İstanbul'da Fal - Falcılar

bu kadar kotu bi havada gelen sansı, 1 haftada kaybetmeyecegine eminim :)

Cok mutlu oldum senin adina.. Burcu'da istikrarli cikan falcilar arasinda. Bakirkoy bana uzak dusuyor, hic o tarafa gidemiyorum.. hele kar kista cok zor. Yazin filan gidilebilir

burcu kim acaba? nerede bakıyor?

Ben hic baktirmadim, ama forumdan takip ettigim kadariyla bi cok kiside fali cikmis bir falci.. Arkadasa sormak lazim. Zaten simdilik fal baktirmayida dusunmuyorum.. aradan bi bayagi zaman gecsin hele. Benim kafamda belirli falcilar var ve soyledikleride cikiyor hani belki oyle gezmek amacli gidersem Burcu'yada bi ugrarim

Senin gibi bi olamiyoruz yaa.. ben kiyamiyorum, ne biliyim sahiplendim cocugum gibi seviyorum

Merhaba Kizlar,

Bu sanirim 5. yazisim ama forum cok aktif ve surekli yeni seyler yaziliyor:)

Ben Rita'nin numarasini ya da adresini ariyorum.
Bi cok kisiden ismini duydum, iyi baktigina inaniyorum. Eger baska tavsiyeleriniz varsa o ayri tabi. Ben daha once Duygu'ya gitmistim. Duygu'nun enerjisi cok yuksek, sizinle ilgili her seyi biliyor. Hatta oturdugunuz anda direkt isminizin harflerini bile soyluyor. Ama gelecegi kesinlikle bilemiyor. Sadece 3.gozu falan acik sanirim, ya da enerjisi cok yuksek oyle biliyor hayatinizi.

Ozelden mesaj atamiyorum yeni uye oldugum icin, birisi lutfen bana Rita'nin numarasini yollayabilir mi? Ve deneyimlerini anlatabilir mi?

Tesekkurler!

kızlarrrrrrr cok acıl kadıkoyde gıdılebılecek falcı arıyorum.hanı böyle cok cok begendııgnız oldysa eger paylasırmısınız rezene cafe havva hanım harıcc onu zaten denemeyı dusunuyorum.

Bu arada duygu hanıma bende yıllarca gittim evet enerjisi çok yükse geçmiş ve anlık şeyleri iyi biliyor geleceği hiç tutturamıyor. Ve onun gibi bir çok falcıyı denedim...BU arada Maltepede Zehra isminde bir bayan var, iletişim bilgilerini edindim iyi olduğunu söylediler ama 75 TL ye bakıyormuş acaba daha önce giden var mı? Gİdip gitmemekte kararsızım..SÖyleyenler baktıranların tanıdığının tanıdığı bu yüzden 1 e 1 baktıran arkadaşlar var ise yanıtlarını bekliyorum. Bir ay içinde önemli bir konuda ciddi karar vermem

lazım...

kızlarrrrrrr cok acıl kadıkoyde gıdılebılecek falcı arıyorum.hanı böyle cok cok begendııgnız oldysa eger paylasırmısınız rezene cafe havva hanım harıcc onu zaten denemeyı dusunuyorum.

Kadıköy Nostradamus Cafe Bİhter hanım'ı öneririm istikrarlı bakıyor, yakın gelecekle ilgili bir çok şeyi tutmuştur. Emine hanım ve Olgu hanımdada iyi fal yorumluyorlar, ama bihter hanım daha iyi yorumlar, birde gidecekseniz öğle saatinde gidin akşam saati geçiştiriyorlar...

Art niyet aramıyorum yorgun olduklarından dolayı muhtemelen...

Rita'nin cok iyi oldugunu duydum, eskisi gibi olmadigini soyleyenler de var tabi. Eger birisi ozel mesaj atarsa numarasini/adresini cok sevinirim! Size de iletirim tabi snra:)

Selam tekrar,

Forum cok hizli ilerledigi icin tekrar yazma geregi duydum:) Eger bilen, daha once giden varsa Rita'nin iletisim bilgilerini paylasabilir mi? Nasıl gidilir, telefon numarasi nedir? Tavsiye eder misiniz, deneyimleriniz nelerdir? Simdiden tesekkurler!!! Gordum giden kisileri ama yeni uye oldugum icin ozel mesaj atamiyorum, lutfen ozelden mesaj atabilir misiniz?? Cok tsk :)))

Son düzenleme:
[sıze=3]merhaba arkadaşlar ben beyoğlu melekler kahvesinden ayrılan kerimi arıyorum başka bir yerde çalışıyormuş nerede olduğunu bilen duyan var mı gerçekten muhteşem fal bakıyordu.haberi olan acil ulaşamaz mı bana[/sıze]

çok çok çok mutluyummmm sizlerle paylaşıyım dedimmm beklediğim olduu hiç ihtmal yokken tam 3 gündür konuşyoruz tü tü nazar değmesin :) nasıl oldu bilmiyorum ama ellanın bana dediği son şeyde gerçekleşmiş olduu bi barışmak için adım atması kaldıı ama hergün konuşyoruz hemde bukadar uzaktayken çok mtluyumm bu sefer heh tamam diyorum inş. bozulmazz yaaa valla bir sürü falcıdan sonra zamanda farklılıkda olsa tutanlar oldu :) ama bu sefer tam dediği gibi yaşadım diğer dedikleride çıkmıştı zaten bide bu olunca paylaşıyım dedimmm eğerrr barışmada gerçkleşirseee artık fal olayı yılda bire indircem

allha bozmasın mutluluğunu
İşallah hepmizin dileği gerçekleşir ve fala ihtiyaç duymayacağımız mutlu günler gelir

xena001 sorduğunuz falcıların telefonununa ankara topiğinden henüz hiç birimiz ulaşamadık. Söz ulaştığım günü sizinle paylaşırım. Hoşçakalın.

Arkadaşlar,
Taksim İnci Cafe Binnur giden bilen var mı ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…