arzuhal cafe yiğit dejavudaki mi?ben çok önceleri baktırmıştım böyle zayıf bir adam kumral küpeside vardı galiba o mu?
o olmadığını yazdım.
Şengülü bende merak ettim iletişim bilgilerini alabilirmiyim?
şuan kafam çok karıstı yahu.bıde kerım cıktı basımıza:26: bunada gıdebılırım eger ıyıyse.bılgılenırsen daha detaylı banada söylermısın
tatlım basıretım baglandı resmn .sok oldum .omru hayatımda ılk defa basıma boyle bırsey gelıyor.o zaten anladı benım caktıgımı .o kadar sınırlıydım kı burnumdan soluyordum .o paraı nasılverdıgımı ben de bılmıyorum .evde tek basınayım elın evınde olay cıkaracak degıldım kı verdım cıktım .haram ettım ama .
yazık yaa o ıkı cocuguna yazık .kursagından nasıl gecırıyor o parayı .
allaha havale ettım
tatlım valla ben resmen dolandırıldım .
ozellıkle sesını kaydettm bılıyormusun .hanı 1 saat suruyor aklımda her dedıgı kalmaz belkı dıye .
su an dınledıkce kafayı yıyorum resmen .1 saat boyunca kadın bana tek bahsettıgı sey '' sevgılıne donecekmısın donmeyecekmısın '' aynı cumlelerı tekrar tekrar sıralamıs durmus .
ustelık ben sevgılımle barısmısım donup donmeme olayını coktan asmısım .ama kendısı benım en son actıgım konuya odaklanıp kalmıs .harfı harfıne yazdıgım seylerın aynısını sıraladı yaa.ustelık o konu sasırtmacalarla dolu ıdı
tatlım valla ben resmen dolandırıldım .
ozellıkle sesını kaydettm bılıyormusun .hanı 1 saat suruyor aklımda her dedıgı kalmaz belkı dıye .
su an dınledıkce kafayı yıyorum resmen .1 saat boyunca kadın bana tek bahsettıgı sey '' sevgılıne donecekmısın donmeyecekmısın '' aynı cumlelerı tekrar tekrar sıralamıs durmus .
ustelık ben sevgılımle barısmısım donup donmeme olayını coktan asmısım .ama kendısı benım en son actıgım konuya odaklanıp kalmıs .harfı harfıne yazdıgım seylerın aynısını sıraladı yaa.ustelık o konu sasırtmacalarla dolu ıdı
ben konu açmıyom :) falcıların,dediğinide burdakilerin dediğinide dinlemiyom çünkü :)
en güzeli kime gitceni sölemeden gitmek, gidince kk'dan geliyorum dememek lazım.
ben elmiraya gitmedim hiç. ama o kadar memnun kalan var ki ondan... ben de şöyle düşündüm.elmira senin hakkında bi ön araştırma yapmış. nasılsa forumda var bu kız, riske girmeyeyim deyip okumuş bence. ki keşke yapmasaymış. çünkü bu demektir ki riske girmek istememiş, kendine çok da güvenmiyor.
iyi bi falcı ben ağzımı açmaya yeltendim mi beni susturmalı. bu iki kere oldu bana. bi elif hanımda. adımı sordu o kadar. sohbet ederken aman sen konuşma ben bilicem senin hayatını dedi mesela.
fulya da sen sus ben bitireyim sonra anlatırsın. kendim göreyim demişti. ya da fal esnasında harfleri bulup burada mı okuyosun, şu hafler çıktı böyle bi yer mi çalıştığın yer gibi şeylr sormuştu.
bu demek değil ki her dedikleri çıkıcak tabi. anlattım daha önce olanları, çıkmayan fallarımı.
mesela benim çok iyi fal bakan bi dostum var. her şeyimi bilir. o yüzden de fal bakamaz bana. sana yorum yaparım ister istemez, objektif yaklaşamam. verdiğim tavsiyelerden bi farkı kalmaz der hep. muhtemelen minik, senin hakkında çok bilmediği sana daha rahat bakıyor.
suzans seni de tanıdığını sanmış, ayıp etmiş. yazık olmuş.
elmira hep aklımın bi yerindeydi. şimdi çıkarmış oldum. istikamet yigit! kerimide araştırdım bayanlar epeycenekk.
çok harika diyenler olmus sözlüklerde. ama bide çıkmadı diyenler var melekler kahvesinin sayfasında. her zamanki gibi ya tutarsa mantığı sanırım :)
fakırınekmegı,ınan o kadar uzuldum kı resmen aptal yerıne koydu benı .ıcıme oturdu o para.ustelık o kadar ınanarak gıtmıstım kı .dedıgın gıbı hakkımda resmen on arastırma yapmıs rıske gırmemıs .ya yaptın yaptın da barı hepsını mı be....keske rıske gırseydı keske bu arastırmayı yapmasaydı da benım yazdıklarımı bana sıralamasaydı .cok kotu oldum yaa ıcıme oturdu ole bole degıl.
Aynen katılıyorum sana minik.. Kimseyi dinlememek en iyisi. istemdışı etkileniyorsun. Bi dolu falcıya da tekrar tekrar giden insanlar var demek ki bişilerden memnunlar ancak aynıları bana zerre iyi gelmemişti.
Ama enteresan olan ben hiç paylaşmamış olmama ve hiçbir yere genel anlamda sorunlarımı yazmamış olmama rağmen genel anlamda Elmira'nın sağlam iyi tespitleri vardı. Çıkar çıkmaz kısmını bilmiyorum. Ama açıkçası ben de falcı olsam ve boyle bir topigin varlıgını bilsem arastırmadan duramazdım :)
valla yarım saat sona gene baktırcam ve kaubuguma cekilicem.
üstüne üstlük burda yazmadıgım bi sürü gelişme var.
bakalım ne olcak..
aman asiyim ya söylenen hiçbişiyi 5 yasından beri dinlemem.
doktor kızım astıma bi adım kalmış bırakcan mı sigarayı diyo
cıks bırakmıcam diyom.
kendim karar vercem ya
dik kafalı minik
aynı cümleleleri duymaktanda sıkıldım, fal olayından daral gelmeye başladı
Anlatılanlara gore bizi Irmak paklar :)) bi daha da falcıya falan gidesimiz kalmaz..
ırmak beni döver.
ben cadı bişeyim, fakire konuştuğu gibi bana konuşsa ben küfür ederdim.
benim herif bile tırsıyo sinirli hallerimden.
ama ımakta erkek gücü var.
bana bi vursa ben 2,80
haha kesin ben de ırmakzede olurdum.. o ban, ben ona derken karakolluk olurduk herhalde :)Bu haftasonu elif denensin.. ve sona ersin yılın ilkçeyreğinin fal hikayesi.. Yaza dogru yeniden baslarız dugun var mı, kaynanam naapıcak falan diye :)
cnm elmıra zaten sınırlendıgımı farkettı .
falı ozellıkle donledım .ozellıklede kaydettım .bakalım farklı bırsey soyleyecek mı konumun dısına cıkacak mı dıye ama ,yok yok yok .
resmn dalga gectı benımle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?