İstanbul'da Fal - Falcılar

peki eddie havva hanım her gün ordamı? çok kalabalık oluyor mu, çok sıra bekleniyor mu?

sanırım pazartesi hariç her gün ordaymış, ben pazar günleri gidiyorum genelde. sıra zaman zaman değişiyor, orası fal kafe değil bu arada, küçük ev yemekleri yapan bir yer. kahve falı bana çıktı, memnun kaldım, önermeye korkuyorum forumdan, 20 liraya bakıyor.

Cikan falim silinmis kayfi, bende keyfi tekrar yaziyorum. Zira burasi fal paylasma forumu ve kimse buna mani olamaz. Birileri, evli kisilerin pesinden kosanlar fal baktiriyor yada senelerdir gorusmeyenler baktiriyor diye bir laf atmis ortaya, alakasi yok. Sanirim forum'da yeni bu arkadas.

Dun aksam yasadigim olay, forumda fal'i cikamayanlari gordukce icime oturuyor. Hatta detaylari bile paylasamiyorum, mutlu olan var olmayan var. Hani biri falim cikti diye girse sanirim daha rahat hareket edebilicem. En istikrarli fali cikan kisi benim sanirim. Basta Elmira olmak uzere, Elanit, soganlik Emine, Hasan bey ve yeni baktirdigim Ahmet bey bildi. Ve patir patir cikti soyledikleri. Soyledikleri tarihide fazla asmadi hic biri.. kaldiki yasadigim zorluklari forumda fallara artik inanmiyorum diye paylastim ve herkes falimin ciktigina ilerleyen zamanlarda sahit oldu. Yani kisacasi yalan hic soylemedim, soylememde. Birinin tahmin ettigini digeri soylemedi digerinin dedigini diger falci demedi, hepsinden bir parca dogruluk payi oldu, onun disindaki falcilarin ismini anmadim bile. Benim olayim cikan falcilari paylasmak ve fal baktiranlara da cikacagini ummak. Baska da ne gosteris, ne sapkinlik, nede baska bir niyetim olamaz. Fal baktirirken inanmadigimi soyleyen cok falci oldu, o an soyledigi olumsuz olaya bile guluyorum, hadi ya ee o zaman nasil olur sence diye soruyorum ve anlatmaya basliyor.. ya cikiyor yada cikmiyor. Bu kadar basit

Elmira sizin yasam biseyinizdi, bu sitede adalet yoktu simdi bu 2. uyelik niye diye soracagim. Sizde gidin o sarlatan yasam kecine sor cevabini gel yaz.... Mercan'dan da hic haz almam ama bu yaptigin elmiraya yalakalik mercana yamuk olmus.....

Bu abla kim derseniz Sineryanin ikinci uyeligi....

Forumda uyeler ortaligi gerdigi yetmedi yoneticelermi eklendi.. kime sikayet edebiliyoruz bi fikriniz varmi?

Neredeyse 6 ay sonra beyefendi aradıbu sefer fallar cıkmıycak demiştim.verilen tarihler bir iki ay gecikmeyle cıktı,ama ben dönmüycemmmmburda canı yanan tüm kızları savunaraktan dönmüycemm,cokk ararlar bizi düdükler

Yasasin kotulukk .. falinin ciktigina sevindimmm, ama seviyorsan bence kiyamazsin kiz.. hadi itiraf et

Son düzenleme:

demis yapacak birsey yok !

Forumda uyeler ortaligi gerdigi yetmedi yoneticelermi eklendi.. kime sikayet edebiliyoruz bi fikriniz varmi?

buradaki cumlenizden ne anlamaliydim benden baska biri de yazmadigina gore ?

buradaki cumlenizden ne anlamaliydim benden baska biri de yazmadigina gore ?

Onu bunu bilmiyorum da benim cikan falim neden silindi diye merak ettim cevap veren olmadi, kime sikayet edebiliriz diye sordum onada cevap yok, ama hala bi polemik arayisi var. Enteresan.

Onu bunu bilmiyorum da benim cikan falim neden silindi diye merak ettim cevap veren olmadi, kime sikayet edebiliriz diye sordum onada cevap yok, ama hala bi polemik arayisi var. Enteresan.

Yukarida bahsi gecen kisi sizlerden alinti yaparak konulara cevap vermis olmali onun mesajlari yonetime tasininca sizin mesajda haliyle gitmistir. Bu sorunuzu aciktan degilde bolum sorumlusuna sorarsanzi cevap alabilirsiniz.

+ ek olarak sizin faliniza elmirami bakmisti ? sadece meraktan soruyorum ....

Edirne deki melahat in teli var mi? Hala edirnede bakiyor mu? Bana 10 sene once bahsettigi kisi karsima ciktii..

Sevgili Trouzendy, Melahat hanımın bilgilerini Falcolic isimli üyeden sormuştum. Malesef bana geri dönmedi. Yeni bir bilgiye ulaşırsam söz burada paylaşırım. Hoşçakalın.

Yukarida bahsi gecen kisi sizlerden alinti yaparak konulara cevap vermis olmali onun mesajlari yonetime tasininca sizin mesajda haliyle gitmistir. Bu sorunuzu aciktan degilde bolum sorumlusuna sorarsanzi cevap alabilirsiniz.

Kime sikayet ederim bulamadim.. bu arada tekrar paylastim cikan falimi zaten. Daha fazla gerginlik olmamali bu forumda bence.

Yoneticilerin tavri bam baska, bizleri asagilayici tonda konusmalar falcilar hakkinda saygi boyutunu asmalar.. iyi de ne diye bu forum'u actiniz yahu? Bizimle dalga gecmek icinmi?

+ ek olarak sizin faliniza elmirami bakmisti ? sadece meraktan soruyorum ....

Forumdan pek uzak degilsiniz gerci ama belki de bilmezsiniz. Bana Elmira ile rahmetli Elanit ayni fal bakti. Oncesinde Hasan bey ve soganlik Emine'de ayni seyleri soyledi.. En son olarak Ahmet bey'de birebir ayni cumleleri kurarak fal'imda cikan isimler arasinda.. secin secin begenin. Bu kisileri sevenler cok sevmeyenlerde.. ama ben seviyorum.

Simdi hedef degistirmeyin ! Sizle asla dalga gecmedim, sacmalamissiniz !

tek dalga gectigimiz ve sarlatan dedigimiz de falcilardir. Sebebini de benden iyi biliyorsunuz....

Her birinin burada 3-4 tane uyeligi vardi ki tek tek cikarip onunuze serdik. Ek olarak uyelerin bir derdim vardaki konularindan bilgi toplayip kendisine bu kisi geldiginde sanki herseyi biliyormus gibi dokturmeleri ise ayri skandaldi....

ben boyle 3-4 uyelik alip bu dedigimi yapanlara sarlatan diyorum.... Bu arada caktirmadan bir falciya yonlendirenleri de ayni kefeye koyuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…