öhöm öhöm
demirbaş olarak yazayım
ella 40 tl , telefon ve evinde bakıyo , ev sanırım bagcılar
baktırdım , cok bahsetmediğime göre sen anla
havva karsıda anadolu yakası
kahve 20 tl
tarot 20 tl
baktırmadım düşünüyorum.
zaten c.tesi mecburen son falımı baktırcam
diyetisyen,spor,psikolog bütcemi , Türkiyenin cari açığıyla yarışır hale gerirdi
öhöm öhöm
demirbaş olarak yazayım
kahve 20 tl
tarot 20 tl
baktırmadım düşünüyorum.
diyetisyen,spor,psikolog bütcemi , Türkiyenin cari açığıyla yarışır hale gerirdi
bildiğiniz üzere benim öküz askerde :)) ellanın dedikleri çıkıyo zaten bana geçen yine baktıryım dedim benim öküzle konuşmuyoduk bana dediki yarın arıycak ve öyle güzel konuşacakki şaşırcaksın hayır diyorum bu sefer sallıyo dedim ama ertesi gün aradı ve çok güzel konuştuu inanamdım ya ister ellayı övüyo falkan filan desinler kimsenin hakkını yiyemem bunca fal baktrdım para döktüm hiçbiri çıkmadı byle oluncada paylaşmadan duramıyorum.. iş için dediğde olursaa havalara uçarım herhalde.. neyse paylaşyım dedim kızlar
hepinize sadece gamze hanım diyorum...bir yere gitmiyosunuz oturduğunuz yerden çatır çatır anlatıyor....
ella bana niye çıkmıyor yaverdiği tarihler de geçti, yok tık yok
Yaptıgınız bu hareket biraz fazla reklam kokuyor !!
öhöm öhöm
demirbaş olarak yazayım
kahve 20 tl
tarot 20 tl
baktırmadım düşünüyorum.
eee bana tarih bile virmediolmasın tık felan boşver , sen tıkla
o daha güzelmiş bakcidden çıkmadı maalesef tıkladım bende miniğim, yoruldummmm ((
bu sayfayı baştan sona oku bakalım arkadaşım kimler kimleri övüyor...kimlerin adını söylüyor..neresinde reklam var?? herkez bir falcı adı vermiş övmüş övmüş.. bu lafta size neresi dokunduda !! çift ünlemle yazı yazma gereği duydunuz çok merak ettim açıkcası...
Yaptıgınız bu hareket biraz fazla reklam kokuyor !!
TOPLAM MESAJ ADEDİNİZ 101 TANE BUNUN 28 TANESİ GAMZE HANIMLA İLGİLİ
SİZCE DE BU DURUMDA BİR TUHAFLIK YOK MU, GAMZE HANIM SİZ MİSİNİZ YOKSA BİR YAKININIZ MI Kİ BU KADAR KENDİNİZİ PARÇALIYORSUNUZ??? Bende burada falcı tavsiye ettim en fazla 2-3 mesajım bununla ilgilidir 28 TANESİ DEGİL !!
bende yorgunum ama hayat genede çok güzel
ben dönmezse herifi bi güzel dövmeyi planlıyorum
SİZCE DE BU DURUMDA BİR TUHAFLIK YOK MU, GAMZE HANIM SİZ MİSİNİZ YOKSA BİR YAKININIZ MI Kİ BU KADAR KENDİNİZİ PARÇALIYORSUNUZ??? Bende burada falcı tavsiye ettim en fazla 2-3 mesajım bununla ilgilidir 28 TANESİ DEGİL !![/QUO
xxxxxxxxxxxxxxx
SİZCE DE BU DURUMDA BİR TUHAFLIK YOK MU, GAMZE HANIM SİZ MİSİNİZ YOKSA BİR YAKININIZ MI Kİ BU KADAR KENDİNİZİ PARÇALIYORSUNUZ??? Bende burada falcı tavsiye ettim en fazla 2-3 mesajım bununla ilgilidir 28 TANESİ DEGİL !!
Merhaba
Defalarca kotu icerik butonuna basildi uye ceza almadiysa birsey bulamadik demektir. Lutfen bu tur konulari buraya yazmak yerine gene kotu icerik butonuna basin ! Burada reklam yapiyorsun diyenelerde ceza almaktadir zira kendilerinin bu sitede boyle bir misyonu bulunmamaktadir. Bu sebeple kimseyi reklam yapiyorsun diye zan altinda birakmayin !
SİZCE DE BU DURUMDA BİR TUHAFLIK YOK MU, GAMZE HANIM SİZ MİSİNİZ YOKSA BİR YAKININIZ MI Kİ BU KADAR KENDİNİZİ PARÇALIYORSUNUZ??? Bende burada falcı tavsiye ettim en fazla 2-3 mesajım bununla ilgilidir 28 TANESİ DEGİL !![/QUO
bu yazıdaki büyük harfleri gören yokmu!!!!!!!!!!!!!! ben üyeliğimi bitirmek istiyorum bu nedir ya..ayıp cidden çok ayıp..kadınlar kulubünün sahibi kimse ben bunu sonuna kadar araştırıcam..benim yazımı silen ''yamurluk'' editör bana yazı yazan kişininde lütfen puntolarına bakınız......................,!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merhaba
Defalarca kotu icerik butonuna basildi uye ceza almadiysa birsey bulamadik demektir. Lutfen bu tur konulari buraya yazmak yerine gene kotu icerik butonuna basin ! Burada reklam yapiyorsun diyenelerde ceza almaktadir zira kendilerinin bu sitede boyle bir misyonu bulunmamaktadir. Bu sebeple kimseyi reklam yapiyorsun diye zan altinda birakmayin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?