İstanbul'da Fal - Falcılar

bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim...o arkadaşıma ne dediyse hepsi oldu buna istinaden gitttim....

Duygu sadece isim bilir bana gore cok pozitiftir sizi ucurur ama gercekler farklı maalesef

Emel 25 yl ye bakıyor

arkadasımın bi tanıdıgı gitmiş.
yanlış isim vermiş. sen yanlış isim verdin ismin bu demiş.
gitsem mi bilemedim bende

Ayy gene birisi çıktıı bayılacammmm olsun kenara not etmekte faydaa var kımdır nerde bakar yerını tarıf edebılırmısınız yada ozelden nosunu gonderecek olan varmı?

Minikdepresif gıderken yanlıs ısımmı versek acaba bu kısı sdece ısım mı bılıyor yoksa gelecekle ılgılı de soyluyormu?? kac dakıka suruyor falı bılen varmı,bırı yazmıs tı cunkuu cok kısa bakıyorr dıye..Ben gıdınce bıraz değsin istiyorumm acıkcası..saatlerce bekledıkten sonra haklı olarak:)

Malta1977 senın gıttıgın hakıkaten ıyı bakmıstı dedıgın bırılerı varmı pekı onerebılecegın?

Haklısın Hangisinin cıkma ıhtımalı %100 kı yarısı bıle cıksa soyledıklerının yıne gıderım:) Valla off ben bekleyecegım bıraz daha soylenen tarıhleri,ama bu arada yenı ısımlerı ogrenmekte guüzel oluyorrryuppi

var 2 farklı kişi biri kadıköy de 1 i taksimde..Bana göre başarılılar.
ama bur dan yazamıyorum çünkü reklam diyorlar o yüzden paylaşmıyorum..

Valla sadeceben sordugum ıcın yazarsan hıcte reklamlarrr olmazz yani:) öğrenmiş oluruzz durduk yere yazmadın ya,ne saçmaa ınsanlar deneyımlerını yazmakta suc olduu,
Reklammı degılmıı bekçileri üredi bu topikte de sürekli! Allahım birkere de gitselerr de bir deneyimlerini paylaştıklarını görmedim anca LAF.!!hahaha
Malta Sözüm sana değil canım..Paylasmak ıstersen yaz ıstemessende tabıkı sen bılırsın..Ama burası deneyım paylasma topiği oldugundan burda sormassak nerede paylaşacağız ki değil mi ama..

reklam olanlar bas bas bagırıyor merak etmeyin.
mesela mercanla ilgili giderler hep aynı yorumu alıntılarlar ya da ilk mesajda inatla mükemmel derler :)
bende elmira diyom elanit diyom reklam mı
hatta bide tekrar burcu yapam diyom

aslında reklamdan öte ben memnun kaldım yazarım yarın biri kalkar gider memnun kalmaz bende mahcup olurum..Çünkü ismini yazmayacağım forumda son zamanda adı yeni üyeler tarafında çok konuşulan bir kişiye gitmek istedim.ama şu anki maddi durumumdan dolayı gidemedim.bende 1 arkadaşa tavsiye ettim..malesef bu adı burda geçen şahıs resmen sacmalayınca ve arkadaşım 40tl den olunca...çok mahcup oldum..dedim burdan kimseyei birne tavsiye etmem ve bende tavsiyede bulunmam diye karar aldım..ama sen istersen bana özelden maillini atarsan senle paylaşırım...

Minik ben geçen gün Mercanla ilgili bir giden arkadaşa bişey sormuştumda azarı yedim aman diyimm,Mürekkep falını sordum bır arkadas yazmıs ıkı gun sonra cıktı dedıgı saatte bende hanı kısısel yorum ekledım ıkı gun sonra su saatte nasıl olur genelde aylar bıle gecebılıyor bırcok kısının soyledıgı tarıhten gıbılerınden normal bır sakinlikle sormustum aslında Ama azarıı yedimm
Aman diyim birdaha mercana laf atmam:)) Şu Elanit teyzeyi deneyemedik malesef bize nasip olmadı,Allah Rahmet eğlesin yinede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…