İstanbul'da Fal - Falcılar

banada ellanın numarasını özelden atarmısın msj olarak bende baktırmak istiyorum

İyiyim teşekkür ederim.
Mesleği neden merak ettiniz bende bunu merak ettim mali müşavirim

Aslında özel bir sebebi yok, yazılarınızı çok okuduğum için merak etmiştim. teknoloji ile ilgili bir iş yaptığınızı düşünmüştüm, bilgisayar müh. mesela. ama fena yanılmışım:))) bazen düşünürüm sahip olduğumuz meslekler düşünme biçimlerimizi nasıl etkiler diye. Cevap verdiğiniz için teşekkürler, iyi olmanıza da sevindim, iyi akşamlar

teknoloji özürlüyüm ben
rica ederim ne demek aha benim favori similim gelmiş
hepimiz iyi olalım inşallah.
ben bi havva hanımı arayam , ona baktırcam sanırım

Canım özelden 10 dakikaya takılıyorum..onu deneme..enteresan çıkmış.Virüs yazıyor.aman basma sakın..Sen face e yaz..tüm sonuçları göster de orda bulursun kafeyi...

bulamıyom kuzum
tıkladım bişi olmadı
olsada sorun degil pc çöpe atmalık oldu zaten
hiçbişi uzun süreli dayanmıyo bana

canım ben ella ya 2 defadır fal baktırıyorum ve bana dedikleri çıkıyor inş verdiği öbür tarihlerde cıkar ben elladan çok memnunum ve tavsiye ederim.

Ella çok övüldü son mesajlarda karar verdim bir hafta içinde baktırıcam inşallah.Peki telefonda baktırırsam iyi sonuç alırmıyım sizce?[/QUOTE]

bulamıyom kuzum
tıkladım bişi olmadı
olsada sorun degil pc çöpe atmalık oldu zaten
hiçbişi uzun süreli dayanmıyo bana

Ha aman iyi virüs görünce telaşladım.Burdan link atılmıyor sanırım...
Sen face e dediğim gibi yazınca...daha fazla sonuç göstere bas..ordan çıkıyor..hatta 95 kişi beğenmiş diye gözüküyor...

off ama ya 5-6 sayfa baktım. bi sürü falcıdan bahsediyo herkes. zaten bi kısmı reklam kokuyo.
neyse kızlar bir hayırsever ella kaça nerde bakıyo söyleyebilir mi?
minik.cim havva kim hiç duymadım?

off ama ya 5-6 sayfa baktım. bi sürü falcıdan bahsediyo herkes. zaten bi kısmı reklam kokuyo.
neyse kızlar bir hayırsever ella kaça nerde bakıyo söyleyebilir mi?
minik.cim havva kim hiç duymadım?

öhöm öhöm
demirbaş olarak yazayım
ella 40 tl , telefon ve evinde bakıyo , ev sanırım bagcılar
baktırdım , cok bahsetmediğime göre sen anla

havva karsıda anadolu yakası
kahve 20 tl
tarot 20 tl
baktırmadım düşünüyorum.
zaten c.tesi mecburen son falımı baktırcam
diyetisyen,spor,psikolog bütcemi , Türkiyenin cari açığıyla yarışır hale gerirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…