fala çok meraklı değilimdir ama bu aralar bir gidesim depreşti :)
şöle bir nette dolaşırken şermin tokuşçu diye birine rastladım, medyatik bir tip.
telefonda bakıyor, 100tl verdiği hesap nosuna göndermek gerekiyormuş. henüz göndermedim ama bana saat 16.30a randevu vermişti.
ssat gelince verdiği noyu aradım ama açan olmadı bu kez dönüp cebinden aradım. ben size geri döneyim, elektrik kesildiği için o telefon çalışmıyor dedi ?
güvenemiyorum da şuan :) ne dersiniz ?
ya da başka birini bilen var mı ?
not : uzun zamandır ne zaman başım sıkışsa grubu takip ediyorum, bugün üye olmak nasip oldu. aranızda olduğum için mutluyum çünkü çok uzun süredir takipteydim ve takipte olacağım :)
leguzzu :)
Kırmızı Donlu Kız sana şu konuda hak verdim Saygısızlık ve ıftıra boyutuna sahsa yapılan hakaretler boyutuna Gecerse durum Yagmurlugun yaptıgı gıbı SILMEK BILE DEGIL KAPATILMALI BU TOPİK! Çünkü bak biz burada deneyimlerimizi paylaşıyoruz ve insanlar birbirlerine sorabiliyorlar sen gittin memnun kaldın mı ben gittim memnun oldum yada olmadım..Sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Türkiye'de fal kafeler ciddi yoğunlukta hangı kafeye otursan mutlaka o kafenın bır falcısı oluyor.Ve ınsan psikolojisi bu, genel anlamda herkes bir adım sonrasını merak eder duymak ister bırde bu kısıler senın gecmıs yasamında ısımler durumları karmakarısık olsa bıle olaylar su olmus bu olmus dıye anlatabiliyorsa o insanın bir nebze söylediklerini şaşırtıcı bir şekilde inanıyorsun:) Aslında sürekli kendini beklentiye sokmak doğru mu değil:) Ama dediğim gibi Dünkü konuşmalar beni belli kararlar almaya bazı konuları noktalandırmam da bır deneyım oldu.Bundan Sonra özelden yada burdan gittiklerimi paylasacagım deneyımlerımı eger gercekten iyi olduguna kanaat getirirsem.Onun dısında ASla kımseye yardımcı olayım ıyı nıyetlı bır kımseyı onereyım kendı ozelımı paylasayım asla Olmayacak.Sorarsa 1 kere söylerım onerırım.O kadar,yardımcı olmaya asla calısmayacagım.Ve ınsanların deneyımlerını okumaya devam edeceğim.O kadar..Çünkü basıma gelen haksızlıga hayatımda bu kadar karmasıklık yasamısken bırde İFTİRA yemeğe hiç ama hiç tahammülüm yok.GEREK TE YOK.
İYİ OLDU BANA DERS OLDU BU YASIMDA!
Topiğin silinmesine ya da kapatılmasına gerek yok ki. Bu topikten faydalanan bir sürü insan var. Fala eğlence için baktıran da var - ki zaman zaman benim de baktırmışlığım vardır, yine aklıma esse yine baktırır eğlenirim - , buna bel bağlayıp hayatını buna göre yöneten de. Burada tecrübelerinizden faydalanmanız gerekir. Şu falcıdan memnunum, bundan memnun kalmadım, o bildi, bu attı vs gibi. Ama burada güdümlü füze şeklinde biri sadece memnun kalmadığı için kimse taşlanmamalı. Falcıya dolandırıcı denmiş. Kime ne ! Babanızın oğlu mu o kişi? Bu nasıl bir savunma duygusu. Şu ülkedeki çarpıklıkları bu şekilde savunsanıza. Sizin ayılıp bayıldığınız falcılar ekmeğinizi mi veriyor bu kadar savunmaya geçiliyor. Bir mantıklı düşünüp sakinleşin yahu.. Kimlerin dolduruşu ile bu topik bu kadar sevimsiz durumlara alet ediliyor. Bundan sonra herkes memnun kalmadığı falcı, büyücüleri yazsın rahatlıkla. En fazla söylenebilecek olan aa sen memnun kalmadın mı bana ne dediyse çıktı halbuki. Bu kadar yani. Ama bu ne koruma duygusu. Bu enerjiyi ülkenizi, etrafınızı güzelleştirmek için kullanın. Sizler böyle olunca tabii ki bilmemkimin adamı yaftası yersiniz.
Yoksa kimse burada falcı konuşuluyor ya da insanlar fal baktırıyor diye rahatsız değil. Rahatsızlık bu tarz şeylerin esiri olanlarda.
Topiğin silinmesine ya da kapatılmasına gerek yok ki. Bu topikten faydalanan bir sürü insan var. Fala eğlence için baktıran da var - ki zaman zaman benim de baktırmışlığım vardır, yine aklıma esse yine baktırır eğlenirim - , buna bel bağlayıp hayatını buna göre yöneten de. Burada tecrübelerinizden faydalanmanız gerekir. Şu falcıdan memnunum, bundan memnun kalmadım, o bildi, bu attı vs gibi. Ama burada güdümlü füze şeklinde biri sadece memnun kalmadığı için kimse taşlanmamalı. Falcıya dolandırıcı denmiş. Kime ne ! Babanızın oğlu mu o kişi? Bu nasıl bir savunma duygusu. Şu ülkedeki çarpıklıkları bu şekilde savunsanıza. Sizin ayılıp bayıldığınız falcılar ekmeğinizi mi veriyor bu kadar savunmaya geçiliyor. Bir mantıklı düşünüp sakinleşin yahu.. Kimlerin dolduruşu ile bu topik bu kadar sevimsiz durumlara alet ediliyor. Bundan sonra herkes memnun kalmadığı falcı, büyücüleri yazsın rahatlıkla. En fazla söylenebilecek olan aa sen memnun kalmadın mı bana ne dediyse çıktı halbuki. Bu kadar yani. Ama bu ne koruma duygusu. Bu enerjiyi ülkenizi, etrafınızı güzelleştirmek için kullanın. Sizler böyle olunca tabii ki bilmemkimin adamı yaftası yersiniz.
Yoksa kimse burada falcı konuşuluyor ya da insanlar fal baktırıyor diye rahatsız değil. Rahatsızlık bu tarz şeylerin esiri olanlarda.
Yağmurluk ben Dolandırıcılık konusu savunmasına geçtiğimi çok düşünmüyorum.Dünkü Yazılarıma baktıysan ve gerçekten tüm cümlelerimi okuduysan buarada yukarıdada söylediğim gibi KENDİ ADIMA SAVUNMAYA GEÇTİM.BUNUN DA SEBEBİ Suzans adlı üyenin BENDEN TELEFONUNU ALMASI O FALCININ AYRICA BENIMLE OZELDE KONUSTUKLARINI BENIM ONA YAZDIKLARIMIN AYNILARINI FALCIDAN DUYUP GÜYA,(Kİ BENIMLE PAYLASTIGI OZEL DEDIGI SADECE 1 CUMLE) ONU FALCIDAN DUYMUŞ OLMASI VE BUNUNDA SANKI BEN O FALCIYA ILETMISIM GIBI DUSUNULMESIDIR.Bu noktada Senınde Bana katılman lazım cunku ben bu arkadasa sadece o falcıyı degıl memnun oldugum tum falcıların ısmını sıralamıs ve deneyımlerımı paylasmıs olmam sucmu!! ama ne yazıkkı Arkadas bas bas burada Ben bır arkadasla konustugum konuyu o falcıdan duydum o nedenle buradakı uye benım ozelımı desıfre etmıs gıbı burda 75 tane mesaj yazarken ben dısarda hıc bırseyden haberım yoktu..Bunu okuyunca bu kadar ıyı nıyetlı yaklasmama ragmen arkadasa Hala avaz avaz SU uye Bu uye ısmını vermek ıstemıyorum ama Dıkkatlı olun gıbı laflarla BANA KARSI SUCLAMADA BULUNDUGUNDAN DOLAYI KENDIMI SAVUNMA HAKKI DA BANA DOGMUSTUR.kONU bUNDAN ıbarettır.Ayrıca bende o falcının numarasını burada kımseyı tanımıyorken dogru duzgun fal deneyımım yokken hıc tanımadıgım bırınden aldım.Ve kendım karar verdım gıttım.Cıdden memnun da kaldım.Bunu da sık sık yazdım dıger bazı falcılardan memnun kaldıgım gıbı..Durum budur.Kımsenın maşası yada savunucusu degılım.Arkadasa hala ıyı nıyetlı tavsıyede bıle bulundum.Parasını gerı ıstemesı konusunda ısrarcı oldum.Kendım olsam bunu yapardım.
Yağmurluk ben Dolandırıcılık konusu savunmasına geçtiğimi çok düşünmüyorum.Dünkü Yazılarıma baktıysan ve gerçekten tüm cümlelerimi okuduysan buarada yukarıdada söylediğim gibi KENDİ ADIMA SAVUNMAYA GEÇTİM.BUNUN DA SEBEBİ Suzans adlı üyenin BENDEN TELEFONUNU ALMASI O FALCININ AYRICA BENIMLE OZELDE KONUSTUKLARINI BENIM ONA YAZDIKLARIMIN AYNILARINI FALCIDAN DUYUP GÜYA,(Kİ BENIMLE PAYLASTIGI OZEL DEDIGI SADECE 1 CUMLE) ONU FALCIDAN DUYMUŞ OLMASI VE BUNUNDA SANKI BEN O FALCIYA ILETMISIM GIBI DUSUNULMESIDIR.Bu noktada Senınde Bana katılman lazım cunku ben bu arkadasa sadece o falcıyı degıl memnun oldugum tum falcıların ısmını sıralamıs ve deneyımlerımı paylasmıs olmam sucmu!! ama ne yazıkkı Arkadas bas bas burada Ben bır arkadasla konustugum konuyu o falcıdan duydum o nedenle buradakı uye benım ozelımı desıfre etmıs gıbı burda 75 tane mesaj yazarken ben dısarda hıc bırseyden haberım yoktu..Bunu okuyunca bu kadar ıyı nıyetlı yaklasmama ragmen arkadasa Hala avaz avaz SU uye Bu uye ısmını vermek ıstemıyorum ama Dıkkatlı olun gıbı laflarla BANA KARSI SUCLAMADA BULUNDUGUNDAN DOLAYI KENDIMI SAVUNMA HAKKI DA BANA DOGMUSTUR.kONU bUNDAN ıbarettır.Ayrıca bende o falcının numarasını burada kımseyı tanımıyorken dogru duzgun fal deneyımım yokken hıc tanımadıgım bırınden aldım.Ve kendım karar verdım gıttım.Cıdden memnun da kaldım.Bunu da sık sık yazdım dıger bazı falcılardan memnun kaldıgım gıbı..Durum budur.Kımsenın maşası yada savunucusu degılım.Arkadasa hala ıyı nıyetlı tavsıyede bıle bulundum.Parasını gerı ıstemesı konusunda ısrarcı oldum.Kendım olsam bunu yapardım.
bir üye iki mesaj ikisinde de hem sabit hem cep telefonu veriyor.. Offf offf...
sabah benim mesajımı siliyorsunuz..konuyu uzatmamak adına...ama benden sonra konu gene devam etmiş..hiç müdalle etmiyorsunuz...
Ne iş bu..açıklama istiyorum....
kızlar size bişey sorucam şimdi chakra kafede ki svgi hanım mı yoksa arzuhaldeki yiğite migdeyim ben bakırköye gidicemde acil bana yardım etseniz olur mu
bir süre girmedim foruma neler olmuş. oku oku bitmedi yahu! ırmak kim? nerden çıktı? allahım sürekli birileri çıkıyor. en son geçen hafta uçurtma kafe neriman'a gittim, ondan öncede bu ayın başında kadıköy rezene'ye.
Nasillardi yorumlarini merak ediyoruz??
Eddie Havva Hanıma ben kahve falı baktırdım cok memnun kaldım burdan bana tavsıye eden arkadasa da ayrıca tesekkur ederım.Benım gecmıs ve suan kı durumumla ılgılı cıddı tespıtlerı vardı kısının ısmındekı harflerı bıle sıraladı ben cok pozıtıf enerjı aldım ayrıca cıdden.AmA bana ılk gıttıgımde ısrarla tarot bakalım ıstersen daha ayrıntlı oluyor demıstı ama burdan tavsıye eden arkadas kahve falı baktır bence dedıgı ıcın ben kahve baktırdım sen hıc tarot yada katina baktırdın mı canım?
ben kasım ayında gittim ilk, hatta buraya da yazdım. memnun kaldıysan ne mutlu :)) ben 3 kez gittim, son baktığı daha yeni 15 gün oldu, çıkmasını bekliyorum, çıkınca yine giderim. :))
ben kasım ayında gittim ilk, hatta buraya da yazdım. memnun kaldıysan ne mutlu :)) ben 3 kez gittim, son baktığı daha yeni 15 gün oldu, çıkmasını bekliyorum, çıkınca yine giderim. :))
Edirne melahat in teli varmi yada hala edirnede kiyiktami? Acil ulasmak istiyorumm... 10 sene once dedigi kisi karsima ciktii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?