ella kim nosunu bende alabilirmiym
teşekkür ederim numara için :)
Arkadaşlar Ella ya baktıranlar detaylı olarak anlatabilir mi
Geçmiş mi ,gelecek mi durum,kişilik analizi hangisinde iyiydi .Veee gelecekle ilgili söylediği şeylerden çıkanlar oldu mu ??
ellanın telini verebilir misiniz kızlarözel mesa gönderemiorum malesef ben,ama bana gönderilebilir snıorum.
Face de sayfası var Medyum ella diye..ordan mesaj atıp alabilirsin kendisinden...
artık falcılar medyumuz,kurşun döküyoruz,fal bakıyoruz,yaşam koçuyuz tarzıyla faceye düşmüşler ya çok gülüyorum. bazılarına çıkıyormuş olabilir ama gerçekten işe yarar olsalar reklam için internete düşmezlerdi diye düşünüyorum. Çoğuda yabancı kökenli bunların. Ben köylerde,yada başka yerde bu işi para için yapmayan kişilere inanıyorum. 50, 75, 100 valla iyi kazıklıyorlar. İyi olan biri reklam yapmaz,gizli yapar bu işleri.Bazı kafe falcıları da reklam yapmıyor dürüst olanlarda var.Ella için reklam dediler ama ondan başka sürekli birinin adı bir kişi tarafından ısrarla tavsiye edilip döndürülmesi bende şüphe uyandırıyor.Tüm mesajları bir falcı üzerine pes yani.ayrıca madem mükemmel biri ise neden sürekli başka falcılar aranıyor burdanda o falcının reklamının yapılıp gerçekte fos çıktığını anlayabiliriz.
Ayrıca bana bakacak kişinin danışmanlık yapmasına,dertleşmesine,akıl vermesine ihtiyacım yok zaten ben kendi bildiğimi okurum falla paralel gitmem tersini yaparım inadına ve iyi kötü beklentim olmadığı için daha iyi oluyor böylesi. Laf ebesi oluyor bunlar tatlı dille adamı götürüyorlar bende o an film kopuyor ve kendimi kapadığımdan beni göremiyorlar tersi çıkıyor. Oyüzden bana çatır çatır söyleyecek birine çok az rasladım.Bir kişi vardı böyle kaç sene sonrası bile çıktı ,o da İstanbulda değildi. kimseyede bakmıyormuş artık.
aslında saçma olduğunu biliyoruz ama yinede gitmekten kendimizi alıkoyamıyoruz.bilinmeyen geleceğe merak diyelim. bu kendilerine hayrı olmamaları olayını ben kime sorarsam aldığım yanıt: kendilerine bakamıyorlarmışmış.zaten neredeyse çoğunun özel hayatı yolunda değil bunu farkettim bana ne hayrı olsun.
Haklısın eskiden 3-5 ayda bir giderdim sonra 1 sene gitmedim.şimdi 2 ayda bir gidiyorum artık gitmeyecem çünkü işlerim ters gitmeye başladı bunlara gidince.Allaha karşı suçluluk hissediyorum kafede fal sırası beklerken.birde saçma salak büyü muhabbetine bile inandım bir ara neyseki anında silkelendim. Sigara bağımlılığı gibi mi oldu ne falcıya gitmesem bile bu topiği okumadna geçemiyorum. Birde bana hep iyi diyorlar ama ben yinede inanmayıp kendim kurcalıyorum gerçekleri kendi yöntemimle öğreniyorum. beğenmedim fos çıktı yazınca olumsuz söyledide benim hoşuma gitmedi olarak algılanmasın. iyi - kötü bunlar bana yaranamıyorlar
selam kadinlar kulubu. aslinda bu siteyi bircok konudan dolayi takip ediyorum. ama en siklikla takip ettigim konu falcilar. ben de bazilariniz kadar olmasa da falkolik biri sayilirim. meditasyon, terapi ya da baska ne denirse... aslinda fal konusundaki inancim 6. hislerin yogun hissedilmesiyle ilgili bir durum olarak goruyorum bu yuzden bazen falcilarin dediklerinin cikmasi bazen cikmamasi bundan kaynakli sanirim. hani es-dost arasinda eglencesine fal bakarken benim de tutturdugum seyler oluyor ki genelde tutan seyler hakkinda bak bu dedigimi unutma boyle bir sey olacak diyorum. ama onun disinda faso-fiso.
ben acikcasi cok yuksek rakamlar vererek fal baktiran birisi degilim. en fazla 20 lira vermisimdir. (bilirsiniz taksim'deki falcilar) burda ismi gecenlerden bazilarina gitmisligim var haliyle.
taksim symbol nesil: dedikleri gibi biraz agresif konusuyor ama gecmisi ve su ani biliyor hatta yakin gelecegi de. nesil ben de hic kimseye soylemedigim bir seyi bilmesi beni etkilemisti yalan degil ama uzun vadede pek tutturamiyor.
kadinlar kahvesi dilek&pelin: bana kalirsa al birini vur otekine. iki har tutturunca butun hayatinizi ona gore sekillendiriyorlar.
kafenin adini hatirlamiyorum ama benetton'in karsi sokagindan girince sag tarafta mi ne han gibi bir yerde bir kadina baktirmistim o da uzun vadeli olarak cuvallamisti.
en son nisantasi symbol'de meryem'e gittim. gecmis ve suani tutturdu ama gelecek icin beklemek lazim.
aslinda elmira'ya baktirmak istiyorum ama maddi olarak o kadar para veremem malum ogrenciyim ama merak ediyorum.
bir de ailemin yasadigi yerde aslinda bir teyze var, diyarbakirli. kadin zamaninda benim icin oyle seyler soyledi ki ben gulup gecmistim ama dedikleri cikti. ve sadece 1 paket sigara karsiliginda bakmisti. sonra da eger cikarsa baklava isterim demisti haliyle onu almistim. =)
genelde bircogumuzun derdi ayni; esas oglan. ama bazen onlarin gitmeleri yasattiklari acilar daha hayirli olabilir bizim icin. zugurt tesellisi diyebilirsiniz ama her serde bir hayir vardir diye bosa demiyorlar. belki bizim ser gorduklerimiz aslinda bizim icin hayirlisidir.
not: psikyatristlere de gittim ama falcilar kadar terapi etkisi yaratmadilar.
Bahcelievlerdeki ella dediğimiz kisi iyimi bakıyor nasıl uLasiriz yerini bilen var mı birde erkek arkadasım da baktirmak istiyor kabul eder değil mi
ellanın telini verebilir misiniz kızlarözel mesa gönderemiorum malesef ben,ama bana gönderilebilir snıorum.[/QUOT
arkadaşlar ben yardımcı olmaya çalışıyroum ama çalıştığım için fazla vaktim olmuyo forma bakmaya seninde özeline atıyorum numarayı ... bu arada ben çok mutluyummm çok güzel gitti hergün arıycam diye yolculadım ellada öyle demişti inş. dediğini yapar :)
Bahcelievlerdeki ella dediğimiz kisi iyimi bakıyor nasıl uLasiriz yerini bilen var mı birde erkek arkadasım da baktirmak istiyor kabul eder değil mi
Kızlar bugün şermine gittim,
yalnız bugün dönüo ancak telefondan baktırabilirsiniz.Arkadaşım çok memnun ona bildi her şeyi o accaip memnun bende tersliikler oldu((baktırdığımız yerde bi kadın bize baktı şerminin enerjisi düştü sora da acelesi vardı otobüsü vardı heyecana kapıldı bi de ben de tıkanıklık varmış bakamadı yani akıcı diildi kesik kesikti dedi engellisin dedi şeker bi kadın geçmişi bildi ama gelecek için diemem bişi ama bana engeleniosun dedi yani tam randımanlı diildi arkadaşım şermin son noktadr dedi o accaip memnun ben tatmin olamadım yani vakit kalmadı çünkü kalkmak zorundaydı fal işte herkese aynı tutmuyo ama gidenlerin hepsi accaip memnun ben yani nostradamus zeynebi tek geçerim en süperi bence ama şermin bildi bilmedi diil çok gelecege gitti o yüzden şimdi 70 milyon para az diil garantör olamam ama ben engelliydim ve aksilikler çıktı ve herkes accaip dio size kalmış ama yinede güzel şeyler dedi çıkar inşallah ben yönlendirmiyorum sizi 70 milyonun sorumlulugunu alamam ama giden herkes şok içinde kaldı bana da geçmişimi herşeyi bildi ama vakit kalmadı en az yarım saat bakıo çok şeker biri size kalmış
Arkadaslar, daha önce de yazdım. Ben Rita dan hiç memnun kalmadım. Cok az şeyi bildi. Bir de önceki mesajlardan majestik Cafe de nerimandan soz ediliyordu. Giden varmi? Bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim.
6. his cafe nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?