yagmurcumY
Yasak tabi.. Aslında emniyete bizim topiğin linkini atsak hepsini eliyle koymuş gibi bulur..
Aslında fena fikir değil hani
Hay ağzınıza sağlık.. Ne güzel özetlemişsiniz. Siz burda birbirinizi yersiniz onlarda sizi sömürdükleri paracıklarını sayarlar...
yagmurcum
tr de yasamadigimi icin kanunlari tam olarak bilmedigim icin, tahminen yasak olmasi büyük ihtimal diye düsündüm, demekki hakliymisim
bence bu topic tamamen kaldirilmali, falci ismi önerilmesi ayni ilac ismi önermesi nasi yasaksa buda yasaklanmali kk da
böyle sarlatanlara firsat verilmemeli, kk böyle bir sahtekarliga vesile olmamali
kazenede söyledim bakalim umarim yakinda kalkar bu baslik
ohhh oturdugu yerden 1 saat da 75 tl üni okuyan insanlarin bile 75 tl degil saatücretleri, ayrica vergiside yok
burada her hafta falcilara medyumlara kosan üyeleride hicc anlamiyorum
o parayla bi fakiri sevindirin ne istiyorsaniz allahdan isteyin dua edin, yazik paraniza valla
Ben nerimanın kişiliğini enerjisini seviyorum..An da müthiş o bana yetiyor...İleriye dönük zaten Allah bilir ne olur ne olmaz....Kendisi de hep onu der...o yüzden giderim..Ben falla kafa dağıtmak için giderim pek beklenti içinde olmam..çünkü sonra çok hayal kırıklığı oluyor.Şükür geçtim onları...Falla inanma falsızda kalma modundayım:)
Pardon görüşlerini paylaştığın içinde teşekkür ederim...
Fal yasak değil ,vergi levhası olan bir sürü falcı ve fal cafe var ,Bu topic gidilen bu tip yerlerin paylaşımı amaçlı
Bir nevi geyik ,sohbet platformu
Beğenmiyorsan yada gitmek istemiyorsan okumak zorunda değilsin ,beğenmediğin tasvip etmediğin herşeyin yasaklanmasından mı yanasındır hep böyle
Başkalarının davranışlarını yargılamak kime düşer,isteyen falcıya ,isteyen psikologa gider ,isteyen boğaz köprüsüne
Hayat siyahtan beyazdan ibaret değil ara renklerde var
Fal yasak değil ,vergi levhası olan bir sürü falcı ve fal cafe var ,Bu topic gidilen bu tip yerlerin paylaşımı amaçlı
Bir nevi geyik ,sohbet platformu
Beğenmiyorsan yada gitmek istemiyorsan okumak zorunda değilsin ,beğenmediğin tasvip etmediğin herşeyin yasaklanmasından mı yanasındır hep böyle
Başkalarının davranışlarını yargılamak kime düşer,isteyen falcıya ,isteyen psikologa gider ,isteyen boğaz köprüsüne
Hayat siyahtan beyazdan ibaret değil ara renklerde var
bugün kahveye gidiyorum bende :)
yasakladığınız çok iyi olmuş , o ismi duymaktan fenalık gelmişti artık ...
falı saçma bulanlar niye bu başlığa tıklıyor hiç anlamıyorum. burdaki kimsenin bunun günah ya da saçma olduğunu duymasına ihtiyacı yok ki!! eğlencedir bu ya ötesi yok çıkar çıkmaz bakan şarlatan ya da dürüst tüm bunların derdi neden baktırmayanlara ya da bu olayı saçma bulanlara düşüyor ki?
konu benim begenip begenmemem degil, insanlarin duygulariyla oynayan burda reklamini yapan, insanlarin birbirine düsmesi
cafeleri bilemem vergi levhalari vardir
ama su evlerinde 75 , 100 tl para alanlarda asmislarmi vergi levhalarini
ben fal baktiranlari yargilamadim, nerde okudun getir göster
sarlatanlari yargiladim burdan reklam yapmalarini
yaptiklari ethik degil helal kazanc hic degil
merak etmeyin bu basligin suyu coktan isindi
niyetim kimseyle tartismak degil, buda benim fikrim
yagmurcum
tr de yasamadigimi icin kanunlari tam olarak bilmedigim icin, tahminen yasak olmasi büyük ihtimal diye düsündüm, demekki hakliymisim
bence bu topic tamamen kaldirilmali, falci ismi önerilmesi ayni ilac ismi önermesi nasi yasaksa buda yasaklanmali kk da
böyle sarlatanlara firsat verilmemeli, kk böyle bir sahtekarliga vesile olmamali
kazenede söyledim bakalim umarim yakinda kalkar bu baslik:21:
ohhh oturdugu yerden 1 saat da 75 tl üni okuyan insanlarin bile 75 tl degil saatücretleri, ayrica vergiside yok
burada her hafta falcilara medyumlara kosan üyeleride hicc anlamiyorum
o parayla bi fakiri sevindirin ne istiyorsaniz allahdan isteyin dua edin, yazik paraniza valla
konu benim begenip begenmemem degil, insanlarin duygulariyla oynayan burda reklamini yapan, insanlarin birbirine düsmesi
Tamamıyla aynı fikirdeyim Minikimle, bir de esnemekten ağzım kapanmıyor sanırsam çok iyi enerjiler almadım. Toplasam 5 kadar bir şey bilgi, tekrar gitmem, maalesef tavsiye de etmem...
Narincim saygım sonsuz, seninle hiç bir ilgisi yok, nolur alınma, üzme bizi
tabi herkesin tarzı farklı ben falcıya kişiliğinn enerjisi için gitmiyorum mesela.anı bilsin ,gelecek için söledikleri de tutarlı olsun istıyorum.Yoksa geleceği allah bilir bunu hepimiz kabul edioruz zaten ama bazı fal bakan kişiler direk enerjinden bilgi alıolar ben onlara baktırmayı tercih ediorum.benim gibi olan varsa da ben de neriman ve ellanın bu konuda bizim isteklerimizi karşılamadığını bildirdim.
ama neriman ben de anı bile bilemezken gelecek için sölediklerini de umarsayamıyorum.
keza ella da öle sen boşanmışsın dedi ben ewlenmedim ki dedim ilk karttan zaten eledim
demek istediğim bu:))
zaten bu konuda hepimizin arayışı var birbirimizi bilgilendirmek için burdayız die düşünuorum.
sevgili tubili ella hanımın numarasını bende narın arkadaşımızdan almıştım ve baktırıp memnun kalmıştım memnun kalanda var kalmayanda var fakat senın yaptığın buyuk haksızlık sen bana meil adresını yazıp numrasını sormuştun meilde bana sadece soru sorcam cevaplarmı dedın bende bılmıyorum sorarsın kendın dedım ve kadın beşkuruş para talep etmemış senden ve sende burda ısteklerım olmadı yazmışsın şimdi bu buyuk haksızlık değılmı sakın yanlış anlaşılmasın kımseyı kayırmıyorum ama vicdan yanı hem ucretsız bakıyor hemde burda kotuluyorsun şımdı omu kötu oluyor
Foruma sadece ella için girmiş gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?