İstanbul'da Fal - Falcılar

emin ol elmiranda da çıkan fallarında da gözümüz yok.allah daha da versin

Ama cidden nazar degiyor ya, kendi kendime bile degdiriyorum birak baskasini.. en iyisi anlatmamak ve risk almamak :)

Canı gönülden katılıyorum sana

ya niye herkes birbirine giriyo böyle :S ya yeter kapatalım bu konulşarı güzel sohbetler nerde hakkten şöyle eğlendiğimz tavsiye aldığımız verdiğimiz fal haberlerni paylaştığımız ya yeter bu gerginlik :S

Bu arada telefon edip beni elmandomu neydi ona sikayet eden kim ? Bu kadar samimi oldugunuzu bilmiyordum, burada yasananlari anlatirken benim yeniden evlenip evlenmeyecegimi de araya sokup sorabilir misiniz ?

zahmet olacak ....

Ben bakayım ücretsiz

Arkadaslar su kursuncu teyzenin telini lutfen sormayin daha fazla. Yokmu etrafinizda iyi doken birileri. Her yer kursuncu dolu zaten. Bu teyzeye ulasmak cok zor, bende zamaninda aramistim ama birak randevu almayi telefonu dahi acmadi ve arkadasim ayarlayabildi, akrabasi daha onceden dokturmus diye. Yani torpil lazim :)) Tel'ini kayit etmedim bende zaten yok, ama aramayi denersenizde zaten ulasilmasi zor kisi. Zaten kadincagiz yasli ve bi kac kisiye kursun dokuyor o kadar, para dahi almiyor nerdeyse. Yani bu isi parasina yapmadigi icin, cok az kisiye dokuyor.

Bu arada anlatmicam anlatmicam dedim anlaticam yaa..
Fallar tersine gidiyor diyerek Denizden'in soyledigi Ayhan'a gidiyim dedim. Tum gercekleri aci olsada soylesin, gelecekte bakalim beni neler bekliyomus diye bodrum kata indim. Bayagi gercekleri yuzune vuruyor sahiden de, karakter analizi guzeldi. Bu adam seni asla aramaz, zaten uzulmez bile bu tip erkekler. Bir daha sizi bi arada gormuyorum, dedi. O an sevgilimle icimde vedalastim tekrar o kadar acitti, ama toparladim sonra. Bir daha aramak sormak yok dedim. O'da zaten aramaz cok gururlu ve ayrica arayacak yuzde kalmamisti son olayda. 2. - 5. ayda soyle bi adam karsina cikicak diye anlatmaya basladi, anlattigi kisiyi daha once Hasan bey'de soylemisti.. aha dedim neyse boyle biri cikacaksa varsin olsun . Guzel seyler soyledi bende mutlu olarak ayrildim. Sonra bi kizla tanistim o cafe'de ve beni karsi caprazda calisan Ahmet beye yonlendirdi. Bir daha kidikoy'e zor giderim diye onada ugriyim dedim. Oda cok basariliydi karakter analizi ve gecmisimle alakali. Cokta uzatmiyor zaten, suan yasadiklarima ve gelecekte merak ettigim konulara yoneldi. Oda benzeri kisi ile tanisacagimi ama tek farkla iki kisi arasinda kalacagimi soyledi. Ve benimki icin "bu adam cok mahcup ama seni aricak, sen aramicaksin" dedi. Hani normalde arayabilen bir insan degildir, duygularini gostermekte zorlanir, ayrica garip bir gurur anlayisi var, arayamaz.. kaldiki ben guzel bi veda yapmisim, artik bitirmisim icimde.. hani ne diye arasin ki. Hee hee dedim kafa salladim. Subat 21.. senin tarihin dedi. Hala o tarihte ne olucak merak ediyorum =)) .. ve gel gelelim cikan fala. Gectigimiz sali, tum gun kasim segirdi, bugun birsey olucak ama hadi hayirlisi dedim icimden ve eve geldim, yemegimi yaptim yiyorum. Telefon geldi, kesin Betul yada Burcu'dur diye telefon'a yoneliyodum ki... benimki. Ve gerisi bende kalsin. Hic beklemedigim bi hareketti, gayette net bitirmistik oysaki. Ama yaptigi itiraflar daha onceden tanidik gedi, Elmira, Hasan bey, Ahmet bu konuda tam bir nokta vurusu yapti kendilerini tebrik ediyorum. Ileride ne olur ne yasanir bilemem, ama bu adam yol'a geldimi? geldi!

Kucukyali elif
Arkadaslar elife baktiranlardan cikan bisiler oldu mu? Zaman vermiyordu sanirim kendisi ama yine de belki soyledigi bisiler ile
Ilgili gelisme yasayanlar olmustur

gerçekten bu paraları veriyor musunuz falcılara. iyi yere tezgah açmış adamlar

adamları zengin ediyosunuz valla ohhh kebap iş

karar verdmm bende konu komşuya bakcam.hemde öyle 50-100 tele gibi fiyatlarla değil.20 tele verseler yeter

falda bilmiyorum artık annemin gün dedikodularına 2 tanede ekledim mi ohh mis valla

ne uğraşacam kpssyle de mi ama. aldığım parayla sskmı da yatırrım

zatee bizim millete din-iman-büyü-muska-cin v.s....de senden iyiisi olmaz

not:Kazen abi, beni banlama.dalga geçmedm... evde yalnızım kkda olmasa çatlarım

Belki merak edenler vardır ..
Aralık 17 de girip ümitsiz olduğum sınavım oldukca yüksek bir ortalamayla verdim :)
Lisansımı almaya hak kazandım ..
dua edenlere cok teşekkürler

tebrikler minik çok sevindim,
sınava girerken baya sıkıntılıydın çünkü,ama herşeyi geride bırakıp daha güzel şeylerin olmasının senin elinde olmasının bir göstergesidir belkide bu

Tebrik ederim minik :)

hadi gözün aydın minikdepresif.çok sevindim senin adına

tebrikler minik çok sevindim,
sınava girerken baya sıkıntılıydın çünkü,ama herşeyi geride bırakıp daha güzel şeylerin olmasının senin elinde olmasının bir göstergesidir belkide bu

teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben o moral ve o çalışmayla bu sınavı atlattım ya gerçekten zekiyim bunun özgüveniyle durmak yok yola devam

Belki merak edenler vardır ..
Aralık 17 de girip ümitsiz olduğum sınavım oldukca yüksek bir ortalamayla verdim :)
Lisansımı almaya hak kazandım ..
dua edenlere cok teşekkürler

Allah iyi iyilerinide versin miniğime

Son düzenleme:
Burası karışmış ama ben gene de yazayım:

Pelin'in bana söylediği tarihe 2 gün var ve dediği çıkarsa gerçekten mucize olur, o kadar tersine gidiyo ki herşey, neyse bekleyip görücez, o kadar Pelin Pelin diye gittim işallah hayalkırıklığı yaşatmaz bana

canım ya moralini bozmak istemem ama pelin sallıyor biraz banada bir sürü şey dedi ama tersi oldu şimdilik verdiği tarihten aylar geçti hala aynı durum ama o anı çok iyi bilmişti sevgilimin melseğini bildi şak diye ya çok şaşırmıştım bide bizim sektörler farklı ama yine söyledi neyse inşş seninki çıkar dedikleri pelin ablanın .

Sevgili Trouzendy, Melahat hanımın bilgilerini Falcolic isimli üyeden sormuştum. Malesef bana geri dönmedi. Yeni bir bilgiye ulaşırsam söz burada paylaşırım. Hoşçakalın.

edirnedeki melahat hanımın teli bende yok.ben de istiyorum kimde varsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…