İstanbul'da Fal - Falcılar

QUOTE=suzans;22808777]anlatmak ıstedıgımı cok guzel yorumlamıssın .
tesekkur ederım arkadasım.[/QUOTE]

:13:

benım anlatmak ıstedıgımı deepsimply arkjadasımız cok ıyı anlatmıs .
burada sonucta hepımız memnun kaldıgımız memnun kalmadıgımız falcıları paylasıyoruz .
ben yasadıgım olan bıtenı anlattım kı benım agzım yandı sızın yanmasın dıye.
ustelık cok heveslenerek gıtmıstım ,hatta burada bıle paylastım bana sans dılegın pazartesı gıdıyorum dıye .
hevesın kursagımda kaldı o kadar .
burada begendıgınız falcıya gıdecegınız zaman kımseye soylemeyın ,zor degıl yanı profıl bılgılerıne gırıp actıgın konulara tek tek goz gecırmek .bu sasırılacak bır durum degıl yanı .ben soylemenın dısında ozel mesajla bıle derdımı hatta danısmak ıstedıgım seyı bıle paylastım bır uye ıle .nereen bıle bılırız kı o falcının kendısı oldugunu ya da tanıdıgı olmadıgını .nıtekım de ozel mesajımda yazdıgım herseyı elmıra bana sıraladı .sen hatta boyle bıle dıyebılırsın dedı .yanı benım ozel mesajda soyledıgım seylerı .
ben burada kımseyı suclamıyorum bu benım saflıgım baska bırsey degıl .
ısım vermek ıstemıyorum ,lutfen yanlıs anlasılmak ta ıstemıyorum .ben buradan cok uye ıle mesajlastım tavsıye ettıgınız falcılar hangılerıdır dıye .kımse uzerıne alınmasın .onlar sadece bana tavsıye ettıklerı falcıları soyledı .
bır ısım dısında ...
neyse arkadaslar ben boyle bırsey yasadım sıze ıbretlık olsun sız yasamayın .

Slm
Arkadaşım özellikle üzüldüm senin adına.
Ben de bu formu bayadır takip ediyorum..İyi denilenleri de ücreti makul oldukca deniyorum...
Elmira konusunda hep niyetlendim ama geri durdum.Çünkü genelikle birkaç insandan sürekli duyuyorum kendisini ve sürekli olarak hep ön plana atılıyor..
Önceden düşünürdüm burda yakınından birileri var diye.Şimdi ise düşünüyorum Bence kendisi buraya üye.
Kendisine seslenmek isterim .Hakketmediği bir parayı almış senden seninle irtibata geçip paranı geri ödesin derim....

Elmira böyle böyle yaptı diye bizleri uyarıyorsun.Ama mesajlaştığın üyenin adını vermiyorsun.O kişi kimse ondanda kendimizi sakınmamız gerekmez mi?

hımm banada yurtdışı filan dedi tabi gezme amaçlı o zaman sallama durumu var gibi geldi bana,bazılarıda senin kişiliğini ve bulunduğun durumu anlayıp ona göre analiz ediyor öylede olabilir belkide çünkü anı iyi yorumladı gibi gelmişti,teşekkürler canım

rezeneden memnun kaldınmıı ?

Bu mesajdan sonra isteyen istediğini düşünmekte serbest benim hakkımda.Taraf tutuyo diyebilirsiniz,Elmira'nın avukatı diyebilirsiniz hatta Elmira'nın kendisi diyebilirsiniz umrumda da değil açıkçası.
Öncelikle Suzan kardeş istersen senin bu laflarından sonra şöyle bir durum çıkaralım Elmira'nın bildiği şeyleri daha önce forumda paylaşmışmıydınız yoksa paylaşmamışmıydınız diye.Yahu falcı bilse kabahat bilmese kabahat nasıl insanlarsınız yada bir falcının iyi olması için beklediğiniz özellikler nelerdir Suzan kardeş. Sizin gibi herşeyini forum sitelerinde bangır bangır anlatıp sonra Elmira burdan beni takip etti aslında hiçbişey bilemiyo söylemlerinizin sizin paranoyaklığınızdan olmadığını nerden bilelim yada bu durumu kasıtlı yapmadığınızı.Neden mi böyle düşünüyorum mesajlaştığınız üyenin ismini hala söylemiyorsunuz bende burda bir art niyet ararım.Elmira canavar değil eğer falı beğenmediğinizi ve paranızı iade etmesini isteseydiniz emin olun seve seve verirdi.Anlatımlarınız (kendisine fal baktıran herkeste bana katılacaktır) Elmira'ya uyan şeyler değil,ve emin olun kendisi burayı takip edemeyecek kadar yoğun ben şahidim.

Şimdi Suzan Kardeş hangi yüzle yaparsın bilmiyorum ama bugün ilk işin Elmirayı arayıp o parayı istemek olsun.Emin ol paranı geri alırsın.Ama burda yazdıklarında bi art niyet varsa hayrını görürmüsün bilemem.Çünkü yazdıkların çok büyük kelimeler işin içine kadının çocuklarınıda katmışsın ve haklısın para kolay kazanılmıyor.Senin gibilerle uğraşanlar için hele kat be kat zor.Allah sana akıl fikir versin.

benım ne gıbı art nıyetım olabılır acaba ? nedır onu soylermısın aslında ben sızın su yorumunuzla art nıyer oldugunu dusunurum .
bu topıgın amacı memnun kaldıgımız memnun kalmadıgımız falcıları paylasmak degılmıdır ?
ben memnun kalmadıgımı ıfade ettım .ve sen memnunsundur olay bıtmıstır .ben memnun kaldıgım falcıdan dıger arkadas memnun kalmadı dıye ,oturupda neden memnun kalmıyorsun sen art nıyetlısın dıyemem yanı senın tabırınle o falcının avukatlıgını yapamam oyle degıl mı .
asıl allah sana akıl fıkır versın .sana ne oluyor kı ben senı mı sucluyorum da sen elmıranın savunmasını yapıyorsun bana .
elmıradan memnunsundur senın oıcın problem yoktur .ama ben menun kalmadım kı demekkı paylastım .bu konuda ozgur oldugumu dusunuyorum .
paylastım dıye de sen bana allah sana akıl fıkır versın dıyemessın ,hele kı konu sen degıl de elmıra ıse .

bakin arkadaslar. brileri memnun kalir birileri kalmaz bu cok normal, senin begendigin falciyi ben begenmem benim begendigim falciyi sen begenmesin. suzan arkadas önce burda paylastim derdimi diyo sonra özel mail olarak birisinle paylastim diyo,biraz celiskili geldi bana acikcasi, yada ben yanlis anladim. sonra bizi elmiradan korumaya yada uyarmaya calisiyo yasadiklarindan dolayi ama özel mailen konustugu kisinin ismini vermiyo, hani uyarmaksa amacin bizi o kisidende uyar ve o kisinin ismini acikla. elmira bu siteyi takip ediyormu etmiyormu profili varmi hic bi fikrim yok ama olsa bile ben bunu kötü bulmuyorum cünkü dünyanin her yerinde ne isi yaparsaniz yapin nerde calisirsaniz calisin, bar cafe restaurant, sirket, banka, otomobil, magza gsm sirketleri, ve saymadim bisürü baska sirketler hepsi kendi reklamini yapiyo, hepsi dürüstmü? simdi bu sirketler reklam yapiyorsa kötümü oluyorlar? bi falcida reklam yapiyorsa buda gayet normal birsey sonucta fal bakmakta onun isi....! suzan arkadasin bazi dedigi laflar sadece biraz agirdi, allaha havale ediyorum, helal etmiyorum, cocuklarina yazik, diye cümleler kurmus bence güzel seyler degil bence o yüzden bukadar tepki aldi, sonucta elmirayi begenmiyen arkadaslar önceki sayfalarda bunu dile getirmisler ve hic biri böyle bi tepki almadi. bu kadar rahatsiz olduysan bu kadar üzüldüysen ve sinirlendiysen , bence elmirayi ara en agzindan ortak bi nokta bulcaksiniz diye düsünüyorum.

suzans bence kadın parayı vermez boşver vermesin bir daha gitmezsin sende ya zaten bütün falcılar atıyor ya yüzde 50 şansları var ya olucak diyorlar ya olmayacak çok inanmamak lazım bu tarz şeylere elmira veya başkası artık ben inanmıyorum zaten fal baktırdığım için midir nedir hiç istedğim şeyler geçrekleşmiyor uğursuzluk geliyor sütüme burda elmirayı duydum bide başkasını onlara mı gitsem dedim ama yani anladım hepsi sallıyor sende takma bunu kafana benim gibi yap gitmemek için kendine mukayyet ol ben öyle yapıyoorum .

Aaa ben gittiğimde kamyon şöförü tipinde bir sevgilisi vardı ayoll
evlenmiş onla mı başkasıyla mı bilemeyeceğim bide kızım var dedi hayatını anlattı çok lazımmış gibi bide bide tipe bakıp ona göre şerbet veriyor ben biraz kokoş bir hatun olduğum için senin hayatında çok kişi olmuş dedi ki bir kşiyle çıktım şimdiye kadar düşün 26 yaşındayım
neyse şeker sen git istersen ama dikkat et diyim ben sana .

Yahu inanmayın şu falcı büyücü tayfasına. Çok da matah birşey olsalar 75 TL ye tamah etmezler
Fal baktırın, eğlenin, kakrakikiri yapın, ama şu sahtekarlar için başkalarını kırmayın..

Son düzenleme:

erketi sevgili ,benimki başka emre mi acep

aksana21 cevabın için teşekkürler. umarım memnun kalırım.

erketi sevgili ,benimki başka emre mi acep

aaa erkek mi ? e bana evliyim dedi kızım var uzun saçlı bir tip değil mi esmer 35 yaşındayım dediydi bana hatta olgun erkeklerden mi hoşlanıyorsun sen bakyıyım dedi erkek arkadaşım büyük diye şaka gibi o zaman başka bu bilemedim şimdi ama majestic emre o diye biliyorum ben .

Arkadaslar elife baktiranlardan cikan bisiler oldu mu? Zaman vermiyordu sanirim kendisi ama yine de belki soyledigi bisiler ile
Ilgili gelisme yasayanlar olmustur

şu elmira çok itici geliyor bana.ve ona bu kadar körü körüne bağlılıkta.onun notlarını iletmek falan:S söyleyeceği birşey varsa kendisi üye olsun söylesin.elmira ve müritleri gibisiniz.ananız mı babanız mı bu falcı kadın anlamıyorum.daha önce bazı falcılar içinde olumsuz ifadeler kulanıldı,buna dolandırıcı da dahil.ama hiç kimseye karşı suzan arkadaşa gösterilen kadar tepki gösterilmedi.insan kardeşini bu kadar korumaz ya!nasıl bir ilişkidir sizinki anlamıyorum ABARTTINIZ ARTIK ELMİRA ve MÜRİTLERİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…