- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
bizimde yaşadığımız bu ayrılığı kimse bilemedi, ben hariç
eminenin teli olan bana mesaj atabilr mi lütfennnn
bende de yok ama soğanlık emineden bahsediyorsan en son giden arkadaşlar heçç memnun kalmamıştı
eminenin teli olan bana mesaj atabilr mi lütfennnn
fal ışı sanırım elektriktik olayı heralde telofondan ziyade yuzyuze baktırmak daha ıyı bence ben mercan hanıma telefonda baktırdım hıç bışey bılemedı bıde çok pahalı 100 tl ella hanıma yuzyuze baktırdım dedıklerını yaşadım ve çıktı soyledıklerı
sanada çıktı demek ellanın dedikleri çok sevindim benimkilerde oldu şimdilik devamıda gelicek inş. :))
Arkadaşlar Ella ya baktıranlar detaylı olarak anlatabilir mi
Geçmiş mi ,gelecek mi durum,kişilik analizi hangisinde iyiydi .Veee gelecekle ilgili söylediği şeylerden çıkanlar oldu mu ??
sanada çıktı demek ellanın dedikleri çok sevindim benimkilerde oldu şimdilik devamıda gelicek inş. :))
:) tşk ederim evet ellanın söyledikleri çıktı bende yaklaşık 3 aydır ayrıydım barıştık barışma tarihimizide ella hanım söylemişti ben ümitsizdim ama şimdi şaşkınım ve sevinçliyim açıkcası olayları söylediği gıbı yaşadım senın adınada sevındım inşallah hepimize fallar çıkar herşey gönlümüzce olur inşallah
ella bahçelievlerin neresinde oturuyor peki
Arkadaşlar Ella ya baktıranlar detaylı olarak anlatabilir mi
Geçmiş mi ,gelecek mi durum,kişilik analizi hangisinde iyiydi .Veee gelecekle ilgili söylediği şeylerden çıkanlar oldu mu ??
Ella bahçelievlerin neresinde oturuyor peki
valla canım ebn 2 hafta oldu hatta 3, haftanın içindeyim ellayı tanıyalı baktırıyorum anı geçmişi yorumlyo zaten oda tam tutyo gelecekle ilgili erkek arkdaşıma ağırlıklı baktryorum ben ne dediyse oldu konuşacağımz konuya kadar nasıl davranacağına kadar 7 gün demişti 7. gün konuştuk ertesi gün görüştük o bana sen teklif edcem buluşmyı oda hemen kabul edcek dedi hakktende oldu yani şunu söyleyim benm duymak istediğim geçmişim değil gelecekle ilgilide dedikleri çıktı tabi yakın gelecek olanlar diğerlerinide bekliyorum.. yani ben artık başkasına baktrmyorum bana dedikleri doğru ve çıkıyo bilgine canım benden bukdar:))
valla canım ebn 2 hafta oldu hatta 3, haftanın içindeyim ellayı tanıyalı baktırıyorum anı geçmişi yorumlyo zaten oda tam tutyo gelecekle ilgili erkek arkdaşıma ağırlıklı baktryorum ben ne dediyse oldu konuşacağımz konuya kadar nasıl davranacağına kadar 7 gün demişti 7. gün konuştuk ertesi gün görüştük o bana sen teklif edcem buluşmyı oda hemen kabul edcek dedi hakktende oldu yani şunu söyleyim benm duymak istediğim geçmişim değil gelecekle ilgilide dedikleri çıktı tabi yakın gelecek olanlar diğerlerinide bekliyorum.. yani ben artık başkasına baktrmyorum bana dedikleri doğru ve çıkıyo bilgine canım benden bukdar:))
deepsimply canım çok tşk ederim mesaj atamadığım için burdan yazıyorum telefondan mı seans alıyorsunuz fiyatını öğrenebilirmiyim ve falı nasıl çıktığı oldumu peki ? sen baktırdnmı??? snn olumlamaların nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?