- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
teşekkür ederim:)
baktıran yok mu barışa:)
damlalar cafe barışı deneyen çıktı-çıkmadı-denemeye değer-fos vb.. diyen var mı?
bir de ayhan ışık sokak yazıyor yol tarifi için nette boyle yazıo ama daha net tarif edermisiniz?
teşekkürlerrrrrrrrrr:)
karakter analizi başarılıydı. ben 2 ay evvel gitmiştim. şu tarihte bişi olucak dedi. aradı o gün ama mecburiyetten. aynı iş yerinde olunca işle ilgiliydi araması
bu çocuk sende dedi. tabi ki çıkmadı
kötü değil ama ya denenebilir yine de
falcılar sokağı yok mu kuzum. demirören alışveriş merkezinin tam karşısındaki sokak mado filan var. oradan giriceksin. biraz ilerle solda. damlalar türkü kafe.
sinemajestiğin azz ilerisinde.
minikciimm... pazar gunu ırmak a gıttıkten sonra yazarmısın nasıl buldugunu..
yalnız benden tavsıye sozunu kesme cok sınırlenıyor sozunun kesılmesıne..
cosette84 maılını aldım bugun teşekkurler
bırde sunu sorucam sana hala baska bı boşluga bakarak mı anlatıoo olacakları :)
Fal'da garanti ariyorsan daha cok beklersin. Parasi olan baktirir, olmayan baktirmaz. Reklam konusuna gelince, doktorlar reklamlarini yapiyorlar diye biz onlara "aa iyi doktor olsa reklamini yapmaz" diyormuyuz? Ayrica reklami yapilmayan birine nasil gitmeyi dusunuyorsun? Sana cikmadi diye niye kotuluyosun bi falciyi.. cok garip yaa. Bagzi cafelerde, biri mutluluktan ucuruyor digeri moralini bozuyor, yani taktigi iyi bulmuslar. Bu sekilde, cikan kisiye gidiyorsun devamli . Dilersen mona liza'da bi tane genc cocuk var ona git, bayagi moralinin icine ediyor, gecmiside biliyor, ama adi aklimda degil.. gidince yakisikli ve boyle universiteye giden bi tip var ona baktirmani tavsiye ediyorum.
evet elif hanıma gittim fakirinekmeği dediği gibi çok içten bir kadın bence ve samimi iyi niyetli
hayatımda ki olup bıtenleri bildi ,şuan yaşadğıklarımı en azından bildi,kağıtları açmadan daha bölüyorken kağıtları tek nokta atışı yaptı bana,ve doğrudu..
analizi çok iyi insan üstünde,tarih vermiyor hiç. benim ve erkek arkadaşımın analizini çok iyi bildi,benim tanıdıgım adamı bana direk anllatı sankı ben anlatıyormşum gibi tanıdıgım adamı bırıne.
bızım dedıgımız gıbı, herseyi ilk once Allah hayırlısı ise versin dıyor o bilir diyor olup olmıcağını.yani ümit tacirliği yapmıyor.olumluda olumsuz da söyluyor herseyı,gördüğü şeyi.kötü bişrey gördüğü zaman da hazırmısın söyliyim mi diyor,ben söyliyin dedimm.isterseniz söylemez belki.
karar siizin gitmek istiyenler için,ama iyi niyteli bir insan baktırmanın dışında sohbett ettiğinizde dertleştiğiniz de bile zevk alıyorsunuz..
Merhaba,
Elif Hanım'a fal baktırıp yakın-uzak gelecekle ilgili bir şeyleri çıkan var mı ?
Teşekkürler
teşekkür ederim:)
baktıran yok mu barışa:)
slm uzun zamandır buraya gıremedım bu sene baktırdıgım fallar arasında en kotusu 1. yesılkoyde esra 2.sırınevler elmıra elmıra sadece kısılık analızlerı dogru baskada bılemıyor verdıgın 75 havaya bır konu uzerınde duruyor baska hayatında olup bıten yok sankı en ıyılerı ıse chakradakı sevgı abla cıktıbır ara fıncan cafedeydı ama ayrıldı tekrar eskı yerınde bayagı uzun bakıyor bu arakı favorım ev alıyordu bıldı kacıncı kat olucagını bıle bıldı ıslerımde problemlerım vardı ortaklarımla nasıl paramı alıcagıma kadar bıldı kısılık analızlerıde cok ıyı
tuğba sevinç mi sevgi mi ne biri daha var damlalarda. onlar da olmadı bende. ama tuğbann başarılıydı falı bence. anı filan iyi bildiSelamm Tubili:) ben geldım Taksımdenn tabıı bos durumuyum gene baktırdım.Allam Ya Yogadan cık Fal baktırmaya gıt ne blyımm ölesine gıttım Peline ugradım Bır en azından Simdiyi biliyor:) He Konuya gelelımm Barışşşşş Ben sana dıyım son 1 ayda total bgunku Pelınle bırlıkte baktırdıgım en detaylıı Faldı Elmıradan sonraaa tabıkı:) Barıss Bende Cok ama COK BASARILIYDI eger nıyetıne gırdıysen Kesınlıkle Tavsıye ederım..Soyle dıyım Bır arkadas gecen hafta baktırmıs soyledıgı bısey cıktı bıle..Ben Umıtlıyım bARISIn verdıgı Tarıhler ztn Elmırayla aynısı hatta damlalar Tugba ıle de..Tugba da cok ıyıdır..Ben Barısa yıne gıderım yıne..Cunku yasadıgım herseyı gecmıs ve suan karsı tarafın durumunu fln cıddı doktu ortaya..20 tl ee bgun mesela Pelıne gıttım Kısacık geldı bana Barıstan sonra Acıkcası..Damlaların Falcıları bence guzel Bencee tabıkı Ama kımsee demesın Sonraa Reklamlarr dıye..Dıyen olursada Umrumdaaaa bıleeee degıl:) Bılenler bılıyorrr yasadıklarımı yazıyorumm tutamıyorum napıyım:)
Sevinç kzın adı bır arkadasım baktırdı ona ben bılmıyom:) ama Iyımıs oda ben Tugbaya baktırdım Ilk kelımesı soyle basladı..ESAS OGLANIN BURCUNU ve yukselenını soyledı bu kım ısmın ve soyısmındekı hemen hemen tum harflerı verdı hatta bana dedıkı yaz bakıyım su hafrlerı tmm bırlestır sımdı bu kısımı ben sok! ondan sonra dedıkı sIZ bu ılıskıye su tarıhtemı basladınız su sene sonu ocak ortası gbı mı evetben yıne sok sonra fal devam ettı ck net konustuu Tugba bende sadece Isımle ılgılı bıseyy soyledıı ayy moralım bozulduu ama onun dedgının tam tersını de dıger cogu falcı olumlu soyledı eger olumsuz olursa bırtek Tugba bılmıs olcak:) Sonra benım hıc aklımda yokken Barıs dıye bırı var gel gel dıye tutturdu bnm arklar oraya gıtmıs daha once Barısı deneyımleyen Barıscıl Tayfa bunlar:) yok dedım daha yenı baktırdımm yaa bak kacırma Barıs burdayken gel gel ıyı dedım gelıyorum..Ya dıyorum ya Tugbadan ıyı olduguna bıle kanaat getırmıstım kalkıncaaa bılmıyorum Gercekten Barıs benı soke ettı ama soyledıklerııı cıkarmııı gorecegız...
Merhaba Sevgı Hanım Melısın oldugu Fıncan Cafedekı Sevgı hanımmı?? Hanı Iskambıl bakıyor..Ben baktırmadım ama orda beklerken bayag bır metnını duymustumm sımdı neredeymıss?? Chakra neresı yahu ılk kez duyuyorum bılgı verebılırmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?