Simdi hedef degistirmeyin ! Sizle asla dalga gecmedim, sacmalamissiniz !
tek dalga gectigimiz ve sarlatan dedigimiz de falcilardir. Sebebini de benden iyi biliyorsunuz....
Her birinin burada 3-4 tane uyeligi vardi ki tek tek cikarip onunuze serdik. Ek olarak uyelerin bir derdim vardaki konularindan bilgi toplayip kendisine bu kisi geldiginde sanki herseyi biliyormus gibi dokturmeleri ise ayri skandaldi....
ben boyle 3-4 uyelik alip bu dedigimi yapanlara sarlatan diyorum.... Bu arada caktirmadan bir falciya yonlendirenleri de ayni kefeye koyuyorum....
Forumda uyeler ortaligi gerdigi yetmedi yoneticelermi eklendi.. kime sikayet edebiliyoruz bi fikriniz varmi?
tek dalga gectigimiz ve sarlatan dedigimiz de falcilardir. Sebebini de benden iyi biliyorsunuz....
Her birinin burada 3-4 tane uyeligi vardi ki tek tek cikarip onunuze serdik. Ek olarak uyelerin bir derdim vardaki konularindan bilgi toplayip kendisine bu kisi geldiginde sanki herseyi biliyormus gibi dokturmeleri ise ayri skandaldi....
ben boyle 3-4 uyelik alip bu dedigimi yapanlara sarlatan diyorum.... Bu arada caktirmadan bir falciya yonlendirenleri de ayni kefeye koyuyorum....
Sayın Yönetici, derdim var dediğiniz yerden bilgi toplanması söyleminin doğru olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz ? Silmiş olduğunuz tüm mesajları okursanız saldırı sadece bir falcıya değil, özelden mesajlaştığı üyelere de. Herkes mi suçlu ? Herkes mi dolandırıcı ?
Bir diğer sorum, Yönetici olarak siz neden kişilere, konulara bu kadar müdahilsiniz ?
Isin garip tarafi, arkadas fal baktirmis Elmiranin tek anlattigi sey forumda paylastigi seymis, iyi de neden soru sorma geregi duymadi. Kart cektiriyor oysaki, tarzi bu.. soru sorduruyor. Garip.. bunun altinda baska birsey yatiyor, bundan sonraki fal tecrubelerini paylasinca anlariz, kokusu cikar yani.
1 ben yonetici degilim yonetici dedikleri kisi yagmurluk isimli arkadas....
2 ben fal baktiranlara kotu bir kelime kullanmadim israrla konu boylemis gibi algiliyorsunuz ya cok alingansiniz ya da okudugunuzu yanlis anliyorsunuz
3 falcilari burada bize sikayet eden sizlersiniz ve cogunun ne oldugunu burada onunuze doktuk
4 Bir derdim var konusunu bir kenara birakin baska bir uye burada yazistigi kisinin bir falcinin telefonunu aldiktan sonra dusuruldugu tacizi(cinsel tacizden bahsediyorum ve konuyu, kim oldugunu paylasirsam cok buyuk tehditler aldigini) benle paylasti, lutfen uyarin insanlari dedi ve kendisine bana net delillerle gelin dedim. Bu sebepten izin verinde emin oldugum konularda kendi yorumlarimi yapayim
5 siz kendinizde bana cevap verme hakki bulurken benim soylediklerimden bu kadar neden rahatsiz oldunuz ?
6 bana cevap vermeyin lutfen zira nasilsa siz bana ben size isinamadik !
hayir bu kisi yalan soyluyorsa bunu da cikartiriz ortaya ! Lakin yorum yapana da biraz saygi degil mi ! X hakkinda kotu konustu diye linc girisimine ne gerek var ? Bu arada baki nsizin bir yorumunuz sonrasinda ablanin biri bana saldirmaya basladi basogretmen yapti gerci sevdim bu benzetmeyi ama bakin yorumlarin nasil yon degistirdigini gordunuz mu ?
bu arada fal baktiranlara asla kotu birsey soylenemedi ! bunu boyle anlayana ve anlatana sasarim ! Boyle bir yargim olsa bu bolumu hic acmazdim.... O yuzden boyle anlamlara mahal verecek aciklamalardan uzak durun....
İstediğiniz herşeyi yapmakta özgürsünüz. Katlanacağınız şey sadece sonuçlardır...
imzama bayiliyorum az sonra sebebini anlatacagim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?