- 10 Ekim 2010
- 303
- 0
- 66
tamam onada gidelim
yeni kısmet çıksın falımda
yalnızlıktan bunaldım.
ben yeni aşk istiyorummsıkıldım fal beklemekten, yeni birine aşık olacam,meyilliyim ki en çok siz şaıracaksınız :)) tüm fallarım geçersiz olacak zira tüm falcılar ısrarla benim kozalakla evlendiriyolar beni
aynen kuzum aynen ..
benide bu anguscanla evlendiriyorlar , hiç yeni birini sölemiyolar , ama bende artık başka birini istiyorum.
huzurlu,sakin ve istikrarlı bi ilişki ..
güven ve saygı üzerine kurulu ..
acı cekmekten ve beklemekten yoruldum.
beklemekten türlü türlü hobiler buldum sayesinde, gayet renkli bi kişiliğim artık :)) şaka bi yana akışına bırakmanın vakti geldi ne kadar oldu minikk artık gelse de bıraktığı boşluğu doduramayacak ki anlamını yitirdi :2: gelirse de buruk bi mutluluk olacak benimkisi sanırsamm
beklemekten türlü türlü hobiler buldum sayesinde, gayet renkli bi kişiliğim artık :)) şaka bi yana akışına bırakmanın vakti geldi ne kadar oldu minikk artık gelse de bıraktığı boşluğu doduramayacak ki anlamını yitirdi :2: gelirse de buruk bi mutluluk olacak benimkisi sanırsamm
benimki sanki farklı mı kuzum ?
ayrılmaktan ve barışmaktan ilişki mi yaşayabiliyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun, ben akışına bıraktım zaten.
olmazsada ölüm yok.
bi burcu yapıcam ben tekrar :) bakalım ..
pazar ya da c.tesi..
bu angels burcu iyi mi canım ya okadar çok baktırdım ki onu denemedim bi biliyor mu dedikleri çıkıyor mu?
evet angels burcu :)
ben çıksın diye baktırmıyorum ki ..
keyfine artık ..
burcunun enerjisi çok iyi geliyor bana ..
anı bilse yeter ..
ki ani gercekten cok iyi biliyo. ben 4 kere gittim 3unde mutihsti. sonuncusunda yorgunluktan oluyodu kiz. onu saymayalim
ben kafede fal bakanlara çok gitmedim.
4-5 kişi
ilk üçüm
1-yiğit arzuhal cafe (çok şirin ve tatlı bi enerjisi var. tespitleri çok doğru)
2-burcu angels cafe(enerjisi çok iyi,tespitleri güzel)
3-nesil (hoş bi adam :) kıs ve net konuşuyor benimle ilgili analizleri çok güzeldi çok güldürdü beni)
benim 3 lemem bu.
elanit favorim.
elmira daimi falcım ve sohbet arkadaşım :)
ben kafede fal bakanlara çok gitmedim.
4-5 kişi
ilk üçüm
1-yiğit arzuhal cafe (çok şirin ve tatlı bi enerjisi var. tespitleri çok doğru)
2-burcu angels cafe(enerjisi çok iyi,tespitleri güzel)
3-nesil (hoş bi adam :) kıs ve net konuşuyor benimle ilgili analizleri çok güzeldi çok güldürdü beni)
benim 3 lemem bu.
elanit favorim.
elmira daimi falcım ve sohbet arkadaşım :)
senin begendiklerini ben de begeniyorum genelde. Ama artik yeni birine gitmicem. Amma surundum bi salak cocuk yuzunden.
Arzuhal bakirkoyde de mi?
Yolum otarafa duserse giderim. Yoksa bi daha kalkip falci icin yola dusmicem. Bu irmak iyi ders oldu bana.
öbür tarafta fala ve telefona izin veriyolarsa bakıyodur :)ben elaniti kaçırmışım galiba. :) elanit kimdir? kaça bakar? kısaca bilgi alabilrimiyim acaba
evet bakırköyde :) yiğit çok tatlı. ismimi verirsen tanır gene .senin begendiklerini ben de begeniyorum genelde. ama artik yeni birine gitmicem. amma surundum bi salak cocuk yuzunden.
arzuhal bakirkoyde de mi?
yolum otarafa duserse giderim. yoksa bi daha kalkip falci icin yola dusmicem. bu irmak iyi ders oldu bana.
tesekkur ederım ama yuzyuze olursa nerede bakıyor semt olarak ve cafemı yoksa evındemı
ben yeni aşk istiyorummsıkıldım fal beklemekten, yeni birine aşık olacam,meyilliyim ki en çok siz şaıracaksınız :)) tüm fallarım geçersiz olacak zira tüm falcılar ısrarla benim kozalakla evlendiriyolar beni
minikdepresif bu arzuhal cafeye kadıköyden nasıl gidebilirim? denizotobüsüyle gitsem bakırköye sonrasını tarif edebilir misin?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?