onun dediği şekilde ilerliyor.
bizim kavgalarda hep ben bagırıyodum
o susar.
çok üstüne gidersem, çıkarır patilerini tırmalar.
beni üzecek kelimeleri söyler
mail adreslerinize atıyorum birazdan tel numarasını. ya şöyle bir şey var, mesela bana barışacaksınız bu çocukla dedi, ama şu anda o kadar zor bir ihtimal ki, bir de mesela sen karar vereceksin diyor, bir de ben falı dinlerken ayrılığı falan unuttum. sonra çıkınca kendimi çok kaptırmıştım barışıcaz diye :)) ama şimdi gerçeğe dönüp kendimi "hayır olmayacak" diye şartlıyorum, çünkü ümitlenmek istemiyorum. ama ırmak gerçekten sizin hissettiklerinizi vs çok iyi yorumluyor...
ya ALLAH ALLAH bu falcılar ALLAH mı tövbe haşa. falcılar ve fala baktıranlar lanetlenir kızlar. kızmayın lütfen ama kurandada yazar.
resmen benım durumumu anlattın su an.. aynı sekılde o susar sonra uzatırsam tırmalar ve uzer benı.. en son oyle oldu zaten nerdeyse 1 ay oldu, adam nuh dıyor peygamber demıyor yaa( bakalım p.be gunu d.gunum , arar dıye beklıyorum en azından arayı yumusatabılırım belkı... yoksa öyle bir sustu ki bu sefer , hiç ışık yakmıyor..
bana mailini yolla sana bi dua yollıcam :)
bana en son cok ağır konuştu , canımdan can aldı.
benim adım atmaya niyetim yoktu ama uzak durmadı. dibimden ayrılmadı.
arkadas gibide olsa yanında tutmak için uğraştı.
biliyo o acıyla uzak dursa benden ben koparım.
hayırlısı olsun bizler için.
Peki senin önerebileceğin biri var mı? ilerisi için tutturabilen ..
destina bana kızmışsın ama ben Allah rızası için söyledim. tabiki sizin bileceğiniz bişey. ben bunun günahının büyük olduğunu demek istiyorum. kimseyi de dinsizlikle suçlamak gibi bir niyetim yok haşa. bak ben de tam bir müslüman gibi yaşamıyorum. ama içime sinmedi yazdım. dikkate alır yada almazsınız. ama şunuda unutmayalım ki kızlar kuranda yazanı biz öylesine diye yorumlayamayız. elinizi vicdanınıza koyarak düşünün. bence olumlu sonuç alacağını konuların sonucunuda olumsuz etkiler.yinede siz bilirsiniz..
birşeyi merak ediyorum.
falcının dediği gibi ilerliyor derken acaba falcı dedi diye siz mi işleri öyle iletletiyorsunuz? yani bir nevi danışman gibi ,akıl hocası, psikolojik destek gibi oldu da onun tavsiyelerine uyuptamı yürütüyorsunuz yoksa tamamen tesadüfmü oluyor?
mesela ben ilk fal baktırdığım zamanlarda bana ayın 15 inde konuşacaksınız dmeişti.ben şartlanmıştım acemilik işte ve 15 inde aradım çocuğu ama falcının dediği tarihide unuttum.sonuçta onun dediği gibi oldu buna benzer şeyler ama benim katkım da oldu.bazen yumuşak davranmak konusunda akılda veriyordu.sizinki de böyle bir durummu yoksa bizlermi yönlendiriyoruz kaderi falcı yorumuyla birlikte?
walla ben şahsen öyle yapmıyorum yani kendimi şartlamıyorum, bu zamana kadar fal baktırdıktan sonra falcının kapısından cıktıgımda falın yarısını unutmus olurdum sonra cıkarsa aklıma gelırdı ...ama senın dedıgınde olabılır yanı kendını sartlarsan farkında olmadan olayları o dogrultuda ılerletebılırsın... Şöyle bir bilimsel gercek var beyin gercekle hayali ayırt edemıyor, beynınde ımgeledıgın ve olmus gıbı yasadıgında bazı seyler gerceklesıyor...
bana gore su anda olanları bile soylemesi yeterli birinin falcı olabilmesi icin aslında psikolojik olarak rahatlıyoruz
sadece :))
inşallah canımİnşallah canım umarım sana da en kısa zamanda çıkar demiş oldukları iyi şeyler....
canım benimle ilgili en ince ayrıntısına kadar herşeyi bildi gerçekten çok şaşırdım..çünkü bende çok falcıya gittim...hele en son gittiqim çok fazla atıp tutmuştu..ama duygudan çok elektrik aldım...bence bir kişinin karşısındaki kişiyle yıldızlarının barışması ve elektriqinin tutmasıda önemli...Duygu sadece isim bilir bana gore cok pozitiftir sizi ucurur ama gercekler farklı maalesef
Ayy gene birisi çıktıı bayılacammmmolsun kenara not etmekte faydaa var kımdır nerde bakar yerını tarıf edebılırmısınız yada ozelden nosunu gonderecek olan varmı?
Minikdepresif gıderken yanlıs ısımmı versek acababu kısı sdece ısım mı bılıyor yoksa gelecekle ılgılı de soyluyormu?? kac dakıka suruyor falı bılen varmı,bırı yazmıs tı cunkuu cok kısa bakıyorr dıye..Ben gıdınce bıraz değsin istiyorumm acıkcası..saatlerce bekledıkten sonra haklı olarak:)
ya ben de bunu anlamıyorum.madem çok iyi habire reklamını niye yaptı. ama forumda gidipte beğenen arkadaşlar da var.
ellayı geçtim gitmedim bişi diyemiycem buna benzer biri daha var sürekli iyi iyi çıkıyor deniyor ya kıl oluyorum. illaki beynimize sokmak istiyorlar kollektif şirketler.resmen fos kişilerin reklamı dönüyor.elbet bunlarında modaları geçecek.ben ilk geldiğimde yazmadan okurken kimlerin reklamları yapılıp övülüyordu.bir kaç ay sonra fos çıktı diye yazanlar oldu.unutuldu gittiler.
artık falcılar medyumuz,kurşun döküyoruz,fal bakıyoruz,yaşam koçuyuz tarzıyla faceye düşmüşler ya çok gülüyorum. bazılarına çıkıyormuş olabilir ama gerçekten işe yarar olsalar reklam için internete düşmezlerdi diye düşünüyorum. Çoğuda yabancı kökenli bunların. Ben köylerde,yada başka yerde bu işi para için yapmayan kişilere inanıyorum. 50, 75, 100 valla iyi kazıklıyorlar. İyi olan biri reklam yapmaz,gizli yapar bu işleri.Bazı kafe falcıları da reklam yapmıyor dürüst olanlarda var.Ella için reklam dediler ama ondan başka sürekli birinin adı bir kişi tarafından ısrarla tavsiye edilip döndürülmesi bende şüphe uyandırıyor.Tüm mesajları bir falcı üzerine pes yani.ayrıca madem mükemmel biri ise neden sürekli başka falcılar aranıyor burdanda o falcının reklamının yapılıp gerçekte fos çıktığını anlayabiliriz.
Ayrıca bana bakacak kişinin danışmanlık yapmasına,dertleşmesine,akıl vermesine ihtiyacım yok zaten ben kendi bildiğimi okurum falla paralel gitmem tersini yaparım inadına ve iyi kötü beklentim olmadığı için daha iyi oluyor böylesi. Laf ebesi oluyor bunlar tatlı dille adamı götürüyorlar bende o an film kopuyor ve kendimi kapadığımdan beni göremiyorlar tersi çıkıyor. Oyüzden bana çatır çatır söyleyecek birine çok az rasladım.Bir kişi vardı böyle kaç sene sonrası bile çıktı ,o da İstanbulda değildi. kimseyede bakmıyormuş artık.
hep tarafsız uzak kalmışımdır emin olmadan da asla yazmam falcılar hakkında.. ella konusunda da yorum yapmak istedim. çok bahsedildi bu ella'dan evet bende merak ettim iyi bi kız ama falı maalesef 40 liraya değmez kızlar, cafe falcısı gibi daha çok, çok abartılı yorumlar yapılmış öyle şok olacak bi şey söylemiyor. Sallamıyor da tutarlı konuşuyor ama akıcı değil ve aaa evet çıkıyor,yine çıktı dedirtecek ayrıntı yok falında, çok kötü değil fos da değil ama gitmeden tekrar düşünülmeli derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?