- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
Irmak kahve mi bakıyor yoksa tarot mu?
Eve gitmek beni geriyor dogrusu sakata gelmeyelim
Fal'da garanti ariyorsan daha cok beklersin. Parasi olan baktirir, olmayan baktirmaz. Reklam konusuna gelince, doktorlar reklamlarini yapiyorlar diye biz onlara "aa iyi doktor olsa reklamini yapmaz" diyormuyuz? Ayrica reklami yapilmayan birine nasil gitmeyi dusunuyorsun? Sana cikmadi diye niye kotuluyosun bi falciyi.. cok garip yaa. Bagzi cafelerde, biri mutluluktan ucuruyor digeri moralini bozuyor, yani taktigi iyi bulmuslar. Bu sekilde, cikan kisiye gidiyorsun devamli . Dilersen mona liza'da bi tane genc cocuk var ona git, bayagi moralinin icine ediyor, gecmiside biliyor, ama adi aklimda degil.. gidince yakisikli ve boyle universiteye giden bi tip var ona baktirmani tavsiye ediyorum.
ırmak tarot bakıyor, yaklaşık 2 saat sürdü bizimki. ben daha önce cafede çalıştığında baktırmıştım, o yüzden evine giderken tedirgin değildim.
Kuzum 2 saatte ne anlatıyor ?Nerede çok detaya giriyor ?
Zaten önce kartlara bakmadan bir şeyler anlatıyor, sizden birkaç detay alarak enerjiye göre. o yüzden biraz terapi gibi de. sonra kartlara geçiyor, sorularınızı da sorabiliyorsunuz, bir de mesela bana "böyle de olabilir, ama sen karar verirsin" diyor, kalkıp illa "yok siz evleneceksiniz" gibi bir şey demiyor mesela erkek arkadaşınsa konu. ben o niyetle baktırdğım için hep onun üzerine gittik. sorunlar nerede, bizim durumumuz ne gibisinden.
Tşk ederim tatlım,sorun sevgililer galiba hep
evet ya :) bir de o kadar enteresan ki, ırmak'tan randevu aldım saat 5 gibi dün, ve dün 6da sevgilimden ayrıldım ve "eh iyi be" diyip sinirlenmiştim ve hatta şey dedim kendi kendime "gitmesem mi ırmaka, şimdi barışacaksınız falan derse umutlanmayayım" :)))) ama gittim, gerçekten de barışacaksınız dedi ama ben şu anda çok bir şey düşünmek istemiyorum
seni yenicem istanbulllllllllllllllllllllllllllllllll
bekle beni ırmak pazar günü sendeyim
seni yenicem istanbulllllllllllllllllllllllllllllllll
bekle beni ırmak pazar günü sendeyim
inanıyorum :=)bu arada "durugörü" olayıyla ilgili ne düşünüyorsunuz, ben ırmak'ta onun olduğunu düşünüyorum. çünkü tespitleri çok yerindeydi. internetten araştırdım, hislerle alakı bir şet, uzaktaki olayları görebilme vs
evet hadi arkadaşlar 4 kişi kaldıArkadaşlar ,
Fal felan derken diğer kart alacaklar noldu ,hadi özürlü arkadaşlarımız için pro kart alalım
O miniğim 2 seans üst üste desene,2 Film birden kuşağı gibi
Arkadaşlar ,
Fal felan derken diğer kart alacaklar noldu ,hadi özürlü arkadaşlarımız için pro kart alalım
ben parayı yatırdım ama formu doldurmadım. yanlış mı oldu? önce form mu doldurulacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?