İstanbul'da Fal - Falcılar

karakter analizi başarılıydı. ben 2 ay evvel gitmiştim. şu tarihte bişi olucak dedi. aradı o gün ama mecburiyetten. aynı iş yerinde olunca işle ilgiliydi araması
bu çocuk sende dedi. tabi ki çıkmadı
kötü değil ama ya denenebilir yine de
falcılar sokağı yok mu kuzum. demirören alışveriş merkezinin tam karşısındaki sokak mado filan var. oradan giriceksin. biraz ilerle solda. damlalar türkü kafe.
sinemajestiğin azz ilerisinde.

çok teşekkür ederimmm:)
hangisi çıktı ki bu çıksın:)))
sokağa atılası param varr yalandan da olsa güzel şeyler duymak için gitcwemm:))

Evet, boşluğa bakıyor, arada sesini yükseltiyo yine. eğer geçen sefer memnun kaldıysan yine kalırsın, tespitleri çok başarılıydı.

evet elif hanıma gittim fakirinekmeği dediği gibi çok içten bir kadın bence ve samimi iyi niyetli
hayatımda ki olup bıtenleri bildi ,şuan yaşadğıklarımı en azından bildi,kağıtları açmadan daha bölüyorken kağıtları tek nokta atışı yaptı bana,ve doğrudu..
analizi çok iyi insan üstünde,tarih vermiyor hiç. benim ve erkek arkadaşımın analizini çok iyi bildi,benim tanıdıgım adamı bana direk anllatı sankı ben anlatıyormşum gibi tanıdıgım adamı bırıne.
bızım dedıgımız gıbı, herseyi ilk once Allah hayırlısı ise versin dıyor o bilir diyor olup olmıcağını.yani ümit tacirliği yapmıyor.olumluda olumsuz da söyluyor herseyı,gördüğü şeyi.kötü bişrey gördüğü zaman da hazırmısın söyliyim mi diyor,ben söyliyin dedimm.isterseniz söylemez belki.

karar siizin gitmek istiyenler için,ama iyi niyteli bir insan baktırmanın dışında sohbett ettiğinizde dertleştiğiniz de bile zevk alıyorsunuz..

evet haklsın hiç birşeyin garantisi yok ama ben ellaya ve elmirayada baktırdım ıkısıde çok ıyıydıler ve soyledıklerı doğruydu ama gıtmek ısteyenlerde etkılenıyor gıtmeyenler olumsuz konuşunca bence denemek ısteyen gıder dener ama sonuçta bunlardan memnun olan arkadaşlarda var

Merhaba,

Elif Hanım'a fal baktırıp yakın-uzak gelecekle ilgili bir şeyleri çıkan var mı ?

Teşekkürler

Merhaba,

Elif Hanım'a fal baktırıp yakın-uzak gelecekle ilgili bir şeyleri çıkan var mı ?

Teşekkürler

bildiğim kadarıyla buradan giden 4 kişiyiz. yakın gelecek için olmayacak dediği şey hala olmadığına göre.. bilmem çıktı sayar mısın :)
olumsuz konuşulan şey olumsuz ilerliyor...
öneren de civcivyumurtasının kuzeniydi ona çıkmış vaktiylen.
benim uzak gelecek için bi 15 sene beklemeniz lazım çıktı çıkmadı diyebileyim diye
zaten gün filan vermiyor genel olarak.

Sevgili arkadaslar;
Yeni uye olsamda uzunca bir suredir sıkı takipteyim sizi.NE gariptir ki acilarimiz o kadar bir ki sizlerle.Hangi falciyi onerdiniz ben ertesi gun kendimi o insanin kapisinda buldum.taksim, kadikoy ne biliim elmirLar zartlar zurtlar hepsine gittim.Kadinlar kahvesinde duygu vardir bana da o iyi gelio galiba, yani onceki tahminler iyiydi.ona gidiiim dedim beklerken sirami, nasil utanc duydum anlatamam .dusundumde ne kadar acizlik bu, son 2 hafta mi bole geciriyordum. kim bilir siparisi alan kiz bile demistir 'salak ' yine geldi diye ailemi dusundum bi bilseler bole is cikislari kosa kosa gidiorum, biri dese al mesai parasi umrumda olmaz kalmam o derece yani.Ayyy dedim en son erkek arkadasim gorse ( ex)iyi olmusta birakmisim derdi muhtemelen.Bide bi heyecan yapiyorum baktirmaya girerken. Öluyorum diriliyorum .Halimden endise ediyorum amann yaa hepsi yalan aslinda .sacma detaylar cikio ama esas olanlar hicc .en kendimi aptal yerine konmus hissettigimde bakirkoyde dus cafe miydi neydi tavsiye ustune gittik kizlarla bekliyorum sirami yahu bi cay ikramedin bari ne kahve ne cay var.gidiosun 25 kagidi hipnozlu gibi veriyosun 2 de yalan dinliosun bitti.o paraya cok acimistim bi de kadin biseyide bil ya bana diyorki son bes yilda olum oldumu nerde diyorum cevrende ee nebiliim mahalle muhtarimiyim sacmaliklar iste.benim hikayemde bole.

slm uzun zamandır buraya gıremedım bu sene baktırdıgım fallar arasında en kotusu 1. yesılkoyde esra 2.sırınevler elmıra elmıra sadece kısılık analızlerı dogru baskada bılemıyor verdıgın 75 havaya bır konu uzerınde duruyor baska hayatında olup bıten yok sankı en ıyılerı ıse chakradakı sevgı abla cıktı bır ara fıncan cafedeydı ama ayrıldı tekrar eskı yerınde bayagı uzun bakıyor bu arakı favorım ev alıyordu bıldı kacıncı kat olucagını bıle bıldı ıslerımde problemlerım vardı ortaklarımla nasıl paramı alıcagıma kadar bıldı kısılık analızlerıde cok ıyı

teşekkür ederim:)

baktıran yok mu barışa:)

Selamm Tubili:) ben geldım Taksımdenn tabıı bos durumuyum gene baktırdım.Allam Ya Yogadan cık Fal baktırmaya gıt ne blyımm ölesine gıttım Peline ugradım Bır en azından Simdiyi biliyor:) He Konuya gelelımm Barışşşşş Ben sana dıyım son 1 ayda total bgunku Pelınle bırlıkte baktırdıgım en detaylıı Faldı Elmıradan sonraaa tabıkı:) Barıss Bende Cok ama COK BASARILIYDI eger nıyetıne gırdıysen Kesınlıkle Tavsıye ederım..Soyle dıyım Bır arkadas gecen hafta baktırmıs soyledıgı bısey cıktı bıle..Ben Umıtlıyım bARISIn verdıgı Tarıhler ztn Elmırayla aynısı hatta damlalar Tugba ıle de..Tugba da cok ıyıdır..Ben Barısa yıne gıderım yıne..Cunku yasadıgım herseyı gecmıs ve suan karsı tarafın durumunu fln cıddı doktu ortaya..20 tl ee bgun mesela Pelıne gıttım Kısacık geldı bana Barıstan sonra Acıkcası..Damlaların Falcıları bence guzel Bencee tabıkı Ama kımsee demesın Sonraa Reklamlarr dıye..Dıyen olursada Umrumdaaaa bıleeee degıl:) Bılenler bılıyorrr yasadıklarımı yazıyorumm tutamıyorum napıyım:)

Merhaba Sevgı Hanım Melısın oldugu Fıncan Cafedekı Sevgı hanımmı?? Hanı Iskambıl bakıyor..Ben baktırmadım ama orda beklerken bayag bır metnını duymustumm sımdı neredeymıss?? Chakra neresı yahu ılk kez duyuyorum bılgı verebılırmısınız?

tuğba sevinç mi sevgi mi ne biri daha var damlalarda. onlar da olmadı bende. ama tuğbann başarılıydı falı bence. anı filan iyi bildi

Sevinç kzın adı bır arkadasım baktırdı ona ben bılmıyom:) ama Iyımıs oda ben Tugbaya baktırdım Ilk kelımesı soyle basladı..ESAS OGLANIN BURCUNU ve yukselenını soyledı bu kım ısmın ve soyısmındekı hemen hemen tum harflerı verdı hatta bana dedıkı yaz bakıyım su hafrlerı tmm bırlestır sımdı bu kısımı ben sok! ondan sonra dedıkı sIZ bu ılıskıye su tarıhtemı basladınız su sene sonu ocak ortası gbı mı evet ben yıne sok sonra fal devam ettı ck net konustuu Tugba bende sadece Isımle ılgılı bıseyy soyledıı ayy moralım bozulduu ama onun dedgının tam tersını de dıger cogu falcı olumlu soyledı eger olumsuz olursa bırtek Tugba bılmıs olcak:) Sonra benım hıc aklımda yokken Barıs dıye bırı var gel gel dıye tutturdu bnm arklar oraya gıtmıs daha once Barısı deneyımleyen Barıscıl Tayfa bunlar:) yok dedım daha yenı baktırdımm yaa bak kacırma Barıs burdayken gel gel ıyı dedım gelıyorum..Ya dıyorum ya Tugbadan ıyı olduguna bıle kanaat getırmıstım kalkıncaaa bılmıyorum Gercekten Barıs benı soke ettı ama soyledıklerııı cıkarmııı gorecegız...

elektirik meselesi işte. nurdoğan özelden çıkınca ben de şok içindeydim ama burdan hiç memnun olmayanlar çıktı. elif hanım için de çıkacak elbet.
belki de bende sadece gününde değildi tuğba. çünkü yükseleni yok burcu filan hiç yoktu bu mevzular

evet fıncandakı sevgı abla ıskambıl cafe bırde taroota bakıyor fıncan cafeden ayrılmıs chakrada bakırkoy ıskender var cetınkaya magazasına gıtmeden sagda ordan ıcerı gırıyorsun 50-60 metre sonra sagda

Arkadaslar Irmak'a gecen sene bu aylarda baktirmistim size deneyimlerimi anlatiyim. Gecmisi cok iyi biliyor, ani'da. Yuzunuze tum gercekleri vuruyor, bi an kalp krizi geciricem sandim o derece :). Gel gelelim gelecek hakkinda dediklerine, bana cikmadi. Sevgilimle o zamanlar ayriydik ve bir daha baslangic olmayacagini bi is adami ile tanisacagimi ve onunla yoluma devam edecegimi soyledi. Bu olayin uzerinden tam bir sene gecti ve hic bahsettigi kisi ile tanismadim, biriyle tanistim oda fos cikti ve konusmayi kestim. Bundan sonra cikarmi bilemem ama su saate kadar dediklerini yasamadim henuz. Annemin saglik durumunu gorememisti ve gelisecek olaylarida anlatamadi. Yani gelecek icin onemli detaylari soylemedi. Ama gecmisi cok guzel anlatiyor , gelecekle ilgilide kisa kesiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…