ,asiye,elmira,burcu ,edi hepside aynı şeyleri söylediler.gelecekle ilgili olumlu şeyler söylediler sanırım bu para için çok olumsuz konuştu o yüzden bilemiyorum .su falına gitsem mi karar veremedim .

küçükyalıdakine gidecektim ama sanırım civcivle bi yanlış anlama yaşadık. yani atmış sağolsun bilgileri ama bana gelmedi :)
eğer yarına kadar alamazsam bilgilerini ankaya gideceğim yarın :)

tatlım banada atmış istersne gönderiyim ama telefon yok ,tam adres yok tarif var ??

küçükyalıdakine gidecektim ama sanırım civcivle bi yanlış anlama yaşadık. yani atmış sağolsun bilgileri ama bana gelmedi :)
eğer yarına kadar alamazsam bilgilerini ankaya gideceğim yarın :)

onu da merak ettim aslında, of artık baktırmak istemiyorum ama duramıyorum da. belki ben de gideceğim, karşılaşırız belki :))

merhaba kızlar..:) bana onere bılıcegınız biri varmı uzun zamandır baktırmayı dusunuyorm kahve falı ama bulamadım ıyı bakan bı yer:)

dayanamadım sorucam fotosunu gösterdiğin kişi gibi konuştu ama ondan sana bişi söylemedi mi yani sohbet eder ,bide gönderebilirmisin bana bu hanımın telini adresini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…