senden akıl istiyen olmadı.
sitenin kurallarına uy yeter , teelefonunu özelden paylaş sonra kimi översen öv banane!
sen kimsin ? nesin ki ben veya bi başkası sana agresiflik yapsın.
hadi yoluna, dediğim gibi telefonu özelden paylaşta ne kadar översen öv ondan sonra.
Arkadaşlar selam,
Herkes büyük bir hevesle deli Şüko'nun telefonunu istiyor gördüğüm kadarı ile de...
Giden ve yorum yapan bir kişi dışında göremedim. Acaba ben mi göremedim?
Değer mi o kadar para vermeye? Yorumlarınızı bekliyorum:)
Sevgiler...
yıldızname taha diye biri bakıyor acıbadem kahve keyfinde.hala bakıyor mu bilmiyorum ama.orda nostradamusdan olgu da var o da iskambil bakıyor.Kapıda adeta kuyruk oluyorlar olgu için. xxxxxxxxxxxx
Deli şüko yu bende düşünüyorum açıkçası yüz tl az değil.Ama birazdan Ella yı aricam bugün baktırıcam sonucu yazarım.
selam, istanbulda yeşilköydeki küba cafedeki irem abladan daha mükemmel bir fal bakan hatta sadece fal değil yıldıznameyle hayatınızı okuyan bir kişi daha olmadığına eminim. bilemediği bir tek şey yok ve bir insan bu kadar sıcak olabilir. ayrıca mekan çok kaliteli fiyatlarlada insanı sömürmüyorlar. tevsiye ederim arkadaşlar pişman olmazsınız çünkü ben hala şokumu üzerimden atamadım
Buda bir reklam bence:) abarttıgınız kadar hiç değil özür dilerim.
Ama hiç bir falcı güneşlideki sahtekar Seda kadar olamaz!!!! resmen üçkagıtcı!! kagıda yazıp ortasını kesip hile yaparak o parcayı saklıyor sonra gözlerimizi kapattırıp o kagıttakileri not alıp tekrar o parcayı elimize sıkstıryor. üç harfli musallat olur diye korkutuyor insanları.. onun kadar emeksizce para kazanıp insanları aptal yerine koyanını hiç görmedim..uzak durun arkadaşlar.
slm bana ellanın numarasını atarmısınız
vishh... buna benzer olayi bende yasadim. Bi cafe'de oturmus arkadaslarla konusuyoruz falcimidir hocamidir anlayalamasamda bu kendini tanitmaya ugrasiyor. Yok iste Etiler'de ofisim var soyle iyiyim boyle seyler yapabiliyorum.. bana donup sen cok agresif birisin dedi, hmmm kisiye gore degisir dedim. Sonra inanmiyorsun ama istersem sana musallat edebilirim cinlerimi tarzinda birsey soyledi, gonderde gorelim nasil musallat oluyolarmis dedim. Ustune bende de oldugunu ve korundugumu hic birsey yapamayacagini soyledim.. adam bon bon bakakaldi ve onayladi, ava giderken avlandi kerizSonra da sesli bir sekilde bu tip insanlardan hic haz etmedigimi soyledim ve devamli yuksek sesle tacizde bulundum.. adam erkenden kalkmak zorunda kaldi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?