İstanbul'da Fal - Falcılar

LEGUZZU DİKKAT!! Kendisine inatla ulaşmaya çalış cunku ben baktırmadım telını bıle bılmem ama buradan bır arkadas daha once Anlatmıstı aynı senın anlattıgın gıbı bır durum olusmus.Kadına bır daha ulasamamıstı Parasını odemıs ve fal baktıramamıstı..Umarım senınkı oyle olmaz..

Topiğin silinmesine ya da kapatılmasına gerek yok ki. Bu topikten faydalanan bir sürü insan var. Fala eğlence için baktıran da var - ki zaman zaman benim de baktırmışlığım vardır, yine aklıma esse yine baktırır eğlenirim - , buna bel bağlayıp hayatını buna göre yöneten de. Burada tecrübelerinizden faydalanmanız gerekir. Şu falcıdan memnunum, bundan memnun kalmadım, o bildi, bu attı vs gibi. Ama burada güdümlü füze şeklinde biri sadece memnun kalmadığı için kimse taşlanmamalı. Falcıya dolandırıcı denmiş. Kime ne ! Babanızın oğlu mu o kişi? Bu nasıl bir savunma duygusu. Şu ülkedeki çarpıklıkları bu şekilde savunsanıza. Sizin ayılıp bayıldığınız falcılar ekmeğinizi mi veriyor bu kadar savunmaya geçiliyor. Bir mantıklı düşünüp sakinleşin yahu.. Kimlerin dolduruşu ile bu topik bu kadar sevimsiz durumlara alet ediliyor. Bundan sonra herkes memnun kalmadığı falcı, büyücüleri yazsın rahatlıkla. En fazla söylenebilecek olan aa sen memnun kalmadın mı bana ne dediyse çıktı halbuki. Bu kadar yani. Ama bu ne koruma duygusu. Bu enerjiyi ülkenizi, etrafınızı güzelleştirmek için kullanın. Sizler böyle olunca tabii ki bilmemkimin adamı yaftası yersiniz.

Yoksa kimse burada falcı konuşuluyor ya da insanlar fal baktırıyor diye rahatsız değil. Rahatsızlık bu tarz şeylerin esiri olanlarda.

Son düzenleme:

Yağmurluk ben Dolandırıcılık konusu savunmasına geçtiğimi çok düşünmüyorum.Dünkü Yazılarıma baktıysan ve gerçekten tüm cümlelerimi okuduysan buarada yukarıdada söylediğim gibi KENDİ ADIMA SAVUNMAYA GEÇTİM.BUNUN DA SEBEBİ Suzans adlı üyenin BENDEN TELEFONUNU ALMASI O FALCININ AYRICA BENIMLE OZELDE KONUSTUKLARINI BENIM ONA YAZDIKLARIMIN AYNILARINI FALCIDAN DUYUP GÜYA,(Kİ BENIMLE PAYLASTIGI OZEL DEDIGI SADECE 1 CUMLE) ONU FALCIDAN DUYMUŞ OLMASI VE BUNUNDA SANKI BEN O FALCIYA ILETMISIM GIBI DUSUNULMESIDIR.Bu noktada Senınde Bana katılman lazım cunku ben bu arkadasa sadece o falcıyı degıl memnun oldugum tum falcıların ısmını sıralamıs ve deneyımlerımı paylasmıs olmam sucmu!! ama ne yazıkkı Arkadas bas bas burada Ben bır arkadasla konustugum konuyu o falcıdan duydum o nedenle buradakı uye benım ozelımı desıfre etmıs gıbı burda 75 tane mesaj yazarken ben dısarda hıc bırseyden haberım yoktu..Bunu okuyunca bu kadar ıyı nıyetlı yaklasmama ragmen arkadasa Hala avaz avaz SU uye Bu uye ısmını vermek ıstemıyorum ama Dıkkatlı olun gıbı laflarla BANA KARSI SUCLAMADA BULUNDUGUNDAN DOLAYI KENDIMI SAVUNMA HAKKI DA BANA DOGMUSTUR.kONU bUNDAN ıbarettır.Ayrıca bende o falcının numarasını burada kımseyı tanımıyorken dogru duzgun fal deneyımım yokken hıc tanımadıgım bırınden aldım.Ve kendım karar verdım gıttım.Cıdden memnun da kaldım.Bunu da sık sık yazdım dıger bazı falcılardan memnun kaldıgım gıbı..Durum budur.Kımsenın maşası yada savunucusu degılım.Arkadasa hala ıyı nıyetlı tavsıyede bıle bulundum.Parasını gerı ıstemesı konusunda ısrarcı oldum.Kendım olsam bunu yapardım.

:

ben forum da senın adını mı verdım ?
ben burada bırcok arkadastan fal tavsıyesı ıcın mesajlastım .
neden kımse uzerıne alınmadı da sen alındın ?
ben topıkde senın adını vermedım belırtmedım de ,aksıne rencıde etmek ıstemıyorum dıye sureklı tum yorumlarımda gectım .
daha fazla cevap vermek ıstemıyorum sıze ,yonetıcı gereken yorumu yapmıs zaten .

Yanlış Anladınız ya da ben eksik anlattım. Sizinle ilgili kısım sadece topiğin kapatılması ile ilgili idi. O saçmasapan savunma ve tartışma mesajlarını taşıdım zaten

Şimdi bu gereksiz tartışamayı en azından bu konu içersinde sonlandıralım lütfen arkadaşlar..

Son düzenleme:
Emelim cafe Emel Hanım bakırköyün en iyi falcısıdır. karalama kampanyaları boştur. Ben gittim, falı dinledim ve yaşadım. gidip baktırın ve görün. Emel hanım bence İstanbul'un en iyi falcısıdır.Randevu ile çalışıyor. Ulaşmak istersenizxxxxxxxxxxxxxx. Kesinlikle pişman olmayacaksınız...

Son düzenleyen: Moderatör:
şermin tokuşlu diye birini duydunuz mu ? telde bakıyormuş, önceden 100tl havale&eft yapılması şartıyla tabi ki..
bilen duyan var mı ?

kızlar size bişey sorucam şimdi chakra kafede ki svgi hanım mı yoksa arzuhaldeki yiğite mi gdeyim ben bakırköye gidicemde acil bana yardım etseniz olur mu

kızlar size bişey sorucam şimdi chakra kafede ki svgi hanım mı yoksa arzuhaldeki yiğite mi gdeyim ben bakırköye gidicemde acil bana yardım etseniz olur mu

Valla hayatım Ben sevgiye gittim diğer falcıyı bılmıyorum bızım bır arkadaslar baktırmıs pek memnun ayrılmamıslar ama hakkını yemıyım burdan begenenlerıde vardı Yiğiti ama ben sevgıden memnun kaldım gecmıs ve suanda bana yasadıklarımı tutturdu ama gelecek ıcın bekleyıp gorecegız:)

Malta1977 Havva hanım ıcın sorucam canım Tarotta neler dıyor yanı kahve dedıgıne gore sence kahvede daha mı cok detay verıyor?? Cunku Tarot daha cok detaylandırmaya yardımcıdır..ama bende o gun sız kahve baktırdınız memnun kaldınız dıye Kahve baktırdım kararlarımdan genelde şaşmam..Iyıkıde oyle yapmısım o zaman ama,Tarotu kendısı de ısrar edınce orada calısan bayanlarda bırgunde tarotuna baktırın cok memnun kalacaksınız deyınce merak etmedım degıl acıkcası:)

Nasillardi yorumlarini merak ediyoruz??

Nasillardi yorumlarini merak ediyoruz??

rezene kafeden çok memnunum zaten, artık oraya devamlı giderim. neriman'ı da bir arkadaşım tavsiye etti, o götürdü. neriman, anı ve geçmişi iyi biliyor, kişilik analizi çok çok başarılı, gelecekle ilgili söylediği şeyler tutarlı, bekliyorum bakalım neler olacak. kadıköy rezene'nin çoğu şeyi çıktı zaten.

ben kasım ayında gittim ilk, hatta buraya da yazdım. memnun kaldıysan ne mutlu :)) ben 3 kez gittim, son baktığı daha yeni 15 gün oldu, çıkmasını bekliyorum, çıkınca yine giderim. :))

ben kasım ayında gittim ilk, hatta buraya da yazdım. memnun kaldıysan ne mutlu :)) ben 3 kez gittim, son baktığı daha yeni 15 gün oldu, çıkmasını bekliyorum, çıkınca yine giderim. :))

Edirne melahat in teli varmi yada hala edirnede kiyiktami? Acil ulasmak istiyorumm... 10 sene once dedigi kisi karsima ciktii...

peki eddie havva hanım her gün ordamı? çok kalabalık oluyor mu, çok sıra bekleniyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…