haklısın.bilipte uygulayamıyoruz işte.Allah mesut etsin. senin falcı kimdi bu arada hatırlıyormusun :)
bende 3 - 4 falcıya gittim diye kendimi falkolik sanıyordum
ğaylaşım için teşekkürler
Yok ben işi inada bindirdim iyi bakan gelecekle ilgili de tutturabilen birini bulucam diye 2 senedir bu kadar falcıya gittim bazılarına defalarca gittim... =)
yazz la biz konuşyoruz arada oda söylemiş hatırlarsınız elifi önermiştim bana her dedği olmuştu ama işte herkese bir olmuyor malsef.. inanın şüphelenmekte haklıyız ne olabileceğni neyle karşılacağımızı bilmiyoruz okadar fal baktırdık ki artık sıkıldık biliyorum bende öyleyim... mesela ellayı ilk burda okuduğumda bende öyle olmuştum ama baktrınca gerçekten memnun kaldım neyin nasıl olduğunu bilmem ama bana dedikleri olyo umutta vermiyo o hoşuma gidiyo ztn kötüyde söylüyo ama işte yazz ında söylemek istediği sanırım reklamdır odur budur diyince insanlar fikirlerini söylemekten çekiniyo yada paylaşmaktan korkyo banada derler mi diye ki ben eski üye olmama rağmen korktum elifi önerirken çnkü önyargılıyız malesef .. kimseye şahsi konuşmyrm hee yanlış anlaşılmasın :) ama insanlara ön yargılı olup fos falcıdır bilmemne dendiğinde biz memnun kaldığımda söyleyemiyoruz sabki onunla iş birliği yapıyoruz gibi hissediliyo ben ellayı önerebilirm yani benim arkadaşımın bildi çıktıda memnun kaldık gitmek e azndan yalan yanlış bişey yok ve 1 saat konuşyo başından savmıyo denemk isteyenler denesin eski gidenleride duydum ben çok memnun olanlar var diye bırakmıyorum şimdi... yanlış anlaşılma olmasn lütfen sadece fikrimi söyledim :)
Ella'nın iletişim bilgilerini bilen varsa yazsın bırde ne kadara bakıyor? ne bakıyor kahve mı tarotmu? nerede oturuyor bılenler cevap verırse memnun olurum arkadaslar..
Sizlere sormak ıstedıgım bırı var deneyımlı arkadaslar yorum yazarsa sevınırım;
Damlalar Cafe Tuğba Giden Bilen varmı?
Ella telefonda veya evinde bakıyor 40 tl ye bakıyor tarot bakıyo cnm.. iletişim bilgilerini özelden atarım istersen
ben elime geçen ilk parayla alıcam. falcı paramı ona ayırdım :)
Seni biliyorum kuzum.Açıkçası ben şimdiye kadar 15 kişinin çoktan tamamlanmış olması gerektiğini düşünüyorum.Şirketten kızları üye yapıp kart aldırmayı planlıyorum. :2:
pro kart için ödemeyi yaptım.Başka kimseden ses çıkmadı mı?herkes sadece falcılara mı para yetiştirebiliyor.
Minik'cim ödeme yapıldı canım bundan sonrası için neler yapabilirim bu gün biraz rahatsızım algım biraz kapalı şu an bana özelden yazarsan sevinirim.
bende beklediğimin çok altında bi tepki gördüm topiçte.
daha duyarlı olunur diye düşünmüştüm.
ecedenizde sağolsun mail yoluyla sordu.
şu durumda
1-susan73
2-destan27
3-mermaid84
4-fakirinekmeği
5-ecedeniz
6-minik
7-deppsimly
8 kişi daha lazım.
susancım hemen özel mesaj gönderiyorum sana.
günaydın canım
8 kişi ne için lazım
ödeme yapılması gerekiyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
şunu okursanız anlaşılır
he evet biliyorum..kazen mail atmıştı..bende zaten yeni pro oldum
sen sürekli burdasın canım bakırköydeki duygum cafede bulunan duygu hakkında bilgin varmı..dün gittim çok sıra vardı sanırım cuma gidicem tekrar...
maalesef canım bilmiyorum.
gitmedim hiç.
bilen arkadaşlar vardır , gün içinde yazanlar olur muhakkak.
ödeme yapılması gerekiyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html
şunu okursanız anlaşılır
canım ordaki işlemi gerçekleştirdim. Tekrar teşekkürler
Narincim bana Ella'nın telefonunu gönderebilirmisin. Bir de Bahçelievlerin neresinde oturuyor kendisi belki giderim.[/Q
canım bana özelden mail adresni at sana numarasını atıyım :)) sanırım bu yazımdan sonra 100 mesaj olyo özel mesaj hakkım olyo :))
Ella telefonda veya evinde bakıyor 40 tl ye bakıyor tarot bakıyo cnm.. iletişim bilgilerini özelden atarım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?