İstanbul'da Fal - Falcılar

onun dediği şekilde ilerliyor.
bizim kavgalarda hep ben bagırıyodum
o susar.
çok üstüne gidersem, çıkarır patilerini tırmalar.
beni üzecek kelimeleri söyler

resmen benım durumumu anlattın su an.. aynı sekılde o susar sonra uzatırsam tırmalar ve uzer benı.. en son oyle oldu zaten nerdeyse 1 ay oldu, adam nuh dıyor peygamber demıyor yaa ( bakalım p.be gunu d.gunum , arar dıye beklıyorum en azından arayı yumusatabılırım belkı... yoksa öyle bir sustu ki bu sefer , hiç ışık yakmıyor..

evet canım çok şartlama kendını olacak ya da olmayacak dıye.. akısına bırak ve hayatına devam et, çunku ne kadar takarsan o kadar gecıkıyor, ama rahat oldugunda (zor bılıyorum ama boyle yapmak zorundasın) o zaman bır bakıyorsun daha rahatsın ve olaylar gelısmeye baslamıs..

ya ALLAH ALLAH bu falcılar ALLAH mı tövbe haşa. falcılar ve fala baktıranlar lanetlenir kızlar. kızmayın lütfen ama kurandada yazar.

ya ALLAH ALLAH bu falcılar ALLAH mı tövbe haşa. falcılar ve fala baktıranlar lanetlenir kızlar. kızmayın lütfen ama kurandada yazar.

Ya canım cok sıkılır gıderım fal baktırırım, merakımı gıderırım... olur ya da olmaz onu zaten Allah bılır.. Aksam evıme gelırım yatagıma yatarım cok ıstedıgım şey için yine Allaha dua ederım.. Falcıya gıtmekle dınsızlıgı ya da onları haşa Allaha eş tutmak kavramından vazgecelım artık lutfen...Hepımızın aklı basında çok şükür, canı isteyen gider istemeyen gitmez...Falcıya göre yaşamak ona tapmak saçma biey zaten, onu yapana doktor tavsıyesınde bulunmak gerekır... Buradakı ınsanların çoğu içini rahatlatmak ıcın , gidiyor.. Kimse inkar etmesın herkes gelecegı bırazda olsa merak eder..

bana mailini yolla sana bi dua yollıcam :)
bana en son cok ağır konuştu , canımdan can aldı.
benim adım atmaya niyetim yoktu ama uzak durmadı. dibimden ayrılmadı.
arkadas gibide olsa yanında tutmak için uğraştı.
biliyo o acıyla uzak dursa benden ben koparım.
hayırlısı olsun bizler için.

yolladım canım, çok sağol şimdiden.. evet banada baya agır konustu, beklemedeyım bakalım... bu sefer ya tamamen bıtecek ya da ölene dek ayrılmıcaz bir barısırsak..

destina bana kızmışsın ama ben Allah rızası için söyledim. tabiki sizin bileceğiniz bişey. ben bunun günahının büyük olduğunu demek istiyorum. kimseyi de dinsizlikle suçlamak gibi bir niyetim yok haşa. bak ben de tam bir müslüman gibi yaşamıyorum. ama içime sinmedi yazdım. dikkate alır yada almazsınız. ama şunuda unutmayalım ki kızlar kuranda yazanı biz öylesine diye yorumlayamayız. elinizi vicdanınıza koyarak düşünün. bence olumlu sonuç alacağını konuların sonucunuda olumsuz etkiler.yinede siz bilirsiniz..

canım kızmadım sana, ben senın yazdıklarını bılıyorum, buradakı herkes bılıyor evet kuranda bu yasaklanmıs bılıyoruz hepımız.. ama işte diyorumya şu içimizdeki ilerisini görme sevdası bitmiyor ki, hele ki moraller bozuk olunca dahada bır artıyor..Keşke hiç gitmesek, keşke hiç baktırmasak , ama engel olamıyoruz ki bazen..

birşeyi merak ediyorum.

falcının dediği gibi ilerliyor derken acaba falcı dedi diye siz mi işleri öyle iletletiyorsunuz? yani bir nevi danışman gibi ,akıl hocası, psikolojik destek gibi oldu da onun tavsiyelerine uyuptamı yürütüyorsunuz (bazı yazılardan ben öyle olduğunu düşünüyorum) yoksa tamamen tesadüfmü oluyor?

mesela ben ilk fal baktırdığım zamanlarda bana ayın 15 inde konuşacaksınız dmeişti.ben şartlanmıştım acemilik işte ve 15 inde aradım çocuğu ama falcının dediği tarihide unuttum.sonuçta onun dediği gibi oldu buna benzer şeyler ama benim katkım da oldu.bazen yumuşak davranmak konusunda akılda veriyordu.sizinki de böyle bir durummu yoksa bizlermi yönlendiriyoruz kaderi falcı yorumuyla birlikte?

eklemek istiyorum: şu ana kadar gittiğim hiçbir falcı elmirada dahil! hiçbiri aniden çıkan sağlık sorununu bilememişti.bunlar ana olayı göremiyorlar ama aradaki ufak şeyleri gördükleri için bağımlılık yapıyorlar.

Son düzenleme:

walla ben şahsen öyle yapmıyorum yani kendimi şartlamıyorum, bu zamana kadar fal baktırdıktan sonra falcının kapısından cıktıgımda falın yarısını unutmus olurdum sonra cıkarsa aklıma gelırdı ...ama senın dedıgınde olabılır yanı kendını sartlarsan farkında olmadan olayları o dogrultuda ılerletebılırsın... Şöyle bir bilimsel gercek var beyin gercekle hayali ayırt edemıyor, beynınde ımgeledıgın ve olmus gıbı yasadıgında bazı seyler gerceklesıyor...

benim yaptıklarım onun dediği gibi olsa etkilenmiş olurum, karşı taraf yaparsa onun dediği gibi ilerler.
bizde karsı tarafın yaptıklarını sölemişti adam etkilenmiş olamaz
ayrıca elmira dahil hiç bi falcı psikolojik danışmanım olamazi bu konuda işinin ehli bi terapistim var.
öncesinde psikiyatrım vardı.
tabi sohbet ediyorum elmira ile fikir alışverişi oluyor

bana gore su anda olanları bile soylemesi yeterli birinin falcı olabilmesi icin aslında psikolojik olarak rahatlıyoruz
sadece :))

Kesinlikle katılıyorum...Bana da şu an olanları söylemisi yetiyor..İnsan dert tasa içindeyken canı yanarken..Güzel şeyler duymaya ihtiyacı oluyor..Belki zaten ilerde ben istemiyecem bir şeyleri kim bilir...Ben bu olaya hep arkadaşımla dertleşiyor gibi bakıyorum...15tl yada 20tl zaten bir kafede otursan bir arkadaşınla 1'er kahve çay içsen ödüyorsun zaten..Hep derim ben falcılara kalsaydım buğün İstanbullu sallıyordum:))Maksat muhabet olsun:)))

ben seneleeer önce başka bir şehirde okurken bir arkadaşın tavsiyesi ile bir kıza gitmiştim. korka korka gittim dükkanın üst katında bakıyordu asıl işi başkaydı ama bazı özellikleri varmış kızın.suya baktı bana.o zaman bir erkek arkadaşım vardı meraktan sordum. suya baktı kağıda bazı şekiller çizdi sizin bunla kaderiniz bir değil keşişmiyor demişti.başka şeyleri de bilmişti.gerçekten doğruymuş.ne sevgisi ne kaderi şimdi gülüyorum o zaman iyiki evlilik olmamış ilersi için.şimdikinden bile soğudum .insanalrın zamanla tercihleri değişiyor eskisi için harcadığımız zamana gülebiliyoruz. ama o kız çok iyi bakmıştı bir dahaki gitmek istemiştim evlenmiş kocası yasaklamış bırakmış bu işleri. hiç para bile istememişti dua yazmıştı. öyle gönül gözü açık insanları bulmak çok zor.

psikyatristlere de gittim ama falcilar kadar terapi etkisi yaratmadilar.[/QUOTE]

Merhaba Bekleyenyolcu, size canı yürekten katılıyorum. Falcılar benim üzerimdede terapi etkisi yaratıyor.

İnşallah canım umarım sana da en kısa zamanda çıkar demiş oldukları iyi şeyler....
inşallah canım
Duygu sadece isim bilir bana gore cok pozitiftir sizi ucurur ama gercekler farklı maalesef
canım benimle ilgili en ince ayrıntısına kadar herşeyi bildi gerçekten çok şaşırdım..çünkü bende çok falcıya gittim...hele en son gittiqim çok fazla atıp tutmuştu..ama duygudan çok elektrik aldım...bence bir kişinin karşısındaki kişiyle yıldızlarının barışması ve elektriqinin tutmasıda önemli...

canım googleda bakırköy duygum cafe diye ararsan teli çıkıyor...istanbul caddesinde çok kolay yeri...canım isim konusuna takılma...ismimi lafın arasında söyledi...geçmişle ilgili ve o anla ilgili çok şey söyledi ve hepsi doqruydu...ben bile bu kadar anlatamazdım kendimi...gelecekle ilgilide aklımda soru işareti olan şeyleri ben söylemeden kendisi söyledi..ben bir sürü soru sordum hepsine tek tek cevap verdi...sorularım bitinceye kadar ilgilendi...kısa falan sürmedi yanii...kahve yada tarot bakmıyor direk yüzüne gözlerinin içine bakarak söylüyor...

hep tarafsız uzak kalmışımdır emin olmadan da asla yazmam falcılar hakkında.. ella konusunda da yorum yapmak istedim. çok bahsedildi bu ella'dan evet bende merak ettim iyi bi kız ama falı maalesef 40 liraya değmez kızlar, cafe falcısı gibi daha çok, çok abartılı yorumlar yapılmış öyle şok olacak bi şey söylemiyor. Sallamıyor da tutarlı konuşuyor ama akıcı değil ve aaa evet çıkıyor,yine çıktı dedirtecek ayrıntı yok falında, çok kötü değil fos da değil ama gitmeden tekrar düşünülmeli derim

Fal'da garanti ariyorsan daha cok beklersin . Parasi olan baktirir, olmayan baktirmaz. Reklam konusuna gelince, doktorlar reklamlarini yapiyorlar diye biz onlara "aa iyi doktor olsa reklamini yapmaz" diyormuyuz? Ayrica reklami yapilmayan birine nasil gitmeyi dusunuyorsun? Sana cikmadi diye niye kotuluyosun bi falciyi.. cok garip yaa. Bagzi cafelerde, biri mutluluktan ucuruyor digeri moralini bozuyor, yani taktigi iyi bulmuslar. Bu sekilde, cikan kisiye gidiyorsun devamli . Dilersen mona liza'da bi tane genc cocuk var ona git, bayagi moralinin icine ediyor, gecmiside biliyor, ama adi aklimda degil.. gidince yakisikli ve boyle universiteye giden bi tip var ona baktirmani tavsiye ediyorum.

ben pazar ırmak'a gidicem sanırım
bugün ararım , ama c.teside gidebilirim.
aceba pazar burcu mu yapsam.
arap misali , falcıyı cok buldum hangisine baktırcağımı şaşırıyorum

bu arada katina'nın aşk falı diye bir şey öğrendim. ona da baktırmak istiyorum. bakalım ırmak'ın falı çıkarsa, bi de o fala baktırıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…