- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
Arkadaşlar beylikdüzündeki serpil e ben gittim.Ikı kere hemde,şöyle anlatayım ilk gittiğimde kımse yoktu bana yaklasık 45 dk fal bakmıstı meslegımden tutunda aılemde halamın ısmıne nerelı oldugumuza su tarıhte deden vefat etmıse kadarr herseyıı bılmıstır.Ben agzım acık cıkmıstmm hayatımda baktırdıgım en ıyı faldı.Fıncana bakmaz yalandan kapatır ztn bana o zmn dırek sevgılımın ısmını dırek ısmını soyledı harf marf degıl..cok ıyıydııı.Ama sonraaaaaaaaaaaaaa;
1.5 yıl ıcınde tekrar gıttım bu referanslara dayanarak gıttım 4 arkadasımıda goturdum ustelıkk mukemmel dıye Mımarobada oturur kendısı bıze 2 ye randevu verdı. ılk gıttıgımde kımse yoktu kadının evınde cocukları vardı bırtek,ıkıncı gıttıgımde o ev tam bır ofıse donmus ıcerı gırdıgımızde onumuzde 25 kısı vardı ınsanlar balkonda sıkıs pıkıs oturuyorlar yandakı komsular durumdan rahatsız ıcerı gıren kısılere tuhaf tuhaf bakıyorlar hatta sıgara kullerını asagıya atmayın dıye bagıran komsusuyla olay cıktı fln..ve falı 15 dk surmedı ıkıncı gıttımgde o kdr fenaydıkı buyuk bır umıtle gdıp hayalkırıklıgıyla cıkmasıda cabassı ustelık besıktastan arabayla mımarobaya 4 kız arkımıda alarak gttım..Bosuna bır suru ısım sayar takır takır ahmet kım emre kım hasan kım o kım bu kım bılır evet ama sdece ısım bılmeyle kalmıs artık yeteneklerı ben buyuk hayalkırıklıgı yasamıstım ıkıncı gıttıgımde..bılgınız olsun
narinciğim dün serpil için bu yorumu yaptılar yinede istersne telefonu var gönderebilirim
Arkadaşlar beylikdüzündeki serpil e ben gittim.Ikı kere hemde,şöyle anlatayım ilk gittiğimde kımse yoktu bana yaklasık 45 dk fal bakmıstı meslegımden tutunda aılemde halamın ısmıne nerelı oldugumuza su tarıhte deden vefat etmıse kadarr herseyıı bılmıstır.Ben agzım acık cıkmıstmm hayatımda baktırdıgım en ıyı faldı.Fıncana bakmaz yalandan kapatır ztn bana o zmn dırek sevgılımın ısmını dırek ısmını soyledı harf marf degıl..cok ıyıydııı.Ama sonraaaaaaaaaaaaaa;
1.5 yıl ıcınde tekrar gıttım bu referanslara dayanarak gıttım 4 arkadasımıda goturdum ustelıkk mukemmel dıye Mımarobada oturur kendısı bıze 2 ye randevu verdı. ılk gıttıgımde kımse yoktu kadının evınde cocukları vardı bırtek,ıkıncı gıttıgımde o ev tam bır ofıse donmus ıcerı gırdıgımızde onumuzde 25 kısı vardı ınsanlar balkonda sıkıs pıkıs oturuyorlar yandakı komsular durumdan rahatsız ıcerı gıren kısılere tuhaf tuhaf bakıyorlar hatta sıgara kullerını asagıya atmayın dıye bagıran komsusuyla olay cıktı fln..ve falı 15 dk surmedı ıkıncı gıttımgde o kdr fenaydıkı buyuk bır umıtle gdıp hayalkırıklıgıyla cıkmasıda cabassı ustelık besıktastan arabayla mımarobaya 4 kız arkımıda alarak gttım..Bosuna bır suru ısım sayar takır takır ahmet kım emre kım hasan kım o kım bu kım bılır evet ama sdece ısım bılmeyle kalmıs artık yeteneklerı ben buyuk hayalkırıklıgı yasamıstım ıkıncı gıttıgımde..bılgınız olsun
seni takmadığımız için değil, cevabımız ollmadığı için seni yanıtlayamadık.
buradaki insanların çoğu aylardır 20-30 falcıya gitti.
kendi adıma 30dan fazla kişiye gtmişim. bazılarna 10 kere.
abartmıyorum.
ve çoğumuz öyle bi oktaya geldik ki en iyi falcı sivasta deseler forum olarak toplanıp haftasonunda sivasa gideriz
malesef mükemmel falcıyı bulamadık
sen bi de semt verip iyi birini istemişsin.
ben hiç o civarlarda birine gitmedim
elmira telefonda bakıyormuş ama
ondan memnun olan çok. beğenmeyen de var
anka yeni çıktı şu anda iyiymiş. ama genelde çoğunluk şu anda iyi
gelecek konusunda nasıl olduğunu zamanla anlarız
ellanın kendi adıma reklam olduğunu düşünüyorum
yardımcı olamadım malesef ama inan ben de aylardır bu arayış içindeyim
yarın birine gieceğim
anlatırım izlenimlerimi sonra
umarım sorunların kendiliğinden, sen daha falcıya gitme fırsatı bulamadan halloluverir
Bu devirde hâlâ faldan medet umanlar var demek :) Garip doğrusu geleceği bu kadar bilen bu falcılar milli piyangodan çıkacak olan rakamları bulmaya uğraşsalar iyi olur..Ama ne diye uğraşsın ki falcı merakı olanlar sayesinde değil turnayı dünya aleminde ne kadar türlü kuş cinsi varsa hepsini gözünden vuruyor :))
pardon ama bu tip şeyleri sadece saçma bulduğun içinmi
buraya gelip bunları yazıyorsun?????
saçma buluyorsan gelip okuma yazma bacı
çaresizlik nedir bilirmisin (gerçi bilmediğin aşikar)allah seni hiç çaresiz bırakmaz uarım
sende beğenmediğin falcılara gitmek zorunda kalmazsın
arkadaş lar adına konuşmak istemiyorum ama insanların çokmu hoşuna gidiyor yoksa keyiftenmi gidiyorlar sanıyorsun
bir çıkış bulamadıkları için çaresiz olduğu için bunları anlayamadığın için fal olayınıda
anlaman na mümkün diyorum ya inşallah sen hiçbirzaman ihtiyaç duymaz muhtaç olmazsın
ama ihtiyaç duyan çaresiz olanların da yarasına dokunup tuz serpme istersen
ne kacam. nede anam babam, neden duygu sömürüsü yapayım pardon....Her çaresiz kalan falcıya sarılmış olsa idi memleket falcılardan geçilmez olurdu :)) duygu sömürüsü yaparak yazmanıza anlam veremedim..düşüncemi belirtmekte özgürüm..
ne kacam. nede anam babam, neden duygu sömürüsü yapayım pardon....
kimsenin adına konuşmak istemem kendi adıma konuşyım sigaranın zararlı olduğunu herkes bilir
ama genede içer.
topikleri tek tek dolaşıp düşüncemi bildiriyorsun??
düşünce özgürlüğü deyip herşeyi herkese söyleyemezsin dimi?????
doğru duygusalımdır belkide yaşamda direne direne artık duygusallaşmışımdır?
ama sende düşünce özgürlüğü deyip (ilgilenmediğin bi konuda)
insanları küçümsemen gerekmyor dimi?
Hah bak işte ben sizi küçümsemiyorum..Falcılar sizin hem paranızı sömürüyor hem de tonla sallamasyon bilgiyle ya tutarsa hesabı yapıyor ama o size yaranıyor ben yaranamıyorum ? niye çünkü bedavadan yazıyorum..Bundan sonra her yazdığım öneri için 1 lira alacağım :) bedava meditasyon derd dinleyip derman olmaya bilenmek halkımıza yaramıyor..Oysa ben diyordum ki ..Cuzi iradeniz var ve bunun tam üstünde de kullî irade (rabbin dilemesi ) var işte bu aşamada sunnetullah ilkesi var neyse bunlar derin mevzu derdinize falcılar çare alıyorsa ne ala :) bana mualla olmak düşer..
Ben diyeceğimi dedim köşeme çekildim, ama söz hakkı doguracak yazılar gelirse mutlaka ki saygı çerçevesinde yine yazar geçerim..
Dipnot ; kimseye aciz demedim iyi okunsun mesajımm..derd çözmekten aciz kalmak ..Vay efendim bana aciz dedi demek değildir
Hah bak işte ben sizi küçümsemiyorum..Falcılar sizin hem paranızı sömürüyor hem de tonla sallamasyon bilgiyle ya tutarsa hesabı yapıyor ama o size yaranıyor ben yaranamıyorum ? niye çünkü bedavadan yazıyorum..Bundan sonra her yazdığım öneri için 1 lira alacağım :) bedava meditasyon derd dinleyip derman olmaya bilenmek halkımıza yaramıyor..Oysa ben diyordum ki ..Cuzi iradeniz var ve bunun tam üstünde de kullî irade (rabbin dilemesi ) var işte bu aşamada sunnetullah ilkesi var neyse bunlar derin mevzu derdinize falcılar çare alıyorsa ne ala :) bana mualla olmak düşer..
Ben diyeceğimi dedim köşeme çekildim, ama söz hakkı doguracak yazılar gelirse mutlaka ki saygı çerçevesinde yine yazar geçerim..
Dipnot ; kimseye aciz demedim iyi okunsun mesajımm..derd çözmekten aciz kalmak ..Vay efendim bana aciz dedi demek değildir
ssen meraklanma. o kalkıp gidecek olanlar reklamla samimi paylaşımı ayıracak kadar uzmanlaştık artık :)fakirinekmeği hem cevap yazdığın için hemde dileklerin için teşekkür ediyorum...
birde nereye deseler form olarak kalkar gideriz demişsin
ee burda reklam yapmaya çalışanları haksız bulmamak gerekiyor ozamanaman dikkat edin derim
ben kimselere çaktırmadan yapmam gerekiyor yani okadar çok sağa sola gidebileveğim, sanmıyorum(
sizlere güvenerek ellayı teyet geçiyorum bu elmira ve anka adres telefon nasıl alabilirim
yeni katılanlar msj sorunum var diyor hiç denemedim ama büyük ihtimal benimde var
bunlara ulaşmam için tel.adres konusunda yardımcı olabilirmisiniz
(yeni girenler için msj hakkı neye göre veriliyor?)
birde bu nette kahve falı bakanlar hatta canlı bakanlar var hiç deneyen oldumu????
keşke hiçbirimiz bunlarsız sorunumuzu halledebilsek
çıkış bulamadığımız için bunlara yöneliyoruz onlarda çaresizliklerimiz üzerinden cep doldurmaya çalışıyorlar çok yazık çok
ben de birşeyler yapmadan önce araştırmaya giriştim
içim volkan gibi bazen nefes bile alamıyorum :.(
Aşkım aşk emek ister evet ama karşılıklı emek ister ,benim dikkatmi çekti bu arakadaş diğer konulardada okudum ondan yorum yaptım bence olmayacak çok eminim kız fallar çıkmıyor falan diyor ,falları olumsuz çıkıyor bence ondan falcıları beğenmiyor ,ona olumlu konuşan falcılara iyi diyor halbuki o falcılar kızın suyuna gidp para koparma çabasında .Boş yere umutlanmasın diye söyledim olmayacak şeyin peşinden gitmek aşk değil yani,zor seviyoruz diye birşey yok saplantı haline getiriyrosunuz sadece ,bir erkek severse zaten sorun çıkarmaz ,sorun çıkarıyorsa kurtulmaya çalşıyordur sizden .Zorla güzellik olur mu?Bende bıraktım sevdiğim insanı ne var bunda?Sanki dünyanın sonu gibi kfalcıdan falcıya bide beğenmiyorsunuz burda falcılara yalan yanlış yorumlar neyse ben fazla geçekçi bir insanım olursa ben yanılmışım diyeceğim ama ben pek yanılmam duygularımda bende fal bakıyorum zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?