İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar ritaya giden kimse yok mu? Iyi yada kotu diye gunlardir soruorum lutfen biri cevap verebilir mi? Bu arada ozelime msj atan arkadaşım nickini unuttum teşekkür ederim ritanın nosu için :)

Arkadaşlar ritaya giden kimse yok mu? Iyi yada kotu diye gunlardir soruorum lutfen biri cevap verebilir mi? Bu arada ozelime msj atan arkadaşım nickini unuttum teşekkür ederim ritanın nosu için :)

Su son donemlerde pek populer degil kendisi.. Ama forum
İcinde search edersen kendisi ile ilgili bir dolu yorum cikiyor.

Hımm Rita soranlar arttı. Pek iyi değilmiş diye hatırlıyorum. Gidenler çok memnun kalmamışlardı sanırım.

Ben kime gitsem son 2 aydır hep aynı söylüyorla hep aynı tarihi veriyorlar ondan ötürü şubat ayı sonunu bekliyecem yeni bir fal için sabır yaniii

arkadaşlar 2 sene önce gitmiştim rita'ya. felaket tellallığı yaptı.hiçbir söylediği çıkmadı.

Rita'nin bilgilerini soranlarla da ozelden paylasabilir misiniz???

arkadaslar bakırköye fala gidicem arzuhale mi melise mi dejavuyamı gidiyim yada daha iyi bildiginiz yer varsa söyleyin lütfen param bosa gitmesin

arkadaslar bakırköye fala gidicem arzuhale mi melise mi dejavuyamı gidiyim yada daha iyi bildiginiz yer varsa söyleyin lütfen param bosa gitmesin

Merhaba,

Ben daha once Duygu'ya gitmistim 3 defa falan. Gittiginde muhtemelen cok etkileneceksin. Cunku cok yuksek bi enerjisi var ve seninle ilgili her seyi bilebiliyor. Hatta annenin, babanin adini, senin adini falan oturur oturmaz soyluyor. Direkt neler yasadigini, sevgilini falan da goruyor. Ama sadece bu kadar( Gelecekle ilgili hicbir seyi tutturamiyor. Eger gene de gitmek istersen, ilk defa da gidiyorsan etkileneceginden eminim. Ama eger hayatinda onemli bi karar almak ve gelecekle ilgili kuskularinin ortadan kalkmasini istiyorsan tavsiye etmem canim. Genelde falcilarla ilgili problem de bu zaten. Cunku bazı insanlarin boyle enerjisi cok yuksek oluyor ya da 3. gozu acik oluyor Duygu gibi, ama is seni gelecekle ilgili yonlendirmeye gelince maalesef hicbir becerileri yok.

Arkadaşlar,
Taksim İnci Cafe Binnur giden bilen var mı ? :26:

inci cafe de binnur dıye bırı varmı bılmıyorum ama ayrılmıs oldugu kalmıs hafızamda.ben sanıyorumkı ısmı melıha olan bırıne baktırdım.cok dogru analızlerı oldu...söyledıklerı henuz cıkmadı az bır vaktı var cıkarmı bılmıyorum ama benı sasırtmıstı tespıtlerıyle.hem tarot hem kahve bakıyor uzun suruyor ve de.deneneblır dıorum

havva hanım ayrılmış mı, eyvah gidemeden ayrıldı demek. telefon numarasını falan alabildiniz mi?

havva hanıma bende gıdecektım bugundu yarındı dıye beklıyordum.üzüldüm sımdı aklımda tek o vardı gıdeyım dıye suan hıc kımse yok kadıkoyde falcı onerın bana lutfennn

Merhaba,
Dün Nostradamus Cafe'ye uğradım, Havva Hanım'ın Rezene'den ayrıldığını öğrendikten sonra. Kimya Hanım diye bir falcıyı herkes çok övüyordu ve ciddi bir kuyruk vardı bu falcı için. Ben ismini gerçi daha önceden de duymuştum, ama burada hakkında pek olumlu yorumlar çıktığını da hatırlamıyorum. Bu Kimya Hanım'a fal baktıranınız var mı kızlar? Tavsiye eder misiniz? Dün orada çok övülünce merak ettim ben. Eğer değerse gitmeye haftaya ona göre gitmeyi planlıyorum.

kimya hanım bana iskambilde otel düğünü görünüyor sana demişti.pembe bir tablo çizdi.hiçbir dediği çıkmadı maalesef.

kızlar bana kadıköyde iyi fal bakan fiyatı çok yüksek olmayan bi falcı önerir misiniz?

Son düzenleme:
herekse iyi akşamlar arkadaslar. size bir kac fal deniyimimi anlatmak istiyorum.

favorım ella ve elmiradır. kişilik analizlerinden kavga nedenleerime kadar hepsi doğruydu. verdikleri zaman cıkar mı bilmem ama soyledikleri a'dan z'ye hepsi doğruydu. ikiside aynı zamanı verdi bana.

ikinci olarak burcu, burcuda aynı zamanı verdi. ayrılma nedinimize değinmedi ama aramzıda gecen bir kaç konuyu net bir şekilide anlattı.

birde emine var. onunnda verdiği aynı bana soyledikleri çıkarmı bilmem bekleyip gorucez ama kuzenimle ilgili soylediği ve verdiği tarih bire bir tuttu.

deneyecekseniz bunları deneyin derim. hepsinin aynı tarihi vermiş olması enterasan biraz:)

rita bir fiyasko! en azından benim için öyle. rita acayip sallıyor

kızlar ben bu çakra kafede ki sevgi hanıma gittim.benim dogru düzgün hiçbişeyimi bilemedi.yani saçmaladı hatta biraz.mesela bi erkek var burda diyo size göre kim diyorum işte erkek kardeşin varsa o olabilir baban olabilir sevgilin varsa o olabilir fln dio.böle fal olmaz bence.sonra erkek kardeşimde sevgilimde yok diorum o zmn eski sevgilindir dio..mesela okuyorum ben.dioki sen ne olucaksın söylüorum evet görmüştüm zaten.madem görüosun senin söylemen lazım bunu.yani ben hiç beğenmedim pekte gelecekle ilgili bişey söylemedi belki frekansımız tutmamıştır bilemiorum ama beğenmedim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…