ben yarın bakırköydeki duyqum cafedeki duyguya gidiyorum kızlar... 2 gün önceden randevu aldım çok doluymuş...direk yüzüne bakıp söylüyormuş..arkadaşım gitti geçen hafta çok memnun kalmış..ilk defa böyle biriyle karşılaştım diyor..çok merak ettim..randevum saat 14te...gelince hemen yazarım kızlar...
Bu falcı ella mı ne hiç sevmedim. Çok ısrarla reklamı yapılıyor. Kazen mesaj yazmıştı 7 8 tane clone nickle reklam mesajı olduğunu ella hakkında. Resmen reklam başka bişey değil.
cafe majestic'de ırmak'a baktırmıştım geçen sene, yaklaşık 1 saat bakıyor. baya da ayrıntılı bakmıştı. ve dedikleri bana çıktı. yola gideceksin ve o yolda biriyle tanışacaksın demişti, ardından tatile gittim ve şu anki erkek arkadaşımla tanıştım. baya yine bir şeyleri bilmişti, ama ayrıldı majestic'ten, ben telefonunu yeni buldum. kendine ofis açmış, taksimde. 40tlye bakıyormuş, bu akşam gideceğim. yorumlarımı size iletirim
ırmakk travesti olan deıl mı
ona bende baktırmstım amaaa cok gec vakıttıııı ve delı gıbıydı cok bunalmıstıı...
yınede cok sey bılmıstııııı..
bayada cıktı dedıklerınden ama ınanılmaz karısık konusmustu
dedıgım gıbı uçtugu saatlerden bırıydı artık ıflahı kesılmıştı...
muhakkak yorumlarını beklıyorum ozelden msj hakkın varsa telınıde rıca edıcem senden
bende bı numarası var ... cep telefonunu vermıstı bana .. o mu deıl mı bılemıyorum ama ..
o yuzden numarasını ıletırsen cok sevınırım malum bazısı sık sık numara degıstırıyor..
arzuhal cafe'de arzu hanım gerçekten iyi bakıyor ve dedikleri çıkıyor. dejavu cafe de neşe hanım iyi. Violet cafe Nuray hanım tarotta çok iyi. ama Emelim cafe' deki Emel hanım'ı tek geçerim. bu güne kadar baktığı her falı, her söylediğini harf harf yaşadım. ilgilenenler için telefonuxxxxxxxxxxxxxx fal meraklılarına şiddetle tavsiye ederim.
reklamlar:)))))))))))))) verdığı telefonlar emelım cafedekı emele aittt..ıyı denemeydı..hahaha..burdan falcılara seslenıorum kendı reklamınızı yapmayın bırakında biz baktırıpp yorum yapalım...
özelden mesaj atamıyorum henüz, evet travesti olan. bu akşam gideceğim, yorumlarımı yazarım. o zaman baktığında bilmişti baya, sen bana istersen mailini msj at ben sana mail yoluyla telefon bilgisini yazarım, tabii işallah çıkar :)
ritayı bende hiç beğenmedim ne dediyse hepsi sallama ve moral bozucuydu tavsiye etmiyorum hiçkimseye..
duyguyu senelerdir tanırım dejavu cafede kendisi yani eski adı oydu en son 2 senedir fazladır görmüyorum...falda isimi şıp diye söyler ama kısa süreli bakar çünkü çok yoğun kendisi ne olup bittiğini anlamadan kalkarsınız masadan (eğer çok bekleyen müşteri varsa) ben 6.his cafeeki talin ablaya gidiyorum benim hayatımı döktü kadın ilk giittiğimde hatta ona ilk gittiğimde doğum günümde nişanlı olacağımı ve eşimin ismini sölemişti çok gülmüştüm çünkü verdiği tarih 3 ay sonrasıydı ve ben eşimle tanışıp 2 ay sonra nişanladım adıda doğruydudaha sonra mayıs ayında ewleniceksin dedi benim nişanım 1 sene daha uzadı ben yalan sölemiş dedim ama geçen sene mayıs ayında ewlendim
Ritaya seneler öncesinde gitmiştim.bir sürü saçmalık dinleyip çıktığım bir insandıben de hiç memnun kalmamıştım..Bu arada bu majestik neriman dediğin sanırım şu an uçurtma kafedeki bayan tam karşısı majestiğin..onu da denedim yaklaşık 3 hafta önce.ben çok memnun kaldım...tavsiye ederim 15tl kahve 25 tl su..ama bence kahve iyi suya gerek yok..ben ikisinede baktırdım ama bence aynıydı.su da fark yok...
pardon ya ekleme yapmak istiyorum..eğer ki erkek arkadaş içinse niyetiniz.suda o konuda gayet başarılı....
Bu falcı ella mı ne hiç sevmedim. Çok ısrarla reklamı yapılıyor. Kazen mesaj yazmıştı 7 8 tane clone nickle reklam mesajı olduğunu ella hakkında. Resmen reklam başka bişey değil.
ya ben de bunu anlamıyorum.madem çok iyi habire reklamını niye yaptı. ama forumda gidipte beğenen arkadaşlar da var.
ellayı geçtim gitmedim bişi diyemiycem buna benzer biri daha var sürekli iyi iyi çıkıyor deniyor ya kıl oluyorum. illaki beynimize sokmak istiyorlar kollektif şirketler.resmen fos kişilerin reklamı dönüyor.elbet bunlarında modaları geçecek.ben ilk geldiğimde yazmadan okurken kimlerin reklamları yapılıp övülüyordu.bir kaç ay sonra fos çıktı diye yazanlar oldu.unutuldu gittiler.
Arkadaslar oncelikle insallah dedikleri fos cikmaz:) artik boyle su fos bu fos geyiklerine gulup geciyorum.. Herkes ne niyetle gidiyorsa artik bilemiyorum sonucta fal buuuu... Kim garanti verebilir?? Sunu diyorum yine bende iyi bildi.. Hakkini yiyememm.. Burdan siteden bi arkadasima da bahsetmistim.. İste ben de bunu anlamiyorum.. Elanit i bi arkadasima onermistim gayet de iyiydi parasi o zaman.. Ya hicbisey bilememisti halbuki ben de nokta atisi yapmisti.. Ama burdan insanlara ay fos cikti arkadasta falan dememistim.. Cunku bende elanit bilmisti ya etkisindeydimm.. Bi kulagimdan girip digerinden cikmisti.. O zaman noktayi koydum, insanlardaki biseyle alakali artik aurasi midir neyidir bilemem kimilerinde acik bu ongorebiliyorlar kapali kisilerde tutturamiyorlar demekki.. Bunu da deneyimleyerek goruyoruz.. Bisey diyemiyorum artikk..herkes bisey diyor..herkes burda deneyimledigini yaziyor.. Ben deneyilmedim bildi suanimi dedim gelecegi de zaman gostericek.. Cikarsa cikmazsa da burdan paylasicamm..kendileri denemeyenler niye yorum yapiyor onu da anlamis degilim.. Tabiki serbest herkes atip tutuyor iste:) Neyse hoscakalin.. Umarim aradiginizi bulursunuz..
kızlar ben bugün duyguya gittim..a'dan z'ye okudu kadın yüzüme bakıp direk adımı söyledi10 gün içinde olacak olan bişeyi söyledi çok yakın bir tarih...dediqi şey 10 gün içinde olursa tekrar size yazıcam..tabi ilk önce Allah bilir Rabbimin izniyle...heyecanlıyım ve bekleme sürecine girdim kızlar....ama orda diqer fal bakanlar sinek avliyor herkes duyguyu bekliyor..ben randevulu gittiqim halde yarım saat bekledim...hakan peker falanda ona geliyormuş..ve daha birçok ünlü...çok sıcak kanlı geldi ve bolbol konuştuk...ben çok memnun kaldım..gitmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim kızlar...
Yanlış anlama ama birşey sormak istiyorum...Kafama takıldı..randevuyla gitmişsin randevu aldığında ismini verdin mi?çünkü yüzüme bakıp direk adımı söyledi demişsin..Bunla alakalı olabilir mi ismini bilmesi....soruyorum çünkü bende bu insana gitmek istiyorum..merak ediyorum çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?