İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar deli şuko kim yaaa :) benim önerdiğim falcıya gidin bostancıda oturuyor hiç pişman olmayacaksınız :)

ben sadece şunu söyleyebilirim müdavimi olacağından eminim 50 tl ye bakıyor buradan telefon vermek yasak bildiğim kadarıyla özelden mesaj atayım şu an şehir dışında ama perşembe günü istanbula döner ben müdavini olduğum için biliyorum :)

kızlar harika fal bakan birini tanıyorum bostancıda oturuyor 50 tl ye bakıyor ama gitmeyen pişman her gördüğüm fal yazısının altına yazıyorum kk de yararlansın bazen öyle anlar varki biz bayanlar günde 20 tane fal baktırsak doymayız :)

kızlar yaa bende nette atusa diye medyum gördüm ,hiç baktıran var mı bu kişiye fal.Çok merak ediyorum bende buna gidicem haftaya baktıran varsa fikir almak istedim

canım bende gördüm silindiğini sana özel mesajda atamıyorum nasıl yapacağım bilmiyorum

Deli şuko denen kişinin telini ögrenebilirmiyim ?Ya şuELmira nin söyledikleri inşallah banada çikar ama nedense zor gibi ya...

Tatlim bekle, ummadik anda da cikabilir.. ben coook cikmaz dedim, ama cikti mi cikti! Hani ustune gitmemek en iyisi olucagina birak biraz

bende yıgıte bırde orda ardaya baktırdım bırde ustune para vermek agır oluyor bız zaten terapı guzel seyler duymak ıstıyoruz ama bunlar sacmalıyolar

bende buna katılıyorum dejavu yiğit 3dakikada ismin ne sevgilin varmı ismi kaç harfli ilk harfi ne diyip birsürü isim sayıyor sora aa bildim dıyor bu nasıl bilmek? aynı zamanda bizler akıllı insanlarız ya bir dilek tut sora bir rakam tut rakamı bilirsem dileğin olucak bilmessem olmıcek... oldu canım tabi sen rakamı bildin diye olur dilekler... saçma sapan bir fal kesınlıkle olumsuz görüşüm... ve burda göruyorum süper yorumlar var bu nasıl bir reklamdır ya okudum ve gittim burda ama yazık bunlara süper dıyorsanız siz yada biz burda bile kandırılıyorsak ne diyim..... dejavu bu arada güzel bir mekan olmuş ama yiğit onlara daha çok kaybettirir....

bende buna katılıyorum dejavu yiğit 3dakikada ismin ne sevgilin varmı ismi kaç harfli ilk harfi ne diyip birsürü isim sayıyor sora aa bildim dıyor bu nasıl bilmek? aynı zamanda bizler akıllı insanlarız ya bir dilek tut sora bir rakam tut rakamı bilirsem dileğin olucak bilmessem olmıcek... oldu canım tabi sen rakamı bildin diye olur dilekler... saçma sapan bir fal kesınlıkle olumsuz görüşüm... ve burda göruyorum süper yorumlar var bu nasıl bir reklamdır ya okudum ve gittim burda ama yazık bunlara süper dıyorsanız siz yada biz burda bile kandırılıyorsak ne diyim..... dejavu bu arada güzel bir mekan olmuş ama yiğit onlara daha çok kaybettirir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…