İstanbul'da Fal - Falcılar

kısa vadede bi şey söyledide o mu çıkmadı yoksa zaten yorum mu yapmamıştı

İlk gittiğimd ekısa vadede söylediği çıkmadı ,ama daha detay bakmıştı.2. gittiğimde acele acele baktı bekleyen varken çok strese giriyor.
Kısa vadede bişi söylemiyor,nokta atışları yok söylediği ,sorarsam söylüyor ama şu olucak felan gibi değil zaten mesela olucak olmayacakda demedi en son sebebi bu dedi,sonuç yok.
Angels burcu ile arzuhal yiğit öyle değil mesela Burcu aranızda şu kişiyle ilgili bir konuşma geçicek dedi söylediğide çıktı .Bizimle alakalı birirnin meseleğini çok net bildi.
Arzuhal Yiğit benim ex nişanlımla ilgili olanı biteni ailesini ,iş yerimdekileri bildi,çok önceden tanıdığım birileriyle tekrar karşılacağımı söyledi çıktı (imkansız gibiydi).
İş yerinde bir olay olacağını kısa vadede bunun negatif gibi gözükeceğini ama bana yarayacağını söyledi ki oldu da

Evet Fulya bekleyen kimse yokken iyi bide sen birinin tanıdığıysan uzun süre sakin sakin bakıyor ,kafası çok dağınıktı zaten cuma günü gittim en son

Damlalara gitmedim,uçurtma cafe nerede bilmiyorum bide

denemek lazım aslında

Burcuya kesinlikle bir kez daha gitmek istiyorum.
Yiğitede. Ama beklediğim şeyler var :) onlar olunca ya da belki bu akşam giderim.
Ne kadan dengesizim ya

Burcuya kesinlikle bir kez daha gitmek istiyorum.
Yiğitede. Ama beklediğim şeyler var :) onlar olunca ya da belki bu akşam giderim.
Ne kadan dengesizim ya

Sadece sıkılıyoruz ,bende ani sıkıntı anlarında seri fala başlıyorum ,baktırmadığım kim kaldı acep

Arkadaşlar birde kart listemiz noldu hani 5 kişi kalmıştı ,hiç mi 5 kişi yok kart alıcak olan o kadar falcılara gidip ne paralar veriyoruz hadi hanımlar bir fal parası atın ,özürlü arkadaşlar için

bi kac kisi elmirayi sormus, elmira 75 tl evinde yada telefonda bakiyo, facebookta medyum elmira yazarsaniz tel no su cikiyor zaten

Sadece sıkılıyoruz ,bende ani sıkıntı anlarında seri fala başlıyorum ,baktırmadığım kim kaldı acep
benim bi sürü var baktırmadığım
Arkadaşlar birde kart listemiz noldu hani 5 kişi kalmıştı ,hiç mi 5 kişi yok kart alıcak olan o kadar falcılara gidip ne paralar veriyoruz hadi hanımlar bir fal parası atın ,özürlü arkadaşlar için
evet kimseden ses cıkmıyor , ve üzüyor bu beni ..
hadi arkideşler

Birde uçurtmada kime baktırdın onu merak ettim :26:

deepsimply ve malta1977 Fulya konusunda dediklerinize katılıyorum.bazen süper oluyor açmadan kartları biliyor ve dediklerine ilersi çıkıyor ama bazen dediğinin terside çıkıyor bilemiyor.illa ben sorunca cevapaldığı zamanlarda oluyor.

geçen hafta damlalar barış için netteki yorumları paslamıştım. şunun için geldin diyormuş daha oturmadan.zihinmi okuyor acaba.iyi diyorlar onun için başka giden varmı?tuğbayı geçtim iyi değil başarısız demişti bir arkadaş. gelecek konusu önemli benim için artık geleceği çıkan?

birde yiğit gelecekte nasıl?siz gitmişsiniz arkadaşlar nerde nasıl kaça bakıyor bu kişi? gelecek başarılımı? kırık biriyse bende taksim ve caddede ne kadar kırık var rasladı bana hiçbiri başarılı değildi.habire bana birini buldu durdular ben bu tarzlarla anlaşamıyorum demekki farkettim..belki bu iyidir bilemiycem.

ayhan birinde çıkmamış geçtim onu

birde emelim kafe emel varmış gelecekte nasıl? nerde o kaça bakar

sanırım son zamanlarda beğenilenler bunlar.ella hariç onu halen anlayamadım.o yüzden geçeceğim.

Son düzenleme:
Birde uçurtmada kime baktırdın onu merak ettim :26:

Uçurtmada nerimana baktırdım.benimle birlikte 3 arkadaşıma daha baktı..4 kız tesadufen gırgırına girmiştik..Bilmeden.Gerçekten bizde bayağı başarılıydı.nasıl yani falan oldum..arkadaşımın 3 senelik ilişkisi var..ve bir kelime etmiş ben bile senelerdir bilmiyordum...ha söylediklerinden çıkan varmı.bazı ufak tefek olayları yaşadım.ama benim için asıl olay henüz gerçekleşmiş değil.olur yada olmaz bilemem.en azından kafamdaki soru işaretlerinin cevabını aldım.bana şimdilik yeter...Bir de orda emreden bahsediyorlar iyi diye..Maddi durumumu toparladığımda onuda denemek isterim...

Mandall
Açıkcası benim esas olayıma 1 ay gibi bir süre var ,ama bende yiğitin ve burcunun söylediği ufak tefek şeyler çıktı ,

Ben yiğiti çok detaylı baktığı için beğendim isimler ,burçlar verdi ,Kimse bugüne kadar iş yerimdekileri bana tek tek anlatmadı.Kişilik analizi ve yönlendirmesi güzel .ben beğendim açık net uzun bir fal bakıyor.

Bakırköy arzuhal cafede internetten arattığındada cafenin sitesi çıkıyor .denemeye değer diye düşünüyorum.Zaten 25 lira çokda bir para değil sonuçta nerelere kimlere bu parayı vermedik.

Ayrıca esas olayla ilgili hiç umudum kalmadı pek umrumdada değil artık çıksın mı çıkmasın mı daha iyi bilemiyorum :44:

yiğitle soohbette güzel oluyor :)
ben onu sevdim, o da beni sevdi.
hatırlamışta eşek sıpası :)
çok şirin bişe.
bu sefer gidersem tek tek not alcam.
ben bütün falları unutuyom sona , kücük olaylar cıktı mı bilmiyom
büyük olay kalıyo bi aklımda
ha bu arada elmiranın dediği gibi işliyo süreç onuda sölim

Aynen bende de elmiradaki gibi gidiyor ama bu kadar kopacağımızı kimse bilememişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…