emin ol elmiranda da çıkan fallarında da gözümüz yok.allah daha da versin
evt edirneli melahat, numarasına banada yollayın lütfen....
Arkadaslarr Edirne deki Melahatın telını ogrenen bır zahmet atabılırmı nosunu?
Hayır canım, K.mustafapaşa Elif.
Ben burada falcı ismi de kullanmayacağım artık, yönetim kızıyor baksana
Simdi hedef degistirmeyin ! Sizle asla dalga gecmedim, sacmalamissiniz !
tek dalga gectigimiz ve sarlatan dedigimiz de falcilardir. Sebebini de benden iyi biliyorsunuz....
Her birinin burada 3-4 tane uyeligi vardi ki tek tek cikarip onunuze serdik. Ek olarak uyelerin bir derdim vardaki konularindan bilgi toplayip kendisine bu kisi geldiginde sanki herseyi biliyormus gibi dokturmeleri ise ayri skandaldi....
ben boyle 3-4 uyelik alip bu dedigimi yapanlara sarlatan diyorum.... Bu arada caktirmadan bir falciya yonlendirenleri de ayni kefeye koyuyorum....
Bu arada telefon edip beni elmandomu neydi ona sikayet eden kim ? Bu kadar samimi oldugunuzu bilmiyordum, burada yasananlari anlatirken benim yeniden evlenip evlenmeyecegimi de araya sokup sorabilir misiniz ?
zahmet olacak ....
Belki merak edenler vardır ..
Aralık 17 de girip ümitsiz olduğum sınavım oldukca yüksek bir ortalamayla verdim :)
Lisansımı almaya hak kazandım ..
dua edenlere cok teşekkürler
Tebrik ederim minik :)
hadi gözün aydın minikdepresif.çok sevindim senin adına
tebrikler minik çok sevindim,
sınava girerken baya sıkıntılıydın çünkü,ama herşeyi geride bırakıp daha güzel şeylerin olmasının senin elinde olmasının bir göstergesidir belkide bu
Belki merak edenler vardır ..
Aralık 17 de girip ümitsiz olduğum sınavım oldukca yüksek bir ortalamayla verdim :)
Lisansımı almaya hak kazandım ..
dua edenlere cok teşekkürler
Burası karışmış ama ben gene de yazayım:
Pelin'in bana söylediği tarihe 2 gün var ve dediği çıkarsa gerçekten mucize olur, o kadar tersine gidiyo ki herşey, neyse bekleyip görücez, o kadar Pelin Pelin diye gittim işallah hayalkırıklığı yaşatmaz bana
Sevgili Trouzendy, Melahat hanımın bilgilerini Falcolic isimli üyeden sormuştum. Malesef bana geri dönmedi. Yeni bir bilgiye ulaşırsam söz burada paylaşırım. Hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?