İstanbul'da Fal - Falcılar

tamam onada gidelim
yeni kısmet çıksın falımda
yalnızlıktan bunaldım.

ben yeni aşk istiyorumm sıkıldım fal beklemekten, yeni birine aşık olacam,meyilliyim ki en çok siz şaıracaksınız :)) tüm fallarım geçersiz olacak zira tüm falcılar ısrarla benim kozalakla evlendiriyolar beni

aynen kuzum aynen ..
benide bu anguscanla evlendiriyorlar , hiç yeni birini sölemiyolar , ama bende artık başka birini istiyorum.
huzurlu,sakin ve istikrarlı bi ilişki ..
güven ve saygı üzerine kurulu ..
acı cekmekten ve beklemekten yoruldum.

beklemekten türlü türlü hobiler buldum sayesinde, gayet renkli bi kişiliğim artık :)) şaka bi yana akışına bırakmanın vakti geldi ne kadar oldu minikk artık gelse de bıraktığı boşluğu doduramayacak ki anlamını yitirdi :2: gelirse de buruk bi mutluluk olacak benimkisi sanırsamm

benimki sanki farklı mı kuzum ?
ayrılmaktan ve barışmaktan ilişki mi yaşayabiliyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun, ben akışına bıraktım zaten.
olmazsada ölüm yok.

benimki sanki farklı mı kuzum ?
ayrılmaktan ve barışmaktan ilişki mi yaşayabiliyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun, ben akışına bıraktım zaten.
olmazsada ölüm yok.

Ne güzel pek bir pozitif gördüm ikinizide allah bozmasın
Ve gerçekten o kadar üzüldük ki bu satten sonra dönmeleri kırıp döktüklerini tamir etmeye yetmiyecek :26:
Son 15 gündür bütün falcılar aynı şeyi söylüyor marta kadar yeni bir fal baktırmayayı düşünüyorum
Kendimizi eğlenceye verelim aksın gitsin zaman

ki ani gercekten cok iyi biliyo. ben 4 kere gittim 3unde mutihsti. sonuncusunda yorgunluktan oluyodu kiz. onu saymayalim

ben kafede fal bakanlara çok gitmedim.
4-5 kişi
ilk üçüm
1-yiğit arzuhal cafe (çok şirin ve tatlı bi enerjisi var. tespitleri çok doğru)
2-burcu angels cafe(enerjisi çok iyi,tespitleri güzel)
3-nesil (hoş bi adam :) kıs ve net konuşuyor benimle ilgili analizleri çok güzeldi çok güldürdü beni)

benim 3 lemem bu.

elanit favorim.
elmira daimi falcım ve sohbet arkadaşım :)

ben elaniti kaçırmışım galiba. :) elanit kimdir? kaça bakar? kısaca bilgi alabilrimiyim acaba

senin begendiklerini ben de begeniyorum genelde. ama artik yeni birine gitmicem. amma surundum bi salak cocuk yuzunden.
arzuhal bakirkoyde de mi?
yolum otarafa duserse giderim. yoksa bi daha kalkip falci icin yola dusmicem. bu irmak iyi ders oldu bana.

arkadaşlar elanit kimdir? Nosunu alabilir miyim?

ben elaniti kaçırmışım galiba. :) elanit kimdir? kaça bakar? kısaca bilgi alabilrimiyim acaba
öbür tarafta fala ve telefona izin veriyolarsa bakıyodur :)
Allah rahmet eylesin. Öldü.
evet bakırköyde :) yiğit çok tatlı. ismimi verirsen tanır gene .
bana diyo ki geçen falda sölediklerim oooo dedim onları ben kapıdan cıkınca unuttum , gülüyo
gene unuttum sölediklerini.
çok seviyo seni diyo, gebersin sevgisinden diyom gülüyo
genç bi çocuk zaten.

Kizla herkese merhaba,

Okan universitesined okuyan var mi aranizda.
Veya cocugu okuyan veya calisan?
Varsa bana ozelden mesaj atar mi lutfen?

tesekkur ederım ama yuzyuze olursa nerede bakıyor semt olarak ve cafemı yoksa evındemı

cnım mesajın ıcın tesekkur ederm.tabıkıde fal ısı kısıden kısıye degıskendır.eger ıletısım bılgılerını gonderebılrsen cok sevınırm.benım ozel msj hakkım yok henuz.sımdıden sagol

Evet evet hepiniz benim yoluma gelin Yeni aşk tertemiz kalp... =)
Ama kaderin buysa da bir an önce en hayırlı şekilde istediğin sonuca bağlansın dilerim =)
Ben baya temizlendim... Fal neyim de baktırmıcam artık inşallah dayanabilirsem :26:
Bana 3 ayrı kişinin falında çıkmıştı ama bu çocuk... Hemde Temmuzdan beri fln (Çıkanlar: Angels Burcu, La porte Ayhan ve Cıvıltı Suna)
Öperim, severim sizi fal güzelleri En önemli şey olumlu düşünmek, olmuyorsa bile daha iyisinin olacağına inanmak!

minikdepresif bu arzuhal cafeye kadıköyden nasıl gidebilirim? denizotobüsüyle gitsem bakırköye sonrasını tarif edebilir misin?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…