İstanbul'da Fal - Falcılar

selamlar... Damla34 konuyu biraz daha açarsan seviniriz. Mesela kahve falımı tarotmu bakıo? Bakması ne kadar sürüyor ve fiyatı nedir ? bu kadar memnun kaldığını belirtince merak ediliyo haliyle

La Porte Ayhan herkese olumsuz konusuyor galiba, banada bir daha barismayacaksiniz dedi ve asla bir daha gorusme dahi olmayacak dedi ustunden bi kac gun gecti ve biz baristik.. pek ona aldiris etme derim ben , tabi sen bilirsin

selamlar... Damla34 konuyu biraz daha açarsan seviniriz. Mesela kahve falımı tarotmu bakıo? Bakması ne kadar sürüyor ve fiyatı nedir ? bu kadar memnun kaldığını belirtince merak ediliyo haliyle

merhaba konuyu biraz daha açarım tabi, kahve yok tarot falı bakıyor 25tl. ayrıca hayatını eksiksiz öğrenmek istiyorsan yıldızname bakıyor 75tl. tarot yarım saat civarında sürüyor fal bitince soru cevap yapıyor orda zaten kafana takılan herşeyi öğreniyorsun, kısacası ısrarlıyım ama irem ablayı tek geçiyorum.

arkadaşlar yoğun bir şekilde irem ablanın adres ve telefon bilgilerini istemişsiniz özel mesajdan ama benim özel mesaj yazma hakkım henüz yok buradan paylaşayım. xxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

ya ben baktırdım yiğite fena diil ama çokta tatmin etmedi benii yani gitmeye değermi dersen değmez derim..bana söledikleri çıkmadı anlık durumu bilio ama okadar tarıhler fln foss..yinede sen bilirsinn cnm.

Arkadaşlar soğanlık eminenin numarasını istedim ama kimse bakmadı numarası olan gönderebilir mi rica etsem

yıldızname taha diye biri bakıyor acıbadem kahve keyfinde.hala bakıyor mu bilmiyorum ama.orda nostradamusdan olgu da var o da iskambil bakıyor.Kapıda adeta kuyruk oluyorlar olgu için. xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar bariz reklam yapmayın bari diyorum.

hayırdır arkadaşım zorunamı gitti?? reklam şirketi falansan anlayalımda sana verelim reklamlarımızı!! yoksa sende falcısında kıskançlık krizinemi girdin adam gibi birinden bahsedince?? gitmezsin olur biter saçma sapan yorumlar yapma ilgi çekmek için.

Bir ara Gaziosmanpaşada Lunapark çadırda illüzyonistlik yapıp bu arada fal bakan Sebahattin Sungurdu sanırım biri vardı. Onu arıyorum arkadaşlar acaba aranızda bilen, tanıyan, nerede olduğunu, telefonunu bilen var mı acaba. Bu konuda yardımcı olan olursa duacı olacağım.

Ciltirik ilgin için teşekkür ederim :) rana hanımı araştırdım kimse memnun değil ama biraz daha araştıcam sağol :)

ya inan bana benden anlamış değilim ona noluyorsa babasının yei sanki sonuçta hepimiz burda birbirimize yardım etmek için uğraşıyoruz yazarsın numarayı alan alır sonrada site yönetimi siler oldu bitti yani

ya inan bana benden anlamış değilim ona noluyorsa babasının yei sanki sonuçta hepimiz burda birbirimize yardım etmek için uğraşıyoruz yazarsın numarayı alan alır sonrada site yönetimi siler oldu bitti yani

yazan arkadas bu konunun eskilerinden, bişi sölüyosa vardır bildiği, ilk mesajı ile falcı övenlerin reklam cıktıgını cok gördük biz !
ayrıca numarayı yazamaz arkadaşım yasak!
iletişim bilgisi vermek yasak, cok meraklı iseniz 100 mesajı doldurun atın.

reklam olduğunu düşünüyorsan herkesin dediği kişiyi tek tek görmen lazım ayrıcalık yapabilmen için! herkesin dediği kişileri gezmeye zaten ömrün yetmez o zaman bari yorup yapma. herkes herkesden yüzlerce kişinin numarasını istiyor, herkes yüzlerce kişiyi övüyor reklam olmuyorda biz yapıncamı reklam oluyor? burası forum sitesi arkadaşlar eski yeni ayrımı olmaz. inanan okur paylaşır, inanmayan zaten buraya giripte agresiflik yaratmaz.

senden akıl istiyen olmadı.
sitenin kurallarına uy yeter , teelefonunu özelden paylaş sonra kimi översen öv banane!
sen kimsin ? nesin ki ben veya bi başkası sana agresiflik yapsın.
hadi yoluna, dediğim gibi telefonu özelden paylaşta ne kadar översen öv ondan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…