İstanbul'da Fal - Falcılar

Şengülü bende merak ettim iletişim bilgilerini alabilirmiyim?

merhaba msj atardım sana bılgılerını ama hakkım yok ıstersen ınternet sıtesınde medyum ella dıye bulabılırsın

Yanlış anlama arkadaşım ama sen Ellanın reklamını yaptıgını çok fazlasıyla belli ediyorsun. izmirde yasıyorsun göya? Mercana telde baktırdın. Ellaya ve Elmiraya yüz yüze nasıl oluyor bu iş? fal baktırmak için durmadan İstanbulamı geliyorsun? yazılarından reklam oldugu bariz belli:)

bende yıgıte bırde orda ardaya baktırdım bırde ustune para vermek agır oluyor bız zaten terapı guzel seyler duymak ıstıyoruz ama bunlar sacmalıyolar

Emel hanım nerede bakıyor acaba?

emel bakırkoy capacıtıynın yanından asagı ınerken balıkcıların arka sokagında emelım cafemı ne emel guzel bakardı ama en son gıttıgımde tlfla mesgul olması benı bır daha oraya gıtmemeye ıttı

Şengülü bende merak ettim iletişim bilgilerini alabilirmiyim?

nezaman beyogluna yolum dusse melekler kahvesıne gıderım kahvemı ıcerım sıra olur ama ben dısarıdakı ıslerımı halledıp bana saat verırler sonra gelırım orda beklemem bosuna guzel bakıyor ısabetlı konusmaları tavsıye ederım

Teşekkür ederim. en kısa zamanda baktırıp yorumumu yazacagım.

kızlar ara ara yazıorum ztn sizede bugün istanbula geldim bende.sizce kime gidiyim bakırköy tarafında bana bi yol gösterin lütfeen.. dejavu neşe çkardı bana ama son falı çıkmadı zamanlar geçti yani verdiği.emele de gittim onun zamanıda geçti ama kime gitsem bilemedim başka

tesekkur edeım cnm

Ella kahveye mi bakıyor tarota mı, falı size doyurucu geldi mi?

ella tarota bakıyo valla bazı arkadaşlar beğenmedi ama bn beğeniyorum ve çıkıyo dedikleri ne yalan söylym onun üzerine gttiğim biride aynı şeklde yorumlar yaptı ben ellayı beğeniyorum bana soruyosan doyurucu evet ama beğenmeyen arkadaşlarda var ... ben tavsye ederim ama karar sizin tabi

bende ellayı merak etmeye basladım.nerede bakıyor vefıyatı ne kadar bılgılendırırmısınız

telefonda bakıyo yada yüzyüze... 40 lira biraz evelde yazdım karşındakiyle alakalı bana ve arkadaşlrıma dedikleri oldu ve olmaya devam ediyo beğenenn var beğenmeyende ben yorum yapmaktan korlar oldum zaten burda.. ama ben her hafta bir kere baktryorum ne dersede oluyo sabırsızım ondan beklemekten yoruldum sanırım .. baktrrsan yorumlarını paylaşırsan sevnirim

aynı şey banada olmuştu emeli tavsye etmişlerdi 3 ay önce falan gtmiştim evet güzel bakıyordu tabi bide dakikada bir telefonla ilglenmeseydi ama dediğikleri olmadı malesef

Chakradaki sevgi ablayi tavsiye ederim cok guzel bakiyor. Beni. Bayagi bilddi bir ara fincandaydi ayrildi

kızlar elmıra hanıma randevu aldım .pazartesı 17.00 'Da orada olacagım .
cok heyecanlıyım sans dıleyın bana

kızlar inan falcılarla olmuyor inan bosuna para verip duruyoruz hepsinin ortak özelligi tatlı söz söylemek arada birde atmasyonlarla daha dogrusu saflıgına gelipte yanıltmacı sorularla bizden aldıkları cevapları tekrardan bize naks etmeleri bizde bu falcıların herseyine inanıpta para veriyoruz sunu unutmayın gelecegi tek allah bilir sadece bazı insanlar buna ne ad verirseniz verin bunlarda yine allahın izniyle kişiler hakkında yorum yaparlar tabi bu gercekci olmayıp görecelidir yani ya olursa misali sizce falcıya gidipte bilinen seyleri duymaktansa bir hocaya gidipte reel seyleri duymak daha mantıklı degilmi mesela ben okadar duydumki kişilere muska yapılıpta yerlerini söyleyen veya oraya giden kişinin kim oldugunu herseyini bilmeden söyleyen hocalar var bunlarıda 3 harflerle yapıyorlar yada suya bakıyorlar bana daha inandırıcı geliyor bu kişiler zaten siteden okuyunuz bu insanlarla temasa gecip sasıran cok insanlar var ve birdahada ulasamayanlar.o yüzden bende bu sitede daha cok 3 harflerle ugrasan veya suya bakan hocaları arıyorum bileniniz varsa yardımcı olabilirmi lütfen kocaeli basta olmak üzere sakarya bursa ve istanbulun anadolu yakasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…