13:00 da psikologtan çıkarım. saat 14,00-14:30 arası taksimde olurum.
ben arayam randevu alam
Irmak yorumlarını merak ediyorum.. Gidebildin mi bugun minik?
ne psikolog ne fal .. :)
dost sohbetindeydim bugün ..
baktırmadım canım
bana agzını bozmadı ama size göre saat ayarlayamam bana uymanız gerek demişti. bende tamam ararım dedim.
acaba dedim sona senin yorumundan sona asla gitmem
inan bana abartmadim. o kadar sinirlendim ki bi ara polise bile gitmeyi dusundum. insaniz hepimiz, sinirli olabiliriz, gergin olabiliriz. onu da anliyorum. dunnnyaa ilac aliyo bunye yani hormon felan veriyolardir heralde. ama bi siniri var. 6da beni kendi arayip 7de gel dedi. yahu ben kadikoydeyim, gidecek insan pendikte. ucarak mi gelelim napalim yani
cok cok mukemmelse seni alikoymak istemem belki sana boyle yapmaz ben cok ters bi anina geldim belki. ama ben bi daha asla muhattap olmak istemem.
Canım kadıköy de 1 bayan var.Rezene kafe havva hanım...Telefon paylaşamıyorum burdan...Boğanın ordaki sokaga girdimmi yukarıda adliye var yanında da okul var tam karşı hizasında ev yemekleri yapan bir cafe de bu bayan.Ben 1 arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim..Kahve baktırmıştım çok memnun kalmıştım..dünde istanbul dışında bir arkadaşım için gittim.kahve olmaz tarot olur demişti...ben de o sıra tarot'a baktırdım...Tek kelime muhteşem..beni şokka soktu..Arkadaşımı da öyle...Tavsiye ederim.20tl ücreti...
Tarotta bence usta bir isim..zaten gittiğinde sende farkediceksindir..tarotla ilgiliysen...
ben baktırdım canım remzıyeye...tam bı fıyaskoyduu..bana ılk gıttıgımde bı suru sey dedı.sadece bırı cıktı.ve bu olay olunca gel su falı bakıcam dedı.bende saflıgımdan gıttım.okadar komıktıkı kendınce bıseler dedı suya kagıt attı falan.ne gorduyse bıde.tamam dedı bunla evlenceksın.o anda bıle guldurmustu benı.halada hatırladıkca gulerım.tabıkıde sallamıs epeyce.bıldıgı seyler olabılır ama kesınlıkle ıyı degıl benım fıkrımce
off evet ya bende ufacık birşey olsa falcıya koştururdum yani taksimdekilerin hepsine gittim nerdeyse remziyeye okuldayken arkadaşla gitmiştik bir kaç kere anı odabiliyor ama ileriye dönük birşeyler çıkmıyor mesela arkadaşa asla ayrılık yok dedi kız ayrıldı başkasıyla şu an düşün attı dilekde sevgilinle barışcaksın dedi adam gitti yıl oldu onlar yüzünden hep belki geri döner diye bekledim moralim bozuldu orda pelin var oda geri dönecek nişan var ailesiyle tanıştıracak seni dedi ee ne oldu adamdan ne haber yok ayrılalı çok oldu arada msn den konuşuyoruz yani ne barışma var ne görüşme hepsi foss yıkılan hayllerime mi yanayım döktüğüm paralara mı .geleceği kimsenin bileceğine inanmıyorum ben anca şu anı oda haline bakıp yroumluyorlar tarot olayına inanmıyorum herkes bakamıyor tarota zaten biri tarot baktı takseimde güya bana aman allahım bide erkekti emre mi ne adı güya fal bakıyor bide üstüne asılıyor müşteriye valla soğdum faldan arada kadıköyde semra var ona giderim bana iyi geliyor o kadın sohbet ediyoruz gittiğimde kadınlar kahvesi çok kalabalık oluyor nedense anlamadım ben hiç memnun kalmadım ama illa fal baktırcam diyorsan iskambil veye kahve baktır çünkü tarotda atıyorlar bu arada annanemlerin komşusu var şu tvde çıkan egemen medyum çok ünlü annesine baktırmıştım iyi bilmişti kendisine baktırmadım adam çok meşgul bakmadı bana :2:
bi burcu yapıcam ben tekrar :) bakalım ..
pazar ya da c.tesi..
yakaladım seni yok burcu murcu fal neyim sana
var
engelleyemezsiniz beni, minikim ve çok hızlı koşarım
ya hayır gitmeyeceksin!!! sabredeceksin, yakaladım kaçısın yok artık. gidersen bende giderimaksana birinden bahsediyoo aklım gitmedi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?