İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba biz kız arkadaşımla baktırmıştık beğendık dedıklerının bı kısmı çıktı dığer soyledıklerının zamanı var beklıyorum

Yazmıyım yazmıyım diyorum ama çıkan falları görünce dayanamıyorum :) hani sanki savunuyomuş gibi olmak istemiyorum bu sfer yanlış anlaşılmaktan korkyorum :) ama ben 2 gün önce çok yakın arkadaşımla kavga ettim ellaya açtım bri anlattı kızın dediklerinin aynını söyledi aynısını ve huyunu husunu tekrar konuşcakmışız ama kızın aksi yönü aşikar.. bide sevdiğim adam boynu devrilmeyesice bana her fırsatta araycam demesne rağmen ella abna ilk gün dediki 3 4 gün bekleme dedi ve hala ses seda yok.. yani ne diyim bana çıkıyo çıkmıyo desem yalan olur ... sanada çıkıcak dedikleri çıktı yani dimi sadece bana olmyo yahu :)

pardon sadce bana oluyo yahu dyecektim :)

Dejavu yiğit artık o cafenin ortağı Bu sebeble işlemeci mantığıyla bakıyor olaya biraz da yetisini kaybettiğini düşünüyorum
,eskiden güzel fal bakıyordu zamanı tutturamıyordu ama gelecekde dahil ,tıkır tıkır anlatıyordu örneğin ben nişanlımla hiç tanışmamışken ismini tipini anlatmıştı ,hatta şu anda diğer falcılar onun 2 yıl önce söylediği şeyleri söylüyor.
O zamanlar millet onu bodruma kıbrısa çağırıyordu

Bence bu ara gidilmesi gereken en son falcı o çünkü eskisi gibi değil hatları karışmış

Detaylı güzel bir dinlemekse amaçelmira derim bu saydıkların içinde ama fiyatı 75 tl cik
Elmira tadında ucuz bir fal içinse Bakırköy Arzuhal cafe yiğit derim fiyat 25 tl cik ve ben gerçekten beğeniyorum çok detaylı anlatıyor deneyebilirsin naçizane fikrim

Son düzenleme:
uzun zaman sonra merhaba;

artık gönül rahatlıgıyla yazabilirim hiç ama hiç kimsenin falı cıkmadı anı en iyi gören bilen adamın adından suan nerde ne içtiğini söyleyen allah rahmet eğlesin elanit bile bilemedi.. geleceği kimseeee ama kimse bilemez mal gibi dünyanın parasını döktüm kim hıyar dese bi tutam tuz ve sonuc ortada... he bilen kimsemi yok evet var mercan asla olmucak bi daha tek kelime etmiceksiniz dedi etmedik.. ztn 2 ihtimal var olumlu yada olumsuz mercanda bildi diyemem o da sansını olumsuzdan kullanmıs diyebilirim ztn geri kalan heersey ondada foss hayatım suan o kdr farklıki... siz siz olun gidin o paralarla alısveriş yapın bakım yaptırın kendinize bakın ztn kendinize gelince bi bakıosunuzki ohooo ondan cok var=)))

Kuzucum ,fala asla çıkacak gözüyle bakmadım ,eğlenceli olduğu kesin ama sonuçta allah ne derse o oluyor .
Örneğin ben ne olucak diye gitmiyorum,canım sıkıldıkça gidiyorum kuaförümle,arkadaşımla konuşmadığım şeyleri konuşmak için gidiyorum bir nevi terapi gibi hangi psikologa hergün gidebilirsin bazı zor dönemlerde hergün bir falcıya bile gitsen maddi anlamda da sorun olmuyor kafamı dağıtıyorum .

hayatımızı fallara bağlayamayız ama kendimizi baktırmıyacaz diye kısıtlamanında anlamı yok bence

Aynen ortalik erkek kayniyor bizde mal gibi birini tutturmusuz evlenicekmiyiz yok olucakmi sonumuz, abi olsa sorunlu bi iliski olmazdi.. :) Tabi kader kismet isleri bunlar, ben cok duydum "ben bu herifle asla evlenmem.." diyip evleneni.

Herkese guzel ve sorunsuz iliskiler arkadaslar, ama anladimki bu turk erkekleriyle cok zor, hepsinin bi tarafi kalkmis .. hepimize kolay gelsin

Merhaba kızlar ben burdan methini çok duyup Kadınlar Kahvesi Pelin'e gittim, bi arkadaşım da diyordu her dediği çıktı diye, gittiğimde çok sıra vardı, dedim ben şehir dışından geldim mutlaka bugün baktırıcam, öyle olunca beni de sıraya aldılar 2 2 buçuk saat sonra bakabilir anca dediler ben de tamam dedim, baktırdığımda saat akşamın 8i olmuştu sanırım Pelin Hanım yorgundu, bana erkek arkadaşımın annesinin ismini sordu ben hatırlayamadım zaten daha çok yeni beraberiz 3 ay yeni doldu, annesini hiç görmedim, "Havva" yaz dedi o anda mantıklı geldi ama sonradan sordum erkek arkadaşıma annesinin ismi Havva falan değilmiş, tarihler yazdırdı en yakını 28 Ocak ama söyledikleri hiç inandırıcı değildi kızlar. Dedi ki sen bu erkek arkadaşınla evleneceksin,sonra ben sordum peki geleceğim hangi şehirde olacak, İstanbul'da yaşamıyorum çünkü, valla ben seni burda görüyorum başka bi yerde değilsin dedi şaşırdı, ben de İstanbul'da yaşamıyorum ama erkek arkadaşım da İstanbul'da değil yaşadığım şehirde dedim, benim geleceğim burdaysa biz nası evlenicez o da mı buraya gelicek benimle beraber falan dedim, "valla ben bilmem ben gördüm" diyip kestirip attı.

Geleceği çok önemsemiyorum ama Pelin Hanımın en azından şu an konusunda çok başarılı olacağını düşünmüştüm, bir de fiyatını artırmış 20 lira yapmış o kadar heveslenip gittim, hiç bi söylediğiyle çok şaşırtmadı beni, hayalkırıklığı oldu valla, bazen çok iyi falcılar işi ticarete dökünce bozabiliyorlar, sanırım öyle olmuş

pelin.. eskiden çok iyiydi.. ama sonraları her falcı gibi olmaya başlamıştı..
ben ona çok once baktırdım. bana iş vericek adamn adını soylemişti ama ben onun uzerinde hiç durmamıştım
unutmuştum bileee gecenlerde geldi aklıma ..
birde pelin geçmişi çok iyi bilir..
başkada yok yani o kadar.!

ben yıldızname bakan birini bulsam yapışıcam ama yokk.. varsa bilen söylesin.

evet yıldıznağma yada iyi su falı bakan birilerini bulsam bende yapışıcam

Dejavu Aydın' a baktıran oldu mu? Ben baktırdım gelecek ile söylediği 4 şeyden 2 si çıktı. Şu an kalan 2 si çıkacak mı cidden çok merak etmeye başladım. Baktıran varsa yorum alabilir miyim?

evet ellanın söyledıklerının bana bı kısmı çıktı inşallah diğer söyledıklerıde olur.. ama daha zamanı var sanada olur umarım herşey gonlumuzce olur inşallah

kadınlar kahvesi pelin'in geleceği çıkıyor mu? damlalar tuğba ve sevinç'e gidenler yazabilir mi gelecekleri çıkıyor mu?

kadınlar kahvesi pelin'in geleceği çıkıyor mu? damlalar tuğba ve sevinç'e gidenler yazabilir mi gelecekleri çıkıyor mu?

tuğbaya 2 kere gittim
ilk falının söylediği tarih geçti 2.falının tarihe daha var
bu da çıkmazsa bir daha gitmem
sevinç te fena değildi verdiği süre için zaman var
çok bel bağlama derim burdan bir arkadaşada çıkmamış tuğba

kafe falcıları %90 nı çıkmıyor
çıksada ilk falları çıkıyor sonrakiler fiyasko

cok tesekkur ederımm asla gıtmıcem dejavuya :)

Ella hakkındaki yorumlarına katılıyorum.Bende baktırdım saşırtıcı hiç bişey yok. sanırım çok fazla abartmış bazı arkadaşlar. Yada onları bilmiştir bilemiycem.!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…