İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba arkadaslar cok uzun zamandır bende sızı takip etıp okumaktayım 8 yıldır bende resmı olarak bu işi yapmaktayım ofıısm ümraniyede kahve ve tarot falı bakmaktayım şimdi burdan ne anlatsam inanılır gıbı olmaz tabii gelip gormek lazım yada arayıp bılgı almak gerekıyor şu sıralar okadar bu işi yapan var ve okadar da insan kandıran varki inanmak zor gelıyor ben randevulu calısıyorum gerektıgınde gelemeyenlere baktırmak ısteyenlere de gıdıyorumm yada ofısım devamlı acık zatenn ...baktırmak yada bıseyler sormak ıcın bana ulasabılırsnz mutlu ve iyi gunler :)

isim falan nedir?

Ben buranın eski müdavimlerindenim.Hamileliğimde biraz asilik yaptığım için üyeliğim dondurulmuştu
Şimdi yeniden döndüm,çokta mutluyum
Son dönemde baya isimler dolaşıyor online fal bakan hanımlarda 3 isime baktırmak istiyorum ama en iyisi hangisi karar veremedim bir yardımcı olurmusunuz.

bence en iyisi olgu.en azından ben 4 kişiye baktırdım ve sadece olgunun dediklerinin hepsi çıktı.ben olgu'yu tavsiye ederim.

sevgili fakirinekmeği...

inan ben seni çok iyi anlayabiliyorum...4 yıl evelsi...böyle bir dönemi bende atlatmıştım...falcı peşinde koşmaktan...bırak parayı...çevreme bile zaman ayıramaz olmuştum...kafamda çünkü hep FALCIYA gitme düşüncesi vardı...mutsuz bir dönem idi...nitekim falcıların söyledikleri de çıkmadı...zamanında ben çok falcı gezdim...maalesef...bu işi gerçekten iyi ve hakkı ile yapan az..ve kesinikle sana hak veriyorum...DÜŞÜNCE okuma yetenkleri var...ve bundan dolayı biliyorlarmış hissi uyandırıyor!!!bunlara dikkat etmek lazim....ama bilen de var tabii...özetle...falcı ya gitmek ..o an seni rahatlatıyor..ama 1 gün sonra gene başa dönerek..başka hangi falcı'ya gidebilirim diye düşünüyor insan...yani esasında..çok sık falcıya gitmek ..insanı daha MUTSUZ ediyor...fal baktırmayı hala seviyorum...gidiyorum...ama 2-3 ay da bir:)

bence en iyisi olgu.en azından ben 4 kişiye baktırdım ve sadece olgunun dediklerinin hepsi çıktı.ben olgu'yu tavsiye ederim.

olguyu bende beğenirim....tarzını da beğenirim...3-4 kere baktırdım.ama ben olgu'yu çözemedim...bazen süper bakmıştır...ve dedikleri çıkar...bazen de tutmaz...sanırsam günü iyi olmalı:)

olguyu bende beğenirim....tarzını da beğenirim...3-4 kere baktırdım.ama ben olgu'yu çözemedim...bazen süper bakmıştır...ve dedikleri çıkar...bazen de tutmaz...sanırsam günü iyi olmalı:)

Selam olgu nerde acaba..yani kafe ismi ve ne tarafta olduğunu söylermisin?bir de bunu deneyeyim..bu arada en son Angels burcuya gittim malesef tam fiyaskoydu benim için...Çok şaşırdım burda ismi sürekli geçen ve çok tutulan bayan olmasına rağmen.ne geçmiş ne an.tutarlı tek bir kelimesi olmadıkem küm kem küm fal bakmaya çalışan sadece çok hoş bir bayan o kadar.

nasılsınızz kızalr :)) giremiyorum iş yoğunluğundann yaa bayağa isimler okuyorum yinee aslında baktıra baktıra ya ben ölcem yada o çocuğu öldürcem :)) geçen yeşilköyde fal kafede esra hanıma gttim yine bayadır gitmiyodum ama iyiydi ama dedikleri bazen düşündüryo ama fena değil yani .. yeşilköye yakın olanlar hani çok sıkıldığında deneyebilr tabi.. ama bana yine ellanın falı çıktı :s hiç alakasız birin,i tarif etmişti teklif alıcan demişti bende u dönemde kmseyle olmaz diye tutturmuştum hatta bululcan demişti geçen gün oldu bu dedğim tabi dediği gbi kabul etmedim ama karşıma o insan çıktı ben kabul etmedim ellaya yeniden baktırcam sanırım bir çok dediği oldu benim öküzle son durum değerlendirmesi yapıcam bakalım .. bende son durum bunlar kızlarr :)

olgu kadikoy bahariyede kiliseyi gecince biraz ilerde sol tarafta narcil die bi kafede bakiyor.
ama haftanin belli gunleri orda oldugunda gitmeden aramanizi tavsiye ederim.
internetten kafenin iletisim detaylarini bulabilirsiniz.

ayrica bunun disinda da acibadem de bi yerde bakiyormus sanirim ama onun detaylarini bilmiyorum :)

bu arada etoilenin dedigine katiliyorum bazen cidden oldukca guzel bakarken bazen husran yaratabiliyor ama yapicak bisi yok tabi sans :)

olgu kadikoy bahariyede kiliseyi gecince biraz ilerde sol tarafta narcil die bi kafede bakiyor.

ayrica bunun disinda da acibadem de bi yerde bakiyormus sanirim ama onun detaylarini bilmiyorum :)

bu arada etoilenin dedigine katiliyorum bazen cidden oldukca guzel bakarken bazen husran yaratabiliyor ama yapicak bisi yok tabi sans :)

slm, bende telefonda ellaya baktirmisirim ve memnunda kaldim acikcasi,suanki durumu iyi bildi ve cikan bazi olaylar var bazilarida daha beklemede, bakalim onlarda cikacakmi.

burda bazilari ellenin no sunu istemisler ama burdan vermek yasak o yüzden facebookta iletisim bilgilerine ulasabilirsiniz medyum ella yazinca

slm arkadaslar bende bugun baktım kımler var dıye ılk kez gırmıs olamama ragmen onlıne falcı yazısını gorunce dayanamadım gıdemedim saolsun telden bılgı verdii baktırdım ve cokta memnun kaldım şaşırttı soyledıkleri tavsıye edıyorum tesekkurler dolandırıcı sema hanım...

Arkadaşlarımmmm üşenmeden 100 den fazla sayfa okudum bu çok bahsedilen havva hanımın telini bende rica edebilirmiyimm anadolu yakasında oturuyorum arayayım da gideyim sevdiğim insan askerdeyken izne gelmişti izinden dönünce askere sapıttı şimdi geldi askerden de ses soluk yok...Evlilik hazırlığı yapıyorduk martta istemeye geleceklerdi ailelerimizle tanışmıştık adama bi haller oldu anlamak mümkün değil... Havva Hanımı göreyim bende

Son düzenleme:

Uzuldum canim, ama biraz sabret hele. Askerde bir cok erkegin psikolojisi bozuluyor. Hala askerlik psikolojisinden cikamamisken, birden evlilik hazirligi icerisine girmemesi cok dogal. Yarim sene, bir sene muddet ver hele. Suan ozgurlugunun tadini cikarmak istiyordur, cok ustune varirsan gozu disariya kayar haberin olsun. Erkekler sorumluluk almaktan cok korkarlar ne kadar zorlarsan da o kadar kacarlar.. Biraz erkeklerin kadinlari kaybetme korkusu olmali ki evlilige tesvik edebilelim, hani baska biri kapmadan evleniyimde benim olsun psikolojisine sokmak lazim.. yoksa evlenmek isteyen erkek bence cok az.. tabi bunlar benim goruslerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…