merhaba biz kız arkadaşımla baktırmıştık beğendık dedıklerının bı kısmı çıktı dığer soyledıklerının zamanı var beklıyorum
Yazmıyım yazmıyım diyorum ama çıkan falları görünce dayanamıyorum :) hani sanki savunuyomuş gibi olmak istemiyorum bu sfer yanlış anlaşılmaktan korkyorum :) ama ben 2 gün önce çok yakın arkadaşımla kavga ettim ellaya açtım bri anlattı kızın dediklerinin aynını söyledi aynısını ve huyunu husunu tekrar konuşcakmışız ama kızın aksi yönü aşikar.. bide sevdiğim adam boynu devrilmeyesice bana her fırsatta araycam demesne rağmen ella abna ilk gün dediki 3 4 gün bekleme dedi ve hala ses seda yok.. yani ne diyim bana çıkıyo çıkmıyo desem yalan olur ... sanada çıkıcak dedikleri çıktı yani dimi sadece bana olmyo yahu :)
Bakırkoy Dejavu Yıgıt benım gıttıgım en sacma faldı 5dk surdu kendımı kazıklanmıs hıssettım ordan cıkarken ayrıca bır cok falcının bıldıgı ısmı bıle bılemedı..en son ugrayacagım yerdır dejavu artık..benım yorumum budur..
acıl falcı aranıyor
şirinevler elmıra
kadınlar kahvesı dılek
damlalar sevınc ,tuba
pendık nurdogan ozel
nişantası fulya
ırmak (nerede bılmıyorum)
arkadaslar acıl fal baktırmam lazım .hemde cok acıl.bu saydıklarımdan hangısını tavsıye edersınız.gelecek hakkında hangılerı sızı tatmın ettıler hangısınden memnun ayrıldınız .cok kararsız kaldım valla .bu falcıları deneyenler lutfen deneyımlerını paylasabılır mı ?
uzun zaman sonra merhaba;
artık gönül rahatlıgıyla yazabilirim hiç ama hiç kimsenin falı cıkmadı anı en iyi gören bilen adamın adından suan nerde ne içtiğini söyleyen allah rahmet eğlesin elanit bile bilemedi.. geleceği kimseeee ama kimse bilemez mal gibi dünyanın parasını döktüm kim hıyar dese bi tutam tuz ve sonuc ortada... he bilen kimsemi yok evet var mercan asla olmucak bi daha tek kelime etmiceksiniz dedi etmedik.. ztn 2 ihtimal var olumlu yada olumsuz mercanda bildi diyemem o da sansını olumsuzdan kullanmıs diyebilirim ztn geri kalan heersey ondada foss hayatım suan o kdr farklıki... siz siz olun gidin o paralarla alısveriş yapın bakım yaptırın kendinize bakın ztn kendinize gelince bi bakıosunuzki ohooo ondan cok var=)))
uzun zaman sonra merhaba;
artık gönül rahatlıgıyla yazabilirim hiç ama hiç kimsenin falı cıkmadı anı en iyi gören bilen adamın adından suan nerde ne içtiğini söyleyen allah rahmet eğlesin elanit bile bilemedi.. geleceği kimseeee ama kimse bilemez mal gibi dünyanın parasını döktüm kim hıyar dese bi tutam tuz ve sonuc ortada... he bilen kimsemi yok evet var mercan asla olmucak bi daha tek kelime etmiceksiniz dedi etmedik.. ztn 2 ihtimal var olumlu yada olumsuz mercanda bildi diyemem o da sansını olumsuzdan kullanmıs diyebilirim ztn geri kalan heersey ondada foss hayatım suan o kdr farklıki... siz siz olun gidin o paralarla alısveriş yapın bakım yaptırın kendinize bakın ztn kendinize gelince bi bakıosunuzki ohooo ondan cok var=)))
pelin.. eskiden çok iyiydi.. ama sonraları her falcı gibi olmaya başlamıştı..
ben ona çok once baktırdım. bana iş vericek adamn adını soylemişti ama ben onun uzerinde hiç durmamıştım
unutmuştum bileee gecenlerde geldi aklıma ..
birde pelin geçmişi çok iyi bilir..
başkada yok yani o kadar.!
ben yıldızname bakan birini bulsam yapışıcam ama yokk.. varsa bilen söylesin.
Yazmıyım yazmıyım diyorum ama çıkan falları görünce dayanamıyorum :) hani sanki savunuyomuş gibi olmak istemiyorum bu sfer yanlış anlaşılmaktan korkyorum :) ama ben 2 gün önce çok yakın arkadaşımla kavga ettim ellaya açtım bri anlattı kızın dediklerinin aynını söyledi aynısını ve huyunu husunu tekrar konuşcakmışız ama kızın aksi yönü aşikar.. bide sevdiğim adam boynu devrilmeyesice bana her fırsatta araycam demesne rağmen ella abna ilk gün dediki 3 4 gün bekleme dedi ve hala ses seda yok.. yani ne diyim bana çıkıyo çıkmıyo desem yalan olur ... sanada çıkıcak dedikleri çıktı yani dimi sadece bana olmyo yahu :)
kadınlar kahvesi pelin'in geleceği çıkıyor mu? damlalar tuğba ve sevinç'e gidenler yazabilir mi gelecekleri çıkıyor mu?
kadınlar kahvesi pelin'in geleceği çıkıyor mu? damlalar tuğba ve sevinç'e gidenler yazabilir mi gelecekleri çıkıyor mu?
Ella kahveye mi bakıyor tarota mı, falı size doyurucu geldi mi?
hıc tavsıye etmem.arkadasın dedıgı gıbı sadece ısım analızı edıyor .onun dısınada cıkmıyorlar.hatta yıgıt ucup ablamın ısmını anlız etmeye calıstı ama beceremedı.kem kum ettı trans gectı sonra:)
en son oraya bır bayan almıslar esmer romanlara benzıyor .kadın sıcak kanlı ama hıc bırsey bılmıyor .sureklı senı yokluyor.sana soruyor sen evet dersen devam edıyor.birde gereksız muhabbetı var ıkı kelıme soyleyıp muhabbete gırıyor orn olarak ; ayy anacım bunlar senden ne ıstıyor anlamadım aaaaa ayıp ama allah allah ben sınırlendım tastım ya bu kadar olur mu '' bana bunları demıstı:) gereksız gereksız muhabbet:)
hep tarafsız uzak kalmışımdır emin olmadan da asla yazmam falcılar hakkında.. ella konusunda da yorum yapmak istedim. çok bahsedildi bu ella'dan evet bende merak ettim iyi bi kız ama falı maalesef 40 liraya değmez kızlar, cafe falcısı gibi daha çok, çok abartılı yorumlar yapılmış öyle şok olacak bi şey söylemiyor. Sallamıyor da tutarlı konuşuyor ama akıcı değil ve aaa evet çıkıyor,yine çıktı dedirtecek ayrıntı yok falında, çok kötü değil fos da değil ama gitmeden tekrar düşünülmeli derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?