İstanbul'da Fal - Falcılar

bu ırmak nerden çıktı şimdi? taksimde mi? eğer öyleyse ben de aliiim mi telefonunu? biri yardım edebilir mi? taksimdeyim bu aralar her gün konsolosluk işlerim felan.
kaç tele bi de?

bu ırmak nerden çıktı şimdi? taksimde mi? eğer öyleyse ben de aliiim mi telefonunu? biri yardım edebilir mi? taksimdeyim bu aralar her gün konsolosluk işlerim felan.
kaç tele bi de?

ya ırmak'a ben geçen sene cafe majestik'te baktırmış ve memnun kalmıştım, sonra ayrıldı oradan, ben buldum ve evine gittim. o yüzden burada da paylaştım, umarım herkes benim gibi memnun kalır, bilemiyorum. 40 tl'ye bakıyor, evinde.

damlalar cafe barışı deneyen çıktı-çıkmadı-denemeye değer-fos vb.. diyen var mı?

bir de ayhan ışık sokak yazıyor yol tarifi için nette boyle yazıo ama daha net tarif edermisiniz?

teşekkürlerrrrrrrrrr:)

yolladım canım telefonunu :)
ama artık tilifon yollamıcam
o 4 kişi tamamlanmadıkça

Evet pro kart almayanlara gönderme ,arkadaş çok güzel birde parfüm geliyor hem hayır yapmış oluyorsunuz hem parfüm alıyorsunuz ne güzel dimi bir fal 40 tl iken kart 40 tl bile değil hadi hanımlar pamuk eller cebe :13:

Garanti bankasının sokağı canım orası

minikciimm... pazar gunu ırmak a gıttıkten sonra yazarmısın nasıl buldugunu..
yalnız benden tavsıye sozunu kesme cok sınırlenıyor sozunun kesılmesıne..

cosette84 maılını aldım bugun teşekkurler

bırde sunu sorucam sana hala baska bı boşluga bakarak mı anlatıoo olacakları :)

Yazarım tebi.
He huyum değil kesmek masal dinler gibim dinlerim ben, deepsmily yol arkaaşı oluyon mu kuzucan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…