- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
bende telefonda dün akşam ella hanıma baktırdım şuankı durumumu net şekılde söyledı eşımle alakalı cıddı anlamda sıkıntılarım var 2 ay ıçınde duzelıcek sabret dedı bakalım ınşallah duzelır
İşallah ,hepimizin her türlü sıkıntısı geçer ,huzur buluruz
Benim gittiğim bir falcı var.. Gerçekten süper arkadaşlar.. Ağzım açık kaldı desem yalan olmaz.. söylediği her şey çıktı... tavsiye ederim... Adı xxxxxxxxxxxxxxxx
Kizlar gecenlerde Elmira'ya birsey sormustum, oda bana sevgilimle ufak bir surtusme yasayacagimi ve o arada baska biri ile tanisacagimi soylemisti. Bende artik hani yeter kus baris kus baris bir daha kusluk girmez diye aldiris etmemistim, bu durumda Ahmet'in dedigide cikmis oldu. Karsima dedikleri gibi biri cikarmi bilmem, gerci konustugum biri var ama dilerim o degildir, cunku onunlada cok didisiyoruzIs adami, dis ticaretle alakali bir iste calisiyor ve biraz ukala benden ukalalarini sevmem de
Hepsinin disinda lezbiyen bir arkadas bana sulaniyorAllah kismetimi kapatmasin
Kizlar gecenlerde Elmira'ya birsey sormustum, oda bana sevgilimle ufak bir surtusme yasayacagimi ve o arada baska biri ile tanisacagimi soylemisti. Bende artik hani yeter kus baris kus baris bir daha kusluk girmez diye aldiris etmemistim, bu durumda Ahmet'in dedigide cikmis oldu. Karsima dedikleri gibi biri cikarmi bilmem, gerci konustugum biri var ama dilerim o degildir, cunku onunlada cok didisiyoruzIs adami, dis ticaretle alakali bir iste calisiyor ve biraz ukala benden ukalalarini sevmem de
Hepsinin disinda lezbiyen bir arkadas bana sulaniyorAllah kismetimi kapatmasin
Kızlar merhaba uzun zamandır girmemiştim foruma.. bi kadın varmış resmen deliymiş!! ama, herseyi görüyormuş yanında yardımcısı varmış O herseyi sükoya anlatıyormuş yani üç harflisi o an transa gecip a dan z ye insanın hayatını anlatıyormuş baktıranınız varmı çok merak ettim. zaten yanına almıyormuş kimseyi dövebiliyormuş.. telefonda bakıyormuş kardeşi ayarlıyormuş randevularını.. sizlerden baktıran varmı merak ettim? ben salı günü için randevu aldım çok yoğunmuş. baktıracagım deneyimlerimi paylaşırım.
bende telefonda dün akşam ella hanıma baktırdım şuankı durumumu net şekılde söyledı eşımle alakalı cıddı anlamda sıkıntılarım var 2 ay ıçınde duzelıcek sabret dedı bakalım ınşallah duzelır
Merhaba Kızlarr ,
Online fal gamze Hanıma baktırdım,aman ya birincisi öyle detay bir fal değildi,benim verdiğim bilgilerle geri döndü
İnanılmaz olumsuz ,sinirlerimi o kadar bozdu ki ağlaya ağlaya geberdimnegatif tarafından bu kadar bakmayı Nesil bile yapamadı.
zaten geleceğe yönelikde pek bişi söylemedi ,şu olursa bu olur gibi devam etti ki o kadar paraya bu kadar moral bozukluğu için bence fazla :26:
Diğer baktırdığım cafe falcıları diye tabir ettiklerimiz bile bu hanımın falına beş basar
Ben beğenmedim ,bide ciddi anlamda moralimi bozdu
rahman hocaya gıttım anne adı ad soyad soylenıyor ama baska soru sormadan bakıyor oldukca net seyler soyluyor ama gelecek ıle ılgılı tam konusmuyor kısılık analızı dogru ama bırsey oldugu ıcın uzerımde 200 lıra ıstedı cozmesı gereklıymıs ama gelenler vardı cok memnundular yanımda beraber gıttıgımız kısının de sorunları cok ıyı bıldı
Arzu orda değil artik.randevuyla rastgele cafelerde bakıyor.ama arzunun eski performansı yok.çok kısa bakıyor 40, 50 lira alıyor kime ne tutrurursa yani birde bu aralar herkese sende büyü var benim hocalarım var deyip ayrıcada para istiyor.Ben de teli var nasıl verebilirim sana? seneler 6nce kartalda nurdoğan diye bir kadına bir kere baktırmıştım ama şimdi nasıl olduğunu hatırlamızorum.ama iyi olsaydı mutlaka müdavimi olurdum.Sonradan Pendiğe taşındığını duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?