özelde de yazdığım gibi ben baktırmadım ,bend emerak ediyorum .40 tl imiş fiyat tlden de bakıyormuş yani benim içinde bunların dışında muamma
Konu nedir diye sorsam cok mu abuk olur? Ne karti, nasil aliyorum? Hatta hemen alayim :)benim bi sürü var baktırmadığım
evet kimseden ses cıkmıyor , ve üzüyor bu beni ..
hadi arkideşler
Konu nedir diye sorsam cok mu abuk olur? Ne karti, nasil aliyorum? Hatta hemen alayim :)
Talena herşeyi çok detaylı yazmışsın..
Ben baktırdıklarına hiç gitmedim
Ama kesinlikle deneyeceğim
Elmira ve Burcu nerede bakıyor? Ona göre bende gideceğim
Yardımcı olursan sevinirim :)
iyiyim canım sen nasılsın ?
Arkadaşlar elmira şirinevlerde mi tam adresini bilen varmı? Bugün aramayı düşünüyorum mail attım cevap dönmediler. Gidenler memmun kaldı mı?
35 tl karsılıgı bir kart aldım.. bahsettigin buysa odeme..vs yapıldı :)
aynen o canım.
kaldı 4 kişi
Elmira'nın fala cıkarsa ben alırım o dort taneyi :) saka maka gercekten keske daha fazla alabiliyor olsaydım. hayırlı bir işmiş..
ben yarın bakırköydeki duyqum cafedeki duyguya gidiyorum kızlar... 2 gün önceden randevu aldım çok doluymuş...direk yüzüne bakıp söylüyormuş..arkadaşım gitti geçen hafta çok memnun kalmış..ilk defa böyle biriyle karşılaştım diyor..çok merak ettim..randevum saat 14te...gelince hemen yazarım kızlar...
Ben de cok merak ettim şimdi. Kim bu duygu!
Gidenler olmuş memnun da kalan var.
Sizden de cevap olumlu gelirse gidicem ben de..
duyguyu senelerdir tanırım dejavu cafede kendisi yani eski adı oydu en son 2 senedir fazladır görmüyorum...falda isimi şıp diye söyler ama kısa süreli bakar çünkü çok yoğun kendisi ne olup bittiğini anlamadan kalkarsınız masadan (eğer çok bekleyen müşteri varsa) ben 6.his cafeeki talin ablaya gidiyorum benim hayatımı döktü kadın ilk giittiğimde hatta ona ilk gittiğimde doğum günümde nişanlı olacağımı ve eşimin ismini sölemişti çok gülmüştüm çünkü verdiği tarih 3 ay sonrasıydı ve ben eşimle tanışıp 2 ay sonra nişanladım adıda doğruydudaha sonra mayıs ayında ewleniceksin dedi benim nişanım 1 sene daha uzadı ben yalan sölemiş dedim ama geçen sene mayıs ayında ewlendim
Arkadaslar, daha önce de yazdım. Ben Rita dan hiç memnun kalmadım. Cok az şeyi bildi. Bir de önceki mesajlardan majestik Cafe de nerimandan soz ediliyordu. Giden varmi? Bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?