İstanbul'da Fal - Falcılar

şaka gibi inanamıyorum ....

Forumda uyeler ortaligi gerdigi yetmedi yoneticelermi eklendi.. kime sikayet edebiliyoruz bi fikriniz varmi?

Yöneticiler böyleyse zaten şikayet etmeye gerek yok... Yöneticinin yazısını bir kaç kere okudum, sanıyorum yönetici, title'ının kendisine verdiği güce (!) dayanarak taraflıca istediğini asıp kesebileceğini düşünüyor; ya da aslında ben bu forumda olmamalıyım.

Sayın Yönetici, fal baktırıyor ya da yorum yapıyor olmamız aklı başında ve belirli bir olgunlukta olmadığımız, insanlara hakaret etmeden ve üslubumuza dikkat ederek yazamadığımız anlamına gelmez. Lütfen elinizde sopa başöğretmencilik oynamayın.

Ama belki de yukarıda da belirttiğim gibi burada olmaması gereken, fal seviyor diye bu anlamsız saldırıları okumaması gereken benim.

Sevgiler

Lafim size degil diger yoneticiyeydi. Keske gorevini yapip uyarinisi yaptiktan sonra polemiklere girmeseydi. Bu sekilde ciddiye alinamaz hic bir yonetici bence. Cunku bu tur olaylar bi yoneticiye yakismiyor. Neyse, benim fikrim.

Falcilar reklamlarini yapar yapmaz, pek umrumda degil acikcasi. Ben kendi tecrubelerime dayanarak sevdigim falcilari belirledim ve bu baskalarinin yorumuylada asla degismeyecektir. Hani bende hic cikmasa, acaba? derdim.. ama o kadar cok sey ciktiki. O kadar umudumu yitirdigim seyler tersine dondu ki.. hani benim icin doyurucu bir falci varsa oda saydigim kisilerdir. O yuzden kim ne yapmis etmis pek umrumda degil acikcasi. Siz disardan baktiginiz icin olaylara farkli goruyor olabilirsiniz, ama size de fallari cikmis olsaydi, sizde ayni tepkiyi verirdiniz.. burasi bir fal forumu, kesin ve net olmayan seyleri konusuyoruz.. birine cikar digerine cikmaz, bizde tecrubelerimizi paylasiyoruz. Hepsi bu.

Sayın Yönetici, derdim var dediğiniz yerden bilgi toplanması söyleminin doğru olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz ? Silmiş olduğunuz tüm mesajları okursanız saldırı sadece bir falcıya değil, özelden mesajlaştığı üyelere de. Herkes mi suçlu ? Herkes mi dolandırıcı ?
Bir diğer sorum, Yönetici olarak siz neden kişilere, konulara bu kadar müdahilsiniz ?

ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar 2 ay önce arkadaşımın tavsiyesiyle nişantaşı symbol'deki nilda'ya gittim çok memnun kaldım hem geçmişimi hemde geleceğime dair kilit noktaları söyledi şuan barışacaksın dediği ve inanmadığım kişiyle evlilik sürecindeyim :)

1 ben yonetici degilim yonetici dedikleri kisi yagmurluk isimli arkadas....

2 ben fal baktiranlara kotu bir kelime kullanmadim israrla konu boylemis gibi algiliyorsunuz ya cok alingansiniz ya da okudugunuzu yanlis anliyorsunuz

3 falcilari burada bize sikayet eden sizlersiniz ve cogunun ne oldugunu burada onunuze doktuk

4 Bir derdim var konusunu bir kenara birakin baska bir uye burada yazistigi kisinin bir falcinin telefonunu aldiktan sonra dusuruldugu tacizi(cinsel tacizden bahsediyorum ve konuyu, kim oldugunu paylasirsam cok buyuk tehditler aldigini) benle paylasti, lutfen uyarin insanlari dedi ve kendisine bana net delillerle gelin dedim. Bu sebepten izin verinde emin oldugum konularda kendi yorumlarimi yapayim

5 siz kendinizde bana cevap verme hakki bulurken benim soylediklerimden bu kadar neden rahatsiz oldunuz ?

6 bana cevap vermeyin lutfen zira nasilsa siz bana ben size isinamadik !

Isin garip tarafi, arkadas fal baktirmis Elmiranin tek anlattigi sey forumda paylastigi seymis, iyi de neden soru sorma geregi duymadi. Kart cektiriyor oysaki, tarzi bu.. soru sorduruyor. Garip.. bunun altinda baska birsey yatiyor, bundan sonraki fal tecrubelerini paylasinca anlariz, kokusu cikar yani.

hayir bu kisi yalan soyluyorsa bunu da cikartiriz ortaya ! Lakin yorum yapana da biraz saygi degil mi ! X hakkinda kotu konustu diye linc girisimine ne gerek var ? Bu arada baki nsizin bir yorumunuz sonrasinda ablanin biri bana saldirmaya basladi basogretmen yapti gerci sevdim bu benzetmeyi ama bakin yorumlarin nasil yon degistirdigini gordunuz mu ?

bu arada fal baktiranlara asla kotu birsey soylenemedi ! bunu boyle anlayana ve anlatana sasarim ! Boyle bir yargim olsa bu bolumu hic acmazdim.... O yuzden boyle anlamlara mahal verecek aciklamalardan uzak durun....

İstediğiniz herşeyi yapmakta özgürsünüz. Katlanacağınız şey sadece sonuçlardır...

imzama bayiliyorum az sonra sebebini anlatacagim.....

Sizin yönetici olmadığınızı bilmiyorum, ben yazmış olduğunuz "...ortaya döktük" cümlenizden yönetici olabileceğinizi düşündüm.
Burada okuduklarımın alınganlıkla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum, bir yoruma cevabınızdaki üslubunuz ve "saçmalamışsınız" bence yönetici olduğunu zannettiğim (ki zaten değilmişsiniz) birine yakışmıyordu, bu nedenle belirttim. Bir kere okuduğumda anlayacabiliyorum endişelenmeyin, siz lütfen karşınızdakinin aslında nasıl biri olabileceğini, kendiniz aslında ne kadar anlayıp-anlatabildiğinizi de göz ardı etmeyin.
Ben burada asla size falcı şikayet etmedim, sadece hakaret ya da dini saldırılarda bulunulduğunda şikayet butonuna tıkladım. Kaldı ki size falcı neden şikayet ediliyor, sonrasında siz falcıları nasıl cezalandırıyorsunuz (!) bilmiyorum.
Başka konular beni ilgilendirmiyor, kimsenin özelini de merak etmiyorum. Şu anda gereksiz, seviyesiz ve saçma tartışmalara neden olan konu "bir derdim var" daki paylaşma ve güya okunduğu, benim bir önceki mesajda sorduğum konu bu nedenle bu.
Ben forumu takip ettiğim için, forumu takip eden tüm üyelere saygı duyulmaksızın yapılan konuşma ve yorumlar beni rahatsız ediyor.

Bana ısınıp ısınmamanız benim için önemli değil, forumu okuyan ve dileyen tüm üye ve ziyaretçilerin sizin bu tür yorumlarınıza karşılık benim düşüncelrimi bilmek hakkı. Fakat bu mesajımdan sonra yapacağını herhangi bir yorum, önyargı vb cevap vermeyeceğimden emin olabilirsiniz

Valla bize yandaslik, sahtekarlik suclamalari geliyorsa bende diledigimi soyleyebilirim, cunku bende suphe uyandirdi simdi bu durum. Ayrica bu forumda saygi kullarini ihlal eden bir kisi tabiki de hos gorulmez. Yoksa, fali cikmayan kisiler hakkinda hic olumsuz birsey soylemedik, frekanslari uyusmadi dedik ve baska falcilar onerdik, bu hep boyle oldu.. Biz epeydir burdayiz ve bi cok tecrubemizi paylastik, hepimiz birden yalanci ve reklamci olamayiz. Sonradan gelen birisinin kotu tecrubesi yuzunden iyi bir falci birden kotu falci olamaz. Ben yasadigimi bilirim ve cikan fallarimi.. gerisi umrumda degil acikcasi.

Valla arkadaslar isin asli ben falcilarimi bulmusum, dilerim sizlerde bulursunuz.. hani alacagimi aldim forumdan sagolun varolun.. bundan sonra cikan fallarimi paylassamda ancak nazar degdirirsiniz ki anlatmiyorum zaten detaylari.. hani yani cokta paylasasim yok... anladiniz siz beni

Bu arada telefon edip beni elmandomu neydi ona sikayet eden kim ? Bu kadar samimi oldugunuzu bilmiyordum, burada yasananlari anlatirken benim yeniden evlenip evlenmeyecegimi de araya sokup sorabilir misiniz ?

zahmet olacak ....

Bu arada mesajlarin arasinda su kursuncu kadinin mesajida silinmis. Bana en son kursun doktugunde bir melek verdi, al bunu hep yaninda tasi, ne zaman basin SIKISIRSA sana yardim edecek demisti.. ve gulmustum. Ciddiye bile almadim hatta dedigi seyleri bile yapmadim. Ama ona sarilacagim bir olay yasadim ve sadece diledim. Dua ettim hersey yoluna girsin diye.. ve ayni gun dilegim kabul oldu. Bu tesadufmuydu bilemiyorum, ama iki kere denedim bunu ve ikisinde de gayet basariliydi. Sanirim birseyi gonulden istemek yetmiyor, bazen dua, bazen ugur getirdigini dusundugumuz esyalar ve bazen de bu teyzenin bana verdigi melek gibi seyler bize inanmamizi daha cok sagliyor. Isin puf noktasi bu, yada ben kendimi boyle inandirdim. Aman neyse cozdugumde bu olayi, kitap yazip zengin olmayi dusunuyorum

gerçekten konu artık sıkıcılaşıyor.elmira nın yandaşlarına dıyecek söz yok zaten.burda olup bıtenlerı telefonla bıldırecek kadar samımıler masallah.ama sonrada bız elmıranın yakını degılız savunmuyoruz sadece falları bıze cıkıyor denılıyor.bu konu baslıgının tamamen saptırıldıgını dusunuyorum.yazık oluyor.onceden cokguzel sohbetler olurken sımdıyse sadece tartısmalar yer alıyor.yonetıcıler lutfen duyarsız kalmayın buduruma ve lutfen caresıne bakın...

bu ne yaa ortık iyice karışmış, fal topigine hale elmiş,bi normale dönermisiniz artık arkadaşlar ......
artık çıkan fal haberleri okuyalım diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…