İstanbul'da Fal - Falcılar

Eddie yorumlarını alabilirmiyim? öZELLİKLE Rezene cafedekı Havva hanım için?

baktıranlardan yorumlar geldikçe bende kendimle kıyaslıyorum .. evet aynen öyle olumlu olumsuz herşeyi söylüyo benimde olumsuzlar hoşuma gitmiyo ama mecbur dinliyorum ama dediği gibide oluyo dün bidaha aradım soru sormak için ara ama bu bu olacak dedi çocuğu aradım dediklerini dedi yani bana çıkıyo dedikleri başka arkadaşlarda baktırırsa yorum yapsınlar merak ediyorum yahu :) oooofff mutlu olmak istiyorumm :)

Evet ciddi anlamda forumda falcıların tanıdıkları kankaları hatta kendileri var ,sanki başka biriymiş gibi kendisi hakkında konuşanlar bile var ve fal işi ciddi anlamda bir laf oyunu bazılarını daha çok beğenmemiz anlatımının daha ballı olmasından çok sade anlatımı olanlar bazen o kadar da ilgimizi çekmeyebiliyor .

Bende bunu anlamadım ya...Suzans sen neden falcıyı deneme ihtiyacı hissettin anlamadım ki ben...Düşünüyorum da , ben baktırdığımda ne konum vardı ne de üyeliğim.Ve herşeyi tek tek bilmişti.Anı ve geçmişi bırak 3-4 gün içinde olmasını asla beklemediğim birşey tam da dediği gibi oldu.Sonrasında da defalarca baktırdım burada da asla yazmam ayrıntı.Hiç yanıldığını görmedim.Suzans bence de ara ve rahatsızlığını bildir canım.Durum senin dediğin gibi olmasa bile paranı geri verecektir.

Eskiden majestikte uzun saçlı ,biraz kırık bir Emre vardı o duruyor mu ? bilen var mı ?

Önemli değil cnm.İyimidir acaba?Ben orda nerimanna gidiyorum.1 gün sohbet arasında demişti.Emre ile majestik kafedeydik.sonra buraya geldik diye....İyiyse onuda denerim..15 tl pekde birşey değil...

Valla tatlım ben çok yılalr önce sene 2005 te bir baktırmıştım O zaman sorduğum kişiyle ilgili benim hiç bilmediğim şeyleri anlattmıştı ,şu anda şurada şu var bu va gibi detyaları vermişti iyyidi yani hala öyle mi bilemicem merak ettim sadece denemek istiyorum tekrardan

eskiden gemi cafede çalışan dilek nişantaşında hangi cafede bakıyor bilen var mı?

ben biliorum 2 kere gittim.
nişantaşında bürosunda bakıyor.60 tl
değişik tarzı var cafe falcılarından farklı bana dediklerinden çıkan da oldu tarihlerinin geciktiği de oldu.
memnun kalırsın die düşünuorum en azından sallamıo..ben bunu senin enerjinden alıorum dio.
tarihlere takılmama konusunda uyarıo benim zaman kavramım yok illa yaşayacaksın bu olayı dio.önemli olan o tarihte değil o şekilde yaşaman dio
bir de 2 kere gitmemee rağmen aynı şeyleri sölemesi de iii die düşünuorum.hatırlamasına imkan yok.
dileği anlamak önemli sadece.çünkü farklı bir anlatım tarzı var.
ama tarihlere bakılırsa çıkan da var ben de çıkmayan da....
seçim sizin?

Önemli değil cnm.İyimidir acaba?Ben orda nerimanna gidiyorum.1 gün sohbet arasında demişti.Emre ile majestik kafedeydik.sonra buraya geldik diye....İyiyse onuda denerim..15 tl pekde birşey değil...

neriman ve ellanın ii bi falcı olduğunu düşünmuyorum.
başkalarını deneyebilirsiniz die düşünuorum.
naçizane fikrim..

bu arada damlalar barış hakkında fikri olan?

Ben de değişiklik olsun 1 kahvesini içerim...:)Bakarız ne alemde:)

neriman ve ellanın ii bi falcı olduğunu düşünmuyorum.
başkalarını deneyebilirsiniz die düşünuorum.
naçizane fikrim..

bu arada damlalar barış hakkında fikri olan?

Ben nerimanın kişiliğini enerjisini seviyorum..An da müthiş o bana yetiyor...İleriye dönük zaten Allah bilir ne olur ne olmaz....Kendisi de hep onu der...o yüzden giderim..Ben falla kafa dağıtmak için giderim pek beklenti içinde olmam..çünkü sonra çok hayal kırıklığı oluyor.Şükür geçtim onları...Falla inanma falsızda kalma modundayım:)

Pardon görüşlerini paylaştığın içinde teşekkür ederim...

Son düzenleme:

Ayyy isterse mukemmel olsun, benden uzak olsun da. Hala aklima geldikce cildiriyorum.

Bu arada ucurtma nerimana gittim ben de. O kadar da iyi degildi bende
Elif hanimla nurdogan hanimi saymazsam en iyi kafe falcisi burcuydu benim icin
Yigite gidelim bakalim bi de

Eskiden majestikte uzun saçlı ,biraz kırık bir Emre vardı o duruyor mu ? bilen var mı ?

canım o emre artık majestic in karşsında ki cafede oraya bak nerimanda emre kırık falan değil canım asılmıştı resmen bana sinir olmuştum zaten dediğide birşey çıkmadı salladı durdu bana birşeyde bilemedi kaç kardeş olduğumu eski sevgilimle ilgili güya bana tarif etti 27 yaşında vs 35 yaşında adam oldu 27 neyse sen baktımak istiyorsan majesticn karşıında şu an çalşıyor sana tutar bellki bilemem değşiyor bakılana göre .

Eddie yorumlarını alabilirmiyim? öZELLİKLE Rezene cafedekı Havva hanım için?
kasım ayında tesadüf eseri önünden geçerken arkadaşımla gel burada baktıralım aman ya nolucak diye girdik ve çok memnun kaldık. sonra aralık ve ocak ayında gittim gene. 3 kez baktırdım yani, kahve falından ben çok memnun kaldım, dediği çoğu şey de oldu, pembe tablo çizmiyor, olumsuzu da söylüyor, zamanı varsa dediklerinin beklemen gerek hemen olmayacak da diyor, tespitleri güzel, nokta atışları var, geçmiş ve şimdi baya iyi, bana gelecekle ilgili dedikleri şeylerden çoğu oldu. o yüzden 3. kez gittim zaten.

Aaa ben gittiğimde kamyon şöförü tipinde bir sevgilisi vardı ayoll

Elmira ya gittiğimde ,öyle ayan beyan ne olduğu bilinmiyordu benim durumumun çok detay bir fal bakmıştı biçok şeyi bilmişti , aslında daha sonra olucak şeyleride sanki olmuş geçmiş gibi anlatmıştı , böyle olmuş dediği olay daha sonra oldu .Değişik yani yinede o fiyata daha muazzam bişi bekliyor insan diğerleriyle kıyaslayınca

Son düzenleme:

anlatmak ıstedıgımı cok guzel yorumlamıssın .
tesekkur ederım arkadasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…