aminn çok teşekkür ederim canım...Allahın izniyle fal çıktı ama şimdide 1 haftalık dönemi atlatma sıkıntısı başladı içimde...inşallah 1 hafta sonra tekrar buraya gelir işe devam ediyorum diyebilirm...
selam kızlar iyiakşamlarrr
hatırlarsanız geçen hafta salı günü bakırköydeki duyguya gitmiştim ve sizlerle paylaşmıştım..bana 10 gün içinde işe gireceqimi söylemişti...bugün sabah uyandım ve 10.gün doluyor duyguda fos çıktı diye düşündüm...ilanlara baktım olur hiçbişey yoktu...ön muhasebe üzerine iş bakıyorum ben...elemanonlınde diqer adlı kategoriye ümitsiz bir şakilde göz attım..bulunduqum bölgede bir ön muhasebe ilanı gördüm aradım ve görüşmeye gittim...beni 1 haftalık denemeye aldılar ve bugün başvurduktan sonra orda kaldım ve ilk günümü geçirdim...bilmiyorum 1 haftalık deneme sonunda hakkımda ne karar verilir ama en azından duygunun dediqi çıktı 10 gün içinde işe başlıcaksın dedi ve ben 10.günün sonunda işe girdim...çok mutluyum...paylaşmak istedim sizlerle...inşallah 1 haftalık sürede işi öqrenilirim ve kalıcı olurum..
Cok mutlu oldum senin adina.. Burcu'da istikrarli cikan falcilar arasinda. Bakirkoy bana uzak dusuyor, hic o tarafa gidemiyorum.. hele kar kista cok zor. Yazin filan gidilebilir
burcu kim acaba? nerede bakıyor?
hayırrr dönmemmm,o bana kıyarken iyiydi.hem de herşey iyi giderkenfalların devamında nikah onla diyolardı hep ama artık oluru yok,erkek dediğini böcek gibi ezecen,yoksa kıymetin bilinmez,akıllandım,sıradaki gelsinnn
Merhaba Kizlar,
Bu sanirim 5. yazisim ama forum cok aktif ve surekli yeni seyler yaziliyor:)
Ben Rita'nin numarasini ya da adresini ariyorum. Bi cok kisiden ismini duydum, iyi baktigina inaniyorum. Eger baska tavsiyeleriniz varsa o ayri tabi. Ben daha once Duygu'ya gitmistim. Duygu'nun enerjisi cok yuksek, sizinle ilgili her seyi biliyor. Hatta oturdugunuz anda direkt isminizin harflerini bile soyluyor. Ama gelecegi kesinlikle bilemiyor. Sadece 3.gozu falan acik sanirim, ya da enerjisi cok yuksek oyle biliyor hayatinizi.
Ozelden mesaj atamiyorum yeni uye oldugum icin, birisi lutfen bana Rita'nin numarasini yollayabilir mi? Ve deneyimlerini anlatabilir mi?
Tesekkurler!
kızlarrrrrrr cok acıl kadıkoyde gıdılebılecek falcı arıyorum.hanı böyle cok cok begendııgnız oldysa eger paylasırmısınız rezene cafe havva hanım harıcc onu zaten denemeyı dusunuyorum.
Kadıköy Nostradamus Cafe Bİhter hanım'ı öneririm istikrarlı bakıyor, yakın gelecekle ilgili bir çok şeyi tutmuştur. Emine hanım ve Olgu hanımdada iyi fal yorumluyorlar, ama bihter hanım daha iyi yorumlar, birde gidecekseniz öğle saatinde gidin akşam saati geçiştiriyorlar...
Bu arada duygu hanıma bende yıllarca gittim evet enerjisi çok yükse geçmiş ve anlık şeyleri iyi biliyor geleceği hiç tutturamıyor. Ve onun gibi bir çok falcıyı denedim...BU arada Maltepede Zehra isminde bir bayan var, iletişim bilgilerini edindim iyi olduğunu söylediler ama 75 TL ye bakıyormuş acaba daha önce giden var mı? Gİdip gitmemekte kararsızım..SÖyleyenler baktıranların tanıdığının tanıdığıbu yüzden 1 e 1 baktıran arkadaşlar var ise yanıtlarını bekliyorum. Bir ay içinde önemli bir konuda ciddi karar vermem
lazım...
Art niyet aramıyorum yorgun olduklarından dolayı muhtemelen...
çok çok çok mutluyummmm sizlerle paylaşıyım dedimmm beklediğim olduu hiç ihtmal yokken tam 3 gündür konuşyoruz tü tü nazar değmesin :) nasıl oldu bilmiyorum ama ellanın bana dediği son şeyde gerçekleşmiş olduu bi barışmak için adım atması kaldıı ama hergün konuşyoruz hemde bukadar uzaktayken çok mtluyumm bu sefer heh tamam diyorum inş. bozulmazz yaaa valla bir sürü falcıdan sonra zamanda farklılıkda olsa tutanlar oldu :) ama bu sefer tam dediği gibi yaşadım diğer dedikleride çıkmıştı zaten bide bu olunca paylaşıyım dedimmm eğerrr barışmada gerçkleşirseee artık fal olayı yılda bire indircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?