İstanbul'da Fal - Falcılar

yagmurcum
tr de yasamadigimi icin kanunlari tam olarak bilmedigim icin, tahminen yasak olmasi büyük ihtimal diye düsündüm, demekki hakliymisim
bence bu topic tamamen kaldirilmali, falci ismi önerilmesi ayni ilac ismi önermesi nasi yasaksa buda yasaklanmali kk da
böyle sarlatanlara firsat verilmemeli, kk böyle bir sahtekarliga vesile olmamali
kazenede söyledim bakalim umarim yakinda kalkar bu baslik

ohhh oturdugu yerden 1 saat da 75 tl üni okuyan insanlarin bile 75 tl degil saatücretleri, ayrica vergiside yok

burada her hafta falcilara medyumlara kosan üyeleride hicc anlamiyorum
o parayla bi fakiri sevindirin ne istiyorsaniz allahdan isteyin dua edin, yazik paraniza valla

Fal yasak değil ,vergi levhası olan bir sürü falcı ve fal cafe var ,Bu topic gidilen bu tip yerlerin paylaşımı amaçlı
Bir nevi geyik ,sohbet platformu
Beğenmiyorsan yada gitmek istemiyorsan okumak zorunda değilsin ,beğenmediğin tasvip etmediğin herşeyin yasaklanmasından mı yanasındır hep böyle
Başkalarının davranışlarını yargılamak kime düşer,isteyen falcıya ,isteyen psikologa gider ,isteyen boğaz köprüsüne

Hayat siyahtan beyazdan ibaret değil ara renklerde var

Son düzenleme:

tabi herkesin tarzı farklı ben falcıya kişiliğinn enerjisi için gitmiyorum mesela.anı bilsin ,gelecek için söledikleri de tutarlı olsun istıyorum.Yoksa geleceği allah bilir bunu hepimiz kabul edioruz zaten ama bazı fal bakan kişiler direk enerjinden bilgi alıolar ben onlara baktırmayı tercih ediorum.benim gibi olan varsa da ben de neriman ve ellanın bu konuda bizim isteklerimizi karşılamadığını bildirdim.
ama neriman ben de anı bile bilemezken gelecek için sölediklerini de umarsayamıyorum.
keza ella da öle sen boşanmışsın dedi ben ewlenmedim ki dedim ilk karttan zaten eledim
demek istediğim bu:))

zaten bu konuda hepimizin arayışı var birbirimizi bilgilendirmek için burdayız die düşünuorum.

çok doğru... :128:

konu benim begenip begenmemem degil, insanlarin duygulariyla oynayan burda reklamini yapan, insanlarin birbirine düsmesi

cafeleri bilemem vergi levhalari vardir
ama su evlerinde 75 , 100 tl para alanlarda asmislarmi vergi levhalarini
ben fal baktiranlari yargilamadim, nerde okudun getir göster
sarlatanlari yargiladim burdan reklam yapmalarini
yaptiklari ethik degil helal kazanc hic degil
merak etmeyin bu basligin suyu coktan isindi
niyetim kimseyle tartismak degil, buda benim fikrim

falı saçma bulanlar niye bu başlığa tıklıyor hiç anlamıyorum. burdaki kimsenin bunun günah ya da saçma olduğunu duymasına ihtiyacı yok ki!! eğlencedir bu ya ötesi yok çıkar çıkmaz bakan şarlatan ya da dürüst tüm bunların derdi neden baktırmayanlara ya da bu olayı saçma bulanlara düşüyor ki?

aynennn. falı eleştirmek için deil ki bu topic. gidenler fikirlerini paylaşır..

Alan ve veren razi iken ortada helal ya da haram sozkonusu olamaz. Ozel ders aldigimiz ogretmenler de exta vergi odemiyor ama bicok insan tum sinavlari o sayede kazaniyor.. Boyle forumlar profesyonel pazarlama uzmanlarinin bile kaynaklari arasinda yeralir ve markalari ile ilgili yazilanlara yanit veriler. Uzum mu yemek, bagciyi mi dovmek derdiniz anlamadim ama tartisma niyetinde olmayan kisiler, kendi goruslerini Onaylayanlara da ynt vermezler

Güzel insan üsteki 2 mesajda senin söylediklerin ne kadar tutarsız farkındamısın ?:44:

Minecim bu bahsettigin kucukyali elif mi?

sevgili tubili ella hanımın numarasını bende narın arkadaşımızdan almıştım ve baktırıp memnun kalmıştım memnun kalanda var kalmayanda var fakat senın yaptığın buyuk haksızlık sen bana meil adresını yazıp numrasını sormuştun meilde bana sadece soru sorcam cevaplarmı dedın bende bılmıyorum sorarsın kendın dedım ve kadın beşkuruş para talep etmemış senden ve sende burda ısteklerım olmadı yazmışsın şimdi bu buyuk haksızlık değılmı sakın yanlış anlaşılmasın kımseyı kayırmıyorum ama vicdan yanı hem ucretsız bakıyor hemde burda kotuluyorsun şımdı omu kötu oluyor

Foruma sadece ella için girmiş gibisiniz.

Sevgili kırmızıdonlukız nickli arkadaşım inan bana kimse bedava para vermek derdinde diil tabiki fanatikçe başka bir falcıyı övmeye yada reklam amaçlı yazılara hepimiz karşıyız ama buradaki herkes kendi kararlarını verebilecek düzeyde konuyla ilgisi olmayan kişilerin dışarıdan gelip öyleydi böyleydi ,topik kapatılsın bilmemne diye söylenmesi yada gereksiz yere huzursuzluk çıkarmasına gerek yok isteyen ,o isme gider istemeyen gitmez zaten herkes net bir şekilde fikrini belirtiyo ona görede karşıt fikirdekiler gerekli açıklamaları yapıyor ,gitmek isteyen gider gitmek istemeyen gitmez ,ben bahsedilen isme hiç baktırmadım ve baktırmayıda düşünmüyorum bencede fiyat olarak çok yüksek çünkü ve denildiğini gibi fal bu garantisi yok ama mademki sizin hiç ilginiz yok boşyere karışıklığıda gerek yok bence...

fala çok meraklı değilimdir ama bu aralar bir gidesim depreşti :)
şöle bir nette dolaşırken şermin tokuşçu diye birine rastladım, medyatik bir tip.
telefonda bakıyor, 100tl verdiği hesap nosuna göndermek gerekiyormuş. henüz göndermedim ama bana saat 16.30a randevu vermişti.
ssat gelince verdiği noyu aradım ama açan olmadı bu kez dönüp cebinden aradım. ben size geri döneyim, elektrik kesildiği için o telefon çalışmıyor dedi ?
güvenemiyorum da şuan :) ne dersiniz ?
ya da başka birini bilen var mı ?

not : uzun zamandır ne zaman başım sıkışsa grubu takip ediyorum, bugün üye olmak nasip oldu. aranızda olduğum için mutluyum çünkü çok uzun süredir takipteydim ve takipte olacağım :)

leguzzu :)

bir de küçük bir tv kanalında medyum zodyak diye birini izledim birkaç program, duyan bilen var mı ?

leguzzu

Kırmızı Donlu Kız sana şu konuda hak verdim Saygısızlık ve ıftıra boyutuna sahsa yapılan hakaretler boyutuna Gecerse durum Yagmurlugun yaptıgı gıbı SILMEK BILE DEGIL KAPATILMALI BU TOPİK! Çünkü bak biz burada deneyimlerimizi paylaşıyoruz ve insanlar birbirlerine sorabiliyorlar sen gittin memnun kaldın mı ben gittim memnun oldum yada olmadım..Sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Türkiye'de fal kafeler ciddi yoğunlukta hangı kafeye otursan mutlaka o kafenın bır falcısı oluyor.Ve ınsan psikolojisi bu, genel anlamda herkes bir adım sonrasını merak eder duymak ister bırde bu kısıler senın gecmıs yasamında ısımler durumları karmakarısık olsa bıle olaylar su olmus bu olmus dıye anlatabiliyorsa o insanın bir nebze söylediklerini şaşırtıcı bir şekilde inanıyorsun:) Aslında sürekli kendini beklentiye sokmak doğru mu değil:) Ama dediğim gibi Dünkü konuşmalar beni belli kararlar almaya bazı konuları noktalandırmam da bır deneyım oldu.Bundan Sonra özelden yada burdan gittiklerimi paylasacagım deneyımlerımı eger gercekten iyi olduguna kanaat getirirsem.Onun dısında ASla kımseye yardımcı olayım ıyı nıyetlı bır kımseyı onereyım kendı ozelımı paylasayım asla Olmayacak.Sorarsa 1 kere söylerım onerırım.O kadar,yardımcı olmaya asla calısmayacagım.Ve ınsanların deneyımlerını okumaya devam edeceğim.O kadar..Çünkü basıma gelen haksızlıga hayatımda bu kadar karmasıklık yasamısken bırde İFTİRA yemeğe hiç ama hiç tahammülüm yok.GEREK TE YOK.
İYİ OLDU BANA DERS OLDU BU YASIMDA!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…