Katılıyorum sana:) cok heyecan yapmıştım isimleri takır takır bilince:) gercekler olacak deikleri cok ama cok farklı oldu.
fakırınekmegı,ınan o kadar uzuldum kı resmen aptal yerıne koydu benı .ıcıme oturdu o para.ustelık o kadar ınanarak gıtmıstım kı .dedıgın gıbı hakkımda resmen on arastırma yapmıs rıske gırmemıs .ya yaptın yaptın da barı hepsını mı be....keske rıske gırseydı keske bu arastırmayı yapmasaydı da benım yazdıklarımı bana sıralamasaydı .cok kotu oldum yaa ıcıme oturdu ole bole degıl..
Suzans yazdıklarını okudum şok olmuş durumdayım.Ben burda hıc bır topıc acmadım herhangı bır yerde yasadıgımdan bahsetmedım.Ama bana gecmıs ve suan tespıtlerı tam yasadıgım gıbıydı gelecege daırde bırsuru sey soyledı. Bende burdan hıc tanımadıgım bır uyeden aldım numarasını ve 1 kere gıttım baska gıtmedım..Keske boyle bırsey yasamasaydın..Bence yapman gereken Kesınlıkle bu rahatsızlıgını dıle getırıp,Parayı vermemen olacaktı..Cunku az bır mıktar degıl cnm Hanı ne bıleyım ınankı bende uzuldum..
ya ne biliim para da kolay kazanılmıyor işte.. somut kayıp daha da can yakıcı oluyor.. bi de cok heveslenmiştin falan. insallah cok cok iyi seyler olur da hayatında bu sacma seyi unutursun
ben düzenli yaptığım herseyden sıkılırım.
istikrarlı hiç bişi yapmadım bugune kada:)
bi iş istikrarlı, bide bu herif.
ilk uzun ilişkim dana kadan hatunum
neyse falda sıkmaya basladı yavas yavas , herifi dövcem fal paraları yüzünden.
oda banane nan ben terk ettim seni gelip sorsaydın dönmicemi sölerdim der hemide bedava
komiksin sen yahu. twitterdan bile keyifli burası :) ben uzun bi ara vermiştim. o yuzden henuz sıkılma asamasında degilim.ama olacak mı olmayacak mı derken asıl olaya konsantre olamıyorum..
ona bi sor.
problemli agresif huysuzum.
onu daraltıyorum.
inanmam ben ona ben çok şirin bi minikim.
eskiden gemi cafede çalışan dilek nişantaşında hangi cafede bakıyor bilen var mı?
Bu aksamki diyologumuz -Ctesi napıyoruz?
-sabah ben astrologuma gidicem galiba ordan da falcıya
-sor bakalım seni terkedecegim gorunuyor muymus haritada:) (astrolog 350 tl de :)
gerçi astrologumu seviyordu kendisi.. kadına gittigimden beri accaip pozitif,ılımlı bir hatun olmusum. hatta yine o yuzden beni nefes terapisine de gondermişti. ama bu sessiz sakin halimden sıkılacak bence yakında azz kaldı :))
hahahaha :)
benimkide psikologumu sevmeye başladı :)
biderdim var bölümüne yorum yapmıcam baksana falcı kandırmak için konu açılıyomuş.
bende bazen bastan sona okur,üzülür yorum yapardım.
ayrıca suzans elmirayı ara sana telefonda bişi yapamaz, paranı iste az para değil.
Minikçim bir derdim var ne ki bir anlatıverir misin, bir de ben kendi aklımdan şüphe etmeye başladım anlamıyorum, kim kimi kandırmış ? Elmira değil miydi kandıran ? Suzan mı kandırmış ?
Dilek hanım Cafede bakmıyor Falcolıc ben yerını bılmıyorum ama en son aldıgım duyumlara gore mackadan besıktasa ınerken sol tarafta bır apartman daıresınde bakıyormus.
Elmira olayına şaşırdım valla bayağı memnun olan vardı ondan burda herkesinkini bilemez bence, ben hiç gitmedim elmiraya bilemiyorum ama giden arkadaşlarım var çıkanlarda var söylenenlere göre çıkmayanlarda var neyse oda ayrı olay...
Talena nickli arkadaşım kerim bilemedimi diyosun şimdi yurtdışı olayını bilemedi o zaman bildiği şeylerde olmadımı hiç çıkan şeyler gelecekle ilgili yahu kafam karıştı yaww...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?