Yazarım tebi.
He huyum değil kesmek masal dinler gibim dinlerim ben, deepsmily yol arkaaşı oluyon mu kuzucan
Sevgili Minik, rica etsem Irmak hn telini banada gönderirmisin. Teşekkürler hoşçakal.
Fakirinekmeği,Tugbayıda bana oneren tesadufen Symbol Cafede karsılastıgım eskı bır arkadasım..Onun referansıyla gıttım onlarda tugba hakkında cıddı olumlu konustu.Valla bence tekrar bır dene derım..Tugbada barıs ta bana uzun baktılar.Dun mesela Pelıne gıttım belkı soyledıklerı cıkar bılemem ama basından savar gbı bır halı vardı cıktıktan sonra pısman oldum hatta..yanı toplamda bana soyledıgı sey 5 maddeyı gecmedı.Ne blyım ya zaman harcıyoruz emek verıyoruz bır yerde, para verıyoruz sonucta degılmı bıraz ınsan bıseyler duymak ıstıyor..Pelın benı hıc doyurmadı mesela dun neden gıttım onuda bılmıyorum..ztn daha oncede 1 kere gıtmıstım. dedıklerınden bazı ufak tfek bıseyler yasadım ama cok onemlı seyler dgıl belkı o benı cektı..
slm arkadadaşlar bu akşam ella ya telefondan baktırmayı düşünüyorum nasıl bakıyor iran falını önerdi baktıran var mı detaylı bakıyormu ve söyledikleri çıktımıı ,
arkadaşlar uzun bı aradan sonra yıne burdayım.fal yemınım vardı 2 aylık bıtınce yıne döndüm :)) sıgınak cafe kadıkoy de levente baktırdım lanet olsun.adam resmen salladı.hıc mı bırsey bılemez.bana egıtımle alakalı bıseler söyleyerek basladı.ve ask hayatında zaten bıse yok onu bosver oyuzden dedı.ben zaten onun ıcın gelmısım sana.hayal kırıklıgımı goruncede bana bu donemde tabı ılıskılerın olcak ama hıcbırını cıddıye alma baslar ve bıter dedı.adama uyuz oldum yanı verdıgım paraya acıdım.
sizlere bıse sormam gerek...bakırkoy dejavu cafe yiğit yada ada hakkında bılgı almam gerek.aklımda olan tek yer burası sımdılık.lutfen deneyımlernızı anlatırsanız cok sevnrm
Canım özel mesaj hakkım yok.Yazamadım cevap..Bu kişi ella dır...
arkadaşlar uzun bı aradan sonra yıne burdayım.fal yemınım vardı 2 aylık bıtınce yıne döndüm :)) sıgınak cafe kadıkoy de levente baktırdım lanet olsun.adam resmen salladı.hıc mı bırsey bılemez.bana egıtımle alakalı bıseler söyleyerek basladı.ve ask hayatında zaten bıse yok onu bosver oyuzden dedı.ben zaten onun ıcın gelmısım sana.hayal kırıklıgımı goruncede bana bu donemde tabı ılıskılerın olcak ama hıcbırını cıddıye alma baslar ve bıter dedı.adama uyuz oldum yanı verdıgım paraya acıdım.
sizlere bıse sormam gerek...bakırkoy dejavu cafe yiğit yada ada hakkında bılgı almam gerek.aklımda olan tek yer burası sımdılık.lutfen deneyımlernızı anlatırsanız cok sevnrm
Kızlarrrrrr Meleklerrr Kahvesııı Şengüll dıyorummm bırı yok mu gıdenn bır yorummm yapınn övüpp duruyorlarr ne zamandırr kız sureklı doluymus.. hakkında bılgısı olan varsa lutfen yazsınn beklıyorumm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?