İstanbul'da Fal - Falcılar

Şöyle sağlam su falı bakan biri varsa ,bilenler bana haber etsin arkadaşlar ,özellikle su falı istiyorum

Son düzenleme:
Kızlar , dün akşam Mercan hanıma mürekkep falı baktırdım çok memnun kaldım
nasıl diyeyim çok çok iyi bakıyor benim dış görünüşümü çok iyi bildi
rahmetli Elanitten kat kat iyi baktı bana , bunu söylememim sebebi bu mürekkep falı bi çeşit su falı
gelecek konusunda çıkanlar olursa çıktıkça yazarım
daha önce 2 kere tarot baktırmıştım oldukça iyi idi
mürekkep falını çok çok beğendim tafsiye ederim ...

yaa siz yazıyı neresinler okuyup garip sonuçlar çıkarıp yorum yapıyorsunuz anlamıyorum. ben ellayı beğenmedim de kötülüyormuyum çok güldüm yahu. ben o kişiye hiç gitmedim ki kötüleyeyim. ne garip insanlar var sabah solundna kalkıp laf olsun torba dolsun gelip benim yazımı alıntı yapıp konuşmasınlar. hiç gitmediğimi , burda forum admininin bir kaç sahte üyeliğini bu kişinin bulduğunu ve bazı arkadaşlara çıktığını yazdım.çıkana çıkıyormuş banane.hiç gitmediğim bu kişiye gitmişim gibi gösterilip birde çıkmadı diye beğenmemişliğim yok.siz beğendiyseniz hayrını görün alla allaa. ben falcı falanda sormadım size tavsiye etmişsiniz. ben psikopatmıyım moralimin içine eden birine gideyim. yazılarımı okusaydınız fal baktırmak istemediğimi,bu aralar aramadığımı beklemede olduğumu, çok aralıklarla baktırdığımı, çok baktıranları tasvip etmediğimi,hatta nesil gibi insanların moralini bozan ve ağlatan birine neden gidiyorlar yazdığımı da okurdunuz. lütfen bana cevap yazmayın..gelmiş burda ella sana çıkmadı niye kötülüyorsun diye hesap soruyor ne hadle? falcıları beğenip beğenmemem - yazıp yazmamam özgürlüğü bana aittir.

kimsenin parası kimseyi ilgilendirmez lakin millet enayi de değil parayı sokaktan bulmuyor.tabi ki iyi kötü yorumları paylaşacağız.bir giderim beğenmem ikinciye gitmem yorumumu da yazarım..kendim bilirim.kimseye kendimi beğendirmek zorunda değilim..nokta...
doktorla bir falcıyı mukayese edeni de hiç görmemiştim kel alaka

ayrıca dönüp baktım ban c..lerin musallat olduğunu o yüzden falcıların hepsinin bilemediğini yazmışsın.teşhisi koydun yani.çıkan falcılar çıkıyor. sürekli e. ile başlayan bir falcıyı övüp duruyorsun.ben ona dışarıdan telefon açıp başka isimle gittim bakalım napacak diye. ve hiç beğenmedim.sana çıktı ötekine çıktı diye illa zorla beynimize kadını empoze edeceksiniz.eski üyelerin bazıları da o şahsı hiç beğenmediklerini çıkmadığını yazmışlar.yeni moda biri bir sene sonra balonu söner.ben beğenmeyebilirim.sizde benimkileri beğenmeyebilirsiniz.beğenmiyorsam saygı duymak zorundasınız.

Son düzenleme:
ırmak tarot bakıyor, yaklaşık 2 saat sürdü bizimki. ben daha önce cafede çalıştığında baktırmıştım, o yüzden evine giderken tedirgin değildim.

Kuzum 2 saatte ne anlatıyor ?Nerede çok detaya giriyor ?

Kuzum 2 saatte ne anlatıyor ?Nerede çok detaya giriyor ?

Zaten önce kartlara bakmadan bir şeyler anlatıyor, sizden birkaç detay alarak enerjiye göre. o yüzden biraz terapi gibi de. sonra kartlara geçiyor, sorularınızı da sorabiliyorsunuz, bir de mesela bana "böyle de olabilir, ama sen karar verirsin" diyor, kalkıp illa "yok siz evleneceksiniz" gibi bir şey demiyor mesela erkek arkadaşınsa konu. ben o niyetle baktırdğım için hep onun üzerine gittik. sorunlar nerede, bizim durumumuz ne gibisinden.

Tşk ederim tatlım,sorun sevgililer galiba hep

Tşk ederim tatlım,sorun sevgililer galiba hep

evet ya :) bir de o kadar enteresan ki, ırmak'tan randevu aldım saat 5 gibi dün, ve dün 6da sevgilimden ayrıldım ve "eh iyi be" diyip sinirlenmiştim ve hatta şey dedim kendi kendime "gitmesem mi ırmaka, şimdi barışacaksınız falan derse umutlanmayayım" :)))) ama gittim, gerçekten de barışacaksınız dedi ama ben şu anda çok bir şey düşünmek istemiyorum

Evet ,çok kapılmamak lazım barışacaksınız söylemlerine ,yoksa ben çok sağlamdayım her baktırdığım bizi evlendirdi ve ev ,çocuk sahibi yaptı

seni yenicem istanbulllllllllllllllllllllllllllllllll
bekle beni ırmak pazar günü sendeyim

bu arada "durugörü" olayıyla ilgili ne düşünüyorsunuz, ben ırmak'ta onun olduğunu düşünüyorum. çünkü tespitleri çok yerindeydi. internetten araştırdım, hislerle alakı bir şet, uzaktaki olayları görebilme vs

Arkadaşlar ,

Fal felan derken diğer kart alacaklar noldu ,hadi özürlü arkadaşlarımız için pro kart alalım

Arkadaşlar merhaba,
Bu Irmak'ın telefonunu ben de rica edebilir miyim kendisinde olan arkadaşlardan? Teşekkür ederim şimdiden.

inanıyorum :=)

Arkadaşlar ,

Fal felan derken diğer kart alacaklar noldu ,hadi özürlü arkadaşlarımız için pro kart alalım
evet hadi arkadaşlar 4 kişi kaldı
O miniğim 2 seans üst üste desene ,2 Film birden kuşağı gibi

he ilk önce ilim
sonra hürafe

sibumunes yolluyorum telefonunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…