İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bu başlıgı görünce şok oldum!bende baktırdım bu şarlatana bende diyorum nasıl yani sadece kağıda yazdıklarımı bildi?aynen sana yaptıklarını banada yaptı. Beni çok korkuttu bana senin tipindekileri çok sever benimkiler dikkat et gece yanına gelebilirler gelirlerse bilki musallat oldular dedi bende biliçaltı olarak gördüğümü zanettim aradım korkma halledriz diyip benden bir ton para istedi.Yazık bizim gibilere gülüyordur arkamızdan:d Evinide b.k götürüyor bahanesi de onun üç harflileri izin vermiyormuş.Yokmu başka bu yalancı şarlatana giden bunu yaptıgı düpedüz şarlatanlık.Buradan gidenleri uyarmayı görev bildim bende. Hepinize fala ihtiyac kalmadan mutlu bir yaşam diliyorum.

evet buudur 15 kişi gönlü güzel bi arkadaşımız sayesinde tamamlandı.
ismini zikretmemi istemiyorsun biliyorum , umarım senin için herşey yolunda gider.
gönlü zengin arkadaşım ..

Sevgili Minik size ve 15 kişilik gruba sonsuz teşekkürler. Oh gerçekten çok mutlu oldum ya. İnşallah yeni oluşumlarda görüşmek dileğiyle hoşçakalın.

Ewet ewet kiyikta ama adi melahat ti..

Ewet cingene mahallesinde oturuyordu.. Cingene gibi konusuyordu ama bence cingene deildi.. Cingenelerin icindeydi ewet ya sana zahmet bi sordursanaa..

Ewet ewet oyle biseydi.. Bi sira wardi anlatamam almanya dan bile gelip siraya giren vardi.. Universiteye gidiyordum o zamanlar..gidin manitalarinizla pastanede tatli yiyin burda be isiniz var bakmiyorum die kovuyordu.. Cunku cok sira vardii avlusunda.. Cok eski kohne bi ewde bakiyordu sadece orda bakabiliyordu.. Fena biseydii..

kızlar ıkı gun once laf cafe ye gttım bakırkoy andac ve çiğdem e baktırdım
andaş pek hoşuma gıtmedı ama çiğdem direkt isim bıldı erkek arkadasımı
bız ayrıldık ama arayacak dedı. andac ta arayacak dedı bakalım
bırde iş durumumla ılgılı bıseyler soyledı ama çiğdemden cok memnun kaldım ben aynen herseyı bıldı. erkek arkadasımın tenini, işini, nasıl bı karakterde oldguunu..
şaşırttı yanı benı

Aaaa laf cafe çok yakın bana, şimdi bide çiğdem çıktı :18: Du biraz bekliyeyim gitmek için hemde çok kar var hava soğuk

Son düzenleme:
Arkadaşlarım ,

Ha gayret bulun şu edirnedeki melahati
Topluca gidelim çok merak ettim yawww :18:

Bakalım bizide şaşırtıcak şeyler söyeleyecek mi

Yasasin kotulukk .. falinin ciktigina sevindimmm, ama seviyorsan bence kiyamazsin kiz.. hadi itiraf et

hayırrr dönmemmm,o bana kıyarken iyiydi.hem de herşey iyi giderkenfalların devamında nikah onla diyolardı hep ama artık oluru yok,erkek dediğini böcek gibi ezecen,yoksa kıymetin bilinmez,akıllandım,sıradaki gelsinnn

Hem de ne sasirtma agzimiz acik kalmisti.. Hala bakiyorsa edirneye gitmeye deger.. Bildigim kadariyla telde bakmiyordu..

nolcek edirne 2 saatlik yol bir hafta sonu gideriz uçan süpürgemize biner

selam kızlar iyiakşamlarrr
hatırlarsanız geçen hafta salı günü bakırköydeki duyguya gitmiştim ve sizlerle paylaşmıştım..bana 10 gün içinde işe gireceqimi söylemişti...bugün sabah uyandım ve 10.gün doluyor duyguda fos çıktı diye düşündüm...ilanlara baktım olur hiçbişey yoktu...ön muhasebe üzerine iş bakıyorum ben...elemanonlınde diqer adlı kategoriye ümitsiz bir şakilde göz attım..bulunduqum bölgede bir ön muhasebe ilanı gördüm aradım ve görüşmeye gittim...beni 1 haftalık denemeye aldılar ve bugün başvurduktan sonra orda kaldım ve ilk günümü geçirdim...bilmiyorum 1 haftalık deneme sonunda hakkımda ne karar verilir ama en azından duygunun dediqi çıktı 10 gün içinde işe başlıcaksın dedi ve ben 10.günün sonunda işe girdim...çok mutluyum...paylaşmak istedim sizlerle...inşallah 1 haftalık sürede işi öqrenilirim ve kalıcı olurum..

tebrik ederim cnm..insallah daha daha iyileri olur hayatında.. kar sana bereket getirmiş :)

tebrik ederim cnm..insallah daha daha iyileri olur hayatında.. kar sana bereket getirmiş :)

aminn çok teşekkür ederim canım...Allahın izniyle fal çıktı ama şimdide 1 haftalık dönemi atlatma sıkıntısı başladı içimde...inşallah 1 hafta sonra tekrar buraya gelir işe devam ediyorum diyebilirm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…