İstanbul'da Fal - Falcılar

sehir disindayim uc gundur. o yuzden yazamadim irmaki.
telefondan oldugu kadar anlaticam arkadasimin basima geleni.
ben baktirmaktan vazgecmistim ama arkadasim gidecekmis. onunla taksime gittik.
yapilan telefon gorusmesini anlatiyorum. konusan bendim telefonda, o beceremem ben dedi.
5 gibi alirim dedi bi gun once. 4te meydandaydik. yerini bilmek istedim. tunele mi yurunecek yoksa meydanda mi kalinacak hava da buz gibi.
bi gun once yerini sordugumda taksime gel ben anlatirim demisti.
-merabalar irmak hanım. ben taksimdeyim de acaba ofisiniz ne tarafta kaliyor
+erken gelmissin alamam seni simdi. sizin calisma tarzinizi anlayamadim (?!) ben profesyonelim. bunda anlamayacak bi sey yok. tek tek alirim ofisime simdi gelemezsiniz (!!!)
-tamam. yanlis anladiniz sanirim. gelmek icin demedim. siz bana ne tarafta kaldigini soyleyin. ben vaktinde gelirim. rahatsiz etmeyeyim bi daha sizi telefonla.
+benimle boyle mahalle agziyla(?!) konusamazsiniz. gerginliginizi bana yansitamazsiniz boyle. alisik degilim sizin gibi seviyesiz (?!)insanlara ben
-hanimefendi(hala o travestiye hanımefendi diyorum ki kiz magdur olmasin) yanlis aladiniz. ben mahalle agziyla konusan biri asla olmadim. sadece ne tarafta beklememiz gerektigini ogrenmek istemistik. eger meydana yakinsaniz bosuna yurumeyelim istiklali.
+ayyy ben sizi hic anlamadim. ben profesyonel calisirim. boyle mahalle agzina gelemem. (cildiricaktim. hala mahalle agzi diyo ya. hangi mahalleyse bu bebek filan heralde.)
-size profesyonel hayatinizda basarilar dilerim. iyi gunler.

bakin. ne eksik ne fazla. olay ayyynen bu sekilde oldu. mahalle agzini bana bi bulun gozunuzu seveyim. bana bi tane edepsiz soz gosterin orda. ne sesimi yukselttim ne kufur ettim. bugune kadar telefonda onlarca is adamiyla, profesorle konustum. ve karsimdaki insana deger verdim. mahalle agzi demesine, terbiyesizlesmesine ragmen istifimi bozmadim. hanfendi ayyynen devam etti.
insana deger vermeyen biri bana, arkadasimi onu buna ne yardim edecek ki?
isinde istedigin kadar iyi ol once insan olacaksin. bu sadece fal degil her kosulda ayni. karaktersizsen istersen bill gates ol. sifirsin.

bi de ben onu iki gun oncesinden aramistim. yarin ara dedi. aradim. ismimi istedi.
-meraba dun de aramistiniz sanirim.
+evet. cuma icin randevu istemistik
-bu aksam(persembe) 7de gelin
+ama ben cuma gelebilecegimi soylemistim
-ben size uyamam siz bana uyacaksiniz
+hanimefendi simdi ciksam yola 7de yine orada olamam. uzagim. zaten cuma demistim yanlis anlama oldu sanirim
-iyi tamam. ama bilgin olsun sen bana uyacaksin
+peki. o zaman cuma kac gibi uygunsunuz
-5 gibi alirim heralde. isim?
+adim X
-dun baska bi sey demistiniz
+(burda dellendim ama yine sesimin tonu hiiic bozulmadi. kiz istiyo randevuyu, kendime olsa tamam uymadi o zaman iyi gunler der, kapardim sanirim)
dunden beri ayni ismi kullaniyorum. adimi degistirmedim.

bana agzını bozmadı ama size göre saat ayarlayamam bana uymanız gerek demişti. bende tamam ararım dedim.
acaba dedim sona senin yorumundan sona asla gitmem

bana agzını bozmadı ama size göre saat ayarlayamam bana uymanız gerek demişti. bende tamam ararım dedim.
acaba dedim sona senin yorumundan sona asla gitmem

inan bana abartmadim. o kadar sinirlendim ki bi ara polise bile gitmeyi dusundum. insaniz hepimiz, sinirli olabiliriz, gergin olabiliriz. onu da anliyorum. dunnnyaa ilac aliyo bunye yani hormon felan veriyolardir heralde. ama bi siniri var. 6da beni kendi arayip 7de gel dedi. yahu ben kadikoydeyim, gidecek insan pendikte. ucarak mi gelelim napalim yani
cok cok mukemmelse seni alikoymak istemem belki sana boyle yapmaz ben cok ters bi anina geldim belki. ama ben bi daha asla muhattap olmak istemem.

yok kuzum banada tersi tutar ben sen gibi hanfendi kalamam
yetim dayağımı otururum
birazda senin yorumunu bekliyodum.

Sevgili Aksana21, mesajınızı aldım. İlginize çok teşekkür ederim. Hoşçakalın.

evet bana da cıkınca yıne gel demıstı .bende burada hakkında pek ıyı bırsey duymayınca gıtmedım .
ben de cok umıtlenmıstım bayag guzel seyler soylemıstı .

o zaman bu kadınlar kahvesı komple fıyasko .
orada meryemı oranın ısletmesı bıle kotulemıstı bana .
ben meryemın methını duyup gıtmıstım ,oranın ısletmecısı bana aynen sunu dedı ; meryem bıraz sallıyor herkese aynı seyı soyleyıp kımseye anlatma '' dıyor dedı .
yanı ısletmecısı bıle calısanını kotlulerse sen dusun .
gozumden dustu kadınlar kahvesı .
benım de bugune kadar en nefret ettıgım hatta sasırmam neden olan falcı da ,majestıkte emre .adam 2 kelıme ettı baska da bırsey demedı .4 dkk belkı surdu belkı surmedı .gorusmek uzere dedıgın de mon mon bakıyordum adamın suratına .20 tl ıcıme oturmustu .
tarot konusunda sana katılıyorum .herkes bakamıyor bakanını bulmak lazım .o yuzden emın degılsem kahve baktırırım hep .

Fakirinekmeği yorumlarını okudum Irmak Hakkında,Arkadaslar pardonda paramızla rezil mi olcaz bırde ustune ustluk Hakaret mı yıyecegız..Tavrını net koyman hosuma gıttı Boylelerıne lutfen prım vermeyın arkadaslar..Cok ıyı olmus Gıtmemıssınız bosu bosuna her Iste Bır Hayır vardır..
Arkadaslar Ben sız bnm Falcı haberlerınden bahsedeyım bırazda.Bugun Bakırkoy Cakra cafede Sevgı Hanım var ona gıttım Kadının nokta atısları gayet ıyıydı.Basarılı bır faldı.Orda otururken faldan cıkan bır kızla konustuk o sureklı gelırmıs Sevgı hanıma bana ne dedıyse oluyor Ev alacagımız donemde kacıncı katta olacagını bıle aylar oncesı soylemıstı dedı kız.Bende kendım baktırdım evet yorumlar ısabetlı ve Gelecek hakkında bana OLMA IHTIMALI COK yuKSEk bırseyın detayına kadar anlattı..Bu İlişkisel bırsey degıldır.Bakalım cıkarsa soyleyecegım.

Ne ırmak mış Nedense hiç gidesim gelmemişti ona bana yapsa pataklarım bunu sonrasını bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…