İstanbul'da Fal - Falcılar

fal hastalık gibi bi şey arkadaşlar. bana en iyi falcı dediğinde elif hanım, burcu fulya diye sayıklıyorum ama onların bile söylediği 10 şeyden 4-5i çımıştır en fazla bana. gitmeye de devam ediyorum. bana beklediğim kişinin döneceğini söyleyip duran falcılar artık başka birilerini buluyrlar. ben de bu hikayeleri dinklemek için gidiyorum. geleceği allahtan başkası bilemez. ama şu bi gerçek ki bu insanlar bi şekilde karşımızdakinin aklını okuyabiliyor.
aklımın ucundan geçmeyen şeyleri öğrendiğim falcılar oldu.
ve ben bu falcıları burada adam akıllı şeyler paylaşan insanlardan öğrendim.
senin beğendiğini ben beğenmek zorunda değilim elbet. sana bakan bana bakamayabilir. ama şaklabanla elektrik tutmaması arasında o kadar da devasa bi fark yok
minik başta olmak üzere buranın eski ve çok paylaşım yapan üyeleri buranın sayesinde yüzlerce falcı arasından denenebilecek gibi olanları bulduk. biz yeni üyeyken nasıl bize yardımcı olunduysa şimdi biz de başkalarına yardım etmek istiyoruz. . ama minilk gibi eski bi üyenin, sütten ağzı yanmış veya ynanları pekçok kez görmüş bi üyenin bu mesaja tepki göstermesi doğal.eski-yeni ayrımı yapmayın diyorsunuz sürekl.i ama ilk mesajdan cafe adı telefonu verip ondan başkasını sayıklamayan ikinci mesajlarında da sağa sola sataşıp önerdikleri falcıyı korumaya alanlara ne gibi bi cevap verilmeli. buranın kuralları var. telefon veremezsiniz.
gelip kuralları çiğnedikten sonra özür dilerim bilmiyordum demek yerine sana kuralları hatırlatan birine çemkirirsen ne gibi bi hoşgeldin partisi düzenlememeizi bekliyodun anlamadım

benim kim olduğum seni ilgilendirmez. ilk önce sen bana yazdın ben değil. yazdığımla ilgilenmiyorsan benim paylaştığımada yorum yapma. ayrıca bu siteyi yöneten birileri var telefon yazıyorsam onlar siler sanane benim ne yaptığımdan? sana bu hakkı kim veriyor. benimle uğraşma istersen çünkü benimle uğraşmana ömrün yetmez.

Burası yanlış yönlendirmelere suistimallere açık bir başlık. İnsanlar doğruya ulaşmak için tabiki buradaki tavsiyeleri takip edecek. Bende çok faydalandım bir çok falcıya buradaki arkadaşların yorumları doğrultusunda gittim. Ve büyük oranda da tavsiye ettikleri şekildeydi. Ama bazı kişilerin bir üyelik alıp birini tavsiye edip diğer iki üçte tanede yandaş üyelik alıp soru cevap reklam yapması pekte hoş degil. Ve zaten şu an yaptığınızla kimin reklamını yapıyorsanız gayette zarar verdiniz. Ben reklam yapmam kimsenin gittiğim falcıları söyledim tek tek. Diğer laf atıp çemkirdiğin arkadaş ise buraların artık bilirkişisi. Sözlerine dikkat edersen kendin açısından iyi olur.

yolladım ama henüz şükoya giden yok sanırım.
o yüzden 100 tl'lik risk alamam ben :)

havva hanım bende vasattı arkadaşlar çok begenmedim.
damlalar barışta öyle.
rezalet diyemem ama vasat.

yıldızname taha diye biri bakıyor acıbadem kahve keyfinde.hala bakıyor mu bilmiyorum ama.orda nostradamusdan olgu da var o da iskambil bakıyor.Kapıda adeta kuyruk oluyorlar olgu için. xxxxxxxxxxxx

Sevgili Arkadaşlar, burada bahsi geçen Olgu Narçil Olgu ile aynı kişimi acaba? Narçil Olguyu daha önce methedenler olmuştu topikde? Bu hafta İnşallah Kadiköy tarafında olacağım o nedenle araştırma içerisindeyim. Hepinize teşekkürler.

Deli şüko yu bende düşünüyorum açıkçası yüz tl az değil.Ama birazdan Ella yı aricam bugün baktırıcam sonucu yazarım.

Benden deli şükoya baktırcam ama Ellanın sırf reklamdan oluştuğunu düşünüyorum .adasen begümsncr rumuzlarıydı sanırım onlar çok reklam yapıyor Ellanın hakkında.onlara aldanarak bende baktırdım hiç güzel bakamıyor kimse kusura bakmasın o kadar övgüye daha fazla performans beklerdim((

ya bu delişükoyu bende çok merak ediyorum bana da yollarmısın telini gerçi bi ara arıyodu arkadaşalar kapalıydı teli ulaşan var mı???

Buda bir reklam bence:) abarttıgınız kadar hiç değil özür dilerim.

Ama hiç bir falcı güneşlideki sahtekar Seda kadar olamaz!!!! resmen üçkagıtcı!! kagıda yazıp ortasını kesip hile yaparak o parcayı saklıyor sonra gözlerimizi kapattırıp o kagıttakileri not alıp tekrar o parcayı elimize sıkstıryor. üç harfli musallat olur diye korkutuyor insanları.. onun kadar emeksizce para kazanıp insanları aptal yerine koyanını hiç görmedim..uzak durun arkadaşlar.

vishh... buna benzer olayi bende yasadim. Bi cafe'de oturmus arkadaslarla konusuyoruz falcimidir hocamidir anlayalamasamda bu kendini tanitmaya ugrasiyor. Yok iste Etiler'de ofisim var soyle iyiyim boyle seyler yapabiliyorum.. bana donup sen cok agresif birisin dedi, hmmm kisiye gore degisir dedim. Sonra inanmiyorsun ama istersem sana musallat edebilirim cinlerimi tarzinda birsey soyledi, gonderde gorelim nasil musallat oluyolarmis dedim. Ustune bende de oldugunu ve korundugumu hic birsey yapamayacagini soyledim.. adam bon bon bakakaldi ve onayladi, ava giderken avlandi keriz Sonra da sesli bir sekilde bu tip insanlardan hic haz etmedigimi soyledim ve devamli yuksek sesle tacizde bulundum.. adam erkenden kalkmak zorunda kaldi ..

Son düzenleme:
eduuttttt...........

Son düzenleme:

aahahhaaa....çok güzel yapmışsınız ya bu tip insan çok fazla ama hepsi foss yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…