peki eddie havva hanım her gün ordamı? çok kalabalık oluyor mu, çok sıra bekleniyor mu?
Falcolic merhaba, Edirnedeki Melahat hn telefondada fal bakıyormu acaba? Bilgi verirseniz sevinirim. Telefonunuda inşallah arkadaşlardan birisi verir.Teşekkürler.
Meyra76 .!.:Bayadır misafir olarak forumu takip ediyorum burda adı geçen bir sürü kişiyede fal baktırdım.İçlerinde en yüksek miktarda para verip fal baktırdığım kişi Mercan’dır. Tecrübelerime gelirsek anla ilgili zaten hiçbişey bilemedi çalışmıyor olmama rağmen çalıştığımı söyledi falan bunun haricinde bana vermiş olduğu zamanları zaten geçtim de falın üzerinden baya zaman geçmesine rağmen söylemiş olduğu hiç bir şey çıkmadı. Mercan gibi biri için 100 tl gibi bir ücret çok çok çok fazla.Emin olun verdiğim paraya da harcadığım vakite de acıdım.Bence Mercan öyle abartılacak biri hiç değil.Giderken büyük beklentiler içersinde gitmeyin derim.
Neredeyse 6 ay sonra beyefendi aradıbu sefer fallar cıkmıycak demiştim.verilen tarihler bir iki ay gecikmeyle cıktı,ama ben dönmüycemmmm burda canı yanan tüm kızları savunaraktan dönmüycemm,cokk ararlar bizi düdükler
Forumda uyeler ortaligi gerdigi yetmedi yoneticelermi eklendi.. kime sikayet edebiliyoruz bi fikriniz varmi?
Merhaba
Ben Sinerya isimli üyenin kız kardeşiyim ve haksız bir sebepten ötürü üyeliğim iptal edilmiştir.AYnı IP adresini kullanmamız çok normal çünkü aynı evi paylaşıyoruz.En kısa sürede üyeliğimin geri verilmesini istemekteyim.Çünkü benim mesajlarım üzerinden yorumlar yapılmakta..
İyi Akşamlar.
benden rahatsiz mi oldunuz ?
Forumda uyeler ortaligi gerdigi yetmedi yoneticelermi eklendi.. kime sikayet edebiliyoruz bi fikriniz varmi?
buradaki cumlenizden ne anlamaliydim benden baska biri de yazmadigina gore ?
Onu bunu bilmiyorum da benim cikan falim neden silindi diye merak ettim cevap veren olmadi, kime sikayet edebiliriz diye sordum onada cevap yok, ama hala bi polemik arayisi var. Enteresan.
Onu bunu bilmiyorum da benim cikan falim neden silindi diye merak ettim cevap veren olmadi, kime sikayet edebiliriz diye sordum onada cevap yok, ama hala bi polemik arayisi var. Enteresan.
Edirne deki melahat in teli var mi? Hala edirnede bakiyor mu? Bana 10 sene once bahsettigi kisi karsima ciktii..
Minecim bu bahsettigin kucukyali elif mi?
Yukarida bahsi gecen kisi sizlerden alinti yaparak konulara cevap vermis olmali onun mesajlari yonetime tasininca sizin mesajda haliyle gitmistir. Bu sorunuzu aciktan degilde bolum sorumlusuna sorarsanzi cevap alabilirsiniz.
+ ek olarak sizin faliniza elmirami bakmisti ? sadece meraktan soruyorum ....
Kime sikayet ederim bulamadim.. bu arada tekrar paylastim cikan falimi zaten. Daha fazla gerginlik olmamali bu forumda bence.
Yoneticilerin tavri bam baska, bizleri asagilayici tonda konusmalar falcilar hakkinda saygi boyutunu asmalar.. iyi de ne diye bu forum'u actiniz yahu? Bizimle dalga gecmek icinmi?
Simdi hedef degistirmeyin ! Sizle asla dalga gecmedim, sacmalamissiniz !
tek dalga gectigimiz ve sarlatan dedigimiz de falcilardir. Sebebini de benden iyi biliyorsunuz....
Her birinin burada 3-4 tane uyeligi vardi ki tek tek cikarip onunuze serdik. Ek olarak uyelerin bir derdim vardaki konularindan bilgi toplayip kendisine bu kisi geldiginde sanki herseyi biliyormus gibi dokturmeleri ise ayri skandaldi....
ben boyle 3-4 uyelik alip bu dedigimi yapanlara sarlatan diyorum.... Bu arada caktirmadan bir falciya yonlendirenleri de ayni kefeye koyuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?