İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok merak ettim şimdi peki senin fikirine göre iyi midir?denildiği kadar başarılımıdır???

valla ben 2 hafta önce baktırdım bikaç bişey sormak içinde aradım gayet iyiydi yani ben yine diyorum ben memnun kaldım şimdi elektrik meselesi ben bişey dyemem ama arkadaşımda gitti dün oda beğendi

valla ben 2 hafta önce baktırdım bikaç bişey sormak içinde aradım gayet iyiydi yani ben yine diyorum ben memnun kaldım şimdi elektrik meselesi ben bişey dyemem ama arkadaşımda gitti dün oda beğendi

Teşekkür ederim cevabın için..ileriye yönelik zaman yada tarih belirtiyor mu falda?

ilave olaraktan

küçükyalıdakine gitmeyi düşünüyordum.geçen hafta kadın bana telefonda illa gel çok memnun kalacaksın, benden çok memnun kalan var diye ısrar edince içim garip oldu.şüphelendim.gidenler varsa paylaşırsa iyi kötü seviniriz.

bende aradım küçükyalıda kini ulaşamadım bu hafta içi gitme için,kapalı cıkıyor telfonu..
sen arayıp ulaşmışsın hakketen öyle söylemesi bir garip gel illa benden çok memnun kalanlar var dıye :44:

Smbol kafe'nin hangi şubesi ?

Ben ulastim bugun 3 gundur deniyodum.
Oyle demesi garip haklisiniz ben olsam ben de suphelenirdim ama bana pek paragoz gelmedi hic. Bilemiyorum tabi. Bakalim bu sefer ne diyecek bana

Ben ulastim bugun 3 gundur deniyodum.
Oyle demesi garip haklisiniz ben olsam ben de suphelenirdim ama bana pek paragoz gelmedi hic. Bilemiyorum tabi. Bakalim bu sefer ne diyecek bana

cuma günü mü gidiyorsun sen fakirinekmeği ?
bende arıyım bugun tekrardan yarına gel derse bi giderım,yolu kendısıne de sorsam tarıf eder herhalde mınıbus caddesıne cıktııgımda

Telefondan girdigim icin sacma sapan seyler yapmisim orada. Kusura bakmayin.
Ve ben cuma icin konustum. Tarif eder diye dusunuyorun yolu :)
umarim bi sorun yasamazsin.

Telefondan girdigim icin sacma sapan seyler yapmisim orada. Kusura bakmayin.
Ve ben cuma icin konustum. Tarif eder diye dusunuyorun yolu :)
umarim bi sorun yasamazsin.

teşekkür ederim bakalım kolay bulabilicekmiyim :)
senle elektiriği uyuştuğu ggibi benle de uyuşur umarım :)
yarın baktırabılırsem haberdar ederim,nasıl olduğunu yazarım.. teşekkür ederim tekrar dan

goldi sen gidince iyi kötü paylaşırsın değilmi.merak ettim niye acaba böyle dedi. 1 ocaktamı aramıştım ben işte yeni yılın başıydı akşama doğru. fakirinekmeği bu seferde olumlu referans verirse kızlar giderim.ne de olsa yeni bir falcı

ella ve ankaya gitmeyi hiç düşünmüyorum bile.kurtuluştakilerden de korktum açıkçası.ne o öyle küfürler falan.

Tuğbaya gitmiştim oldukça iyi bakıyor ama
bana ve arkadaşıma çıkmadı söyledikleri ...

Sevgili Minik bende varım. İnşallah sabah PTT den hemen havalemi yapacağım.Hoşçakalın.

forumda gördüğüm ve hiç hoşuma gitmeyen ve kendimize de öz eleştiri yapabileceğimiz 2 reklam gördüm dünden beri.

dün sayfanın içinde sağ köşede bir büyücü adamın reklamı vardı.sevdiğini bağlama,gideni geri getirme vs. bizi ara.
bugünde en üstte binnaz abla vardı tıkladım meraktan.saçma birşey olduğunu bile bile.kahve falını çek.formu doldur kredi kartıyla ödeme yap cart curt.
millet enayi arıyor.nasıl insanları sömürüp para kazanma peşinde sahtekarlar var. kimse bizi zorlamıyor gerçi ama kendime d ekızdım.bunlara prim verecek insan olmamama rağmen kafe falcılarına (çok kez) ,tele-falcılara (1 kere parasız) gidip zaman ve para harcadığıma ,inandığıma utandım.kendi özeleştirimi yaptım. bunların da reklamdakilerden farkı yok.ben bunlara gitmeden önce işlerim daha rast giderdi.inandıkça Allah tersini yaptı belkide.değmeyen bir dangalak için. adamı satsam bu kadar para etmez diye bile düşünüyorum. anlıyorumki gelse bile ben bunu istemiyorum.iş inada binmiş.bir sonraki hamlesini öğrenmek için meraktan gidiyorum.yeterki çenesini kapatsın ,benle uğraşmayı,laf sokmayı kessin, belasınıda başkasından bulsun.

Son düzenleme:

yarın gidersem eğer paylaşırım mandall küçükyalıda kine,

arkadaşlar elmıra baa eylul debaktı ama tam bir fosss hıcbır dediği çıkmadı olacak dediği şeyler olmadı. zaten 2 çocuğu evdedolanıp duruyordu vrdiğim paraya yazık oldu hiç memnun olmadm ondan.var mı çıktı dediğiniz bir sözü resme param çöpe gitti arkadaşlar dediği tarih uzerınden aylar geçti hiçbir tık yok var mı guze bakan falcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…