- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
minikdepresif bu arzuhal cafeye kadıköyden nasıl gidebilirim? denizotobüsüyle gitsem bakırköye sonrasını tarif edebilir misin?:18:
Evet evet hepiniz benim yoluma gelinYeni aşk tertemiz kalp... =)
Ama kaderin buysa da bir an önce en hayırlı şekilde istediğin sonuca bağlansın dilerim =)
Ben baya temizlendim... Fal neyim de baktırmıcam artık inşallah dayanabilirsem :26:
Bana 3 ayrı kişinin falında çıkmıştı ama bu çocuk... Hemde Temmuzdan beri fln(Çıkanlar: Angels Burcu, La porte Ayhan ve Cıvıltı Suna)
Öperim, severim sizi fal güzelleriEn önemli şey olumlu düşünmek, olmuyorsa bile daha iyisinin olacağına inanmak!
Efendim, hemen tarif ediyimdeniz otobüsünden capacity e doğru çıkıyorsun ,Cacity nin C kapısı yani Pelit pastanesinin olduğu kapısının karşısında köşesinde osmanoğlu kureyemişçisinin olduğu sokaktan giriyorsunuz ,migrosu görene kadar yürüyorsunuz sokağın sol tarafında merdivenle inilen bir kafe tabelası boyunuz hizasında girişi kaçırmayın migrosa gelmeden sol tarafı kollayın
Evet evet hepiniz benim yoluma gelinYeni aşk tertemiz kalp... =)
Ama kaderin buysa da bir an önce en hayırlı şekilde istediğin sonuca bağlansın dilerim =)
Ben baya temizlendim... Fal neyim de baktırmıcam artık inşallah dayanabilirsem :26:
Bana 3 ayrı kişinin falında çıkmıştı ama bu çocuk... Hemde Temmuzdan beri fln(Çıkanlar: Angels Burcu, La porte Ayhan ve Cıvıltı Suna)
Öperim, severim sizi fal güzelleriEn önemli şey olumlu düşünmek, olmuyorsa bile daha iyisinin olacağına inanmak!
decavu yiğit değil bu sevilesi,yanakları sıkılası şirin bişi bu yiğit
ben pazar burcu yapıcam
gidiyorum derken istanbulda gidiyorum. e tatile gitmisken de falci aranirsam iyice ozssaygimi yitiricem
biri ciksin bana desin ki kizim birak sunu bal gibi sevmiyo biri gelicek beyaz atiyla, asik olcan sen
gidiyorum derken istanbulda gidiyorum. e tatile gitmisken de falci aranirsam iyice ozssaygimi yitiricem
biri ciksin bana desin ki kizim birak sunu bal gibi sevmiyo biri gelicek beyaz atiyla, asik olcan sen
bende onu desinler diye bekliyorum
anda burcuda - yiğitte eşit bna göre :)
o zaman yarin geliyorum persembeye kadar ikisinden birine gitmis olurum. cok tesekkurler yardimin icin
hatta gelmişken ikisinede git
aceba tekrar bi elmira mı yapsam
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?