İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar söylendiği gibi ella reklam üyeliği sanırım üyelerin hepsi yeni üye, ellayı övmek için siteye girmiş gibi duruyor, bu tarz üyelikler çok oldu bu sitede açıkcası pek güven vermiyor gitmekten vazgeçtim bende ...

açıklama için çok sağol tatlım baya güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim... sanırım aynı kişilere gitmişiz genelde melis , burcu ve elmira ya bende gittim ve hepsi aynı şeyi söyledi... bunların haricinde gittiğim farklı kişilerde oldu onlarda aynı yorumu yaptılar hep verdikleri tarihleri bekliyorum işle ilgili olanlar gerçekleşti bakalım... ayrıntılı yorum için tekrar çok teşekkür ederim canım...

Bu aralar Kurtuluş Melehat'in numarasını isteyenler olmuştu gidenler yorum yapabilirler mi? Ocakta ya 2. kez Rita'ya gideceğim yada Melehat hakkında olumlu yorum alırsam ona... Bana kurtuluş yolu gözüktü kaçınılmaz...

arkadaşlar bu kadar sayfayı okumam na mümkün:)
elmira, ella, anka okadar çok varki...........
sos sos sos sos sos
bana biri lazım hep istememe rağmen hiç falcıya gitmedim gidemedim
şimdi gitmek istiyorum beynimi kemiren şeyler var içim cayır cayır yanıyor lütfennnnn
şöyle nokta vurup isim söyleyecek net anlayacağım dilde yorum yapacak.
malumunuz pek rahat heryere gidemiyorum mesela beylik düzü baya uzak
ben sarıyer tarafında oturuyorum
hemen yarın atlayıp gidebileceğim biri varmı ??????????????????????

denizden arkadaşım, ben melahat in numarasını senden almıştım çok sağol, yorum yapmıştım çok gerilerde kaldı ,
özetle ben geçmiş ve şimdiki zaman konusunda çok memnun kaldım, bana ve arkadaşıma dedigi herşey dogruydu,
gelecekle ilgili şeylerde söyledi bekleyip görücem , ben çok memnun kaldım onun gibisine hiç rastlamadım . hatta sana söyle diyim bana fal bakarken kadın bi sıçradı, korktuk bizde dedim bismillah kötü bişeymi gördü acaba ,dediki sen gece uyurken bazen sıçrıyormusun evt dedim,nazardan dedi.yani şok oldum bunu annemler bile bilmez ,sadece benim bildigim bişeydi.tekrar sana çook sağol sayende istedigim kıvamda bi falcı buldum :)

bu arada benden melahat in numarasını alanda çok oldu, onlarda gittiklerinde yorum yaparlarsa iyi olur.
iyi yıllar sevgiyle kalın.

dayanamadım sorucam fotosunu gösterdiğin kişi gibi konuştu ama ondan sana bişi söylemedi mi yani sohbet eder ,bide gönderebilirmisin bana bu hanımın telini adresini

söyledi tüm hayatını anlattı bana ama ilgilenmediğim kısımlarını anlatıyodu.ailesiyle problemlerini,maddi manevi cokuntude oldugunu,buyuk bi cıkmaz icinde oldugunu vs. o kisinin arkadasına sordum boylemi gercekten onun hayatı,bu kadar sıkıntılımı dedim evet dedi.tutturmus mu yani dedim evet dedi. hayatında biri oldugunu ama sevgiden cok iyi anlastıklarını soyledi.onu da sordum arkadaşına oyle mi dedim asık degil mi diye,evet asık değil dedi.onunla ilgili yorumları iyiymis demekki.belki de ben bana duymak istediklerimi soylemediği icin arada kaldım.sonucta kuzenim de cok memnun kalmıstı kadından.benim kisilik analizimi de iyi yaptı.ama ben gelecekle alakalı net tarihler vs bekledim genelde ask meselesiyle ilgili,o konuda net tarih vermedi ama hani bu cocuktan cok farklı biri olacak dedi.ne biliyim hala kafam karısık benim de ama ben cok tecrubesizce gittim oraya.kadına kotu diyemem yinede.kızgınım sadece tufaya dusurdugu icin.neyse artık ona da ben kasındım diyorum.genel olarak sacmalamadıgı kesin.
telefonunu almak aklıma gelmedi hic yakın oturdugum icin.bi de bana sacma sapan tarif edildigi icin cok zor buldum ama son derece basitmis.randevusuz falan gittim.sanırım aksam 7 ye kdr ordalar.uskudar ana cocuk saglıgının tam karsısında bir pasajda bir surucu kursu var.onun oldugu kattaydı sanırım.kapısında fal merkezi yazmıyodu bugun.kuzenim fal merekzi yazıyo dedigi icin ben bulmakta zorlandım.hafif aralıktı kapı.perihan hanım burda mı dedim evet dediler.oyle girdim.uskudar ana cocuk saglıgını kime sorsanız soyler heralde.

Tahmin etmiştim :) yalnız çok alakasız birine fal maili gitti. haha tepkisini görmek isterdim ne yalan söyliyeyim.
aldım ama ben bilgilerini. sadece şeye takıldım: çat kapı gitsek ayıp olmaz mı sence

mailde bir isim var ya hani şimdi unuttum,onun vesile oldugunu soylerseniz sorun olmaz dedi kuzen.ben de sanmıyorum sorun olsun.gecim kaynakları yalnızca buymus bir de ogrendigime gore.o nedenle de geri cevirecegini dusunmuyorum ben.ancak belki çoook kalabalık olcak da falan..

anlaşılmıştııır çok teşekkür ederim yardımların için :)

fakirinekmeği yarın git bu üsküdardakine.hatta sabah git yorumlarını bekliyorum.artık git buna ya çatlıycam msndeyim ayrıca

kaça bakıyordu üsküdardaki bayan?

seni takmadığımız için değil, cevabımız ollmadığı için seni yanıtlayamadık.
buradaki insanların çoğu aylardır 20-30 falcıya gitti.
kendi adıma 30dan fazla kişiye gtmişim. bazılarna 10 kere.
abartmıyorum.
ve çoğumuz öyle bi oktaya geldik ki en iyi falcı sivasta deseler forum olarak toplanıp haftasonunda sivasa gideriz
malesef mükemmel falcıyı bulamadık
sen bi de semt verip iyi birini istemişsin.
ben hiç o civarlarda birine gitmedim
elmira telefonda bakıyormuş ama
ondan memnun olan çok. beğenmeyen de var
anka yeni çıktı şu anda iyiymiş. ama genelde çoğunluk şu anda iyi
gelecek konusunda nasıl olduğunu zamanla anlarız
ellanın kendi adıma reklam olduğunu düşünüyorum
yardımcı olamadım malesef ama inan ben de aylardır bu arayış içindeyim
yarın birine gieceğim
anlatırım izlenimlerimi sonra
umarım sorunların kendiliğinden, sen daha falcıya gitme fırsatı bulamadan halloluverir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…