İstanbul'da Fal - Falcılar

narinciğim dün serpil için bu yorumu yaptılar yinede istersne telefonu var gönderebilirim

Ben kendisine bir kez gittim. Demek ki anına denk gelmişim. Bende tekrar gidip gitmeme konusunda kararsızdım ama başkasını denesem daha iyi olacak sanırım. Yorumun için teşekkür ederim.Apartman ile ilgili bir sıkıntı yoktu çünkü beykentte yeni bir siteye taşınmış ve çok fazla oturan yoktu. Ama şu an ne durumdadır bilemiyorum tabi.

fakirinekmeği hem cevap yazdığın için hemde dileklerin için teşekkür ediyorum...
birde nereye deseler form olarak kalkar gideriz demişsin
ee burda reklam yapmaya çalışanları haksız bulmamak gerekiyor ozaman aman dikkat edin derim
ben kimselere çaktırmadan yapmam gerekiyor yani okadar çok sağa sola gidebileveğim, sanmıyorum (
sizlere güvenerek ellayı teyet geçiyorum bu elmira ve anka adres telefon nasıl alabilirim
yeni katılanlar msj sorunum var diyor hiç denemedim ama büyük ihtimal benimde var
bunlara ulaşmam için tel.adres konusunda yardımcı olabilirmisiniz
(yeni girenler için msj hakkı neye göre veriliyor?)
birde bu nette kahve falı bakanlar hatta canlı bakanlar var hiç deneyen oldumu????
keşke hiçbirimiz bunlarsız sorunumuzu halledebilsek
çıkış bulamadığımız için bunlara yöneliyoruz onlarda çaresizliklerimiz üzerinden cep doldurmaya çalışıyorlar çok yazık çok
ben de birşeyler yapmadan önce araştırmaya giriştim
içim volkan gibi bazen nefes bile alamıyorum :.(

İstanbul Kadıköy de Kenz mağazasının yanında Salacak Cafe sanırım ismi yanlış olabilir ama mağazanın yanında olarak bulabilirsiniz orada NİKO diye bir arkadaş var. Tavsiye edebilirim. Bana dediklerini bu kadar tutturan bir insan, ben çok memnun kaldım bi kaç kere gittim. Arkadaşlarımı da götürdüm onlarda memnunlar ve dedikleri genelde çıktı tarihine kadar. Bilginiz olsun.. Fala inanma falsız kalma demişler :)

Bu devirde hâlâ faldan medet umanlar var demek :) Garip doğrusu geleceği bu kadar bilen bu falcılar milli piyangodan çıkacak olan rakamları bulmaya uğraşsalar iyi olur..Ama ne diye uğraşsın ki falcı merakı olanlar sayesinde değil turnayı dünya aleminde ne kadar türlü kuş cinsi varsa hepsini gözünden vuruyor :))

pardon ama bu tip şeyleri sadece saçma bulduğun içinmi
buraya gelip bunları yazıyorsun?????
saçma buluyorsan gelip okuma yazma bacı
çaresizlik nedir bilirmisin (gerçi bilmediğin aşikar)allah seni hiç çaresiz bırakmaz uarım
sende beğenmediğin falcılara gitmek zorunda kalmazsın
arkadaş lar adına konuşmak istemiyorum ama insanların çokmu hoşuna gidiyor yoksa keyiftenmi gidiyorlar sanıyorsun
bir çıkış bulamadıkları için çaresiz olduğu için bunları anlayamadığın için fal olayınıda
anlaman na mümkün diyorum ya inşallah sen hiçbirzaman ihtiyaç duymaz muhtaç olmazsın
ama ihtiyaç duyan çaresiz olanların da yarasına dokunup tuz serpme istersen

Her çaresiz kalan falcıya sarılmış olsa idi memleket falcılardan geçilmez olurdu :)) duygu sömürüsü yaparak yazmanıza anlam veremedim..düşüncemi belirtmekte özgürüm..

Ayrıca kendi derdine derman olamayan ve en yakın akrabalarının bile çözüm üretmekten aciz kalınabildiği olaylarda hiç tanımadığınız insanlardan bu tip bir durumla çare bulmakta neyin nesi ? her durumun bir çıkış yolu vardır oysa ama görmesini bilene..Nasıl ki her yokuşun bir inişi varsa her derdinde bir çaresi var...sebeb -sonuç ilişkisinden bagımsız gelişen tek bir olay gösterir misin yer yüzünde daha cevap bulamamış ?

Siz falcıları araya sokarak kişilerin kendi cuzi iradesini devre dışı bırakıyorsunuz yahu ? birer paranoya olup çıkıyorsunuz..Falcı tutup size yakın zaman içinde aile ferdlerinizden birisinin evinizden cenazesi çıkacak dese ne kadar çare olacak bu durum derdinize :)) ne faydası var ALLAH aşkına mantığını bir açıklayın ? ..Kendi akli melekelerinizle soruna çözüm üretmeye reddiye koyup bir başkasının dediklerine göre şekil mi alıyorsunuz nedir bu ? ALLAH beni öyle yerlere düşürmez hanımefendi, korkmayın siz dunyevi hayatta ders sıkıntı tasa çekmeden yaşayan kimse yok varsa da ben görmedim, duymadım,bilmiyorum :)) ama gideceğim ilk yer bir falcı kapısı değildir

Evililiğinizde, hayatınızda, sevgilinizle,ailenizde birşeyler yolunda gitmiyorsa gelin buraya yazın bizler size yardım ederiz hemde ücretsiz :))

Son düzenleme:
Herkesin seçimi kendine aittir. Kendinden sorumludur. Başkasının yaptığını onaylamak,kabul etmek zorunda değildir fakat diğerlerini aşağılamakta kimsenin haddi değildir.
Konu istanbulda fal-falcılar birileri gelsinde falı komik bulduğunu yazsın,baktıranları eleştirsin,siz acizsiniz desin diye açılmamıştır.
yazma mecburiyetiniz yok ha oldu yazdınız kimseyi eleştirme veya küçümseme hakkınız yok.
siz baktırmazsınız size saygı duyarım , ben baktırır medet umarım sizde buna saygı duymak zorundasınız.
konuyu daha fazla uzatmanın bi esprisi yoktur.
iyi günler size.

Her çaresiz kalan falcıya sarılmış olsa idi memleket falcılardan geçilmez olurdu :)) duygu sömürüsü yaparak yazmanıza anlam veremedim..düşüncemi belirtmekte özgürüm..
ne kacam. nede anam babam, neden duygu sömürüsü yapayım pardon....
kimsenin adına konuşmak istemem kendi adıma konuşyım sigaranın zararlı olduğunu herkes bilir
ama genede içer.
topikleri tek tek dolaşıp düşüncemi bildiriyorsun??
düşünce özgürlüğü deyip herşeyi herkese söyleyemezsin dimi?????
doğru duygusalımdır belkide yaşamda direne direne artık duygusallaşmışımdır?
ama sende düşünce özgürlüğü deyip (ilgilenmediğin bi konuda)
insanları küçümsemen gerekmyor dimi?

Hah bak işte ben sizi küçümsemiyorum..Falcılar sizin hem paranızı sömürüyor hem de tonla sallamasyon bilgiyle ya tutarsa hesabı yapıyor ama o size yaranıyor ben yaranamıyorum ? niye çünkü bedavadan yazıyorum..Bundan sonra her yazdığım öneri için 1 lira alacağım :) bedava meditasyon derd dinleyip derman olmaya bilenmek halkımıza yaramıyor..Oysa ben diyordum ki ..Cuzi iradeniz var ve bunun tam üstünde de kullî irade (rabbin dilemesi ) var işte bu aşamada sunnetullah ilkesi var neyse bunlar derin mevzu derdinize falcılar çare alıyorsa ne ala :) bana mualla olmak düşer..

Ben diyeceğimi dedim köşeme çekildim, ama söz hakkı doguracak yazılar gelirse mutlaka ki saygı çerçevesinde yine yazar geçerim..

Dipnot ; kimseye aciz demedim iyi okunsun mesajımm..derd çözmekten aciz kalmak ..Vay efendim bana aciz dedi demek değildir

Maalesef her insanın karekteri aynı olmuyor :)
ben fal baktırmaktan çok keyif alıyorum ama aynı zamanda fal deyip körüne körüne inanmıyorum
belki biraz ümit biraz teselli biraz eğlence keyif diyelim
sizin yazdıklarınız mantıklı da olsa bu bir tercih meselesi tamamen arz talep meselesi ...
tabiki herşeyin bir dozajı var abartmadıkça ruh sağlığına zarar verilmemeli ...

biz pardon ben kimse adına konuşmayayım senin bu yazdıklarını sanki bir sen biliyorsun bunu bilmeyen varmı?
belkide ben para verip yalan dinlemek istiyom
ve senin parasız gerçeklerinide ihtiyacım yok istemiyorum arkadaşım biz veya bizler bu konuda yeteri kadar ihtisas yaptık saol
hiç kimsenin bilmediği birşeyleri ilk kez söyler gibi bukadar bilgiçlik taslamana gerek yok sanırım
sen kendi bilge gerçeklerinle mümkünse topiğin dışındaki kendi köşene çekil derim
seninle uğraşamıyacağım anlayamayana davul zurna az demişler...
seninle daha fazla polemiğe girmeyeceğim

eğer benım için söylüyorsan reklam yapıyo falan dıye kendı adına konuş lütfen ben sadece ella hanıma gıttığımı ve beğendımı söyledım merak eden arkadaşları bılgılendırdım ben tanımam etmem kendısını soran arkadaşlar vardı onlara bılggı verdım burda sonuçta herkes kendı goruşunu açıklıyor burası paylaşım sıtesı eleştırme sıtesı değil

bu konuya gelipte fal baktırmak günahtır, faldan mı medet umuyorsunuz komiksiniz siz şöylesiniz böylesiniz tarzı yazımları ben komik buluyorum. madem fal baktırmayı sevmiyorsunuz bu topiğe neden gelirsiniz? gelenlerin amacı belli, sevmeyen gelip okumasın ahkam kesmesin.

ssen meraklanma. o kalkıp gidecek olanlar reklamla samimi paylaşımı ayıracak kadar uzmanlaştık artık :)
var memnun kalanlar o internetten de. elm,ra için google'a medyum elmira yazıp facebook sayfasından numarayı alabiliysun.
anka da şaşkınbakkal nostradamus cafede.

Oha ne olmus burda boyle?!

Bu tavri begenmedim; cunku innsanlar umutlariyla yasarlar, baska birisinin 100% emin olmadigi bir konu hakkinda kesin konusmasi dogru degil. Cok gorunen koy kilavuz istemez dedigimiz seyler gorduk ve tersine dondu. Bu biraz kader kismet isi, hic birseyin garantisi yok. Ne mutlulugun nede mutsuzlugun. Hersey degisebilir.

Ama bi konuda hak verdim. Saplanti haline getirmisiz iliskileri. Bu cok acik ve net ortada. Hani etrafimizda bir suru erkek varken tek bir kisiye odaklanmak, ustelik bizi uzdugu halde bence cok aciz bi davranis. Ben de bunu gecen sene yasadim. Emdigim sut burnumdan geldi, peki ne oldu? Baristik, guzel gidiyor.. ve istedigime ulastiktan sonra birden o buyu kaybolmaya basladi.. hani en vazgecilmezimdi? Simdi mantigimi devreye soktum. Bu arada yeni birisi ile tanistim, o kisiyle sadece konusuyoruz.. ama suanki iliskim evlilikle neticelenmiyecekse onuda bekleyecegimi pek sanmiyorum. Simdilik iyi gidiyor, ileride fikrim nasil olur bilemem. Ayrica bi ara eski nisanlim devreye girdi, aradan 6 sene gecmis olmasina ragmen, onu direk safdisi biraktim zaten. Anlayacaginiz, kimse ask icin olmuyor, sadece ulasamadigimiz seyler icin gereksiz hirs ve takinti yapiyoruz, hepsi bu!

Bir erkek fazla ilgi gordummu simarir, sizde kaybetme korkusu oldugunu hissettiginde kendini tamamen salar. Tamamen elde etmistir, istedigi gibi davranmaya baslar ve bi zaman sonrada iliski cikmaza girer. Ben soyle bir geriye bakinca, iliskim varken flort ettigim donem cok mutluymusum! Erkek bendeki guvenimi hissediyor nedir bilemicem ama oldugundan fazla baglaniyordu.. simdi ayni yonteme devam.. kadin oldugunuzu unutmayin kizlar. Amacim sizi yoldan cikarmak degil , ama etrafta bir suru erkek var, ve onlar sizi sevgilinizin elinden her an kapabilirler .. birakinda erkekler savassin biz degil!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…