telefonda bakıyo yada yüzyüze... 40 lira biraz evelde yazdım karşındakiyle alakalı bana ve arkadaşlrıma dedikleri oldu ve olmaya devam ediyo beğenenn var beğenmeyende ben yorum yapmaktan korlar oldum zaten burda.. ama ben her hafta bir kere baktryorum ne dersede oluyo sabırsızım ondan beklemekten yoruldum sanırım .. baktrrsan yorumlarını paylaşırsan sevnirim
haklısın.bilipte uygulayamıyoruz işte.Allah mesut etsin. senin falcı kimdi bu arada hatırlıyormusun :)
Arkadaşlar ya bu falcılara kaptırdığım paraya neler alırdım kendime hastalık gibi birşey bu .Okul yıllarından beri gidiyorum falcıya .Dedikleri ufak tefek şeyler dışında birşey çıkmadı .Deneyimlerimi paylaşayım burdan :
dejavu yiğit :sevgilini iyiki bırakmışsın ondan adam olmaz ,aferin vs yaptı bana bu sene evleniceksin dedi inşş evlenirsem paylaşırım
sembol cafe levent: birşey bilemiyor arkadaşa bu çıktığın çocuk evleneceğin kişi dedi ayrıldılar kız başkasıyla çıkıyor şu an .
kadınlar kahvesi pelin dilek fena sallıyorlar .
mu cafe arslan :semender baktırdım cafedekiler adamı övüp övüp bitiremediler ,yok kişinin göz rengine kadar biliyormuş vs neyse dedim hadi baktırayım 150 tl gibi bir para verdim adama geçen yaz neyse birşeyler salladı durdu falancayla evleniceksin adı soyadı boyu posu bilmem ne ,inşaatçı adam çok iyi biri ,tipi şu boyu bu vs tanışşma tarihini verdi ,gerçi daha var o güne ama ya arkadaşlar töbe yarabbim allah mı bu adam herşeyi detayıyla biliyor ,yani dediği adam çıkarsa düşer bayılırım gerçi :2:bilemiyorum yani attı tuttu birşey de demedi geleceğime yönelik maddi sıkıntın yok dedi ki maddi sıkıntım var işi bıraktım vs neyse böyle bir deneyimdi beni terk eden biri vardı asla dönmeyecek sana ama döndürebilirim istersen dedi yok dedim kalsın istemez dönmeyen dönmez .Neyse ben güvenmedim bu adama hiç .
falcı semra : kadın çok tatlı biri iskambil bakıyor anı biliyor evet ,detaylı bir şekilde çıkarıyor size ama normal bir arkadaşınızda size iskambil açsa bu kadarrını yapabilir diye düşünüyorum ama iki kere gittiğim tek falcıdır kendisi genelde bir gittiğime bir daha gitmedim birşey bilemediler çünkü .Daha tutarlı ya zaten geleceği rabbimden başka kimse bilemez biz kayfine işte baktırıyoruz neyse ben kapattım bu fal olayını çok param gitti daha çok falcıya gittim şimdi p paralara acıyorum giden paralarıma
cnm fal ısıne kendını bır kaptırdın mı cıkamıyorsun bu bataklıktan
valla ben de oyle alıskanlık yaptı resmen.hanı hayatımı fallara gore yasamam ama onemserım .cok celıskılı oldu bu cevap sankı
yanı mutsuz gunlerımde terapı gıbı gelıyor bana.
sen kadınlar kahvesınde dılek hanımı begenmedın mı ? ben de methını cok duydum .o'na baktırmak ıcın gıtmsıtım ama sıra vardı .ben de remzıye ye gectım .
fena bakmıyor gıbı sankı.aslında memnun olmustum remzıye den ben .
sen hıc baktırdın mı ?
cnm fal ısıne kendını bır kaptırdın mı cıkamıyorsun bu bataklıktan
valla ben de oyle alıskanlık yaptı resmen.hanı hayatımı fallara gore yasamam ama onemserım .cok celıskılı oldu bu cevap sankı
yanı mutsuz gunlerımde terapı gıbı gelıyor bana.
sen kadınlar kahvesınde dılek hanımı begenmedın mı ? ben de methını cok duydum .o'na baktırmak ıcın gıtmsıtım ama sıra vardı .ben de remzıye ye gectım .
fena bakmıyor gıbı sankı.aslında memnun olmustum remzıye den ben .
sen hıc baktırdın mı ?
Merhaba,
Siteye yeni üye oldum. Kadıköy' e de yeni taşındım. Fal ve tarot ilgi alanım. Bildiğiniz en iyi tarot ustası ve telefonu hakkında bilgi paylaşır mısınız ltf? tşk.
Merhaba,
Siteye yeni üye oldum. Kadıköy' e de yeni taşındım. Fal ve tarot ilgi alanım. Bildiğiniz en iyi tarot ustası ve telefonu hakkında bilgi paylaşır mısınız ltf? tşk.
Özelden de her ihtimalle karşı adres ve telefon bilgilerini gönderdim...
Gittikten sonra Teşekkürlerini isterim ona göre :))
edirnedeki melahatın telini alabilir miyim? bi de züleyha vardı şu an nerede bakıyor biliyor musunuz?
Canım kadıköy de 1 bayan var.Rezene kafe havva hanım...Telefon paylaşamıyorum burdan...Boğanın ordaki sokaga girdimmi yukarıda adliye var yanında da okul var tam karşı hizasında ev yemekleri yapan bir cafe de bu bayan.Ben 1 arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim..Kahve baktırmıştım çok memnun kalmıştım..dünde istanbul dışında bir arkadaşım için gittim.kahve olmaz tarot olur demişti...ben de o sıra tarot'a baktırdım...Tek kelime muhteşem..beni şokka soktu..Arkadaşımı da öyle...Tavsiye ederim.20tl ücreti...
Tarotta bence usta bir isim..zaten gittiğinde sende farkediceksindir..tarotla ilgiliysen...
söyledıklerı cıkıyormu gercektende ılk kez duydum kadıkoydekı havva hanımı.cok merak ettım dogrusu.bende baktırabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?