kızlar uzun zamandır bu topiği dışardan takip ediyorum.. burada adı gecen çogu falcıya gittim kimi iyi kimi kötü bakıyor.
yalnız güneşlideki SEDA resmen bir üçkagıtçı!!!!!!!!!!!!!!! insanı korkutup yok üç harflileri,varmış yok musallat olurlarmış diye aptal yerine koyuyor insanları.. size kagıdın ortasına yazdırıp o parcayı avucunun içinde saklayıp sonra size ya gözünüzü kapattırıp yada yan cevirip o kagıdı okuyor önündeki deftere not alıyor sonra o kagıdıda yırttıklarının içine katıyor zaten dikkat ettiyseniz kagıtta yazanın dışına çıkamıyor.siz siz olun aldanmayın o dolandırıcıya.biz 3 kişi gittik ilk beni aldı ben davayı çaktım yüzüne vurmadım arkadşlarada aynı şeyi yapmış. olacak şey değil ayıp, günah caresiz insanları salak yerine koyuyor.! kızlar siz siz olun hiç emek sarfetmeyen dolandırıcıya pirim vermeyin..
evet buudur 15 kişi gönlü güzel bi arkadaşımız sayesinde tamamlandı.
ismini zikretmemi istemiyorsun biliyorum , umarım senin için herşey yolunda gider.
gönlü zengin arkadaşım ..
bu melahat hanım kaç yaşlarında acaba?
çoook yıllar öncesinde annemlerin kıyıkta fal baktırdığı bir bayan vardı
inanılmaz herşeyi bilmişti
ama adı mı mualla diye hatırlıyorum sanki
belki de melahattir
numarasını bilen varsa bana da yollmasını rica ediyorum
malta1977;22852807]Bu edirnede ki bayan çingene mi acaba?eğer öyleyse benim 2 tane bildiğim edirneli çingene fal bakan bayanlar var..onlara sorarım numarasını...yada adresini bulmaya çalışırım...ben de meraklandım şimdi..
çingenemi bilmiyorum fakat edirneli olupta kadını duymayan yok....kıyık lı köyündeymiş, eserekli bişeymiş dellendimi bakmıyorum gidin diyormuş falan.....
sen sor bence biliyor olabilirler..... numarası olsunki boşa gidilip dönülmesin yaniiii......duydugum kadarıyla 25e bakıyormuş...
birde yine edirnenin içinde 10 liraya fatma diye biri varmış gitmişken onada baktırayım diyorum fakat onunda teli yok onuda sorarmısın lütfen
Aylarrr oncee yazmıstım burda edırnelı melahat dıye,o zaman buranın sureklı uyelerı farklıydı:) benım bıldıgım edırnedekı melahatın bnm bırcok akraba kuzen arkadas herkesın gıtmıs olması ve benım bolcana o taraflara gıtmeme ragmen hala melahatcıgıme gıdememıs olmam:) bır arkadasımı kovmustu evden bu kadınbununda sebebı edırnede okuyan 3 kız arkadasım gıtmıs zamanında cok severım bırazda fazla hareketlı hatunlardı ozaman:) bolca sevgılı degsıtırdıklerı donemlerdıı melahat bunları cıdden kovmus gıdın her hafta baska bır sevgılının koynuna gırıp gırıp bana gelmeyınnn edepsızlerr sızı dıye hahaha amann üniversitee yılları işte:)
kızlar ıkı gun once laf cafe ye gttım bakırkoy andac ve çiğdem e baktırdım
andaş pek hoşuma gıtmedı ama çiğdem direkt isim bıldı erkek arkadasımı
bız ayrıldık ama arayacak dedı. andac ta arayacak dedı bakalım
bırde iş durumumla ılgılı bıseyler soyledı ama çiğdemden cok memnun kaldım ben aynen herseyı bıldı. erkek arkadasımın tenini, işini, nasıl bı karakterde oldguunu..
şaşırttı yanı benı
Ewet cingene mahallesinde oturuyordu.. Cingene gibi konusuyordu ama bence cingene deildi.. Cingenelerin icindeydi ewet ya sana zahmet bi sordursanaa..
Kızlar ritayla ella'nın telini bana verebilecek olan var mııı
Arkadaşlarım ,
Ha gayret bulun şu edirnedeki melahati
Topluca gidelimçok merak ettim yawww :18:
Bakalım bizide şaşırtıcak şeyler söyeleyecek mi
Yasasin kotulukk.. falinin ciktigina sevindimmm, ama seviyorsan bence kiyamazsin kiz.. hadi itiraf et
ella facete varmış ritayıda merak ettım
Hem de ne sasirtma agzimiz acik kalmisti.. Hala bakiyorsa edirneye gitmeye deger.. Bildigim kadariyla telde bakmiyordu..
nolcek edirne 2 saatlik yol bir hafta sonu gideriz uçan süpürgemize biner
selam kızlar iyiakşamlarrr
hatırlarsanız geçen hafta salı günü bakırköydeki duyguya gitmiştim ve sizlerle paylaşmıştım..bana 10 gün içinde işe gireceqimi söylemişti...bugün sabah uyandım ve 10.gün doluyor duyguda fos çıktı diye düşündüm...ilanlara baktım olur hiçbişey yoktu...ön muhasebe üzerine iş bakıyorum ben...elemanonlınde diqer adlı kategoriye ümitsiz bir şakilde göz attım..bulunduqum bölgede bir ön muhasebe ilanı gördüm aradım ve görüşmeye gittim...beni 1 haftalık denemeye aldılar ve bugün başvurduktan sonra orda kaldım ve ilk günümü geçirdim...bilmiyorum 1 haftalık deneme sonunda hakkımda ne karar verilir ama en azından duygunun dediqi çıktı 10 gün içinde işe başlıcaksın dedi ve ben 10.günün sonunda işe girdim...çok mutluyum...paylaşmak istedim sizlerle...inşallah 1 haftalık sürede işi öqrenilirim ve kalıcı olurum..
tebrik ederim cnm..insallah daha daha iyileri olur hayatında.. kar sana bereket getirmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?