bildiğiniz üzere benim öküz askerde :)) ellanın dedikleri çıkıyo zaten bana geçen yine baktıryım dedim benim öküzle konuşmuyoduk bana dediki yarın arıycak ve öyle güzel konuşacakki şaşırcaksın hayır diyorum bu sefer sallıyo dedim ama ertesi gün aradı ve çok güzel konuştuu inanamdım ya ister ellayı övüyo falkan filan desinler kimsenin hakkını yiyemem bunca fal baktrdım para döktüm hiçbiri çıkmadı byle oluncada paylaşmadan duramıyorum.. iş için dediğde olursaa havalara uçarım herhalde.. neyse paylaşyım dedim kızlar
İyiyim teşekkür ederim.
Mesleği neden merak ettiniz bende bunu merak ettimmali müşavirim
Aslında özel bir sebebi yok, yazılarınızı çok okuduğum için merak etmiştim. teknoloji ile ilgili bir iş yaptığınızı düşünmüştüm, bilgisayar müh. mesela. ama fena yanılmışım:))) bazen düşünürüm sahip olduğumuz meslekler düşünme biçimlerimizi nasıl etkiler diye. Cevap verdiğiniz için teşekkürler, iyi olmanıza da sevindim, iyi akşamlar
Selam minik
Baktırdın mı sen havva hanım 'a?
şimdi aradım , kapalı tilifonu
Canım özelden 10 dakikaya takılıyorum..onu deneme..enteresan çıkmış.Virüs yazıyor.aman basma sakın..Sen face e yaz..tüm sonuçları göster de orda bulursun kafeyi...
canım ben ella ya 2 defadır fal baktırıyorum ve bana dedikleri çıkıyor inş verdiği öbür tarihlerde cıkar ben elladan çok memnunum ve tavsiye ederim.
bulamıyom kuzum
tıkladım bişi olmadı
olsada sorun degil pc çöpe atmalık oldu zaten
hiçbişi uzun süreli dayanmıyo bana
[/QUOTE]Ella çok övüldü son mesajlarda karar verdim bir hafta içinde baktırıcam inşallah.Peki telefonda baktırırsam iyi sonuç alırmıyım sizce?
Ha aman iyi virüs görünce telaşladım.Burdan link atılmıyor sanırım...
Sen face e dediğim gibi yazınca...daha fazla sonuç göstere bas..ordan çıkıyor..hatta 95 kişi beğenmiş diye gözüküyor...
arkadaşlar bende 98. olayım bari :) neyi kimi beğenmem gerekiyor
off ama ya 5-6 sayfa baktım. bi sürü falcıdan bahsediyo herkes. zaten bi kısmı reklam kokuyo.
neyse kızlar bir hayırsever ella kaça nerde bakıyo söyleyebilir mi?
minik.cim havva kim hiç duymadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?