cnm sen nıye bozuluyorsun ben onu anlamdım .sen memnunsun olur gecer.memnunum ben dersın bu kadar .ben basıma gelenı anlattım dolandırıldıgımı soyledım bu kadar .ben dıkkat etsın herkes dıye uyardım sadece .sen neden bozuluyorsun kı sen memnunsundur olur bıter yanı .
ayrıca ben burada kımseyı rencıde etmek ıstemedıgım ıcın ısım belırtmek de ıstemıyorum .ben elmıraya gıtmeden once ozel mesaj yoluyla bayag ozel seyler konustum bır arkadasımızla .ısım belırtmek ıstemıyorum tekrar soylıyım .cok kısı ıle ozel mesajım oldu benım fal hakkın da kımse yanlıs anlamasın.bana sadece tavsıye ettıklerı ısımlerı verdıler o kadar .ama bırıyle cok ozel konusmalarımız oldu .ve bu ozel konusmalarımızın aynısını elmıra tek tek soyledı bana .yanı o ozel konusmadakı cumlelerımı bıle tek tek sıraladı.
neyse ben sadece benım agzım yandı kımsenın agzı yanmasın dıye uyardım .benım sana dedıgım bırsey yok .o yuzden bu kadar gerılmeye de gerek yok .
Suzans şimdi de konumu okumadıysa bile buradan birisi derdimin ne olduğunu Elmiraya anlattı mı diyorsun.O ismini vermediğin kişiye, konun nasıl saptırmaysa, anlattıklarında mı saptırmaydı yani.İsmini söylemeyerek Elmirayı beğenen herkesi zan altında bırakıyorsun.
benım anlatmak ıstedıgımı deepsimply arkjadasımız cok ıyı anlatmıs .
burada sonucta hepımız memnun kaldıgımız memnun kalmadıgımız falcıları paylasıyoruz .
ben yasadıgım olan bıtenı anlattım kı benım agzım yandı sızın yanmasın dıye.
ustelık cok heveslenerek gıtmıstım ,hatta burada bıle paylastım bana sans dılegın pazartesı gıdıyorum dıye .
hevesın kursagımda kaldı o kadar .
burada begendıgınız falcıya gıdecegınız zaman kımseye soylemeyın ,zor degıl yanı profıl bılgılerıne gırıp actıgın konulara tek tek goz gecırmek .bu sasırılacak bır durum degıl yanı .ben soylemenın dısında ozel mesajla bıle derdımı hatta danısmak ıstedıgım seyı bıle paylastım bır uye ıle .nereen bıle bılırız kı o falcının kendısı oldugunu ya da tanıdıgı olmadıgını .nıtekım de ozel mesajımda yazdıgım herseyı elmıra bana sıraladı .sen hatta boyle bıle dıyebılırsın dedı .yanı benım ozel mesajda soyledıgım seylerı .
ben burada kımseyı suclamıyorum bu benım saflıgım baska bırsey degıl .
ısım vermek ıstemıyorum ,lutfen yanlıs anlasılmak ta ıstemıyorum .ben buradan cok uye ıle mesajlastım tavsıye ettıgınız falcılar hangılerıdır dıye .kımse uzerıne alınmasın .onlar sadece bana tavsıye ettıklerı falcıları soyledı .
bır ısım dısında ...
neyse arkadaslar ben boyle bırsey yasadım sıze ıbretlık olsun sız yasamayın .
Ay ne bilyimm hatırlamıyorum ki Kerim Bnım Liseden arkadasım aynı zamanda Meleklerdeyken Kızlarla toplasır gıderdık Ben Kerıme ya 1 kere yada 2 kere baktırdım Kerim habire beni yurtdısına gonderıyordu o zmnlar.hayır gıtmeden okumaya yurtdısına fln:) ama belkı kendını gelıstırmıstır bılemem benım bu bahsettıgım kaccc sene once meleklerdeyken kı durum..
Suzans şimdi de konumu okumadıysa bile buradan birisi derdimin ne olduğunu Elmiraya anlattı mı diyorsun.O ismini vermediğin kişiye, konun nasıl saptırmaysa, anlattıklarında mı saptırmaydı yani.İsmini söylemeyerek Elmirayı beğenen herkesi zan altında bırakıyorsun.
bak sımdı soyle anlatayım cnm .
ben ''bır derdım var'' kosesıne derdımı paylasmıstım .
''gerı donsem mı donmesem mı'' baslıgı altında .o konu gercektı ancak saptırma vardı .saptırmada soyle .ben zaten sevgılıme donmustum .fakat konumu takıp edemedıgım ıcın konuya bunu bıldırmedım .yanı konu donsem mı donmesem mı dıye ılerlerı durdu .
ardından ben bu topıkte ''kızlar elmıraya gıdecegım bana sans dıleyın '' seklınde yorum yaptım heveslı heveslı heyecanlıydım oldukca bır falkolık olarak.
neyse sonra bana ozelden mesaj geldı .elmıraya gıdecegıme daır mesajdı .sonra ben de o arkadasımızla merak ettıgım herseyı konustum o'na anlattım herseyı .sonra dedım kı;
ben elmıraya bırsey anlatmıyacagım dedım ama elmıraya bır ısım verdım .elmırada benım hem konumu anlattı bana .yanı coktan dondugum sevgılıme hala donup donmeme asamasındasın dedı .bastan asagıya anlattı .hem de o uye aramızda gecen ozel konusmayı anlattı .
arkadaslar zor degıl,kısının profılıne gırıpde kısıyı analız edebılmek .ben kendı kendımı ele verdım zaten .ben resmen boyle sorunlarım var dıye ılan etmısım zaten .
benım anlatmak ıstedıgım sız boyle bırsey yapmayın .sakın ola derdınızı kımseye anlatmayın .ya da gıdecegınızı soylemeyın .gıttıkten sonra anlatın .
elmıra ıle boyle bırsey yasadım tatsız bırseydı .memnun olan arkadaslar memnundur bırsey dıyemem .belkı de ıyıdır ama dedıgım gıbı elmıra ben de rıske gırmedı on arastırma yaptı hakkımda .ben bu yuzden pısmanlıgımı dıle getırıyorum memnun olmadıgımı ıfade edıyorum
bir süre girmedim foruma neler olmuş. oku oku bitmedi yahu! ırmak kim? nerden çıktı? allahım sürekli birileri çıkıyor. en son geçen hafta uçurtma kafe neriman'a gittim, ondan öncede bu ayın başında kadıköy rezene'ye.
tatlım basıretım baglandı resmn .sok oldum .omru hayatımda ılk defa basıma boyle bırsey gelıyor.o zaten anladı benım caktıgımı .o kadar sınırlıydım kı burnumdan soluyordum .o paraı nasılverdıgımı ben de bılmıyorum .evde tek basınayım elın evınde olay cıkaracak degıldım kı verdım cıktım .haram ettım ama .
yazık yaa o ıkı cocuguna yazık .kursagından nasıl gecırıyor o parayı .
allaha havale ettım
Bu mesajdan sonra isteyen istediğini düşünmekte serbest benim hakkımda.Taraf tutuyo diyebilirsiniz,Elmira'nın avukatı diyebilirsiniz hatta Elmira'nın kendisi diyebilirsiniz umrumda da değil açıkçası.
Öncelikle Suzan kardeş istersen senin bu laflarından sonra şöyle bir durum çıkaralım Elmira'nın bildiği şeyleri daha önce forumda paylaşmışmıydınız yoksa paylaşmamışmıydınız diye.Yahu falcı bilse kabahat bilmese kabahat nasıl insanlarsınız yada bir falcının iyi olması için beklediğiniz özellikler nelerdir Suzan kardeş. Sizin gibi herşeyini forum sitelerinde bangır bangır anlatıp sonra Elmira burdan beni takip etti aslında hiçbişey bilemiyo söylemlerinizin sizin paranoyaklığınızdan olmadığını nerden bilelim yada bu durumu kasıtlı yapmadığınızı.Neden mi böyle düşünüyorum mesajlaştığınız üyenin ismini hala söylemiyorsunuz bende burda bir art niyet ararım.Elmira canavar değil eğer falı beğenmediğinizi ve paranızı iade etmesini isteseydiniz emin olun seve seve verirdi.Anlatımlarınız (kendisine fal baktıran herkeste bana katılacaktır) Elmira'ya uyan şeyler değil,ve emin olun kendisi burayı takip edemeyecek kadar yoğun ben şahidim.
Şimdi Suzan Kardeş hangi yüzle yaparsın bilmiyorum ama bugün ilk işin Elmirayı arayıp o parayı istemek olsun.Emin ol paranı geri alırsın.Ama burda yazdıklarında bi art niyet varsa hayrını görürmüsün bilemem.Çünkü yazdıkların çok büyük kelimeler işin içine kadının çocuklarınıda katmışsın ve haklısın para kolay kazanılmıyor.Senin gibilerle uğraşanlar için hele kat be kat zor.Allah sana akıl fikir versin.
Senin memnun kalmadığın kısımda hiç bi problem yok arkadaşım sen bir insana dolandırıcı diyorsan kanıtın olmak zorunda forumda yazdıkğın şeyler senin sorumluluğun altındadır yazdıklarından kimseyi sorumlu tutamazsın.Burda bahsettiklerin sadece senin paranoyaklığın olabilir.Ayrıca Elmira'nın kendini savunamadığı bir yerde dolandırıcı diyerek çok büyük bir hakaret ediyorsun şahsen kendisinin yerinde olsaydım sana hakaret davası açardım.Burda yorum yapmakla hakaret etmek arasındaki çizgiyi ayıramıyorsan sorunu kendinde aramalısın.
Bak tekrar ediyorum hiç memnun kalmamışta olabilirsin anlayışla karşılar sana saygı duyarım ama bu forumda Elmiraya fal baktıran hiç kimsede böyle bir sıkıntı çıkmadı senin söylemlerinde çelişkili uyarıdan çok işte bu yüzden art niyet kokuyor.Bu arada teşekkür ederim Allah bana herzaman akıl fikir versin.Muhakkak Elmira'yı arayıp paranı istemelisin ayrıca...
evlenmiş onla mı başkasıyla mı bilemeyeceğim bide kızım var dedi hayatını anlattı çok lazımmış gibi bide bide tipe bakıp ona göre şerbet veriyor ben biraz kokoş bir hatun olduğum için senin hayatında çok kişi olmuş dedi ki bir kşiyle çıktım şimdiye kadar düşün 26 yaşındayımAaa ben gittiğimde kamyon şöförü tipindebir sevgilisi vardı ayoll
evlenmiş onla mı başkasıyla mı bilemeyeceğim bide kızım var dedi hayatını anlattı çok lazımmış gibi bide bide tipe bakıp ona göre şerbet veriyor ben biraz kokoş bir hatun olduğum için senin hayatında çok kişi olmuş dedi ki bir kşiyle çıktım şimdiye kadar düşün 26 yaşındayım
neyse şeker sen git istersen ama dikkat et diyim ben sana .
erketi sevgili ,benimki başka emre mi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?