bir süre girmedim foruma neler olmuş. oku oku bitmedi yahu! ırmak kim? nerden çıktı? allahım sürekli birileri çıkıyor. en son geçen hafta uçurtma kafe neriman'a gittim, ondan öncede bu ayın başında kadıköy rezene'ye.
ben burda yorumlari okuduktan sonra cumartesi günü telefonda ellaya baktirdim ve memnunda kaldim, fali uzun sürüyo, her soruma cvp vermeye calisti. Olumlu olmumsuz suanki durumu herseyi söyledi, olumsuz olanlar tabikki hosuma gitmedi ama dogru ve gercek olan seylerdi, bence ellaya bakmak istiyenler olumsuz seylerede hazirlikli olsunar yani hikaye anlatmiyo, benim fikrim böyle. ellaya baska baktiranlarda oldumu sizinde fikirlerinizi merak ediyorum, cikan cikmiyan dogru tespit edebldimi....simdiden tesekkürler
fal bölümü gibi bölüm.
derdi olanlar konu açıyo , akıl alıyo.
orda actıgı konu elmiranın takip edip etmediğini anlamak için , yani gercekten iyi fal mı bakıyo burdan mı kopya cekiyo diye saptırmalı bi konu açmış ya da konu dogru ama yazdıkları saptırma.
suzansa yalancı demiyorum arasın parasını istesin diyorum , kimse hak etmediği parayı almasın.
kolay mı kazanıyoruz.
Eskiden majestikte uzun saçlı ,biraz kırık bir Emre vardı o duruyor mu ? bilen var mı ?
Teşekkürler kuzum
Önemli değil cnm.İyimidir acaba?Ben orda nerimanna gidiyorum.1 gün sohbet arasında demişti.Emre ile majestik kafedeydik.sonra buraya geldik diye....İyiyse onuda denerim..15 tl pekde birşey değil...
eskiden gemi cafede çalışan dilek nişantaşında hangi cafede bakıyor bilen var mı?
Önemli değil cnm.İyimidir acaba?Ben orda nerimanna gidiyorum.1 gün sohbet arasında demişti.Emre ile majestik kafedeydik.sonra buraya geldik diye....İyiyse onuda denerim..15 tl pekde birşey değil...
Valla tatlım ben çok yılalr önce sene 2005 te bir baktırmıştımO zaman sorduğum kişiyle ilgili benim hiç bilmediğim şeyleri anlattmıştı ,şu anda şurada şu var bu va gibi detyaları vermişti iyyidi yani hala öyle mi bilemicem merak ettim sadece denemek istiyorum tekrardan
neriman ve ellanın ii bi falcı olduğunu düşünmuyorum.
başkalarını deneyebilirsiniz die düşünuorum.
naçizane fikrim..
bu arada damlalar barış hakkında fikri olan?
kızlar ırmak çok iyi diilmiş daha önceki yıllardan baktıran arkadaşlarım öyle dedi psikoloji yorumluyormuş oda kişilik analizi olayı iyimiş gelecek hiçbirşey çıkmadı dedi zaten psikoloji kitapları okuyomuş genellikle karakter analizine göre yorum yapıyor sanırım isim filan bilir dedi bide aynen duygum cafe duygu gibi olayı buymuş yani duyduklarım bunlar ben hiç gitmedim bilmiyorum yinede karar sizin bilginize..
Eskiden majestikte uzun saçlı ,biraz kırık bir Emre vardı o duruyor mu ? bilen var mı ?
kasım ayında tesadüf eseri önünden geçerken arkadaşımla gel burada baktıralım aman ya nolucak diye girdik ve çok memnun kaldık. sonra aralık ve ocak ayında gittim gene. 3 kez baktırdım yani, kahve falından ben çok memnun kaldım, dediği çoğu şey de oldu, pembe tablo çizmiyor, olumsuzu da söylüyor, zamanı varsa dediklerinin beklemen gerek hemen olmayacak da diyor, tespitleri güzel, nokta atışları var, geçmiş ve şimdi baya iyi, bana gelecekle ilgili dedikleri şeylerden çoğu oldu. o yüzden 3. kez gittim zaten.Eddie yorumlarını alabilirmiyim? öZELLİKLE Rezene cafedekı Havva hanım için?
canım o emre artık majestic in karşsında ki cafede oraya bak nerimanda emre kırık falan değil canım asılmıştı resmen bana sinir olmuştum zaten dediğide birşey çıkmadı salladı durdu bana birşeyde bilemedi kaç kardeş olduğumu eski sevgilimle ilgili güya bana tarif etti 27 yaşında vs 35 yaşında adam oldu 27 neyse sen baktımak istiyorsan majesticn karşıında şu an çalşıyor sana tutar bellki bilemem değşiyor bakılana göre .
Evet ciddi anlamda forumda falcıların tanıdıkları kankaları hatta kendileri var ,sanki başka biriymiş gibi kendisi hakkında konuşanlar bile var ve fal işi ciddi anlamda bir laf oyunu bazılarını daha çok beğenmemiz anlatımının daha ballı olmasından çok sade anlatımı olanlar bazen o kadar da ilgimizi çekmeyebiliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?