İstanbul'da Fal - Falcılar

Senin gibi bi olamiyoruz yaa.. ben kiyamiyorum, ne biliyim sahiplendim cocugum gibi seviyorum

tatlım bnd sen gibiydimm,anne babası ölmüş yazık incitme,kıyma dedim.ama bana ne dese beğenirsin,sen çok hanımefendisin.bana karşı çok şefkatlisin o üzden sana böle yapıyorum,bana karşı anlayışlı olmasan sana böle yapamazdım.sana acımayana sen hiçç acıma.parmağıma yüzüğü tktı.bi gün öncesinde cok özledim yarın yanına glcem dedi ama birdaha ne tlf actı ne başka bişey.profil smini bile değiştirmeye vakit buluyodu,bana ayıramadı aylarca,ameliyat oldum,atandım,doğum günüm,iki bayram geçti aramadı,üstelik başka bir kızın doğum günü kutlamasında fotosunu yakaladm.sen olsan affedermisin.gayet hoş ve alımlı bir kızım.kısmetimde fazlasıla kabarık,hiççç dönüp bakmıycam,duygularıma yenik düşmücem.falcılara inat evlenmicem onla

Hayırlı olur inşallah(gecen gun uzulmekle kaldınız....neyse artık aglamayın da.....)güzel haberlerinizi bekliyoruz

arkadaşlar herkese merhaba. rita'nın teli olan var mı?

bir de ritaya giden varsa izlenimlerini anlatabilir mi???

Merhaba,
Ben bugün Kadıköy Nostradamus'a Bihter Hanım için gittim ama burada o isimde biri yok dendi. Bu arada Havva Hanım da Rezene Kafe'den ayrılmış, bilginize.

Merhaba,
Ben bugün Kadıköy Nostradamus'a Bihter Hanım için gittim ama burada o isimde biri yok dendi. Bu arada Havva Hanım da Rezene Kafe'den ayrılmış, bilginize.

havva hanım ayrılmış mı, eyvah gidemeden ayrıldı demek. telefon numarasını falan alabildiniz mi?

Arkadaslar merhaba

dun aksam uyku tutmadıgından, forumu okurken basladım Edirneli Melahati arastırmaya :) neyse edirne-kıyıklıların kurdukları forumlardaki 5--6 kişiye Melahate nasıl ulasabilecegimizi sordum, hatta oraya gezi yaptıgını gordugum bir motosiklet kulubune bile yazım :)
Neyse 2 kişi yanıt vermiş. ikisi de kendisinin enteresan oldugunu ancak gidince bakacagını tel ile ulasılamayacagının altını cizmiş. enteresan bir kişilik oldugunu da vurgulamıslar :)

sansa dansa yani..
bu arada forum da ondan memnun kalmayanlar da var bu arada

bilginize....

Bu akşam chakra kafedeki Sevgi Hanıma gittim
Tarot ,iskambil ,kahve toplam 25,eğlenceli uzun uzun bakıyor her soruna cevap veriyor ama öyle çokda çatır çatır anlatmıyor .
gidilebilir yinede belkide kadın 50 küsürlü yaşında akıcı değil ondan bana yavaş gelmiş olabilir hoş isme kadar herşeyi bildi sonuç olarka diğerleriyle aynı paralelde gitti
İşallah çıkar söyledikleri :44: bende sevinirim

Bu gayretindne ötürü seni kutluyor yanaklarından öpüyorum bana da gidip bakması farz oldu alıcam boyumun ölçüsünü

Bu gayretindne ötürü seni kutluyor yanaklarından öpüyorum bana da gidip bakması farz oldu alıcam boyumun ölçüsünü

:) delidir ne yapsa yeridir der gecersin. Bi de kiyiktan selimiye
Cok guzel gorunuyormus :) gruplardan birinde yaziyodu :)). Ben bgun itibari
İle fal limitimi doldurdum ki zaten son 2 ayni seyleri
Soyledi :) ama bugun ki cok iyi geldi :

senin adina cok sevindim, bende baktirmistim memnunda kaldi, dediklerinin bazilari cikti bazilarinda zamani var bekliyorum, umarim bizde böyle güzel haberleri burda paylasiriz

kızlar size nişantaşı symbol cafedeki nilda'yı öneririm çok iyi bakıyor kesinlikle düzenli olarak gitmeye başladım yakın geleceğimi ve isimleri harf harf çıkardı resmen bir deneyin derim :))

Merhaba Arkadaslar,

Rita'nin iletisim bilgilerini bilen varsa ozelden mesaj atabilir mi?? Daha once de mesaj atmistim. Yeni uye oldugum icin ozelden mesaj atamiyorum. Rita'nin numarasini bilen varsa ya da nasıl gidilecegini bilen varsa ozelden mesaj atin lutfen!!!! Tesekkurler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…