- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
kısa vadede bi şey söyledide o mu çıkmadı yoksa zaten yorum mu yapmamıştı
Sana kesinlikle katılıyorum fulyanın yerine başka birilerinin denenmesi konusunda..Fulya yı son bir kaç senedir tanırım ve süreklide giderdim..yanlız bu sene içinde gittiğim 2 falda da başarılı değildi..söylemiş olduklarının hiç biri gerçekleşmedi..özellikle diyebilirim tersi durumlarda yaşadım...
taksimde 2 tane cafe önerebilirim..Biri damlalar burda çok duyuyorum falcıları iyi diye..bir de uçurtma cafe dekileri tavsiye edebilirim....uçurtmadakiler gayet başarılı.demiş oldukları çoğu şeyi yaşadım...birde damlaları denemedim ama denemek çok istiyorum..burda çok duydum.başarılılar diye.
Burcuya kesinlikle bir kez daha gitmek istiyorum.
Yiğitede. Ama beklediğim şeyler var :) onlar olunca ya da belki bu akşam giderim.
Ne kadan dengesizim ya
Arkadaşlar elmira şirinevlerde mi tam adresini bilen varmı? Bugün aramayı düşünüyorum mail attım cevap dönmediler. Gidenler memmun kaldı mı?
benim bi sürü var baktırmadığımSadece sıkılıyoruz ,bende ani sıkıntı anlarında seri fala başlıyorum ,baktırmadığım kim kaldı acep
evet kimseden ses cıkmıyor , ve üzüyor bu beni ..Arkadaşlar birde kart listemiz noldu hani 5 kişi kalmıştı ,hiç mi 5 kişi yok kart alıcak olan o kadar falcılara gidip ne paralar veriyoruz hadi hanımlar bir fal parası atın ,özürlü arkadaşlar için
benim bi sürü var baktırmadığım
Bende de var ama çok sallamasyonları denemek istemiyorum
benim bi sürü var baktırmadığım
Bende de var ama çok sallamasyonları denemek istemiyorum
ben senin eline su dökemem.
ancak senin çekirgen olurum
sensei
Sana kesinlikle katılıyorum fulyanın yerine başka birilerinin denenmesi konusunda..Fulya yı son bir kaç senedir tanırım ve süreklide giderdim..yanlız bu sene içinde gittiğim 2 falda da başarılı değildi..söylemiş olduklarının hiç biri gerçekleşmedi..özellikle diyebilirim tersi durumlarda yaşadım...
taksimde 2 tane cafe önerebilirim..Biri damlalar burda çok duyuyorum falcıları iyi diye..bir de uçurtma cafe dekileri tavsiye edebilirim....uçurtmadakiler gayet başarılı.demiş oldukları çoğu şeyi yaşadım...birde damlaları denemedim ama denemek çok istiyorum..burda çok duydum.başarılılar diye.
Birde uçurtmada kime baktırdın onu merak ettim :26:
Mandall
Açıkcası benim esas olayıma 1 ay gibi bir süre var ,ama bende yiğitin ve burcunun söylediği ufak tefek şeyler çıktı ,
Ben yiğiti çok detaylı baktığı için beğendim isimler ,burçlar verdi ,Kimse bugüne kadar iş yerimdekileri bana tek tek anlatmadı.Kişilik analizi ve yönlendirmesi güzel .ben beğendim açık net uzun bir fal bakıyor.
Bakırköy arzuhal cafede internetten arattığındada cafenin sitesi çıkıyor .denemeye değer diye düşünüyorum.Zaten 25 lira çokda bir para değil sonuçta nerelere kimlere bu parayı vermedik.
Ayrıca esas olayla ilgili hiç umudum kalmadı pek umrumdada değil artık çıksın mı çıkmasın mı daha iyi bilemiyorum :44:
yiğitle soohbette güzel oluyor :)
ben onu sevdim, o da beni sevdi.
hatırlamışta eşek sıpası :)
çok şirin bişe.
bu sefer gidersem tek tek not alcam.
ben bütün falları unutuyom sona , kücük olaylar cıktı mı bilmiyom
büyük olay kalıyo bi aklımda
ha bu arada elmiranın dediği gibi işliyo süreç onuda sölim
Aynen bende de elmiradaki gibi gidiyor ama bu kadar kopacağımızı kimse bilememişti.
bizimde yaşadığımız bu ayrılığı kimse bilemedi, ben hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?