şu elmira çok itici geliyor bana.ve ona bu kadar körü körüne bağlılıkta.onun notlarını iletmek falan:S söyleyeceği birşey varsa kendisi üye olsun söylesin.elmira ve müritleri gibisiniz.ananız mı babanız mı bu falcı kadın anlamıyorum.daha önce bazı falcılar içinde olumsuz ifadeler kulanıldı,buna dolandırıcı da dahil.ama hiç kimseye karşı suzan arkadaşa gösterilen kadar tepki gösterilmedi.insan kardeşini bu kadar korumaz ya!nasıl bir ilişkidir sizinki anlamıyorumABARTTINIZ ARTIK ELMİRA ve MÜRİTLERİ.
evet memnun kaldım baya.
yook yoook yapmazlar biz koruruz seni :)))) ya canım senın adına cok sevınıyorum hemen etkısını goruyorsun su falın, sende cabuk ıslıyor zaman kavramı... pekı dedıgı zamanda mı oluyor yoksa gectıgı oluyor mu zamanının, yanı sonuc elmıranın dedıgı gıbı mı oluyor zamanı tutmasada ???
Zamaninda da oluyor gectigide oluyor, zaman'a hic takilmiyorum ben ayrica. Hatta bu sefer soyledigi zamandan once oldu mesela. Cok takilmamak lazim. Ama sey, stres yapmayin ve dua edin.. benim su kursuncu teyzeye dokturdugum kursun var onu melegim ilan ettim, dar'a SIKISINCA onu aliyorum elime ve bana yardimci oluyor. Yada psikolojik bilemicem :)
bıraz ayrıntı verebılırmısın.mesela uzun mu suruyor falı.yeternce acıklıyormu falan gıbı
20 - 25 dakika filan sürdü bana. anı ve geçmişi çok iyi, gelecekle ilgili bana sallamadı, dediği çoğu şey oldu zaten. olumsuzsa bile söylüyor, pembe tablo çizmiyor. olacak diye iddia etmiyor, benim falı kesin çıkar, çıkmazsa bırakırım gibi ısrarcı değil. ben kasım, aralık ve ocak olmak üzere 3 kere gittim, çok memnun kaldım, söylediği çoğu şey oldu, hala da olmaya devam ediyor. karşıya geçmeye üşendikçe, eve yakın olduğundan gidiyorum artık. 20 liraya bakıyor bu arada.
20 - 25 dakika filan sürdü bana. anı ve geçmişi çok iyi, gelecekle ilgili bana sallamadı, dediği çoğu şey oldu zaten. olumsuzsa bile söylüyor, pembe tablo çizmiyor. olacak diye iddia etmiyor, benim falı kesin çıkar, çıkmazsa bırakırım gibi ısrarcı değil. ben kasım, aralık ve ocak olmak üzere 3 kere gittim, çok memnun kaldım, söylediği çoğu şey oldu, hala da olmaya devam ediyor. karşıya geçmeye üşendikçe, eve yakın olduğundan gidiyorum artık. 20 liraya bakıyor bu arada.
Ybu falci isi nasil oluyor ben anlamadim.
yasak degil mi? eger degilse acil yasaklanmasi gerekir.
o kadar para kazanip vergi vermiyorlar.polise söylesem ilgilenirler mi
üstelik insanlarin duygulariyla oynuyorlar.
Bir falcıya 2 şekilde tutunursun. Ya sevgilin evlidir, falcı sana hababam gaz veriyordur, adam birgün '' sensiz yasayamam'' der, obur gun '' karar verdim seninle olmayacagım'' der, sen de bu kısır dongude yaslanır gidersin.
Obur turlusu de, adamdan aylar aylar gecmıstır, falcı sana '' yok kız hayatında bırı vallahı yok '' dıye ısrar eder, sırf o lafı duymak ıcın arar arar ararsın, ne adamdan hayır gelır, ne baskasıyla olabılırsın. Tek çare zamandır. Nihayetinde de sen baskasıyla olursun, o baskasıyla.
2 yıldır burada bu dongu yasandı. Artık yazanlar yazmıyor. Her birimizin hayatı bambaşka bir tarafa kaydı. Cok sevdiginiz falcıların dedıgı olsaydı, 9 yıllık sevgılımden su ara bebek beklıyor olacaktım, ıs hatta belkı beraber sehır degıstırecektım. Oysa hayatım bambaska bır yone kaydı. Falcı ıcın kavga etmeyın. Son sozu zaman soyleyecek. O ugruna kavga ettıgınız falcılarda en ufak anlasmazlıkta sızı baskasına anında satacak.
kadıköy adliye karşısı mı burası kızlar?
Eddie Havva Hanıma ben kahve falı baktırdım cok memnun kaldım burdan bana tavsıye eden arkadasa da ayrıca tesekkur ederım.Benım gecmıs ve suan kı durumumla ılgılı cıddı tespıtlerı vardı kısının ısmındekı harflerı bıle sıraladı ben cok pozıtıf enerjı aldım ayrıca cıdden.AmA bana ılk gıttıgımde ısrarla tarot bakalım ıstersen daha ayrıntlı oluyor demıstı ama burdan tavsıye eden arkadas kahve falı baktır bence dedıgı ıcın ben kahve baktırdım sen hıc tarot yada katina baktırdın mı canım?
Memnun kaldığına sevindim...Ben akadaşım için tarot baktırmıştım...Bence kahve kahve kahve:)))Derim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?