İstanbul'da Fal - Falcılar

cemilenin telefon numarası bende var ama benimde özelden mesaj atma hakkım yok maalesef. taksimde evinde bakıyor. mail adresini verirsen gönderirim.

arkadaşlar yasakmı bilmiyorum ama özelden mesaj atma hakkım olmadığı için burdan cemilenin numarasını yazıyorum.

yeri taksimde 30 tl ye bakıyordu en son tarot kahve ve isim falı bakıyor.40 dakika sürüyor. memnun kalıp kalmadığınızı yazarsanız sevinirim. xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar baktırdığım falla göre puan verıyorum belkı fıkır olur sızın için...
yeşilköy tilbe cafe:7
taksim melekler kahvesi:ahmet:6
bakırköy almira cafe enfal:4
duygum cafe duygu:3
arzuhal cafe arzu:2
bakırköy laf cafe halil:6
laf cafe çiğdem:7
yeşilköy stons gül:4
bakırköy fincan cafe melis:7
fincan cafe şenay:9
aklıma gelenler bunlar şimdilikkkkk he bide avcılar düş cafe nesibe:7

numara vermek yasak değilmi

etilerde şuşu cafede şengüle ya da taksim mona lisa cafede duygu hanıma baktıranınız var mı? ben de fal bağımlılarındanım, baktırmayı da seviyorum eğer baktıranlar varsa yorumlarını merak ediyorum :)

Sen baktırdın mı canım ? Yorumlarını alabilir miyiz ?

Kizlarr bedavaya fal baktirmek istermisinizzz Arca Cafe'de suan kampanya varmis 3 kisiye 15 liraya fal bakiliyor. Her gittigimde de maasallah hep farkli bi falci vardi . Aslinda fal baktirmak aklimizda yoktu, ama hem nargilemizi iceriz hemde kahvemizi yudumlariz ustune fal'da bedavaya gelir diyerek baktiralim dedik. Cocugu ciddiye bile almadim aslinda, ama bi basladi 10 dakika kendi konustu araliksiz zaten, hani bu boyle su soyle demene gerek kalmiyor.. o zaten siraliyor herseyi bir bir.. sonrada soru sorduruyor. Gecmis ve an superdi gelecekle alakalida diger falcilarla benzer seyi soyledi, sadece bir konuda farkliydi.. oda is. Hadi bakalim insallah dedikleri cikar.

Son düzenleme:

Duygu'ya baktırdımmı hatırlamıyorum, Şengüle baktırdım iki kez.İlk baktırdığımda tek bi söylediği verdiği tarihte çıktı.İkinci gidişimde komple falı al çöpe at durumuydu.Kısaca gitme derim gidersende ilk randwvularını almaya çalış,sanırım daha aklı başında oluyor.

ben 3 defa gittim ilkinde hiç bilemediğini düşündüm çok karıştırdı ama yarım yamalak çıktı bir çoğu, diğer 2 gidişimde de ful bildi birçok şeyi çıkardı bana da tek bi konu hakkında tarih verdi o tarihler çıkmadı ama dediğiniz gibi ilk randevularını alınca daha bi net görüyo akşama doğru artık kafası karışıyo herhalde

mmalesef özelden mesaj atma hakkım yok. burda yayınlayamıyorum sanırım. ama mail adresini özel mesaj atarsan gönderirim. yorumlarınızı bekliyorum.

cemilenin numarasını banada atarmısın rica etseemmm ? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx adresne atarsan çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…