İstanbul'da Fal - Falcılar

minik ve deepsimply peki damlalar barışa gitmiş miydiniz hiç?bir ara ondanda çok bahsedilmişti.

yok gitmedim ben ,merak ediyordum gidenlerdne detayları aldım yiğit kıvamındaymış
Yinede ileride deneyebilirim tabiki

ama ama ama ya :2:
dün kitap aradım bulamadım , oyalıcak bişiler yok ..
hadi aksam dizim var ama ondan sonra dizide yok izlediğim :2:
bişiler yapıyım bare ..
:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

facebookta okey oyna biliyorsan valla eğlenirsin

baris yigit gibiyse yigit burcu gibi degil o zaman. arsito mantigi yaptim :))

Yiğit, burcudan daha detay anlatıyor kahve ve tarotu bir arada bakıyor burcu direkt kahve çok az tarot açıyor

Geçmiş ve an çok iyi kişilik analizide ,tabiki gelecek kısmet

Kızlar selam eskiden melekler kahvesinde bakan kerimi bir arkadaşımın önerisi üzerinde tesdüfen buldum ve baktırdım şimdi KİVA cafe diye bir yerde bakıyor taksimde ve bence inanılmaz iyi bakıyor tarot artı kahve ,kişilik analizi , anlık durumu daha önce yaşadığınız şeyleri çok iyi biliyor daha önce forumda adı geçmişti okumuştum ben o zaman övülüyordu meleklerden ayrıldı diye millet gitti bulamadık filan yazmıştı , baktıran arkadaşlar varmıydı ve gelecekle ilgili durumlardan çıkan oldumu bilgi verirmisiniz teşekkürler...

KİVA kafe ne ya
nerde o
isim cıkarmayın basıma
elimde tuz bütün hıyarlar benim olsun istiyorum

taksimde miniğim o kafe ms donalds ın sokağında ,problem yok iyiyse ben seni götürürüm yeri buluruz , olan durumu süper iyi bildi bu kadar detaylı bilebilen kişiyle ilk defa karşılaştım her söylediği şeye evet aynen öyle filan dedim düşünki bende kolay kolay beğenmiyorum ,bir ara forumda çok övülmüştü hatırlarsan sonra meleklerden ayrılmıştı ondan sordum gelecekle ilgilide tutturdumu diye ...

gelecek umrumda değil :) şu anı istiyorum ben.
yarın yaşacağım malum yahu . bu aşk acısı öldürcek beni zate

ben burda yorumlari okuduktan sonra cumartesi günü telefonda ellaya baktirdim ve memnunda kaldim, fali uzun sürüyo, her soruma cvp vermeye calisti. Olumlu olmumsuz suanki durumu herseyi söyledi, olumsuz olanlar tabikki hosuma gitmedi ama dogru ve gercek olan seylerdi, bence ellaya bakmak istiyenler olumsuz seylerede hazirlikli olsunar yani hikaye anlatmiyo, benim fikrim böyle. ellaya baska baktiranlarda oldumu sizinde fikirlerinizi merak ediyorum, cikan cikmiyan dogru tespit edebldimi....simdiden tesekkürler

şuan kafam çok karıstı yahu.bıde kerım cıktı basımıza:26: bunada gıdebılırım eger ıyıyse.bılgılenırsen daha detaylı banada söylermısın

şuan kafam çok karıstı yahu.bıde kerım cıktı basımıza:26: bunada gıdebılırım eger ıyıyse.bılgılenırsen daha detaylı banada söylermısın

tabiki daha öncesinde melekler kahvesindeymiş ve bayağı bilindik birisiymiş sanırım, o zamanlardan baktıran ve gelecekle ilgili söledikleri çıkan oldumu merak ediyorum ben bu forumda konuşulmuştu yoksa anlık durumda çok iyi bence...

arzuhal cafe yiğit dejavudaki mi?ben çok önceleri baktırmıştım böyle zayıf bir adam kumral küpeside vardı galiba o mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…