İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım. Fal konusunda acayip meraklıyımdır ve gitmediğim falcı kalmadı diyebilirim.Sanıyorum üç yıl önce Bakırköy' de ki Dejavu cafe'ye gittim. Şuan ismini hatırlamıyorum ama oldukça zayıf, siyah saçlı, hastalıklı bir görüntüsü olan bir bayan bana kahve falı baktı.Fincana hiç bakmadı diyebilirim. Hoşlandığım ama çokta kafaya takmadığım biri vardı çevremde, kız bana adımı harf harf, o kişinin adını aynı şekilde ve siz evleneceksiniz şöyle böyle anlattı. Aiem hakkında vs. herşey on umaraydı diyebilirim. Şaştım kaldım ama ihtimal verdim ve şu an söylediği kişi ile evliyim:) fakat zaman konusunda yanıldı 1 yıl geç oldu.İkizlerimiz olacağını söylemişti kısmet...Daha sonra kızı bulmak için gittim ayrılmış...

Tatlim bekle, ummadik anda da cikabilir.. ben coook cikmaz dedim, ama cikti mi cikti! Hani ustune gitmemek en iyisi olucagina birak biraz

Canim inşallah dediğin gibi olur.Elmira için çıkiyo diyende var tersini söyleyende.Bana2-3vade demisti 2-3günü vehaftası gitti 2-3. Ayı kaldı .Ama olucak dediği şeyin zerresi yok şu an hayatimda .Bakalım Ella yı denemeyi düşündüm bi ara of bilemedim...

6 7 sene once ayrildigim, ayri ulkelerde kaldigimiz eski nisanlim iki ay once Istanbul'a gelmis benimle gorusmek istemisti. Hani icimde bi kipirdama olsa, gozumu kirpmadan gorusurdum heralde. Senelerce sevdigi adamlari bekleyenlere bakinca, sanirim herkes icin biraz umut var diye dusunuyorum. Benim icin bitmis oldugundan gorusmedim, ama anlatmak istedigimi anlamissindir umarim. Bu kadar negatif dusunme, ha sen istemiyorsun diye olmayacagini dusunuyorsan o baska.

[QUOTE;23027813]Canim inşallah dediğin gibi olur.Elmira için çıkiyo diyende var tersini söyleyende.Bana2-3vade demisti 2-3günü vehaftası gitti 2-3. Ayı kaldı .Ama olucak dediği şeyin zerresi yok şu an hayatimda .Bakalım Ella yı denemeyi düşündüm bi ara of bilemedim...[/QUOTE]

ella hanıma ıskambıl baktır baktırıcaksan guzel bakıyor elmırayıda bılemıcem

ella hanıma ıskambıl baktır baktırıcaksan guzel bakıyor elmırayıda bılemıcem[/QUOTE]

Ellanın gelecekle ilgili söylediklerini denedinmi peki çıkıyormu?İçinde olduğum durumu ben zaten biliyorum falda benim için en önemlisi geleceği bilmesi.Tabiki gaybı Allahtan başkası bilemez ama en azindan azıcıkta olsa bişeyler tutsun ya...

ella hanıma ıskambıl baktır baktırıcaksan guzel bakıyor elmırayıda bılemıcem

Ellanın gelecekle ilgili söylediklerini denedinmi peki çıkıyormu?İçinde olduğum durumu ben zaten biliyorum falda benim için en önemlisi geleceği bilmesi.Tabiki gaybı Allahtan başkası bilemez ama en azindan azıcıkta olsa bişeyler tutsun ya...[/QUOTE]

canım 3 yıllık ılışkım bıtmıştı sözlenmıştık bıde cıddı anlamda sıkıntılı ayrılmıştık 1 aydır goruşmuyorduk 5 gun ıçınde arıcak dedı 4.gun aradı çok şaşırdım şuandakı durumum çok ıyı onun dedığı gıbı ılerlıyor bakalım hayırlısı

canım 3 yıllık ılışkım bıtmıştı sözlenmıştık bıde cıddı anlamda sıkıntılı ayrılmıştık 1 aydır goruşmuyorduk 5 gun ıçınde arıcak dedı 4.gun aradı çok şaşırdım şuandakı durumum çok ıyı onun dedığı gıbı ılerlıyor bakalım hayırlısı[/QUOTE]

canım ben ella ya 2 defadır fal baktırıyorum ve bana dedikleri çıkıyor inş verdiği öbür tarihlerde cıkar ben elladan çok memnunum ve tavsiye ederim.

Yakınlarda olguya baktıran varmı acaba ?
Son baktırdıgım falı begendım ama cıkıp cıkmayacagı konusunda cok celıskıdeyım.

Olgu ıle ılgılı yorumlarınızı rıca ederım.

Tsk

bildiğiniz üzere benim öküz askerde :)) ellanın dedikleri çıkıyo zaten bana geçen yine baktıryım dedim benim öküzle konuşmuyoduk bana dediki yarın arıycak ve öyle güzel konuşacakki şaşırcaksın hayır diyorum bu sefer sallıyo dedim ama ertesi gün aradı ve çok güzel konuştuu inanamdım ya ister ellayı övüyo falkan filan desinler kimsenin hakkını yiyemem bunca fal baktrdım para döktüm hiçbiri çıkmadı byle oluncada paylaşmadan duramıyorum.. iş için dediğde olursaa havalara uçarım herhalde.. neyse paylaşyım dedim kızlar

canım ben ella ya 2 defadır fal baktırıyorum ve bana dedikleri çıkıyor inş verdiği öbür tarihlerde cıkar ben elladan çok memnunum ve tavsiye ederim.[/QUOTE]

Ella çok övüldü son mesajlarda karar verdim bir hafta içinde baktırıcam inşallah.Peki telefonda baktırırsam iyi sonuç alırmıyım sizce?

canım ben ella ya 2 defadır fal baktırıyorum ve bana dedikleri çıkıyor inş verdiği öbür tarihlerde cıkar ben elladan çok memnunum ve tavsiye ederim.

Ella çok övüldü son mesajlarda karar verdim bir hafta içinde baktırıcam inşallah.Peki telefonda baktırırsam iyi sonuç alırmıyım sizce?[/QUOTE]

valla ben telde baktryorum gayet iyi ama yinede sen bilrisin ara konuş

elif çıktı diyodun , her detayı bildi diyodun ?
elif saçmaladı dersen çok sevinicem :)
lütfen öyle de

Merhabalar,

deneyimlerimlere devam edelim;

kadıköy'de olgu: baktırdığımda beğenmiştim, ancak bazı dedikleri çıktı (tesadüf olabilir), zamanı tutturamadı , tekrar baktırmam

taksim'de;

kk dilek hanım: 6 ay önce iki kez baktırdım, tutarlıydı, bazı dediklerini de dediği gibi yaşadım, şaşırtıcıydı. mevcut durumları bildi, gidecekseniz ctesi öğlen gidin, kalabalık olmadan. Kalabalık olunca makina gibi bakıyor ve o kadar seri bakan falcıdan başarı beklemiyorum. ayda yılda bir belki tekrar giderim.

kk pelin hanım: 1 kez baktırdım, tekrar gitmem bence başarısız.

Majestic cafe : sedat, demet , enes çok başarısızlar, hiç tavsiye etmem.
Majestic cafe nihal hanım: arkadaşlarıma süper baktı, bana dedikleri de kısmen çıktı, zamanı olanları bekliyorum. denenebilir.

rana: tekrar gitmem

monalisa güler hanım, taner bey: tavsiye etmem

elmira hanıma da baktırdım, beklediğim kadar beğenmedim, mevcut durumu bile zor tahlil etti, umarım gelecek için dedikleri çıkar. Ancak bu formda söylenen kötü laflara gerek yok, çünkü tek başına iki çocuğuna bakmayan çalışan, hayat mücaddelesi veren kendi halinde bir kadın. Falı çıkmasa da kadın dayanışması adına fal ücretini güle güle harcamasını dilerim. Umarım falı çıkar:)

Arzuhal cafe yiğit: güzel bakıyor, 1 ay önce baktırdım, dediklerinin bazıları çıktı, diğerlerini bekleyip görecez. o zaman yorum yapabilirim. denenebilir.

Benim tecrübelerim bu kadar,

Herkese iyi akşamlar,

Herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…