İstanbul'da Fal - Falcılar

Yok ben işi inada bindirdim iyi bakan gelecekle ilgili de tutturabilen birini bulucam diye 2 senedir bu kadar falcıya gittim bazılarına defalarca gittim... =)

Merhaba denizden Laporte cafe Ayhan neresi? ılk kez duyuyorum ve ne kadar a bakıyor bılgı verırmısın?

Arkadaşlar size fal Haberlerim;
Ben bgun Angel's cafe burcuya gıttım.Kahve falı baktırdım,kızı ılk kez goruyorum sankı yıllardır arkadasım yasadıgım olayları bılıyorda karsımda anlatıyor gbı hıssettım,Geçmiş ve şimdiki durum tespitleri çok iyiydi..gelecek ıcın yakın bır tarıh verdı bekleyıp gorecegız..Ayrıca ordann ne zamandır aklımda Symbol Nısantası Bahar'a gittim.Tarotta acaip başarılıydı!!ben ilk kez baktırdım ama cok begendım,bnm ılerde yapmak ıstedıgım kafamda olan ama suan ımkansız sdece hayal ettıgım bırseyı tarıh vererek soyle soyle olcak dıyıp soyledı ve ekledı o Imkansız dedıgın hayalını kurdugun sey gercek olacak:) Ay inşallah dedim gülümsedim..Bahar için ve burcu ıcın Bana cıktı dıyenleerrr varmıı Yorumlarını almak ıstıyorum..

Narin Yada Naz Ella'nın nosunu mesaj atabılırmısınız? bırde ne kadara bakıyor bu kadın nerde bakıyor? Ella ıcın basta olumlu dusunuyordum,Sonra cok fazla yenı uyelık alındı,2 mesaj 3 mesaj yazmıs farklı farklı nıcklı kısıler ellayı ovucu seyler yazınca ben cok Hosnut olmadım kı Kazen bombayı patlattı..Ama sız eskı yorumcularsınız bos yere buraya yazmassınız dıyıp sadece ıkınızın yorumuna guvenım ben ıletısım bılgılerını ıstıyorum..Sımdıden tesekkurler..

Ella'nın iletişim bilgilerini bilen varsa yazsın bırde ne kadara bakıyor? ne bakıyor kahve mı tarotmu? nerede oturuyor bılenler cevap verırse memnun olurum arkadaslar..

Sizlere sormak ıstedıgım bırı var deneyımlı arkadaslar yorum yazarsa sevınırım;
Damlalar Cafe Tuğba Giden Bilen varmı?

Ella telefonda veya evinde bakıyor 40 tl ye bakıyor tarot bakıyo cnm.. iletişim bilgilerini özelden atarım istersen

Ella telefonda veya evinde bakıyor 40 tl ye bakıyor tarot bakıyo cnm.. iletişim bilgilerini özelden atarım istersen

Narincim bana Ella'nın telefonunu gönderebilirmisin. Bir de Bahçelievlerin neresinde oturuyor kendisi belki giderim.

kızlar bakırköyde duyqum cafede duyqu diye biri varmış çok övüyorlar..giden varmı gerçekten dedikleri çıkıyormu?

ben elime geçen ilk parayla alıcam. falcı paramı ona ayırdım :)

Seni biliyorum kuzum.Açıkçası ben şimdiye kadar 15 kişinin çoktan tamamlanmış olması gerektiğini düşünüyorum.Şirketten kızları üye yapıp kart aldırmayı planlıyorum. :2:

pro kart için ödemeyi yaptım.Başka kimseden ses çıkmadı mı?herkes sadece falcılara mı para yetiştirebiliyor.

Minik'cim ödeme yapıldı canım bundan sonrası için neler yapabilirim bu gün biraz rahatsızım algım biraz kapalı şu an bana özelden yazarsan sevinirim.

bende beklediğimin çok altında bi tepki gördüm topiçte.
daha duyarlı olunur diye düşünmüştüm.
ecedenizde sağolsun mail yoluyla sordu.
şu durumda
1-susan73
2-destan27
3-mermaid84
4-fakirinekmeği
5-ecedeniz
6-minik
7-deppsimly

8 kişi daha lazım.
susancım hemen özel mesaj gönderiyorum sana.

günaydın canım
8 kişi ne için lazım

maalesef canım bilmiyorum.
gitmedim hiç.
bilen arkadaşlar vardır , gün içinde yazanlar olur muhakkak.

Ella'ya dikkat edin, baska falcı cıkmasın. adı Ella olabilir ama kendisi zatenn coktandır burada ismi gecen bi falcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…