İstanbul'da Fal - Falcılar

tesekkur ederım ama yuzyuze olursa nerede bakıyor semt olarak ve cafemı yoksa evındemı

arkadaşlar galiba hepimiz yavaş yavaş soğuyoruz bu fal işinden.çünkü söylenenlerin çıkmadıgı gercegıyle yuzlesıyoruzz.bırımızın begendıgını dıgerı begenmıyor..hatta eskıden cok begenılen ısımler gıttıkce kotulesıyor.cok sıktı gercekten artık hepsi.ben su sıralar horoskop cıkarrtırmak ıstıyorum.yalnız fıyatları ucuk denecek kadar buyuk meblalar.bıldıgınız bu ısı yapablen bırılerı varsa yardımcı olabılırmısınız

Arkadaşlar ya bu falcılara kaptırdığım paraya neler alırdım kendime hastalık gibi birşey bu .Okul yıllarından beri gidiyorum falcıya .Dedikleri ufak tefek şeyler dışında birşey çıkmadı .Deneyimlerimi paylaşayım burdan :
dejavu yiğit :sevgilini iyiki bırakmışsın ondan adam olmaz ,aferin vs yaptı bana bu sene evleniceksin dedi inşş evlenirsem paylaşırım
sembol cafe levent: birşey bilemiyor arkadaşa bu çıktığın çocuk evleneceğin kişi dedi ayrıldılar kız başkasıyla çıkıyor şu an .
kadınlar kahvesi pelin dilek fena sallıyorlar .
mu cafe arslan :semender baktırdım cafedekiler adamı övüp övüp bitiremediler ,yok kişinin göz rengine kadar biliyormuş vs neyse dedim hadi baktırayım 150 tl gibi bir para verdim adama geçen yaz neyse birşeyler salladı durdu falancayla evleniceksin adı soyadı boyu posu bilmem ne ,inşaatçı adam çok iyi biri ,tipi şu boyu bu vs tanışşma tarihini verdi ,gerçi daha var o güne ama ya arkadaşlar töbe yarabbim allah mı bu adam herşeyi detayıyla biliyor ,yani dediği adam çıkarsa düşer bayılırım gerçi :2:bilemiyorum yani attı tuttu birşey de demedi geleceğime yönelik maddi sıkıntın yok dedi ki maddi sıkıntım var işi bıraktım vs neyse böyle bir deneyimdi beni terk eden biri vardı asla dönmeyecek sana ama döndürebilirim istersen dedi yok dedim kalsın istemez dönmeyen dönmez .Neyse ben güvenmedim bu adama hiç .
falcı semra : kadın çok tatlı biri iskambil bakıyor anı biliyor evet ,detaylı bir şekilde çıkarıyor size ama normal bir arkadaşınızda size iskambil açsa bu kadarrını yapabilir diye düşünüyorum ama iki kere gittiğim tek falcıdır kendisi genelde bir gittiğime bir daha gitmedim birşey bilemediler çünkü .Daha tutarlı ya zaten geleceği rabbimden başka kimse bilemez biz kayfine işte baktırıyoruz neyse ben kapattım bu fal olayını çok param gitti daha çok falcıya gittim şimdi p paralara acıyorum giden paralarıma

haklısın.bilipte uygulayamıyoruz işte.Allah mesut etsin. senin falcı kimdi bu arada hatırlıyormusun :)

Kusura bakmayın her zaman giremediğim için cvp.lar biraz geç olabiliyor.
Benim ki pendik aydınlı taraflarında bir kadındı ama adını hatırlayamıyorum.
Önceleri hayrına bakarken sonraları çok fahiş para aldığını duydum bir daha da gitmedim.

cnm fal ısıne kendını bır kaptırdın mı cıkamıyorsun bu bataklıktan
valla ben de oyle alıskanlık yaptı resmen.hanı hayatımı fallara gore yasamam ama onemserım .cok celıskılı oldu bu cevap sankı
yanı mutsuz gunlerımde terapı gıbı gelıyor bana.
sen kadınlar kahvesınde dılek hanımı begenmedın mı ? ben de methını cok duydum .o'na baktırmak ıcın gıtmsıtım ama sıra vardı .ben de remzıye ye gectım .
fena bakmıyor gıbı sankı.aslında memnun olmustum remzıye den ben .
sen hıc baktırdın mı ?

ben baktırdım canım remzıyeye...tam bı fıyaskoyduu..bana ılk gıttıgımde bı suru sey dedı.sadece bırı cıktı.ve bu olay olunca gel su falı bakıcam dedı.bende saflıgımdan gıttım.okadar komıktıkı kendınce bıseler dedı suya kagıt attı falan.ne gorduyse bıde.tamam dedı bunla evlenceksın.o anda bıle guldurmustu benı.halada hatırladıkca gulerım.tabıkıde sallamıs epeyce.bıldıgı seyler olabılır ama kesınlıkle ıyı degıl benım fıkrımce

off evet ya bende ufacık birşey olsa falcıya koştururdum yani taksimdekilerin hepsine gittim nerdeyse remziyeye okuldayken arkadaşla gitmiştik bir kaç kere anı odabiliyor ama ileriye dönük birşeyler çıkmıyor mesela arkadaşa asla ayrılık yok dedi kız ayrıldı başkasıyla şu an düşün attı dilekde sevgilinle barışcaksın dedi adam gitti yıl oldu onlar yüzünden hep belki geri döner diye bekledim moralim bozuldu orda pelin var oda geri dönecek nişan var ailesiyle tanıştıracak seni dedi ee ne oldu adamdan ne haber yok ayrılalı çok oldu arada msn den konuşuyoruz yani ne barışma var ne görüşme hepsi foss yıkılan hayllerime mi yanayım döktüğüm paralara mı .geleceği kimsenin bileceğine inanmıyorum ben anca şu anı oda haline bakıp yroumluyorlar tarot olayına inanmıyorum herkes bakamıyor tarota zaten biri tarot baktı takseimde güya bana aman allahım bide erkekti emre mi ne adı güya fal bakıyor bide üstüne asılıyor müşteriye valla soğdum faldan arada kadıköyde semra var ona giderim bana iyi geliyor o kadın sohbet ediyoruz gittiğimde kadınlar kahvesi çok kalabalık oluyor nedense anlamadım ben hiç memnun kalmadım ama illa fal baktırcam diyorsan iskambil veye kahve baktır çünkü tarotda atıyorlar bu arada annanemlerin komşusu var şu tvde çıkan egemen medyum çok ünlü annesine baktırmıştım iyi bilmişti kendisine baktırmadım adam çok meşgul bakmadı bana :2:

Merhaba,

Siteye yeni üye oldum. Kadıköy' e de yeni taşındım. Fal ve tarot ilgi alanım. Bildiğiniz en iyi tarot ustası ve telefonu hakkında bilgi paylaşır mısınız ltf? tşk.

Merhaba,

Siteye yeni üye oldum. Kadıköy' e de yeni taşındım. Fal ve tarot ilgi alanım. Bildiğiniz en iyi tarot ustası ve telefonu hakkında bilgi paylaşır mısınız ltf? tşk.

Canım kadıköy de 1 bayan var.Rezene kafe havva hanım...Telefon paylaşamıyorum burdan...Boğanın ordaki sokaga girdimmi yukarıda adliye var yanında da okul var tam karşı hizasında ev yemekleri yapan bir cafe de bu bayan.Ben 1 arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim..Kahve baktırmıştım çok memnun kalmıştım..dünde istanbul dışında bir arkadaşım için gittim.kahve olmaz tarot olur demişti...ben de o sıra tarot'a baktırdım...Tek kelime muhteşem..beni şokka soktu..Arkadaşımı da öyle...Tavsiye ederim.20tl ücreti...
Tarotta bence usta bir isim..zaten gittiğinde sende farkediceksindir..tarotla ilgiliysen...

Merhaba,

Özelden de her ihtimalle karşı adres ve telefon bilgilerini gönderdim...
Gittikten sonra Teşekkürlerini isterim ona göre :))

edirnedeki melahatın telini alabilir miyim? bi de züleyha vardı şu an nerede bakıyor biliyor musunuz?

Özelden de her ihtimalle karşı adres ve telefon bilgilerini gönderdim...
Gittikten sonra Teşekkürlerini isterim ona göre :))

Sevgili Aksana, rica etsem tarot bakan bahsettiğiniz hanımın adres ve telefon bilgilerini banada gönderirmisiniz? Çok teşekkürler hoşçakalın.

edirnedeki melahatın telini alabilir miyim? bi de züleyha vardı şu an nerede bakıyor biliyor musunuz?

Falcolic merhaba, Edirnedeki Melahat hn telefondada fal bakıyormu acaba? Bilgi verirseniz sevinirim. Telefonunuda inşallah arkadaşlardan birisi verir.Teşekkürler.

kızlar uzun zamandır bu topiği dışardan takip ediyorum.. burada adı gecen çogu falcıya gittim kimi iyi kimi kötü bakıyor.

yalnız güneşlideki SEDA resmen bir üçkagıtçı!!!!!!!!!!!!!!! insanı korkutup yok üç harflileri,varmış yok musallat olurlarmış diye aptal yerine koyuyor insanları.. size kagıdın ortasına yazdırıp o parcayı avucunun içinde saklayıp sonra size ya gözünüzü kapattırıp yada yan cevirip o kagıdı okuyor önündeki deftere not alıyor sonra o kagıdıda yırttıklarının içine katıyor zaten dikkat ettiyseniz kagıtta yazanın dışına çıkamıyor.siz siz olun aldanmayın o dolandırıcıya.biz 3 kişi gittik ilk beni aldı ben davayı çaktım yüzüne vurmadım arkadşlarada aynı şeyi yapmış. olacak şey değil ayıp, günah caresiz insanları salak yerine koyuyor.! kızlar siz siz olun hiç emek sarfetmeyen dolandırıcıya pirim vermeyin..

söyledıklerı cıkıyormu gercektende ılk kez duydum kadıkoydekı havva hanımı.cok merak ettım dogrusu.bende baktırabılırım

arkadaslar merhaba cok kotuyum ve fala inanilmaz ihtiyacim var ama cok iyi bakan biri olmali, pekin dilek remziyeistemiorum sacmaliyorlar tugba hastaymis bugun yok, ask falinda harika olan kim var...

bircok kisi demis ama hala ara ara soran arkadaslar var onlara diyebilirim ki kadinlar kahvesi dilek ve pelin tamamen fiyasko. sadece iki isim bilip bunun uzerinden hikaye salliyorlar. bir de yok kagida yaziyor bunu bilmem kac gun sonra cope at diyor. ilk etkileyici geliyor ama sonradan baktiklari falin basarisiz oldugunu insan goruyor. en azindan baktirmamislar icin bir fikir olur, bosa para vermezler.

söyledıklerı cıkıyormu gercektende ılk kez duydum kadıkoydekı havva hanımı.cok merak ettım dogrusu.bende baktırabılırım

Bana da bu forumdan bir arkadaşım tavsiye etmişti..Ben çok memnun kaldım.demiş olduğu bir takım şeylerde oldu zaten..o yüzden burdan paylaşma gereği duydum..zaten daha 2 hafta olmadı..ama olayların gidişatı tamda bahsetmiş olduğu gibi...Kesin konuşmuyor.Ya bu yada bu şeklinde...Ben bu bayandan sonra fal olayını bıraktım.O kadar iyi geldi bana..dünde bir kız arkadaşım için gittim kendisine...Kahve,tarot ve kathina mı nedir ondan bakıyormuş.ben kendime kahve baktırmıştım.arkadaşım içinde tarot baktırdım..diğerini bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…