İstanbul'da Fal - Falcılar

eskiden gemi cafede çalışan dilek nişantaşında hangi cafede bakıyor bilen var mı?

Ben de çok şaşırdım, mümkün mü böle bir şey olması ? Bir kaç neden var şaşırmamda : öncelikle kendi tecrübelerim.. Ben burayı okumaya başladığımda elmira'nın telefonu aldım ve beni az çok tanımışsınızdır, ne derdimi anlatırım, ne olanlardan detay veririm, bir tek minikçik bilir benim yaşadıklarımı.. Elmira'ya ilk fal baktırdığımda minikle bile tanışmıyorduk ve daha da önemlisi telefonda baktırmıştım, daha önce de bahsetmiştim, yıllar önce ölen babamdan, boşanmış olmama, hayatımdaki insana hatta onun babasına kadar detay vermişti ilk falda. Ben Elmira'ya fal baktırmaya devam ederim, artık beni tanıyor olmasına rağmen benim mümkün eğil dediğim şeyler çıkmaya devam ediyor.
Bir diğer sebep şaşırmama : hergün birilerinden bahsediyoruz burayı takp ediyor ya da ajanları var diye, dün ella'ydı, bugün elmira; ama onlar falcı zaten, burayı takip etseler ne olur etmeseler ne olur ?? falcı 100% bilme garantisi veremez ki, ya da biz tamamıyla bildiklerine inanıyorsak o zaman bir problemin varlığından bahsedebiliriz.
Bir diğer konu, ben onların da oturup blog blog takip edip kimin ne derdi var diye akıllarında tuttuklarını sanmıyorum.
Suzans'cım, bir ara istersen elmira'yı, neden böyle oldu, ben böyle düşünüyorum de. Hala içinde yukarda yazdıkların gibi bir şüphe varsa da parayı isteiğini söyle. Duyarsız değildir elmira, senin bu derece mutsuz olduğunu öğrendiğinde parayı söz konusu yapmayacaktır diye düşünüyorum.
Sevgiler

komiksin sen yahu. twitterdan bile keyifli burası :) ben uzun bi ara vermiştim. o yuzden henuz sıkılma asamasında degilim.ama olacak mı olmayacak mı derken asıl olaya konsantre olamıyorum..

komiksin sen yahu. twitterdan bile keyifli burası :) ben uzun bi ara vermiştim. o yuzden henuz sıkılma asamasında degilim.ama olacak mı olmayacak mı derken asıl olaya konsantre olamıyorum..

ona bi sor.
problemli agresif huysuzum.
onu daraltıyorum.
inanmam ben ona ben çok şirin bi minikim.

ona bi sor.
problemli agresif huysuzum.
onu daraltıyorum.
inanmam ben ona ben çok şirin bi minikim.

Bu aksamki diyologumuz -Ctesi napıyoruz?
-sabah ben astrologuma gidicem galiba ordan da falcıya
-sor bakalım seni terkedecegim gorunuyor muymus haritada:) (astrolog 350 tl de :)

gerçi astrologumu seviyordu kendisi.. kadına gittigimden beri accaip pozitif,ılımlı bir hatun olmusum. hatta yine o yuzden beni nefes terapisine de gondermişti. ama bu sessiz sakin halimden sıkılacak bence yakında azz kaldı :))

eskiden gemi cafede çalışan dilek nişantaşında hangi cafede bakıyor bilen var mı?

Dilek hanım Cafede bakmıyor Falcolıc ben yerını bılmıyorum ama en son aldıgım duyumlara gore mackadan besıktasa ınerken sol tarafta bır apartman daıresınde bakıyormus.

hahahaha :)
benimkide psikologumu sevmeye başladı :)

biderdim var bölümüne yorum yapmıcam baksana falcı kandırmak için konu açılıyomuş.
bende bazen bastan sona okur,üzülür yorum yapardım.

ayrıca suzans elmirayı ara sana telefonda bişi yapamaz, paranı iste az para değil.

yaw şöyle iyi bir falcı bulamadım. tamam %100 bilmesine gerek yokta. şöyle ağız tadıyla fal baktıramadım bir türlü

Minikçim bir derdim var ne ki bir anlatıverir misin, bir de ben kendi aklımdan şüphe etmeye başladım anlamıyorum, kim kimi kandırmış ? Elmira değil miydi kandıran ? Suzan mı kandırmış ?

Minikçim bir derdim var ne ki bir anlatıverir misin, bir de ben kendi aklımdan şüphe etmeye başladım anlamıyorum, kim kimi kandırmış ? Elmira değil miydi kandıran ? Suzan mı kandırmış ?

fal bölümü gibi bölüm.
derdi olanlar konu açıyo , akıl alıyo.
orda actıgı konu elmiranın takip edip etmediğini anlamak için , yani gercekten iyi fal mı bakıyo burdan mı kopya cekiyo diye saptırmalı bi konu açmış ya da konu dogru ama yazdıkları saptırma.
suzansa yalancı demiyorum arasın parasını istesin diyorum , kimse hak etmediği parayı almasın.
kolay mı kazanıyoruz.

Neyse herkese iyi geceler.
Mümkün mertebe bu sayfaya girmeyeceğim , girdikce tuzlanıp hıyar peşine düşüyorum.
falsız idare etmeye çalışcam , sosyal hayat,spor,psikolog felan ..
özleyin beni anacım

bir süre girmedim foruma neler olmuş. oku oku bitmedi yahu! ırmak kim? nerden çıktı? allahım sürekli birileri çıkıyor. en son geçen hafta uçurtma kafe neriman'a gittim, ondan öncede bu ayın başında kadıköy rezene'ye.

Elmira olayına şaşırdım valla bayağı memnun olan vardı ondan burda herkesinkini bilemez bence, ben hiç gitmedim elmiraya bilemiyorum ama giden arkadaşlarım var çıkanlarda var söylenenlere göre çıkmayanlarda var neyse oda ayrı olay...

Talena nickli arkadaşım kerim bilemedimi diyosun şimdi yurtdışı olayını bilemedi o zaman bildiği şeylerde olmadımı hiç çıkan şeyler gelecekle ilgili yahu kafam karıştı yaww...

kızlar ırmak çok iyi diilmiş daha önceki yıllardan baktıran arkadaşlarım öyle dedi psikoloji yorumluyormuş oda kişilik analizi olayı iyimiş gelecek hiçbirşey çıkmadı dedi zaten psikoloji kitapları okuyomuş genellikle karakter analizine göre yorum yapıyor sanırım isim filan bilir dedi bide aynen duygum cafe duygu gibi olayı buymuş yani duyduklarım bunlar ben hiç gitmedim bilmiyorum yinede karar sizin bilginize..

Ay ne bilyimm hatırlamıyorum ki Kerim Bnım Liseden arkadasım aynı zamanda Meleklerdeyken Kızlarla toplasır gıderdık Ben Kerıme ya 1 kere yada 2 kere baktırdım Kerim habire beni yurtdısına gonderıyordu o zmnlar.hayır gıtmeden okumaya yurtdısına fln:) ama belkı kendını gelıstırmıstır bılemem benım bu bahsettıgım kaccc sene once meleklerdeyken kı durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…