Senin gibi bi olamiyoruz yaa.. ben kiyamiyorum, ne biliyim sahiplendim cocugum gibi seviyorum
aminn çok teşekkür ederim canım...Allahın izniyle fal çıktı ama şimdide 1 haftalık dönemi atlatma sıkıntısı başladı içimde...inşallah 1 hafta sonra tekrar buraya gelir işe devam ediyorum diyebilirm...
Kadıköy Nostradamus Cafe Bİhter hanım'ı öneririm istikrarlı bakıyor, yakın gelecekle ilgili bir çok şeyi tutmuştur. Emine hanım ve Olgu hanımdada iyi fal yorumluyorlar, ama bihter hanım daha iyi yorumlar, birde gidecekseniz öğle saatinde gidin akşam saati geçiştiriyorlar...
benim bildiğim bir var istanbul'da herşeyi biliyor ancak pahalı :-(
Merhaba,
Ben bugün Kadıköy Nostradamus'a Bihter Hanım için gittim ama burada o isimde biri yok dendi. Bu arada Havva Hanım da Rezene Kafe'den ayrılmış, bilginize.
Merhaba,
Ben bugün Kadıköy Nostradamus'a Bihter Hanım için gittim ama burada o isimde biri yok dendi. Bu arada Havva Hanım da Rezene Kafe'den ayrılmış, bilginize.
kimmiş bu kişi, ismi nedir? ne falı bakıyor? fiyatı nedir?
Arkadaslar merhaba
dun aksam uyku tutmadıgından, forumu okurken basladım Edirneli Melahati arastırmaya :) neyse edirne-kıyıklıların kurdukları forumlardaki 5--6 kişiye Melahate nasıl ulasabilecegimizi sordum, hatta oraya gezi yaptıgını gordugum bir motosiklet kulubune bile yazım :)
Neyse 2 kişi yanıt vermiş. ikisi de kendisinin enteresan oldugunu ancak gidince bakacagını tel ile ulasılamayacagının altını cizmiş. enteresan bir kişilik oldugunu da vurgulamıslar :)
sansa dansa yani..
bu arada forum da ondan memnun kalmayanlar da var bu arada
bilginize....
Bu gayretindne ötürü seni kutluyor yanaklarından öpüyorumbana da gidip bakması farz oldu alıcam boyumun ölçüsünü
Ella'ya face'den ulaşamadım, rita'nın ve ella'nın telini verebilecek olan var mıdır?
havva hanım ayrılmış mı, eyvah gidemeden ayrıldı demek. telefon numarasını falan alabildiniz mi?
çok çok çok mutluyummmm sizlerle paylaşıyım dedimmm beklediğim olduu hiç ihtmal yokken tam 3 gündür konuşyoruz tü tü nazar değmesin :) nasıl oldu bilmiyorum ama ellanın bana dediği son şeyde gerçekleşmiş olduu bi barışmak için adım atması kaldıı ama hergün konuşyoruz hemde bukadar uzaktayken çok mtluyumm bu sefer heh tamam diyorum inş. bozulmazz yaaa valla bir sürü falcıdan sonra zamanda farklılıkda olsa tutanlar oldu :) ama bu sefer tam dediği gibi yaşadım diğer dedikleride çıkmıştı zaten bide bu olunca paylaşıyım dedimmm eğerrr barışmada gerçkleşirseee artık fal olayı yılda bire indircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?