arkadaşlar----mercan----deli şüko---cemile---ayhan---elmira---rahman
şu anda hengi semtte ,, hangi kafedeler........yazarsanız seviniriğm...birde benim özel mesaj atma hakkım yok..
bunların tellerini özelden bana gönderenlere minnettar kalırım....aybike..
arkadaşlar yasakmı bilmiyorum ama özelden mesaj atma hakkım olmadığı için burdan cemilenin numarasını yazıyorum.
yeri taksimde 30 tl ye bakıyordu en son tarot kahve ve isim falı bakıyor.40 dakika sürüyor. memnun kalıp kalmadığınızı yazarsanız sevinirim. xxxxxxxxxxxxxxx
ella var, elmıra var ıkısıde guzelSelamlar benimde özelden yazma hakkım yok..bana özellikle deli şükonun ve mennun oldugunuz falcıların telefonunu özelden yazarsanız cok sevınırım..sevgıler
ella var, elmıra var ıkısıde guzel
arkadaşlar yasakmı bilmiyorum ama özelden mesaj atma hakkım olmadığı için burdan cemilenin numarasını yazıyorum.
yeri taksimde 30 tl ye bakıyordu en son tarot kahve ve isim falı bakıyor.40 dakika sürüyor. memnun kalıp kalmadığınızı yazarsanız sevinirim. xxxxxxxxxxxx
Arkadaslar taksimde iranli meryem var denk geldi baktırdım hic baktıran var mı ?
etilerde şuşu cafede şengüle ya da taksim mona lisa cafede duygu hanıma baktıranınız var mı? ben de fal bağımlılarındanım, baktırmayı da seviyorum eğer baktıranlar varsa yorumlarını merak ediyorum :)
Duygu'ya baktırdımmı hatırlamıyorum, Şengüle baktırdım iki kez.İlk baktırdığımda tek bi söylediği verdiği tarihte çıktı.İkinci gidişimde komple falı al çöpe at durumuydu.Kısaca gitme derim gidersende ilk randwvularını almaya çalış,sanırım daha aklı başında oluyor.
mmalesef özelden mesaj atma hakkım yok. burda yayınlayamıyorum sanırım. ama mail adresini özel mesaj atarsan gönderirim. yorumlarınızı bekliyorum.
caddebostan sırdaş cafe'de arzuya baktırmanızı da tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?