İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben Elmiraya bugün dahil 2 kez gittim.İlk gittiğimde ne kimse bu topıcte benı tanıyordu, ne ben herhangı bırıyle ozelımı paylasmıstım. E hal boyle olunca Elmirada bastan asagı yasadıgım seylerı sıralayınca ve suandaki durumu dahıl bılınce ve gelecekle ılgılı soyledıgı 2 seyı yasamıslıgım olunca bunları zaman zaman paylastım cıktı cıkmadı dıye Elmıra degıl mesela Fulyanın soyledıgı bırsey var cıkarsa cıkan fal haberı dıye Fulyayı da savunurum yani bunu yapmak suç mu..İyi ye iyi deyince hemen akrabası dostu mu oluyoruz.Kaldı ki ben gıbı burda Elmıranın soyledıklerını yasamıs begenmıs bırcok kısı var.Keske herkese tutsa soylenenler olsa ama bu kadar cok yasanmıslıgı 1 saate sıgdırıp ben agzımı acmadan olayları yorumlaması benı sok etmıstı.bugunde baktırdım gecmıste yasadıklarımı bıldıgı halde yıne bgune daır bırcok seyı tutturdu..Demekkı olabılme olasılıgı yukseklerı hıssedıyor yada yorumluyor ve gecen falla Aynı tutarlılıktaydı soyledıkleri..Kı benden sonra oo kac kısı baktırmıstır nereden bılecek suankı durumu unutmustur bıle..ben Suzan arkadasa BANA ITHAMDA BULUNDUGU ICIN VE BANA CEVAP HAKKI DOGDUGU ICIN SIZE TUM ACIKLIGI ILE YAZDIM.CUNKU BU TOPIGI SEVIYORUM VE UZUN SUREDIR TAKIPCISIYIM.KIMIN NE OLDUGU COK NET BELLI SUZAN ARKADASIM..KESKE YINEDE BEN SANA TAVSIYE ETMEMIS OLSAYDIM DA AGIR IFTIRALARDA BULUNMAMIS VE KALP KIRMAMIS OLSAYDIN..

bu falci isi nasil oluyor ben anlamadim.
yasak degil mi? eger degilse acil yasaklanmasi gerekir.
o kadar para kazanip vergi vermiyorlar.polise söylesem ilgilenirler mi
üstelik insanlarin duygulariyla oynuyorlar.

arkadasım hıc kendını paralama .valla ben ozelden de mesajlar alıyorum.'' hıc ugrasma elmıranın ajanları var burada ''dıye .
arkadaslar benım daha fazla bırsey dememe gerek yok gıbı sanırım .
bakın elmıra hayranlarına sanarsınızkı annesıne babasına ya da sahıslarına bır laf hakaret etmısım gıbı herkes elmıra oldu
benım bırsey dememe yada bırsey anlatmama gerek bıle yok dıye dusunuyorum .
zaten hersey ortada degıl mı ?
elmıra ve ajanları bu sıtede degıl ıse bu gergınlık bu elmıra olayı nedır ?
bak mesela destan arkadasımızın elmırayla hıc bır alaksı yok ama ,o'nun bana soyledıklerını ıletebılıyor .
enteresan gecekten .
sanırım daha fazla bırsey soylememe gerek yok .
elmıra o lafları sayacagına arasaydı benı .
destına senden laf tasımak yerıne arasın benı .
arkadaslar daha fazla soze gerek yok sanırım .
gorulen koy kılavuz ıstemez .
eger ben bu medyum hakkın da kotu bırsey soyledıysem bıle ,az soylemısım su an onu goruyorum .
eger sız de su elmıra hayranlarını hatta ajanlarını dıyelım yazdıklarını goruyorsanız ne demek ıstedıgım ortada .
sadece elmıra ajanlarına buradan gulucuk gonderıyorum

Son düzenleme:
Bence hiç cevap verme arkadaşım..Anlayan anladı zaten olayları.Çok haklısın ortada bir maduriyet var ve bunu paylaşmıssın...En doğal hakkın olarak...
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış...
Hiç üzülme giden paran olsun..Canının sağlıgı yerinde olsunda....

Zamaninda da oluyor gectigide oluyor, zaman'a hic takilmiyorum ben ayrica. Hatta bu sefer soyledigi zamandan once oldu mesela. Cok takilmamak lazim. Ama sey, stres yapmayin ve dua edin.. benim su kursuncu teyzeye dokturdugum kursun var onu melegim ilan ettim, dar'a SIKISINCA onu aliyorum elime ve bana yardimci oluyor. Yada psikolojik bilemicem :)

bu işi yapan kim olursa olsun ister elmira ister başkası hiçbiri bizi onlara gitmemiz için zorlamıyorlar. yani bu paraları biz gönüllü veriyoruz. bu yüzden verdiğimiz paraya sonradan yanmamalıyız. çünkü fal bu, herkesin yorumu, bakımı farklı olabiliyor. o anda söyledikleri bize uymayabilir ancak dediğim gibi hiçbiri bizi onlara bakım yaptırmamız için zorlamıyor.
suzancım bence sen orada, o anda tepkini dile getirmeliydin...

yook ben stres yapmıyorum zaten, walla saldım çayıra :))) şu an öküzcanında üstüne gıtmıyorum beklemeye aldım kendımı, üstüne gıttıkce bı yerlerı yukselıse gecıyor zamana takılmıcam o zaman, bunu elmırada soymemıstı, umarım cıkar dedıklerı... senın kursun olayı psıkolojık olabılır, önemli olan sonuçtur, işe yarıyorsa sen rahatlıyorsan gerisi önemli değil

Merhaba, daha once de yazmistim bu konuya. Rita'nin numarasini bilen varsa paylasabilir mi acaba? Yeni uye oldugum icin ozel mesaj atamiyorum. Ama siz bana Kurtulus'taki Rita'nin numarasini atabilirsiniz:)) Tesekkurler.

bıraz ayrıntı verebılırmısın.mesela uzun mu suruyor falı.yeternce acıklıyormu falan gıbı

20 - 25 dakika filan sürdü bana. anı ve geçmişi çok iyi, gelecekle ilgili bana sallamadı, dediği çoğu şey oldu zaten. olumsuzsa bile söylüyor, pembe tablo çizmiyor. olacak diye iddia etmiyor, benim falı kesin çıkar, çıkmazsa bırakırım gibi ısrarcı değil. ben kasım, aralık ve ocak olmak üzere 3 kere gittim, çok memnun kaldım, söylediği çoğu şey oldu, hala da olmaya devam ediyor. karşıya geçmeye üşendikçe, eve yakın olduğundan gidiyorum artık. 20 liraya bakıyor bu arada.

Eddie Havva Hanıma ben kahve falı baktırdım cok memnun kaldım burdan bana tavsıye eden arkadasa da ayrıca tesekkur ederım.Benım gecmıs ve suan kı durumumla ılgılı cıddı tespıtlerı vardı kısının ısmındekı harflerı bıle sıraladı ben cok pozıtıf enerjı aldım ayrıca cıdden.AmA bana ılk gıttıgımde ısrarla tarot bakalım ıstersen daha ayrıntlı oluyor demıstı ama burdan tavsıye eden arkadas kahve falı baktır bence dedıgı ıcın ben kahve baktırdım sen hıc tarot yada katina baktırdın mı canım?

Bir falcıya 2 şekilde tutunursun. Ya sevgilin evlidir, falcı sana hababam gaz veriyordur, adam birgün '' sensiz yasayamam'' der, obur gun '' karar verdim seninle olmayacagım'' der, sen de bu kısır dongude yaslanır gidersin.
Obur turlusu de, adamdan aylar aylar gecmıstır, falcı sana '' yok kız hayatında bırı vallahı yok '' dıye ısrar eder, sırf o lafı duymak ıcın arar arar ararsın, ne adamdan hayır gelır, ne baskasıyla olabılırsın. Tek çare zamandır. Nihayetinde de sen baskasıyla olursun, o baskasıyla.

2 yıldır burada bu dongu yasandı. Artık yazanlar yazmıyor. Her birimizin hayatı bambaşka bir tarafa kaydı. Cok sevdiginiz falcıların dedıgı olsaydı, 9 yıllık sevgılımden su ara bebek beklıyor olacaktım, ıs hatta belkı beraber sehır degıstırecektım. Oysa hayatım bambaska bır yone kaydı. Falcı ıcın kavga etmeyın. Son sozu zaman soyleyecek. O ugruna kavga ettıgınız falcılarda en ufak anlasmazlıkta sızı baskasına anında satacak.

kadıköy adliye karşısı mı burası kızlar?

En güzeli Elmira lafını sitede yasaklatmak. Baksanıza hatun bütün büyücülük güçlerini ( Böyle birşey varsa tabi. Ben bir tek kem göze inanırım. O da dönsün dolaşsın sahibine baksın..)sizi birbirinize düşürmekte kullanıyor. Başka da bir işle yaramıyor sanırım. Adını yasaklatalım ki hiçbiriniz yazamayın, ne övüp göklere çıkarmak zorunda kalın ne de yermek. Burdan gelir kapısı kesiliversin. En temizi bu. Çünkü sıkıldım ben bu isimden de, onu korumaya çalışanlardan da , onun hakkında aksi birşey yazıp burayı coşturanlardan da. Gerçekten sıkıldım. Ya bu konuyu kapatın artık ya da ben bu konuyu uzatmak isteyenleri bir süreliğine dinlendireyim.

Tehdit mi ediyorum ?

Sanırım Evet !

Edit: Bu arada bütün bu saçma tartışmaları topikten temizliyorum....

Son düzenleme:
bu falci isi nasil oluyor ben anlamadim.
yasak degil mi? eger degilse acil yasaklanmasi gerekir.
o kadar para kazanip vergi vermiyorlar.polise söylesem ilgilenirler mi
üstelik insanlarin duygulariyla oynuyorlar.
Y

Yasak tabi.. Aslında emniyete bizim topiğin linkini atsak hepsini eliyle koymuş gibi bulur..

Aslında fena fikir değil hani

Hay ağzınıza sağlık.. Ne güzel özetlemişsiniz. Siz burda birbirinizi yersiniz onlarda sizi sömürdükleri paracıklarını sayarlar...

Memnun kaldığına sevindim...Ben akadaşım için tarot baktırmıştım...Bence kahve kahve kahve:)))Derim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…