İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam kızlar geçen gün cadde sembol kürşat a baktırdım olan durumu çok iyi bildi ben hiçbirşey sölemeden herşeyi anlattı ve çok başarılıydı çok şaşırdım ,aranızda baktıran varsa gelecekle ilgili sölediklerinden çıkan oldumu bilgi verirmisiniz ?

ben yarın bakırköydeki duyqum cafedeki duyguya gidiyorum kızlar... 2 gün önceden randevu aldım çok doluymuş...direk yüzüne bakıp söylüyormuş..arkadaşım gitti geçen hafta çok memnun kalmış..ilk defa böyle biriyle karşılaştım diyor..çok merak ettim..randevum saat 14te...gelince hemen yazarım kızlar...

Talena herşeyi çok detaylı yazmışsın..
Ben baktırdıklarına hiç gitmedim
Ama kesinlikle deneyeceğim
Elmira ve Burcu nerede bakıyor? Ona göre bende gideceğim
Yardımcı olursan sevinirim :)

Prensen Merhaba msjını sımdı gordum cevap yazıyım dedım.Elmıra evınde bakıyor sırınevlerde veya telde bakıyor eger uzaktaysan ama gıdebılcek durumdaysan yuzyuze baktırmanı tavsıye ederım.Ben oyle tercıh etmıstım 1 kere gıttım zaten.Istersen sana telını verebılırım.
Burcu Kadıkoyde Angel's cafede bakıyor haftaıclerı aksam 7,8 den sonra gelıyor haftasonları oglen 4 gbı orda ben kahve baktırdım ama elmıra gbı asla olamaz..Ayrıca dun yenı bırını buldum param oldukca elmıraya gıderım param azsa artık bu cocuga gıderım adı BArıŞ tAKSIMDE dAMLALAR cafede bakıyor dun tanıstım bır arkadasım tavısyesıyle ben sok oldum bu kdr ıyı olanı daha once hıc gormedım cafelerde bakan..Elmıra 75 tl dır ama sonuna kdr deger,Barıs 20 tl,Burcu 18 tl hangısını ıstersen deneybılırsın cnm..

Arkadaşlar elmira şirinevlerde mi tam adresini bilen varmı? Bugün aramayı düşünüyorum mail attım cevap dönmediler. Gidenler memmun kaldı mı?

Evet Elmira Şirinevlerde telden arasan ulasabılırsın sana yerını tarıf eder mutlkaka bana kendısı tarıf etmısmı evının yolunu kolay ztn gıtmesı..Telefon nosunu ısteyenlere yardımcı olabılırm.Ve menun kaldınmı dıye sormussun bence Süperdi! pekte memnun kalmadım dıyenı duymadım.bırkac kısı haRIc..

Cıkan fal haberı olarakta dun benı Damlalar Cafe Barışa goturen arkadasıma barısın daha once soyledıgı bısey bgun olmus..Sasırdım..Beklemedeyım bakalım banada cıkacakmıı off off bekle bekle hepp beklee:)

Arkadaslar, daha önce de yazdım. Ben Rita dan hiç memnun kalmadım. Cok az şeyi bildi. Bir de önceki mesajlardan majestik Cafe de nerimandan soz ediliyordu. Giden varmi? Bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.

Ben de cok merak ettim şimdi. Kim bu duygu!

Gidenler olmuş memnun da kalan var.

Sizden de cevap olumlu gelirse gidicem ben de..

Ben de cok merak ettim şimdi. Kim bu duygu!

Gidenler olmuş memnun da kalan var.

Sizden de cevap olumlu gelirse gidicem ben de..

duyguyu senelerdir tanırım dejavu cafede kendisi yani eski adı oydu en son 2 senedir fazladır görmüyorum...falda isimi şıp diye söyler ama kısa süreli bakar çünkü çok yoğun kendisi ne olup bittiğini anlamadan kalkarsınız masadan (eğer çok bekleyen müşteri varsa) ben 6.his cafeeki talin ablaya gidiyorum benim hayatımı döktü kadın ilk giittiğimde hatta ona ilk gittiğimde doğum günümde nişanlı olacağımı ve eşimin ismini sölemişti çok gülmüştüm çünkü verdiği tarih 3 ay sonrasıydı ve ben eşimle tanışıp 2 ay sonra nişanladım adıda doğruydu daha sonra mayıs ayında ewleniceksin dedi benim nişanım 1 sene daha uzadı ben yalan sölemiş dedim ama geçen sene mayıs ayında ewlendim

6. his cafe nerede?

Arkadaslar, daha önce de yazdım. Ben Rita dan hiç memnun kalmadım. Cok az şeyi bildi. Bir de önceki mesajlardan majestik Cafe de nerimandan soz ediliyordu. Giden varmi? Bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.

Ritaya seneler öncesinde gitmiştim.bir sürü saçmalık dinleyip çıktığım bir insandı ben de hiç memnun kalmamıştım..Bu arada bu majestik neriman dediğin sanırım şu an uçurtma kafedeki bayan tam karşısı majestiğin..onu da denedim yaklaşık 3 hafta önce.ben çok memnun kaldım...tavsiye ederim 15tl kahve 25 tl su..ama bence kahve iyi suya gerek yok..ben ikisinede baktırdım ama bence aynıydı.su da fark yok...
pardon ya ekleme yapmak istiyorum..eğer ki erkek arkadaş içinse niyetiniz.suda o konuda gayet başarılı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…