merhaba arkadaslar cok uzun zamandır bende sızı takip etıp okumaktayım 8 yıldır bende resmı olarak bu işi yapmaktayım ofıısm ümraniyede kahve ve tarot falı bakmaktayım şimdi burdan ne anlatsam inanılır gıbı olmaz tabii gelip gormek lazım yada arayıp bılgı almak gerekıyor şu sıralar okadar bu işi yapan var ve okadar da insan kandıran varki inanmak zor gelıyor ben randevulu calısıyorum gerektıgınde gelemeyenlere baktırmak ısteyenlere de gıdıyorumm yada ofısım devamlı acık zatenn ...baktırmak yada bıseyler sormak ıcın bana ulasabılırsnz mutlu ve iyi gunler :)
fal hastalık gibi bi şey arkadaşlar. bana en iyi falcı dediğinde elif hanım, burcu fulya diye sayıklıyorum ama onların bile söylediği 10 şeyden 4-5i çımıştır en fazla bana. gitmeye de devam ediyorum. bana beklediğim kişinin döneceğini söyleyip duran falcılar artık başka birilerini buluyrlar. ben de bu hikayeleri dinklemek için gidiyorum. geleceği allahtan başkası bilemez. ama şu bi gerçek ki bu insanlar bi şekilde karşımızdakinin aklını okuyabiliyor.
aklımın ucundan geçmeyen şeyleri öğrendiğim falcılar oldu.
ve ben bu falcıları burada adam akıllı şeyler paylaşan insanlardan öğrendim.
senin beğendiğini ben beğenmek zorunda değilim elbet. sana bakan bana bakamayabilir. ama şaklabanla elektrik tutmaması arasında o kadar da devasa bi fark yok
minik başta olmak üzere buranın eski ve çok paylaşım yapan üyeleri buranın sayesinde yüzlerce falcı arasından denenebilecek gibi olanları bulduk. biz yeni üyeyken nasıl bize yardımcı olunduysa şimdi biz de başkalarına yardım etmek istiyoruz. . ama minilk gibi eski bi üyenin, sütten ağzı yanmış veya ynanları pekçok kez görmüş bi üyenin bu mesaja tepki göstermesi doğal.eski-yeni ayrımı yapmayın diyorsunuz sürekl.i ama ilk mesajdan cafe adı telefonu verip ondan başkasını sayıklamayan ikinci mesajlarında da sağa sola sataşıp önerdikleri falcıyı korumaya alanlara ne gibi bi cevap verilmeli. buranın kuralları var. telefon veremezsiniz.
gelip kuralları çiğnedikten sonra özür dilerim bilmiyordum demek yerine sana kuralları hatırlatan birine çemkirirsen ne gibi bi hoşgeldin partisi düzenlememeizi bekliyodun anlamadım
bence en iyisi olgu.en azından ben 4 kişiye baktırdım ve sadece olgunun dediklerinin hepsi çıktı.ben olgu'yu tavsiye ederim.
olguyu bende beğenirim....tarzını da beğenirim...3-4 kere baktırdım.ama ben olgu'yu çözemedim...bazen süper bakmıştır...ve dedikleri çıkar...bazen de tutmaz...sanırsam günü iyi olmalı:)
adım sema yas 27
Selam olgu nerde acaba..yani kafe ismi ve ne tarafta olduğunu söylermisin?bir de bunu deneyeyim..bu arada en son Angels burcuya gittim malesef tam fiyaskoydu benim için...Çok şaşırdım burda ismi sürekli geçen ve çok tutulan bayan olmasına rağmen.ne geçmiş ne an.tutarlı tek bir kelimesi olmadıkem küm kem küm fal bakmaya çalışan sadece çok hoş bir bayan o kadar.
Selam olgu nerde acaba..yani kafe ismi ve ne tarafta olduğunu söylermisin?bir de bunu deneyeyim..bu arada en son Angels burcuya gittim malesef tam fiyaskoydu benim için...Çok şaşırdım burda ismi sürekli geçen ve çok tutulan bayan olmasına rağmen.ne geçmiş ne an.tutarlı tek bir kelimesi olmadıkem küm kem küm fal bakmaya çalışan sadece çok hoş bir bayan o kadar.
nasılsınızz kızalr :)) giremiyorum iş yoğunluğundann yaa bayağa isimler okuyorum yinee aslında baktıra baktıra ya ben ölcem yada o çocuğu öldürcem :)) geçen yeşilköyde fal kafede esra hanıma gttim yine bayadır gitmiyodum ama iyiydi ama dedikleri bazen düşündüryo ama fena değil yani .. yeşilköye yakın olanlar hani çok sıkıldığında deneyebilr tabi.. ama bana yine ellanın falı çıktı :s hiç alakasız birin,i tarif etmişti teklif alıcan demişti bende u dönemde kmseyle olmaz diye tutturmuştum hatta bululcan demişti geçen gün oldu bu dedğim tabi dediği gbi kabul etmedim ama karşıma o insan çıktı ben kabul etmedim ellaya yeniden baktırcam sanırım bir çok dediği oldu benim öküzle son durum değerlendirmesi yapıcam bakalım .. bende son durum bunlar kızlarr :)
Arkadaşlarımmmm üşenmeden 100 den fazla sayfa okudum bu çok bahsedilen havva hanımın telini bende rica edebilirmiyimm anadolu yakasında oturuyorum arayayım da gideyim sevdiğim insan askerdeyken izne gelmişti izinden dönünce askere sapıttı şimdi geldi askerden de ses soluk yok...Evlilik hazırlığı yapıyorduk martta istemeye geleceklerdi ailelerimizle tanışmıştık adama bi haller oldu anlamak mümkün değil... Havva Hanımı göreyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?