gecelekle ilgili benim durumum biraz karışık nişanlım için çok zor olması dedi herkes öyle diyor ailesi büyü yaptırdı çözülürse olur diyolar bu sebeble su falına gel dedi ...
ama diğer şeyler için herkesin söylediğini söyledi iş olucak ,yeni biri olucak mutluluk var huzur var bebek var evlilik var .
Geçmişi çok net anlatıyor ayrıntılı senin hissettiğin gibi o sebeble iyi diyorum ,mesela benim yaşadığım sorun çok ani olmuştu nikah tarih kararı verdik 1 saat sonra koptu olaylar şaşa kaldım ben aynen nasıl hissetiysem öyle anlattı şundan bundan olmuş ,düzelir düzelmez söylüyor.
sadece nişanlımla ilgili çok olumsuz konuşması beni bozdu,gel bi bakalım belki düzeltebiliriz kıvamına girdi. gittiğim herkes yeni birini ,yeni işi söyledi.
ama eskisiyle ilgili kararı benim vereceğimi söylediler.
Melis ,fulya ,asiye,elmira,burcu ,edi hepside aynı şeyleri söylediler.gelecekle ilgili olumlu şeyler söylediler sanırım bu para için çok olumsuz konuştu o yüzden bilemiyorum .su falına gitsem mi karar veremedim .
Bu aralar Kurtuluş Melehat'in numarasını isteyenler olmuştu gidenler yorum yapabilirler mi? Ocakta ya 2. kez Rita'ya gideceğim yada Melehat hakkında olumlu yorum alırsam ona... Bana kurtuluş yolu gözüktü kaçınılmaz...
küçükyalıdakine gidecektim ama sanırım civcivle bi yanlış anlama yaşadık. yani atmış sağolsun bilgileri ama bana gelmedi :)
eğer yarına kadar alamazsam bilgilerini ankaya gideceğim yarın :)
dayanamadım sorucam fotosunu gösterdiğin kişi gibi konuştu ama ondan sana bişi söylemedi mi yani sohbet eder ,bide gönderebilirmisin bana bu hanımın telini adresini
Tahmin etmiştim :) yalnız çok alakasız birine fal maili gitti. haha tepkisini görmek isterdim ne yalan söyliyeyim.tr yi eklememisim canım ya :) ilk kez tr uzantılı mail hesabı gordum vala.alısmısım digerine
çat kapı gidebiliyor myuz? ayıp değil mi ya :)
tatlım banada atmış istersne gönderiyim ama telefon yok ,tam adres yok tarif var ??
Tahmin etmiştim :) yalnız çok alakasız birine fal maili gitti. haha tepkisini görmek isterdim ne yalan söyliyeyim.
aldım ama ben bilgilerini. sadece şeye takıldım: çat kapı gitsek ayıp olmaz mı sence
mailde bir isim var ya hani şimdi unuttum,onun vesile oldugunu soylerseniz sorun olmaz dedi kuzen.ben de sanmıyorum sorun olsun.gecim kaynakları yalnızca buymus bir de ogrendigime gore.o nedenle de geri cevirecegini dusunmuyorum ben.ancak belki çoook kalabalık olcak da falan..
anlaşılmıştııırçok teşekkür ederim yardımların için :)
rica ederim :) gelişmeleri bildirirsin
arkadaşlar bu kadar sayfayı okumam na mümkün:)
elmira, ella, anka okadar çok varki...........
sos sos sos sos sos
bana biri lazım hep istememe rağmen hiç falcıya gitmedim gidemedim
şimdi gitmek istiyorum beynimi kemiren şeyler var içim cayır cayır yanıyor lütfennnnn
şöyle nokta vurup isim söyleyecek net anlayacağım dilde yorum yapacak.
malumunuz pek rahat heryere gidemiyorum mesela beylik düzü baya uzak
ben sarıyer tarafında oturuyorum
hemen yarın atlayıp gidebileceğim biri varmı ??????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?