bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim...o arkadaşıma ne dediyse hepsi oldu buna istinaden gitttim....
ritayı bende hiç beğenmedim ne dediyse hepsi sallama ve moral bozucuydu tavsiye etmiyorum hiçkimseye..
Yanlış anlama ama birşey sormak istiyorum...Kafama takıldı..randevuyla gitmişsin randevu aldığında ismini verdin mi?çünkü yüzüme bakıp direk adımı söyledi demişsin..Bunla alakalı olabilir mi ismini bilmesi....soruyorum çünkü bende bu insana gitmek istiyorum..merak ediyorum çok..
Emel 25 yl ye bakıyordeepsimply ve malta1977 Fulya konusunda dediklerinize katılıyorum.bazen süper oluyor açmadan kartları biliyor ve dediklerine ilersi çıkıyor ama bazen dediğinin terside çıkıyor bilemiyor.illa ben sorunca cevapaldığı zamanlarda oluyor.
geçen hafta damlalar barış için netteki yorumları paslamıştım. şunun için geldin diyormuş daha oturmadan.zihinmi okuyor acaba.iyi diyorlar onun için başka giden varmı?tuğbayı geçtim iyi değil başarısız demişti bir arkadaş. gelecek konusu önemli benim için artık geleceği çıkan?
birde yiğit gelecekte nasıl?siz gitmişsiniz arkadaşlar nerde nasıl kaça bakıyor bu kişi? gelecek başarılımı? kırık biriyse bende taksim ve caddede ne kadar kırık var rasladı bana hiçbiri başarılı değildi.habire bana birini buldu durdularben bu tarzlarla anlaşamıyorum demekki farkettim..belki bu iyidir bilemiycem.
ayhan birinde çıkmamış geçtim onu
birde emelim kafe emel varmış gelecekte nasıl? nerde o kaça bakar
sanırım son zamanlarda beğenilenler bunlar.ella hariç onu halen anlayamadım.o yüzden geçeceğim.
Duygu sadece isim bilir bana gore cok pozitiftir sizi ucurur ama gercekler farklı maalesef
Yanlış anlama ama birşey sormak istiyorum...Kafama takıldı..randevuyla gitmişsin randevu aldığında ismini verdin mi?çünkü yüzüme bakıp direk adımı söyledi demişsin..Bunla alakalı olabilir mi ismini bilmesi....soruyorum çünkü bende bu insana gitmek istiyorum..merak ediyorum çok..
arkadasımın bi tanıdıgı gitmiş.
yanlış isim vermiş. sen yanlış isim verdin ismin bu demiş.
gitsem mi bilemedim bende
Ben ismi geçtim...,Şu mesajı görünce"Duygu sadece isim bilir bana gore cok pozitiftir sizi ucurur ama gercekler farklı maalesef"
Bu da yaş gibi duruyor
Malta1977 senın gıttıgın hakıkaten ıyı bakmıstı dedıgın bırılerı varmı pekı onerebılecegın?
gelecek muamma hangisinin çıkma ihtimali %100
var 2 farklı kişi biri kadıköy de 1 i taksimde..Bana göre başarılılar.
ama bur dan yazamıyorum çünkü reklam diyorlaro yüzden paylaşmıyorum..
Zaten kimse bize yarını yaşayacağımızın garantisini vermezken... normal bence Falların çıkıp çıkmama ihtimali:)
Valla sadeceben sordugum ıcın yazarsan hıcte reklamlarrr olmazz yani:) öğrenmiş oluruzz durduk yere yazmadın ya,ne saçmaa ınsanlar deneyımlerını yazmakta suc olduu,
Reklammı degılmıı bekçileri üredi bu topikte de sürekli! Allahım birkere de gitselerr de bir deneyimlerini paylaştıklarını görmedim anca LAF.!!hahaha
Malta Sözüm sana değil canım..Paylasmak ıstersen yaz ıstemessende tabıkı sen bılırsın..Ama burası deneyım paylasma topiği oldugundan burda sormassak nerede paylaşacağız ki değil mi ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?