İstanbul'da Fal - Falcılar

A

Simdiye kadarki fal maceralarimda oyle birini gormemistim.. Bildigim hatta 10 sene ewwel sadece edirnede bi mahallede kiyikta bir ewde baktigiydi.. Telde falan bakmiyordu..

bu melahat hanım kaç yaşlarında acaba?
çoook yıllar öncesinde annemlerin kıyıkta fal baktırdığı bir bayan vardı
inanılmaz herşeyi bilmişti
ama adı mı mualla diye hatırlıyorum sanki
belki de melahattir
numarasını bilen varsa bana da yollmasını rica ediyorum

edırnede ben bı çarşı ıcınde fal baktırdım gercekten tırstım o sıralar evlılık bekledıgım ılıskım onun dedıgı tarıhte,onun dedıgı sekılde ılışkım bıttı.Ve sımdı arada dedıgı olaylar cıkıyor bakalım.edırnedekılere öneririm.tam bılmesemde anlatmaya çalışırım yerını.

Bu edirnede ki bayan çingene mi acaba?eğer öyleyse benim 2 tane bildiğim edirneli çingene fal bakan bayanlar var..onlara sorarım numarasını...yada adresini bulmaya çalışırım...ben de meraklandım şimdi...

malta1977;22852807]Bu edirnede ki bayan çingene mi acaba?eğer öyleyse benim 2 tane bildiğim edirneli çingene fal bakan bayanlar var..onlara sorarım numarasını...yada adresini bulmaya çalışırım...ben de meraklandım şimdi..

çingenemi bilmiyorum fakat edirneli olupta kadını duymayan yok....kıyık lı köyündeymiş, eserekli bişeymiş dellendimi bakmıyorum gidin diyormuş falan.....
sen sor bence biliyor olabilirler..... numarası olsunki boşa gidilip dönülmesin yaniiii......duydugum kadarıyla 25e bakıyormuş...
birde yine edirnenin içinde 10 liraya fatma diye biri varmış gitmişken onada baktırayım diyorum fakat onunda teli yok onuda sorarmısın lütfen

minikdepresif ,sınavının iyi geçmesine sevindim buaradaa söylemeden geçmek istemedim......herşey gönlünce olsun......

Kesin bilirler..Hem edirneliler hem de aynı mesleği yapıyorlar...Yanlız haftaya bulabilirim bu bayanları..sanmam telefon yoktur...tarih ederler...ben sorun etrafınızdan edirnedeki akrabalarından derim ama oda zaman alır bayağı..Umarım birileri çıkar hemen numarasını bilen...

Belki merak edenler vardır ..
Aralık 17 de girip ümitsiz olduğum sınavım oldukca yüksek bir ortalamayla verdim :)
Lisansımı almaya hak kazandım ..
dua edenlere cok teşekkürler

Sevgili Minik, inanın çok sevindim. Sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Hoşçakalın.

Belki merak edenler vardır ..
Aralık 17 de girip ümitsiz olduğum sınavım oldukca yüksek bir ortalamayla verdim :)
Lisansımı almaya hak kazandım ..
dua edenlere cok teşekkürler

Çok ama çok sevindim. Bu sınav, yolundaki sıkıntıları dağıtan bir dönüm noktası olur inşallah.
Ben biliyordum zaten geçeceğini, boşa mı dua ettik Şaka tabii ki, biz kimiz ki, Allah dilemedikçe hiçbirşey olmaz.
Tebrik ediyorum canım. Nice başarılara...

Bu arada ben yaklaşık 10 gündür forumu takip edemiyorum. Şu bizim tekerlekli sandalye işi n'oldu? Yapmamız gereken birşey var mı?
Bu kadar ilgisiz kaldığım için kendimden utanıyorum, ama gerçekten sebebim var. Baksanıza o kadar zamandır üyeyim, mesaj sayım hala 100'ün altında

Herkese iyi geceler...

Aylarrr oncee yazmıstım burda edırnelı melahat dıye,o zaman buranın sureklı uyelerı farklıydı:) benım bıldıgım edırnedekı melahatın bnm bırcok akraba kuzen arkadas herkesın gıtmıs olması ve benım bolcana o taraflara gıtmeme ragmen hala melahatcıgıme gıdememıs olmam:) bır arkadasımı kovmustu evden bu kadın bununda sebebı edırnede okuyan 3 kız arkadasım gıtmıs zamanında cok severım bırazda fazla hareketlı hatunlardı ozaman:) bolca sevgılı degsıtırdıklerı donemlerdıı melahat bunları cıdden kovmus gıdın her hafta baska bır sevgılının koynuna gırıp gırıp bana gelmeyınnn edepsızlerr sızı dıye hahaha amann üniversitee yılları işte:)

puhahaha iyi yapmis .. supermis ya

Gun sayma sakin.. cikarsada ya gec ya daha erken olur yani, tam gunune denk gelirse sansadir onu diyim.

Allah iyi iyilerinide versin miniğime
teşekkürler fistiküm
tebrik ederim :)

minikdepresif ,sınavının iyi geçmesine sevindim buaradaa söylemeden geçmek istemedim......herşey gönlünce olsun......
teşekkür ederim sizinde ..
Sevgili Minik, inanın çok sevindim. Sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Hoşçakalın.
çok teşekkürler
canım benim sınav açıklanınca yolladıgın dua geldi aklıma :)
benim için mucize gibi bişi oldu bu sınav ..

kart konusunda ise istediğim hassasiyeti göremedim maalesef..
falcı için birbirine girenler , kart konusu olunca sus pus oldular ..
bide kendini bilmez 3-5 dengesiz mürit diye adlandırıcaktı yazsam o yüzden sayfadan çıktım..
bireysel olarak elinden geleni yaptın canım ..
bende ..
hayırlısı gerisi ..

evet buudur 15 kişi gönlü güzel bi arkadaşımız sayesinde tamamlandı.
ismini zikretmemi istemiyorsun biliyorum , umarım senin için herşey yolunda gider.
gönlü zengin arkadaşım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…