İstanbul'da Fal - Falcılar

hımm teşk canım. walla can sıkıntısı benimki de. çoktandır gitmedim. en son sembol tarık a gitmiştim ama öyle çok da inanarak gitmedim. ehh işte diyerek çıktım. elmirayı beğenmiştim ama pahalı geliyo. senin bütçe iyi kaldırıyo onca şeyi ellayı deneyesim geldi bakalım gidersem yazayım size.

minik hanım size özel mesaj attım cevap talep ediyorum ....

arkadaşlar aylardır takip ediyorum yazılanları falcıları araştırıyorum bende ama yookk fincan melise gittim fos çıktı aslında o an düşüncelerimi okuyor sandım o an aklımdan geçen neyse onu söyledi hakkkını yiyemem şimdi ama dedikleri süpriz süpriz diye yaşayacağın dediği şeyler hayatımın en kötü günleriydi malesef bir diğer dejavu neşe o anlık bildiğini düşünüyorum yalnız neşe iyi kötü ne varsa çatır çatır söylüyo wala bana sevgılım ıcın bırak bu cocugu bundan bir cacık olmaz demişti çok gülmüştmm.Diğer gittiklerimin adını bile hatırlamıyorum aklımda kalan tek an ücretini ödediğim andı :) o kadar kötüydüler şiimdii gitmek istiyorum ama memnun kalacağım birini arıyorum lütfen yardım edin bana ayy bir türlü karar veremiyorum kime gitsem :2:

hepinize sadece gamze hanım diyorum...bir yere gitmiyosunuz oturduğunuz yerden çatır çatır anlatıyor....

ella bana niye çıkmıyor ya verdiği tarihler de geçti, yok tık yok

Yaptıgınız bu hareket biraz fazla reklam kokuyor !!

bu sayfayı baştan sona oku bakalım arkadaşım kimler kimleri övüyor...kimlerin adını söylüyor..neresinde reklam var?? herkez bir falcı adı vermiş övmüş övmüş.. bu lafta size neresi dokunduda !! çift ünlemle yazı yazma gereği duydunuz çok merak ettim açıkcası...

gunaydin minik :)
havva hanimin telefonunu iletme sansin varmi ?

kafasi ve hayati karisik herkese kolayliklar dilerim ,
tesekkur ederim ,

xxxxxxxxxx Bende burada falcı tavsiye ettim en fazla 2-3 mesajım bununla ilgilidir 28 TANESİ DEGİL !!

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşım ağzına sağlık .öpüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba
Defalarca kotu icerik butonuna basildi uye ceza almadiysa birsey bulamadik demektir. Lutfen bu tur konulari buraya yazmak yerine gene kotu icerik butonuna basin ! Burada reklam yapiyorsun diyenelerde ceza almaktadir zira kendilerinin bu sitede boyle bir misyonu bulunmamaktadir. Bu sebeple kimseyi reklam yapiyorsun diye zan altinda birakmayin !

çok teşekkür ederim yazdığım yazıyıda silmişler ya çıldırıcam.....

Mesajlarının %30'u ısrarla aynı kişiyle ilgili olması reklam olmuyor demekki ?? Merak ettim ne yapınca reklam oluyor, kriterleriniz nedir bizde bilelim ona göre mesaj yazalım !

Bu arada büyük harfle yazma amacım bagırmak degil dikkat çekmekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…