İstanbul'da Fal - Falcılar

İşallah ,hepimizin her türlü sıkıntısı geçer ,huzur buluruz

Kadıkoye Angel's 'dan sanıyorum ki Burcu ayrıldı... önceki sayfalarda Angel's Ayfer hanım kendisinin artık orada olmadığını açıklamıştı, ben geçenlerde sorduğumda Ayfer hanım için rahatsız dediler... Aynı şeyi Burcu için de günlerdir söylüyorlar yani Burcu'nun ayrıldığından şüpheleniyorum bu ara gidecek olan varsa bilginize, arayıp sormadan gitmeyin...

Benim gittiğim bir falcı var.. Gerçekten süper arkadaşlar.. Ağzım açık kaldı desem yalan olmaz.. söylediği her şey çıktı... tavsiye ederim... Adı xxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar gecenlerde Elmira'ya birsey sormustum, oda bana sevgilimle ufak bir surtusme yasayacagimi ve o arada baska biri ile tanisacagimi soylemisti. Bende artik hani yeter kus baris kus baris bir daha kusluk girmez diye aldiris etmemistim, bu durumda Ahmet'in dedigide cikmis oldu. Karsima dedikleri gibi biri cikarmi bilmem, gerci konustugum biri var ama dilerim o degildir, cunku onunlada cok didisiyoruz Is adami, dis ticaretle alakali bir iste calisiyor ve biraz ukala benden ukalalarini sevmem de

Hepsinin disinda lezbiyen bir arkadas bana sulaniyor Allah kismetimi kapatmasin

Amin hiç kimsenin kısmeti kapanmasın

bence fazlaaa açılmış kısmetin :))))

Aminn kizlarrr .. yeni yilda bol kazanc, saglik ve bol ask yasariz umarimmm .. saka bi yana korkuyorum artik Elmira'ya birsey sormaya, yani bu nedir anlamadim.. bide biz cok ayrilip barisiyoruz ya, gayet normal birseymis gibi soyluyor, uzulemiyorum bile o dakka, hatta bazen ciddiye almiyorum, her dedigi cikmaz diye, ama sonra ciktiginda inme iniyor bana inmeee !!! neyse .. hayat devam ediyor, artik sinirlerimi filanda bozamam, kaybeden ben degil neticede benim dana olur, dotunden haberi yok zavallimin!

Merhaba,bende deli şüko diye bir bayanı duymuştum herşeyi biliyor diye. bugün için randevunuz olduğunu yazmışsınız baktırınca yorumunuzu ve telefon numarasını banada gönderebilirmisniz lütfen?merakla bekliyorum teşekkür ederim.

Ben de baktırdım Ella hanıma açıkcası sıradan bir falcı bana göre!!!

Bosver uzme tatli canini.. fal bu cikar cikmaz kim bilebilir ki. Bende fal esnasinda cok negatif anlatilmasindan hoslanmiyorum. Bu bi kere benim psikolojimi bozar ve akabinde ilerleyen gunlerde illa ki birseyler ters gitmeye baslar hayatimda. Soyleyis tarzi cok onemli, pembe bir tablo'da beklemiyor insan, ama... fal'a baktirma amacimiz biraz moral bulma galiba. Hani pat diye karsisindaki kisinin ruh hali bilmeden kafasina gore soyleyemez insan, bu yuzden msn'den fal baktirmayi cok sakincali buluyorum..

kızlar konuyla alakalı değil belki ama nereye yazıcamı bilemedim bana yardımcı olusanız çok sevinirim benim 1buçuk yıldır yani yeni doğum yaptımğım zamanlarda daha farkettim benim kırmızı bi sütyenim vardı o yok bide oğlumun zıbını yok evde bakmadığım yer kalmadı kayınvalidem ve görümcemden şüpeleniyorum en çok onlar geliyodu kendi ailem alamıycana göre 2sinden şüpeleniyorum ve bekliyorumda onlardan büyü yaparlar yani ama napıcamı bilmiyorum kimsenin günahınada girmek istemem hocaya falanmı gidip baktırmam lazım bilmiyorum ikidebir kayınvalidem bana ve eşime kardes alın yok 2.side erkek olucakfalan gibi imalarda buluyo kafam karıstı bida çocuğum olmasın diyemi büyü yapıcaklar yoksa yien erkek olsun diyemi ay bilemeiyorum niye alsınlar benim sütyenimi ve oğlumum zıbınını ama yer yarıldı yerin dibinede girmediler yaa kızlar yarıdm edin çok korkuyorum büyüden falan napıcamıda bilmiyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar su falına bakan harika bir bayan biliyorum 50 tl ye bakıyor ama bir giden asla pişman olmuyor sadece gitmeyenler kaçıranlar pişman

Deli şuko denen kişinin telini ögrenebilirmiyim ?Ya şuELmira nin söyledikleri inşallah banada çikar ama nedense zor gibi ya...

rahman hocanın adresını arıyorum yardımcı olurmusunnnnn

Merhaba advocate80,banada arzunun numarasını gönderebilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…