İstanbul'da Fal - Falcılar

Şengülü bende merak ettim iletişim bilgilerini alabilirmiyim?

Şengül yazmışım yanlış olmuş arkadaslarr,ben şengül e geçmişte gitmiştim bana dedıgı cıkmıstı hemde verdıgı tarıhte..Şengül ayrıldı meleklerden,Artık fal bakmıyormus.ben yanlıs yazmısım Gülşennn diyecektim.
Herkes Övüp duruyor su sıralar kulagıma cok geldı.Melekler Kahvesi Gülşen e baktıran dedıklerını yasayan var mı arkadaslar..?

şuan kafam çok karıstı yahu.bıde kerım cıktı basımıza:26: bunada gıdebılırım eger ıyıyse.bılgılenırsen daha detaylı banada söylermısın

Melekler Kahvesi Kerim çoook eskıden baktırmıstım bırkere:) Benı habıre yurtdısında gonderıyordu.Hıc Gıtmedımkii ama belki seneye gıdebılırım:) Sızce Kerım senelerrr öncesinden görmüş olabilerrrr mi:

arkadaslar bugun medyum elmıra'ya gıdecegımı daha onceden yazmıstım .ve nıtekım gıttım .
oncelıkle sunu soylemek ısterım kı,medyum elmıra'nın kendısı bu sıteye uye ve bu topıkte onun cok yakınları bulunmaktadır .
benım ''bır derdım var '' kosesıne paylastıgım en son kı konumu saolsun yemıs yutmus tum cumlelerımı tek tek sıraladı .dersını cok ıyı calısmıs hakkını yemıyım sımdı .
ahhh elmıraa ahhh benım hayatım da sadece ''bır derdım var'' kosesıne paylastıgım dert yok ,oraya paylasmadıgım bır cok derdım de var :) keske paylastıgım derdıme bu kadar odaklanmak yerıne ,bır de forumda paylasmadıgım dertlerıme odaklansaydın keske .
ozellıkle denemk ıcın,son acıtıgım konuda sasırtmaca yaptım ,ben sevgılımden ayrılmıstım evet ama ertesı gun barısmıstık zaten .ancak son paylastıgım konuda ''donsem mı donmesem mı '' adı altında actıgım konu aslında bırazcık sasırtma ıdı .konu da bır secım yapmaktan bahsedıyordum yaa gerı donecektım ya da donmeyecektım kararsızdım .ama elmıra bu sadece bır sasırtma ıdı .ben zaten donmustum .ama sen de saol konuma o kadar odaklanmıssın kı yazdıklarımı harfı harfıne tekrarladın bana .
ayrılmısssınız bır secım yapma arasındasın donup donmeme kararının arasında gıdıp gelıyorsun dedıgın de, hayır oyle bır asamada degılım bız zaten barıstık dıye cevap vermıstım :)
umarım okursun bu yazımı elmıra en azından konu takıp etmek yerıne hıslerıne odaklanırsın
kızlar cok dıkkat edın .hayatım da yedgım en buyuk kazıktı .kadınlar kahvesınde 20 tl fal bıle buna bın basar.
gelecek hakkında ıse zerre tek kelıme bırsey soylemedı .

vermeseydin ya parayı.
bu bu bu sebepten bu fal benim için gecersizdir diyip, falı yarım kesip çıksaydın keske.
şok oldum şimdi

aynı kişiye en az 5 kez fal baktırdım.
ki ben sorunlarım için konu açmadım, kilit noktaları yazmadım.
bende bildi ve dedikleride cıktı ,hayal kırıklığı yasıyorum şu an.

ben konu açmıyom :) falcıların,dediğinide burdakilerin dediğinide dinlemiyom çünkü :)
en güzeli kime gitceni sölemeden gitmek, gidince kk'dan geliyorum dememek lazım.

ben elmiraya gitmedim hiç. ama o kadar memnun kalan var ki ondan... ben de şöyle düşündüm.elmira senin hakkında bi ön araştırma yapmış. nasılsa forumda var bu kız, riske girmeyeyim deyip okumuş bence. ki keşke yapmasaymış. çünkü bu demektir ki riske girmek istememiş, kendine çok da güvenmiyor.
iyi bi falcı ben ağzımı açmaya yeltendim mi beni susturmalı. bu iki kere oldu bana. bi elif hanımda. adımı sordu o kadar. sohbet ederken aman sen konuşma ben bilicem senin hayatını dedi mesela.
fulya da sen sus ben bitireyim sonra anlatırsın. kendim göreyim demişti. ya da fal esnasında harfleri bulup burada mı okuyosun, şu hafler çıktı böyle bi yer mi çalıştığın yer gibi şeylr sormuştu.
bu demek değil ki her dedikleri çıkıcak tabi. anlattım daha önce olanları, çıkmayan fallarımı.
mesela benim çok iyi fal bakan bi dostum var. her şeyimi bilir. o yüzden de fal bakamaz bana. sana yorum yaparım ister istemez, objektif yaklaşamam. verdiğim tavsiyelerden bi farkı kalmaz der hep. muhtemelen minik, senin hakkında çok bilmediği sana daha rahat bakıyor.
suzans seni de tanıdığını sanmış, ayıp etmiş. yazık olmuş.
elmira hep aklımın bi yerindeydi. şimdi çıkarmış oldum. istikamet yigit! kerimide araştırdım bayanlar epeycenekk.
çok harika diyenler olmus sözlüklerde. ama bide çıkmadı diyenler var melekler kahvesinin sayfasında. her zamanki gibi ya tutarsa mantığı sanırım :)

ben konu açmıyom :) falcıların,dediğinide burdakilerin dediğinide dinlemiyom çünkü :)
en güzeli kime gitceni sölemeden gitmek, gidince kk'dan geliyorum dememek lazım.

Aynen katılıyorum sana minik.. Kimseyi dinlememek en iyisi. istemdışı etkileniyorsun. Bi dolu falcıya da tekrar tekrar giden insanlar var demek ki bişilerden memnunlar ancak aynıları bana zerre iyi gelmemişti.
Ama enteresan olan ben hiç paylaşmamış olmama ve hiçbir yere genel anlamda sorunlarımı yazmamış olmama rağmen genel anlamda Elmira'nın sağlam iyi tespitleri vardı. Çıkar çıkmaz kısmını bilmiyorum. Ama açıkçası ben de falcı olsam ve boyle bir topigin varlıgını bilsem arastırmadan duramazdım :)

fakırınekmegı,ınan o kadar uzuldum kı resmen aptal yerıne koydu benı .ıcıme oturdu o para.ustelık o kadar ınanarak gıtmıstım kı .dedıgın gıbı hakkımda resmen on arastırma yapmıs rıske gırmemıs .ya yaptın yaptın da barı hepsını mı be....keske rıske gırseydı keske bu arastırmayı yapmasaydı da benım yazdıklarımı bana sıralamasaydı .cok kotu oldum yaa ıcıme oturdu ole bole degıl.

Keşke falı yarıda kesip gitseydin de odemeseydin para falan. Hoş zamanına da yazık olmuş

fakırınekmegı,ınan o kadar uzuldum kı resmen aptal yerıne koydu benı .ıcıme oturdu o para.ustelık o kadar ınanarak gıtmıstım kı .dedıgın gıbı hakkımda resmen on arastırma yapmıs rıske gırmemıs .ya yaptın yaptın da barı hepsını mı be....keske rıske gırseydı keske bu arastırmayı yapmasaydı da benım yazdıklarımı bana sıralamasaydı .cok kotu oldum yaa ıcıme oturdu ole bole degıl..

Suzans yazdıklarını okudum şok olmuş durumdayım.Ben burda hıc bır topıc acmadım herhangı bır yerde yasadıgımdan bahsetmedım.Ama bana gecmıs ve suan tespıtlerı tam yasadıgım gıbıydı gelecege daırde bırsuru sey soyledı. Bende burdan hıc tanımadıgım bır uyeden aldım numarasını ve 1 kere gıttım baska gıtmedım..Keske boyle bırsey yasamasaydın..Bence yapman gereken Kesınlıkle bu rahatsızlıgını dıle getırıp,Parayı vermemen olacaktı..Cunku az bır mıktar degıl cnm Hanı ne bıleyım ınankı bende uzuldum..

valla yarım saat sona gene baktırcam ve kaubuguma cekilicem.
üstüne üstlük burda yazmadıgım bi sürü gelişme var.
bakalım ne olcak..
aman asiyim ya söylenen hiçbişiyi 5 yasından beri dinlemem.
doktor kızım astıma bi adım kalmış bırakcan mı sigarayı diyo
cıks bırakmıcam diyom.
kendim karar vercem ya
dik kafalı minik
aynı cümleleleri duymaktanda sıkıldım, fal olayından daral gelmeye başladı

Anlatılanlara gore bizi Irmak paklar :)) bi daha da falcıya falan gidesimiz kalmaz..

Anlatılanlara gore bizi Irmak paklar :)) bi daha da falcıya falan gidesimiz kalmaz..

ırmak beni döver.
ben cadı bişeyim, fakire konuştuğu gibi bana konuşsa ben küfür ederdim.
benim herif bile tırsıyo sinirli hallerimden.
ama ımakta erkek gücü var.
bana bi vursa ben 2,80

ırmak beni döver.
ben cadı bişeyim, fakire konuştuğu gibi bana konuşsa ben küfür ederdim.
benim herif bile tırsıyo sinirli hallerimden.
ama ımakta erkek gücü var.
bana bi vursa ben 2,80

haha kesin ben de ırmakzede olurdum.. o ban, ben ona derken karakolluk olurduk herhalde :) Bu haftasonu elif denensin.. ve sona ersin yılın ilkçeyreğinin fal hikayesi.. Yaza dogru yeniden baslarız dugun var mı, kaynanam naapıcak falan diye :)

ben düzenli yaptığım herseyden sıkılırım.
istikrarlı hiç bişi yapmadım bugune kada:)
bi iş istikrarlı, bide bu herif.
ilk uzun ilişkim dana kadan hatunum
neyse falda sıkmaya basladı yavas yavas , herifi dövcem fal paraları yüzünden.
oda banane nan ben terk ettim seni gelip sorsaydın dönmicemi sölerdim der hemide bedava

ya ne biliim para da kolay kazanılmıyor işte.. somut kayıp daha da can yakıcı oluyor.. bi de cok heveslenmiştin falan. insallah cok cok iyi seyler olur da hayatında bu sacma seyi unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…