aynen öyle ..
bizimkisi 2 güzel kelam duymak ..
cafe majestic'de ırmak'a baktırmıştım geçen sene, yaklaşık 1 saat bakıyor. baya da ayrıntılı bakmıştı. ve dedikleri bana çıktı. yola gideceksin ve o yolda biriyle tanışacaksın demişti, ardından tatile gittim ve şu anki erkek arkadaşımla tanıştım. baya yine bir şeyleri bilmişti, ama ayrıldı majestic'ten, ben telefonunu yeni buldum. kendine ofis açmış, taksimde. 40tlye bakıyormuş, bu akşam gideceğim. yorumlarımı size iletirim
evet bugün ırmak'a fal baktırdım. akşam saat 7de girdim evine, saat 10'a geliyordu çıktım. an-geçmiş her şeyi doğru biliyor zaten. gelecek için de geçen sene baktıkları çıkmıştı. mesela şu anki erkek arkadaşımla tatilde tanışacağımı bilmişti :) gerçi bugün garip bi olay oldu ve saat 6 gibi ayrıldık biz erkek arkadşımla, neyse ırmak falda bunları falan da söyledi zaten.
neyse, bu arada geçen nişantaşı sembol cafede fulya hanıma baktırmıştım, bana "haftaya erkek arkadaşın daha ne istediğini bilen biri olark karşına çıkacak" demişti, evet daha kararlıydı ama ayrılmaya :)) fallar bazen böyle tersine de çıkabiliyor...ırmak evinde 40tl'ye bakıyor, herkese çıkmayabilir ama denemekte fayda var bence. evi taksimde.
evet ya o kızın adı ırmaktı... benım nedense ısmı aklımda demet dıye kalmıs , 2 ay oluyor sanırım gıttım majestık cafeye demet ardı burda uzun boylu fılan dıye onu aradım yok dedıler :))) baska demet var dedıler , neysem dedım vardır bunda bı hayır ona baktırdım :)) ama begenmedım :)) ben ırmaga baktırmıstım tuhaf bırı gelmıstı bana , ama ne yalan soylıyım memnun kalmıstım.. cok garıp bı tarz var yuzune bakmıyo fala bakarken bosluga bakıyor ama anlatım tarzı ve konusmasını cok begenmıstım... ben de sana ozelden msj atıyımda canım bana maılle verırsen tel ını memnun olurum.. bulunsun bı kenarda lazım olur belkım ılerde..
ben yolladım mailimi :)
travesti mi demiştiniz?
öleyse baktırmak isterim
:)) evet travestı sankı :) benle baya bı dertlesmıstı, erkek arkadası konusundaama dıksıyonu o kadar duzgunkı al , ben cok begendım konusma seklını falan... ama sen gıt kızın adını demet dıye hatırla nerden kaldıysa aklımda demet dıye :))
valla ben acaipim. ne kadar farklılık varsa beni çekiyo.
erkek arkadasıma travesti de bögk der bana de ne güzel farklı kişilik tanıcam derim
ateist de kaçar paşa :) ben otutrur koyu sohpete dalarım.
pazara kadar baktıramam oruclu olcam.
pazar secicen birini baktırıcam psikolog cıkısı
bide hocaya gitcem okutcam üfletcem kendimi.
ilmi bilmi hurareyi hepsini kullanıyorum.
aynen canım bende de aykırılıklara karsı bı bagımlılık var cekıyorlar benı resmen :))) bu arada "erkek arkadasım" dedın , barıstınız mııı ??
Ewet asikar reklam kokan hareketler de var tabii yok degil.. O uyelere bisey diyemiyicemm.. Herkes onlari ayirt edebiliyor.. Onlar ayri bir kefede zaten:) neyse simdilik hoscakalin..
haklısın işte bende bu saçma sapan insanları kastediyorum.insanları kendileri gibi saçma sapan kişilere yönlendirenlere batmış.dikkatli olmak lazım diyorum.neyse mesaj alınmış sen alınma canım
birde gittiğimiz kadar falcı hakkında yorumumuzu paylaşıyoruz.ben mesela gittiklerim hakkında yorum yapıp paylaşmıştım isteyen beğenir istemeyen gitmez. günde bir kaç falcıya ,hergün başka bir falcıya,ayda bilmem kaç falcının kapısını aşındıracak kadar akıl sağlığım bozulmadı.o yüzden şu sıra yeni birini öneremeyecem. Allah korusun hepimizide falcı merakından kurtarsın ne diyim.benim önerdiklerime gidip çıkmayanlar için de kusura bakmasınlar diyorum elektirik meselesiymiş :44:
yok barışmadık :)
barışmamız benim psikologumun başarısına bağlı
öfke kontrolü
ama bugün ki diyalogumuz süperdi:
O: Sen dün gece benimi aradın?
B: Evet
O: Niye uyandırıyon beni
B: İyi ki aramışım
O: Ne oldu?
B:Bana evlenme teklif ettin, cocuklarımın anası, evimin kadını ol dedin.
O: Hadi
B: Evet. Millet nikah masası için içirir ben uyutucam.
O: Öpüyorum görüşürüz :)
Şu an kankayız biz
mail adreslerinize atıyorum birazdan tel numarasını. ya şöyle bir şey var, mesela bana barışacaksınız bu çocukla dedi, ama şu anda o kadar zor bir ihtimal ki, bir de mesela sen karar vereceksin diyor, bir de ben falı dinlerken ayrılığı falan unuttum. sonra çıkınca kendimi çok kaptırmıştım barışıcaz diye :)) ama şimdi gerçeğe dönüp kendimi "hayır olmayacak" diye şartlıyorum, çünkü ümitlenmek istemiyorum. ama ırmak gerçekten sizin hissettiklerinizi vs çok iyi yorumluyor...
haha süpermişş :))) bylesı guzel bence en azındn bagırıp cagırıp kavga etmıyosunuzbu arada canım sen elmıraya baktırmıstın, soyledıklerı dogrultusunda mı ılerlıyor durumlar , yoksa hıc alakası yokmu ?
ne barışmaya , ne ayrılığa şartla kendini.
hayata ve zamana bırak o sana doğru olanı verecektir
güzel şeyler olur umarım
umarım, bizim durum çok zor çünkü, türk değil erkek arkadaşım...uzak mesafe ilişkisi vs...çok zor. baktırırsanız yorumlarınızı yazarsınız. umarım memnun kalırsınız
aslında reklamdan öte ben memnun kaldım yazarım yarın biri kalkar gider memnun kalmaz bende mahcup olurum..Çünkü ismini yazmayacağım forumda son zamanda adı yeni üyeler tarafında çok konuşulan bir kişiye gitmek istedim.ama şu anki maddi durumumdan dolayı gidemedim.bende 1 arkadaşa tavsiye ettim..malesef bu adı burda geçen şahıs resmen sacmalayınca ve arkadaşım 40tl den olunca...çok mahcup oldum..dedim burdan kimseyei birne tavsiye etmem ve bende tavsiyede bulunmam diye karar aldım..ama sen istersen bana özelden maillini atarsan senle paylaşırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?