Ella'ya dikkat edin, baska falcı cıkmasın. adı Ella olabilir ama kendisi zatenn coktandır burada ismi gecen bi falcı olabilir.
o bilgileri banada verirmisinizzzz acilll
Narincim bana Ella'nın telefonunu gönderebilirmisin. Bir de Bahçelievlerin neresinde oturuyor kendisi belki giderim.
Çok merak ettim şimdi peki senin fikirine göre iyi midir?denildiği kadar başarılımıdır???
valla ben 2 hafta önce baktırdım bikaç bişey sormak içinde aradım gayet iyiydi yani ben yine diyorum ben memnun kaldım şimdi elektrik meselesi ben bişey dyemem ama arkadaşımda gitti dün oda beğendi
Ella'ya dikkat edin, baska falcı cıkmasın. adı Ella olabilir ama kendisi zatenn coktandır burada ismi gecen bi falcı olabilir.
ilave olaraktan
küçükyalıdakine gitmeyi düşünüyordum.geçen hafta kadın bana telefonda illa gel çok memnun kalacaksın, benden çok memnun kalan var diye ısrar edince içim garip oldu.şüphelendim.gidenler varsa paylaşırsa iyi kötü seviniriz.
Smbol kafe'nin hangi şubesi ?
valla ben 2 hafta önce baktırdım bikaç bişey sormak içinde aradım gayet iyiydi yani ben yine diyorum ben memnun kaldım şimdi elektrik meselesi ben bişey dyemem ama arkadaşımda gitti dün oda beğendi
bende aradım küçükyalıda kini ulaşamadım bu hafta içi gitme için,kapalı cıkıyor telfonu..
sen arayıp ulaşmışsın hakketen öyle söylemesi bir garip gel illa benden çok memnun kalanlar var dıye :44:
Ben ulastim bugun 3 gundur deniyodum.
Oyle demesi garip haklisiniz ben olsam ben de suphelenirdim ama bana pek paragoz gelmedi hic. Bilemiyorum tabi. Bakalim bu sefer ne diyecek bana
denizden
fakirinekmegi
riverivera
detaylı paylaşımınız için teşekkürler
tecrübelerini paylaşacak başka kimse yok mu?
Telefondan girdigim icin sacma sapan seyler yapmisim orada. Kusura bakmayin.
Ve ben cuma icin konustum. Tarif eder diye dusunuyorun yolu :)
umarim bi sorun yasamazsin.
Ella'nın iletişim bilgilerini bilen varsa yazsın bırde ne kadara bakıyor? ne bakıyor kahve mı tarotmu? nerede oturuyor bılenler cevap verırse memnun olurum arkadaslar..
Sizlere sormak ıstedıgım bırı var deneyımlı arkadaslar yorum yazarsa sevınırım;
Damlalar Cafe Tuğba Giden Bilen varmı?
bende beklediğimin çok altında bi tepki gördüm topiçte.
daha duyarlı olunur diye düşünmüştüm.
ecedenizde sağolsun mail yoluyla sordu.
şu durumda
1-susan73
2-destan27
3-mermaid84
4-fakirinekmeği
5-ecedeniz
6-minik
7-deppsimly
8 kişi daha lazım.
susancım hemen özel mesaj gönderiyorum sana.
goldi sen gidince iyi kötü paylaşırsın değilmi.merak ettim niye acaba böyle dedi. 1 ocaktamı aramıştım ben işte yeni yılın başıydı akşama doğru. fakirinekmeği bu seferde olumlu referans verirse kızlar giderim.ne de olsa yeni bir falcı
ella ve ankaya gitmeyi hiç düşünmüyorum bile.kurtuluştakilerden de korktum açıkçası.ne o öyle küfürler falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?