cok tesekkur ederımm asla gıtmıcem dejavuya :)[/QUO
tavsiye etmiyorum isim bilir o kadar. Duygu'da aynısı isim biliyor ve o an aaaaaaaaaa!!! diyorsunuz belli bi süre sonra söylediklerinin tam tersini yaşayabiliyorsunuz. bende öyle olmuştu.. isim bilme olayınıda bir yöntem oldugunu düşünüyorum.
Kızlarrrrrr Meleklerrr Kahvesııı Şengüll dıyorummm bırı yok mu gıdenn bır yorummm yapınn övüpp duruyorlarr ne zamandırr kız sureklı doluymus.. hakkında bılgısı olan varsa lutfen yazsınn beklıyorumm:)
Duygu sadece isim bilir bana gore cok pozitiftir sizi ucurur ama gercekler farklı maalesef
merhaba msj atardım sana bılgılerını ama hakkım yok ıstersen ınternet sıtesınde medyum ella dıye bulabılırsın
Bakırkoy Dejavu Yıgıt benım gıttıgım en sacma faldı 5dk surdu kendımı kazıklanmıs hıssettım ordan cıkarken ayrıca bır cok falcının bıldıgı ısmı bıle bılemedı..en son ugrayacagım yerdır dejavu artık..benım yorumum budur..
Emel hanım nerede bakıyor acaba?
Şengülü bende merak ettim iletişim bilgilerini alabilirmiyim?
nezaman beyogluna yolum dusse melekler kahvesıne gıderım kahvemı ıcerım sıra olur ama ben dısarıdakı ıslerımı halledıp bana saat verırler sonra gelırım orda beklemem bosuna guzel bakıyor ısabetlı konusmaları tavsıye ederım
Detaylı güzel bir dinlemekse amaçelmira derim bu saydıkların içinde ama fiyatı 75 tl cik
Elmira tadında ucuz bir fal içinse Bakırköy Arzuhal cafe yiğit derim fiyat 25 tl cikve ben gerçekten beğeniyorum çok detaylı anlatıyor deneyebilirsin naçizane fikrim
Ella kahveye mi bakıyor tarota mı, falı size doyurucu geldi mi?
bende ellayı merak etmeye basladım.nerede bakıyor vefıyatı ne kadar bılgılendırırmısınız
emel bakırkoy capacıtıynın yanından asagı ınerken balıkcıların arka sokagında emelım cafemı ne emel guzel bakardı ama en son gıttıgımde tlfla mesgul olması benı bır daha oraya gıtmemeye ıttı
Olgu ya bende daha önce gitmiştim, söylediği hiç birşey çıkmadı, tutmadı...
kızlar ara ara yazıorum ztn sizede bugün istanbula geldim bende.sizce kime gidiyim bakırköy tarafında bana bi yol gösterin lütfeen..dejavu neşe çkardı bana ama son falı çıkmadı zamanlar geçti yani verdiği.emele de gittim onun zamanıda geçti ama kime gitsem bilemedim başka
Chakradaki sevgi ablayi tavsiye ederim cok guzel bakiyor. Beni. Bayagi bilddi bir ara fincandaydi ayrildi
Chakradaki sevgi ablayi tavsiye ederim cok guzel bakiyor. Beni. Bayagi bilddi bir ara fincandaydi ayrildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?