İstanbul'da Fal - Falcılar

yaklaşık 1 aydır girmedim foruma .habire yeni falcı ismi veriliyor etkilenmek istemedim. neyse ben çıkan ve çıkmayan fal haberi için yazıyorum

pek falcıya gitmiyorum.en son 45 gün önce Fulyaya gittim başkasınada gitmeyi düşünmüyorum artık. bazen saçmalıyor yok canım diyordum ama Fulyanın dediği gibi oldu herşey. şimdi elmira sevenler beni taşlamasınlar ama gittim baktırdım ne anı bildi ne geleceği. şehir dışında bir kız var bu kız ona büyü yaptırmış demişti.birlikteler şu vakit görüşecekler yine demişti.ama o kızla hiç bir alakası yokmuş boşuna kızın günahını almışım. üstelik o dediği tarihte orda değil Fulyanın dediği yerde çıktı. kibritçi de aynı kızı görmüştü büyü demişti yalan oldu. nesil de aynı kızı söylemişti o da çıkmadı.ve beni çalışıyor sanmıştı yeni birini bulmuştu olmayan işyerimden aylar geçti bişi yok. ben o kızla kankalar diye onu düşünüyorum ve falcılarda onu gördüler yanlış yönlendirdiler. pelin de sallamıştı. sonuçta kızın ne zamandan beri erkek arkadaşı varmış gördüm. bir tek fulya kankalar demişti. İzmir bağlantılı biri ilede konuşuyor ama bi halt olmaz demişti evet bugün öğrendim izmir kökenli biri ile telefonlaşıyormuş sadece. öteki dedikleride daha ben masaya oturur oturmaz kartları açmadan anlatmaya başlamıştı yine beni şaşırttı. inşallah bir dahaki gittiğimde günündedirde sapıtmaz :)

elmira,nesil ve kibritçi bir daha görüşme yok dediler ama bin kere görüştük o günden sonra.

ayrıca eylül veya ekimde meleklerde Gülşene baktırmıştım. 1 saate yakın baktı arkadaşa bakar gibi muhabbet ederek baktı ama bişi anlamamıştım. hatta bilemedi demiştim çok ayrıntılara girmişti. ama dediği çıktı. uzakta biri yok yakınında ama kıza sırtını dönük kız pembe tablolar çiziyor demişti. evet uyanık geçinen salağın biri.valla benim dibimde çıktı o kız. bunun haricinde sürüyle şey söylemişti galiba çıkıyor hayli uzak tarihe bakmış.

sadece bana çıkanları yazdım dikkate alınır alınmaz herkesin kendi tercihi. bir süre daha gitmeyi düşünmüyorum. en güzeli böyle ara vermek.

Son düzenleme:
arkadaşlar herkse gunaydın. size bir sey soracağım 3 5 gün once burada birisi msn de fal bakan bir kadından bahsetmişti.facede falınız iyi olsun yazıcınca cıkıodu sanırım. bende baktırmyı düsünüorum o bayana. ama önce sizden yorum almak istedim. aranızdan bu kadına fal baktıran var mı???

Arkadaslar merhaba ben Bakırköy'de fal bakacak yerler arıyorum daha dogrusu adam gibi fal bakabilecek birini dekanı kafe neşeye gittim baya bsey bildi geçmişime ilgili ask hayatımda ilgili hepsini bilememese kısmen bildi ama dedikleri çıkmadı meclis hanım fincan Kafe'ye gittim harf bildi birkaç bişeyler salladı bı kağıda bişeyler karaladı falan ürktüm olan paraya oldu da laf kafe dye bı yer varmış gittim çok doluydu randevu gerekiyormuş gideniniz varmi

Reklam yapıyor. Kaale almayın

fala inanma falsızda kalma diyorlar ama fal davasına bir bulaşan çıkamıyor benim gibi (

falınız güzel çıksın fecebook da böyle arayabilirsiniz yada özelden yollayabilirim msn sini size

şu an bakıyorum da ben dahil çoğu insan çok memnun kalmış çok yeni sıcak yorumlar gelmiş diğer sayfada ben böyle online fal görmedim

merhaba arkadaşlar..
ben de bu cumartesi bakırköyde duygu diue biri varmış ona baktırmayı düşünüyorum da...
bu falcı hakkında bilgisi deneyimi olan var mı?
ben bir kaç arkadaşımdan gayet iyi duyumlar aldım da bir de sizden fikiri almak istedim?

bakırköy duygum cafedeki duyguysa hiç tavsiye etmiyorum geçmiş yazılarda zaten var dedikleri çıkmıyo isimleri biliyo okadar başkada bişey yaptığı yok bana çıkmamıştı ondan tavsiye etmiyorum.

teşekkür ederim canım..
ben de daha çok geçmişi anlattığını ve kişilik analizi yapttığını duydum..
peki tavsiye edeceğiniz bir yer var mı bakırköy veya taksimde ?

arkadaşlar bence boşuna beklemeyın daha çok beklersınız ben eklıyelı 15 gun oldu tık yok facetende msj attım ordanda ses yok boşa beklersınız

kızlar selam,

ben göztepe gülsümün telefonunu kaybettim.

Bilen varsa bana numarasını gönderbilirmi..
şimdiden teşekkürler

Merhaba Kızlarr ,

Online fal gamze Hanıma baktırdım,aman ya birincisi öyle detay bir fal değildi,benim verdiğim bilgilerle geri döndü

İnanılmaz olumsuz ,sinirlerimi o kadar bozdu ki ağlaya ağlaya geberdim negatif tarafından bu kadar bakmayı Nesil bile yapamadı.

zaten geleceğe yönelikde pek bişi söylemedi ,şu olursa bu olur gibi devam etti ki o kadar paraya bu kadar moral bozukluğu için bence fazla :26:

Diğer baktırdığım cafe falcıları diye tabir ettiklerimiz bile bu hanımın falına beş basar

Ben beğenmedim ,bide ciddi anlamda moralimi bozdu

Geçenlerde Ella ya baktırdım geçmişle ilgili nokta atışları yaptı gelecekle ilgili söyledikleri mart nisan gibi belli olacak, çıkarsa yazarım, kurşun da döküyormuş

telefon yok bişey yok saçma sapan birşey sesını dahı duyamıyorsun nasıl ış bu o yazıcakmış bız okucaz hıkaye

telefon yok bişey yok saçma sapan birşey sesını dahı duyamıyorsun nasıl ış bu o yazıcakmış bız okucaz hıkaye

Evet itabiki yazarak ilerlediği için bir saatlik aslında 15 dakikalık kadar anca bişi söyleniyor.

Geçenlerde Ella ya baktırdım geçmişle ilgili nokta atışları yaptı gelecekle ilgili söyledikleri mart nisan gibi belli olacak, çıkarsa yazarım, kurşun da döküyormuş

bende telefonda dün akşam ella hanıma baktırdım şuankı durumumu net şekılde söyledı eşımle alakalı cıddı anlamda sıkıntılarım var 2 ay ıçınde duzelıcek sabret dedı bakalım ınşallah duzelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…