Gecen gun sasknbkkalda anka diye bi bayana fal bktrdm..bndn ailemin ismlerni aldi ve basladi evimzde olan kotu kvglari ve kyiplarmzi o evdyms gbi anlttmaya ve sok oldum...bna biryle is ypma plnlarn var dedi ...evet bildi bana sakn is ypma ypcsgn kisi sni skntiya sokuck dedi inanmadim ve bugun is ypacagm kisi polsler tarafndan evi bsldi ve tutuklandi suan kredikarti dolandiriciligindan icerde tabi 2.bi sok ve hmen anka hanimi aradm titriyerek konustm keslkle tvsiye ediyorum ustelk:) cok sirin ve cok tatli bi bayan 10 uzernden10 dyeblirm herseyi biliyorr
Mandall bu fulya nerede ne kadara bakıyor ?
arkadaşlar herkse gunaydın. size bir sey soracağım 3 5 gün once burada birisi msn de fal bakan bir kadından bahsetmişti.facede falınız iyi olsun yazıcınca cıkıodu sanırım. bende baktırmyı düsünüorum o bayana. ama önce sizden yorum almak istedim. aranızdan bu kadına fal baktıran var mı???
merhaba arkadaşlar..
ben de bu cumartesi bakırköyde duygu diue biri varmış ona baktırmayı düşünüyorum da...
bu falcı hakkında bilgisi deneyimi olan var mı?
ben bir kaç arkadaşımdan gayet iyi duyumlar aldım da bir de sizden fikiri almak istedim?
aminn çok teşekkür ederim canım...Allahın izniyle fal çıktı ama şimdide 1 haftalık dönemi atlatma sıkıntısı başladı içimde...inşallah 1 hafta sonra tekrar buraya gelir işe devam ediyorum diyebilirm...
falınız güzel çıksın fecebook da böyle arayabilirsiniz yada özelden yollayabilirim msn sini size
şu an bakıyorum da ben dahil çoğu insan çok memnun kalmış çok yeni sıcak yorumlar gelmiş diğer sayfada ben böyle online fal görmedim
Merhaba Kızlarr ,
Online fal gamze Hanıma baktırdım,aman ya birincisi öyle detay bir fal değildi,benim verdiğim bilgilerle geri döndü
İnanılmaz olumsuz ,sinirlerimi o kadar bozdu ki ağlaya ağlaya geberdimnegatif tarafından bu kadar bakmayı Nesil bile yapamadı.
zaten geleceğe yönelikde pek bişi söylemedi ,şu olursa bu olur gibi devam etti ki o kadar paraya bu kadar moral bozukluğu için bence fazla :26:
Diğer baktırdığım cafe falcıları diye tabir ettiklerimiz bile bu hanımın falına beş basar
Ben beğenmedim ,bide ciddi anlamda moralimi bozdu
telefon yok bişey yok saçma sapan birşey sesını dahı duyamıyorsun nasıl ış bu o yazıcakmış bız okucaz hıkaye
Evet itabiki yazarak ilerlediği için bir saatlik aslında 15 dakikalık kadar anca bişi söyleniyor.
Geçenlerde Ella ya baktırdım geçmişle ilgili nokta atışları yaptı gelecekle ilgili söyledikleri mart nisan gibi belli olacak, çıkarsa yazarım, kurşun da döküyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?