İstanbul'da Fal - Falcılar

minikdepresif bu arzuhal cafeye kadıköyden nasıl gidebilirim? denizotobüsüyle gitsem bakırköye sonrasını tarif edebilir misin?:18:

Efendim, hemen tarif ediyim deniz otobüsünden capacity e doğru çıkıyorsun ,Cacity nin C kapısı yani Pelit pastanesinin olduğu kapısının karşısında köşesinde osmanoğlu kureyemişçisinin olduğu sokaktan giriyorsunuz ,migrosu görene kadar yürüyorsunuz sokağın sol tarafında merdivenle inilen bir kafe tabelası boyunuz hizasında girişi kaçırmayın migrosa gelmeden sol tarafı kollayın

Var mı başka yer tarifi isteyen :102: online bağlanıcam

hayrlı haberlerini gördüm face'den senden feyiz alıyorum

çok teşekkür ederim deepsimply

En komiği benim durumum galiba gittiğim bütün falcılar yeni birini anlatıyor ,ayrıca şu an 2 adet ciddi talibim var hergün çiçek geliyo ama ben hala eskisi dönsün diye dolanıp duruyorum :78:
Bende iyice garibim galiba :111:

bu yigit arzuhal cafede mi bakiyo simdi? dejavudaki yigitten farkli mi yoksa dejavudaki yigit vuraya mi gecmis
istanbula donunce kadikoye gidersem burcuya bakirkoye gidersem yigite baktiririm artik
bursalarda bile elimde telefon takipteyim :))

decavu yiğit değil bu sevilesi,yanakları sıkılası şirin bişi bu yiğit
ben pazar burcu yapıcam

ben yine gidiyorum persembe aksami :)
artik hangisinin yakinindan gecersem. burcu ani cok iyi biliyo da ben bilmiyorum artik ogrenmek istiyo muyum...
yigitin de ani yorumlamasi iyi mi? yani ikisini kafanda tartsan bi?

gidiyorum derken istanbulda gidiyorum. e tatile gitmisken de falci aranirsam iyice ozssaygimi yitiricem
biri ciksin bana desin ki kizim birak sunu bal gibi sevmiyo biri gelicek beyaz atiyla, asik olcan sen

gidiyorum derken istanbulda gidiyorum. e tatile gitmisken de falci aranirsam iyice ozssaygimi yitiricem
biri ciksin bana desin ki kizim birak sunu bal gibi sevmiyo biri gelicek beyaz atiyla, asik olcan sen

bence Yiğite git o daha detay anlatıyor taze falcı

minik ve deepsimply peki damlalar barışa gitmiş miydiniz hiç?bir ara ondanda çok bahsedilmişti.

aceba tekrar bi elmira mı yapsam
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

enee sen benden delisin yahuu
o daha iyi geliyosa sana o git gerci. yolun bu taraflara duserse elif hanimi da deneyebilirisn. onun dedigi gibi oluyo bende hersey. ama ben yetiniyo muyum? hayir tabi ki.
yarin en gec carsamba falci yorumlarimla geliyorum. formumu da daha doldurmadim. ya yatirdim parai, yollamasinlar bana kart filan. maksat sandalye degil mi?
falciya usenmiyorum da form doldurmak gozumde buyuyo. cok ayip coook :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…