selam, istanbulda yeşilköydeki küba cafedeki irem abladan daha mükemmel bir fal bakan hatta sadece fal değil yıldıznameyle hayatınızı okuyan bir kişi daha olmadığına eminim. bilemediği bir tek şey yok ve bir insan bu kadar sıcak olabilir. ayrıca mekan çok kaliteli fiyatlarlada insanı sömürmüyorlar. tevsiye ederim arkadaşlar pişman olmazsınız çünkü ben hala şokumu üzerimden atamadım
ben yiğit'e 20gün önce filan gitmiştim. gerçekten ayrıntılı bakıyor. çok kısa bir zaman geçmesine rağmen söylediği bir çok şey çıktı. çıkan şeyler okulum ve ailemle ilgili. hatta durup durup vay be yiğit böyle olacak demişti dediğim oluyor. bence iyi bir falcı. tabi arada tutturamadığı şeyler olduburdaki yorumlara güvenerek angels burcuya gittim ne bileyim öyle ahım şahım bişey değildi genel bi faldı işte. kişiden kişiye değişiyor sanırım. aşk hayatımla ilgili her falcı farklı şey söylüyor artık faldan soğudum bi netlik yok yani. yiğit eski sevgilin sana mayısın ilk haftası dönecek dedi. burcu eskisi martta dönecek ama mayısta yeni biri karşına çıkacak seçim senin dedi hele bir de la porte ayhan var o eskisi hiç dönmeyecek dedi . amaan her seferinde artık fal baktırmıycam diyorum şeytan dürtüyor işte. mart ayına az kaldı eğer bir şeyler olursa burcunun dediği çıkmış olucak mayısa daha çok var yiğiti bekleyip göreceğm :26:
selamlar... Damla34 konuyu biraz daha açarsan seviniriz. Mesela kahve falımı tarotmu bakıo? Bakması ne kadar sürüyor ve fiyatı nedir ? bu kadar memnun kaldığını belirtince merak ediliyo haliyle
arkadaşlar yoğun bir şekilde irem ablanın adres ve telefon bilgilerini istemişsiniz özel mesajdan ama benim özel mesaj yazma hakkım henüz yok buradan paylaşayım. xxxxxx
bakırköyde arzuhal kafede yiğite fal baktıran var mı?şuanı bildi ama gelecekle ilgili yorumları çıkar mı çok merak ediyorum.baktıran varsa çıktımı size söyledikleri
birde dejavuda ediye baktırdım.ikiside neredeyse aynı şeyleri söyledi.edi çok kısa baktı ama yiğitinki çok ayrıntılıydı.çok merak ediyorum bu ikisinden herhangi birine gidip memnun kalan var mı
erenköy deki şebenım telini mesaj atabilirseniz çok sevinirim..
canım özele numarasını atıyorum ve ella bence bu aralar bir numara bana söylediği şeyler çıkıyor ve cana yakın bir insan mennun kalacağını umarım söylediği öbür tarihleri bekliyorum gelişme olduğunda yazacağımm
arkadaşlar yoğun bir şekilde irem ablanın adres ve telefon bilgilerini istemişsiniz özel mesajdan ama benim özel mesaj yazma hakkım henüz yok buradan paylaşayım. xxxxxxxxxx
Bu kadar bariz reklam yapmayın bari diyorum.
yıldızname taha diye biri bakıyor acıbadem kahve keyfinde.hala bakıyor mu bilmiyorum ama.orda nostradamusdan olgu da var o da iskambil bakıyor.Kapıda adeta kuyruk oluyorlar olgu için. xxxxxxxxxxxx
hayırdır arkadaşım zorunamı gitti?? reklam şirketi falansan anlayalımda sana verelim reklamlarımızı!! yoksa sende falcısında kıskançlık krizinemi girdin adam gibi birinden bahsedince?? gitmezsin olur biter saçma sapan yorumlar yapma ilgi çekmek için.
ya inan bana benden anlamış değilim ona noluyorsa babasının yei sanki sonuçta hepimiz burda birbirimize yardım etmek için uğraşıyoruz yazarsın numarayı alan alır sonrada site yönetimi siler oldu bitti yani
yazan arkadas bu konunun eskilerinden, bişi sölüyosa vardır bildiği, ilk mesajı ile falcı övenlerin reklam cıktıgını cok gördük biz !
ayrıca numarayı yazamaz arkadaşım yasak!
iletişim bilgisi vermek yasak, cok meraklı iseniz 100 mesajı doldurun atın.
reklam olduğunu düşünüyorsan herkesin dediği kişiyi tek tek görmen lazım ayrıcalık yapabilmen için! herkesin dediği kişileri gezmeye zaten ömrün yetmez o zaman bari yorup yapma. herkes herkesden yüzlerce kişinin numarasını istiyor, herkes yüzlerce kişiyi övüyor reklam olmuyorda biz yapıncamı reklam oluyor? burası forum sitesi arkadaşlar eski yeni ayrımı olmaz. inanan okur paylaşır, inanmayan zaten buraya giripte agresiflik yaratmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?