aynen ben de artık baktırmıyorum
beklemedeyim...
sen elmiradan memnun kalmışmıydın canım ?
geçmiş ve şimdiyi çok iyi bildi
gelecek için bekliyorum
aynen benim de öylu oldu.. çok şaşırdım bu kadar net söylemesine... gelecek içinse ben de beklemedeyim tarih vermişti ama sanırım verdiği tarih tutmayacak çünkü yarın son gün :)))
pro kart için ödemeyi yaptım.Başka kimseden ses çıkmadı mı?herkes sadece falcılara mı para yetiştirebiliyor.
evet bendim gidersen haber verirmiisin diye,
cuma günü gidicem demişsin sanırım elif hanıma,
cuma günü istanbul dışında olabilirim,
bu hafta içi bir gün gidersen eğer bende gitmeyi düşünüyorum,ama sanırım ulaşamamışsın randevu almak için !! :44:
ben elime geçen ilk parayla alıcam. falcı paramı ona ayırdım :)
evet ulaşamadım hala ama haftaiçi gidemem . en yakın cuma oluyo bana.
yani tarif edebilirim istiyorsan minibüs yoluna çıktıktan sonrası çok kolay
katılıyorum kimin falı cıkıyorsa degistirmeyin baktıgınız insanı ,baska enerjiler almayın uzerinize
10 gün girmedim foruma.habire yeni falcılar çıkıyor kafam karışıyordu. insan gitsem mi diye etkileniyor umduğunu da bulamayınca.
ama küçükyalıdaki elif hanıma fırsat bulursam gitmeyi düşünüyorum bu da çıkmasın bundan da boyumun ölçüsünü alayım
bu arada nesil uyarı almış diye duydum.her gideni ağlatıp insanlara zevk duyarcasına moralini bozduğu için şikayet edilmiş.kendine çeki düzen vermesi söylenmiş iyide olmuş. bana illa şu burçtan birini bulacan sevgili olcan evlenecen seni çok mutlu edecek vs..dediği de çıkmadı zaten çook geçti üstünden gelen giden yok.aramıyorum da işin garibi..ona demiştim çevremde öyle biri yok illa var diyodu.
+
kurtuluştakileride merak ediyorum.bunun sonu gelmeyecek.hepimizin ortak iyi dediği bir falcıyı bulamayacakmıyız
Kahve iciyorsunuz Anka hanim sizin hem fincaniniza bakiyor yani sirada tarot aciyor ama daha cok tarottan bakiyor. Fincana söyle bir göz atiyor o kadar.
Selam, 30 TL e bakiyor. Kahve iciyorsunuz hem fincana hem tarota bakiyor.
Ortalama kaç dakika bakıyor
Ayy çok sordum
Arkadaşlar tabi ki fal baktırmak çok güzel eğlenceli ama çok da kaptırmayalım kendimizi. Yanlış anlamasın kimse bende heves ediyorum tabi ama erkek arkadaşlarınızı fazlaca zihninize sokup baktırırsanız ister istemez tersi çıkabiliyor bana hep öyle olmuştu da.
Sadece bir kadın bakla falı bakmıştı bana o zaman görüşüp ayrıldığım erkek arkadaşımı sormuştum deli divane gibiyim sanmıştım.
O da bana "hayır onun la olmayacak evleneceğin kişinin adın da L harfi var" demişti kim acaba diye şaşırmıştım.
Eşimle evlendikten sonra geldi aklıma kadının dediği.
Allahtan hep hayırlı eşler isteyin inanın evlendikten sonra farkediyor ve insan diyor ki iyi ki onunla evlenme mişim böyle böyle biriydi yürümezdi zaten diye.
Rabbim iyi ki böyle bir eşle evlenmişim diyorum tabi. Allah herkese hayırlı eşler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?