minik ve deepsimply peki damlalar barışa gitmiş miydiniz hiç?bir ara ondanda çok bahsedilmişti.
damlalar nerde, barış kim hiç bilmiyom ki ben :2:
karşısı çok uzak ya :2:
üşeniyom.
telefondan bakcak falcı bulun bana
ben bakıcam sana bedavayahemide ,bir sakin ol miniğim pazara kadar fal yok :122:
yok gitmedim ben ,merak ediyordum gidenlerdne detayları aldım yiğit kıvamındaymış
Yinede ileride deneyebilirim tabiki
ama ama ama ya :2:
dün kitap aradım bulamadım , oyalıcak bişiler yok ..
hadi aksam dizim var ama ondan sonra dizide yok izlediğim :2:
bişiler yapıyım bare ..
:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
facebookta okey oyna biliyorsan valla eğlenirsin
baris yigit gibiyse yigit burcu gibi degil o zaman. arsito mantigi yaptim :))
Yiğit, burcudan daha detay anlatıyor kahve ve tarotu bir arada bakıyor burcu direkt kahve çok az tarot açıyor
Geçmiş ve an çok iyi kişilik analizide ,tabiki gelecek kısmet
KİVA kafe ne ya
nerde o
isim cıkarmayın basıma
elimde tuz bütün hıyarlar benim olsun istiyorum
taksimde miniğim o kafe ms donalds ın sokağında ,problem yok iyiyse ben seni götürürüm yeri buluruz , olan durumu süper iyi bildi bu kadar detaylı bilebilen kişiyle ilk defa karşılaştım her söylediği şeye evet aynen öyle filan dedim düşünki bende kolay kolay beğenmiyorum ,bir ara forumda çok övülmüştü hatırlarsan sonra meleklerden ayrılmıştı ondan sordum gelecekle ilgilide tutturdumu diye ...
peki hangi gunler kacta geliyo onu biliyo musun?
Gitmeden önce telefon aç randevu alıyorlar telefondanda
Kızlar selam eskiden melekler kahvesinde bakan kerimi bir arkadaşımın önerisi üzerinde tesdüfen buldum ve baktırdım şimdi KİVA cafe diye bir yerde bakıyor taksimde ve bence inanılmaz iyi bakıyor tarot artı kahve ,kişilik analizi , anlık durumu daha önce yaşadığınız şeyleri çok iyi biliyor daha önce forumda adı geçmişti okumuştum ben o zaman övülüyordu meleklerden ayrıldı diye millet gitti bulamadık filan yazmıştı , baktıran arkadaşlar varmıydı ve gelecekle ilgili durumlardan çıkan oldumu bilgi verirmisiniz teşekkürler...
şuan kafam çok karıstı yahu.bıde kerım cıktı basımıza:26: bunada gıdebılırım eger ıyıyse.bılgılenırsen daha detaylı banada söylermısın
ben kafede fal bakanlara çok gitmedim.
4-5 kişi
ilk üçüm
1-yiğit arzuhal cafe (çok şirin ve tatlı bi enerjisi var. tespitleri çok doğru)
2-burcu angels cafe(enerjisi çok iyi,tespitleri güzel)
3-nesil (hoş bi adam :) kıs ve net konuşuyor benimle ilgili analizleri çok güzeldi çok güldürdü beni)
benim 3 lemem bu.
elanit favorim.
elmira daimi falcım ve sohbet arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?